15 najboljših frizur na visoki ravni

Fade z visokim vrhom, znan tudi kot hi-top fade, je bila priljubljena črna moška frizura, ki je dosegla vrhunec v poznih 80-ih in zgodnjih 90-ih. Kljub temu se je visoka fade frizura vrnila in presega dirko. Čeprav so najpogosteje na črnih laseh, visoke pričeske postajajo kul trend in slog las za moške vseh kultur.

Kot različica ravnega vrha je visoka frizura visokokontrastna frizura s kratkimi zbledelimi stranicami in dolgim ​​vrhom. Najboljši visoki odbitki omogočajo številne variacije in sloge. Na primer, fantje se lahko odločijo, da bodo na straneh dobili temp, nizko ali visoko bledenje ali pa se za spremembo odločijo za kožo ali padec. Poleg tega lahko moški dosežejo visoko bleščanje z delom, strahovi, zvitki, kodrastimi lasmi ali plenično afro.

Spodaj si oglejte naš vodnik za slike visokega bleščanja in številne različne vrste krojev in stilov, ki jih lahko dobite!

Visokozasišani odbitki las

Najboljši visoki stili bleščanja

Če ob naslednjem obisku frizerskega salona razmišljate o visoki frizuri, vam bodo spodnji primeri všeč. Od visokih in nizkih bledenj ob straneh do strahu, zvijanja in kodrastih las na vrhu, tukaj so najboljši bledi visoki vrhovi.

High Top Fade z delom

High Top Fade z delom

Fade z visokim vrhom z delom dodaja že drugo modno pričesko še eno dimenzijo. Ker je visoki vrh na vrhu daljši, združevanje zbledelih ob straneh in dela v laseh pritegne le več pozornosti do različnih sestavin reza.

Zasičenje z visokim vrhom + strahovi

Visoko bledenje z grozo

Visoki strahovi so elegantna alternativa debelejšemu lasju, ki običajno spremlja ta videz. Kot drzna modna izjava visoki vrh strahu lepo zbledi in izstopa v množici.

Curly High Top Fade

Curly High Top Fade

Ukrivljeno zvijanje na vrhu je odlična možnost za fante, ki ne vedo, kaj bi s svojimi težko obvladljivimi, debelimi kodrastimi lasmi.

High Top Fade z kodri

High Top Fade With Curls

Ponovno visoki zvitki črnim moškim omogočajo, da svoje kodre oblikujejo s slabim zaključkom.

Plenice z visokim bledenjem

Plenice z visokim bledenjem

Plenica z visokim bledenjem je posebna vrsta afro. Z visoko bledenje kože ob straneh in veliko plenico Afro se lahko fantje, ki si želijo volumna na vrhu, odločijo za to svežo pričesko. Samo povprašajte svojega frizerja za frizuro, ki bo zbledela, in natančno bo vedel, kako okrasiti videz.

Zbledeli visoki vrh z zvitki in delom

High Top Fade z zasuki in deli

Zbledelost in zvitki so črnim moškim priljubljen način oblikovanja las, ko ti zrastejo.

Afro Fade na vrhu

Afro Fade na vrhu

High Top Fade z oblikovanjem las

High Top Fade z oblikovanjem las

Cool High Flat Top Fade

High Flat Top Fade

Visoki vrh z zasuki

Visoki vrh z zasuki

Low High Top Fade s kodrastimi lasmi

Low High Top Fade s kodrastimi lasmi

Visoko bledenje kože z dolgimi kovrčastimi lasmi

Visoko bledenje kože z dolgimi kovrčastimi lasmi