15 najboljših frizur v stari šoli

Odbitki stare šole se v zadnjih letih vračajo. Čeprav so na videz staromodne in retro, te vintage moške pričeske presegajo čas in so zdaj videti tako elegantno in elegantno kot v 50. in 60. letih. Pravzaprav so številne retro pričeske, kot so pompadour, gladek hrbet, quiff in stranski del, priljubljene v brivnici.

Če želite, da se te moške stare šolske pričeske prilegajo najnovejšim trendom las, morajo samo fantje prositi svojega frizerja za podrezovanje ali zbledelost na straneh in nazaj, nato pa na vrhu oblikovati teksturirano površino. Ta naraven videz bo zahteval mat izdelek. Če želite oblikovati najbolj gangsterske odbitke, boste lase obdržali gladke in prefinjene z uporabo močne oprijemljive pomade z visokim sijajem.

Za najboljše staromodne odbitke si oglejte spodnje klasične kroje in sloge. Ti tradicionalni moški odbitki dobro delujejo s kratkimi, srednjimi in dolgimi lasmi ter združujejo najbolj kul sloge preteklosti z današnjim spretnim friziranjem!

Klasična pričeska Pompadour

Pompadour stare šole

Klasični pompadour je eden najbolj priljubljenih moških odbitkov vseh časov. Ta stara, a ikonična pričeska danes živi v brivnicah z bledenjem ali podrezovanjem na straneh in teksturiranim stilom na vrhu. Če želite tradicionalno retro različico sloga, bi morali fantje nanesti visoko obstojno pomado s sijajem za gladek, moker zaključek.

Če vas bolj zanima sodoben pompadour, poskusite izdelek z matiranimi lasmi za naraven videz. Kakorkoli, ta elegantna moška pričeska je ostra in drzna.

Stara šola postrigla lase

Stara šola postrigla lase

Staromodni zašiljeni lasje so še ena priljubljena frizerka. Kot eno najbolj vročih moških pričesk skozi zgodovino, fantom je všeč, ker jih je enostavno oblikovati in vzdrževati. Uporabite samo močan, sijoč izdelek za lase in si lase umijte naravnost nazaj.

Če želite preizkusiti sodobno drsenje nazaj, si oglejte spodnji del podreza ali zbledi. Kratke stranice in hrbet bodo poudarile dolge lase na vrhu, zaradi česar se ženske ne morejo upreti elegantni, a seksi frizuri.

Retro Quiff pričeska

Old School Quiff pričeska

Stari quiff je zelo podoben teksturiranemu modernemu quiffu. Quiff pričeska, ki jo popularizira James Dean, ponuja priložnostno, naravno obliko z volumnom in dolžino na vrhu. Čeprav lahko z močnim izdelkom za lase ustvarite manj neurejeno in urejeno različico videza, priporočamo rahlo do srednje zadrževalno pomado, vosek ali kremo za največjo gibljivost in pretok. Končni rezultat je klasična moška pričeska, ki nikoli ne bo izginila.

Tradicionalna frizura na stranskem delu

Tradicionalna frizura na stranskem delu

Stranski del predstavlja frizuro čednega gospoda. Na splošno so bili moški odcepljeni lasje pogosti med prefinjeno elito. Fantje iz Ivy League, privilegirani mladeniči in profesionalni poslovneži so bili vidni v stranskem delu stare šole skupaj s svojo obleko in sijočimi čevlji..

Oblikovanje stranskega dela je zelo preprosto – preprosto poiščite naravni del las, eno stran počistite do konca, preostanek pa navzdol. Sodobni odbitki na stranskih delih včasih dodajo debelo črto, obrito v lase, da poudarijo ločitev.

Staromoden glavnik čez pričesko

Staromoden glavnik čez pričesko

Klasični glavnik čez se pogosto zamenjuje s stranskim delom. Čeprav sta obe pričeski znani po svojem pametnem, bleščečem videzu, glavnik čez pričesko teče bolj in ne ponuja enakega strukturiranega zaključka kot del. Za starinski glavnik čez frizuro so potrebne kratke zožene stranice, izrezane s škarjami, in kratka do srednja dolžina, oblikovana s sijočo pomado.

Vendar je glavnik nad bledenjem precej hladnejša sodobna različica. Fantje lahko izbirajo med visokim, srednjim ali nizkim bledenjem ob straneh, z možnostjo zožitve ali zbledenja v kožo. Podobno lahko izberete spodrezovanje za rez po eni dolžini. Nazadnje so lasje na vrhu pogosto teksturirani za bolj naraven videz. Končni videz je trendovski slog, ki ga je težko premagati v smislu vsestranskosti.

Gangsterski odbitki

Gangsterski odbitki - kratke zožene strani s stransko pometanimi lasmi in polno brado

Gangsterji in hollywoodske zvezdnice so bile oblikovalci trendov večji del 20. stoletja. Vendar so se starošolski gangsterji in mafijaši po svojih najboljših močeh trudili, da bi se združili, kar pomeni, da so imeli raje profesionalne odbitke, zaradi katerih so bili videti kot ugledni poslovneži. Ti klasični gospodski odbitki so bili čisti in elegantni s kratkimi stranicami in kratkimi do srednje dolgimi lasmi na vrhu. Najboljši gangsterski odbitki, ki jih boste našli, so gladek hrbet in stranski del.

Old School kratki odbitki

Old School Short Haircut - Short Fringe with High Taper Fade

Medtem ko so številni staromodni slogi ohranjali lase na vrhu dlje, so nekateri ostali kratki povsod. Na sliki je primer čiste kratke frizure ob straneh in hrbtu s kratkim obrobjem na vrhu. Teksturiran neurejen stil je bil videti dobro pod klobuki, ki so jih nosili v tistem času. Ko smo že pri tem, sta obrobje in francoski pridelek letos v trendu.

Uporniški Rockabilly Jelly Roll

Old Fashioned Jelly Roll

Ta uporniška rock and roll pričeska je bila velika v 40. in 50. letih. Imenovan Jelly Roll, je bil pogost med fanti iz obdobja Rockabillyja in maščevalcev.

Retro prstni valovi

Stari modni retro prstni valovi

Pričeske s prstnimi valovi so bile videti dobro med fanti z valovitimi ali kodrastimi lasmi. Podobno kot stranski del so bili daljši lasje na vrhu počešljani na eno stran, kjer so kodre ali valove pustili razkuhane. Čeprav je bil za tisti čas čeden, se styling od 20. let ni pojavil veliko.

Frizura Old Boy Bad Boy

Frizura Old Boy Bad Boy - kratka klasična konica z dolgo neurejeno drhtečo in škrlatno brado

Frizura starega šolskega dečka se iz desetletja v desetletje ne spreminja veliko. Ta primer prikazuje kratke stranice, ki so zožene s škarjami, srednje dolgi do dolgi lasje na vrhu in ščetinasta brada. Prosto naravna pričeska ponuja volumen in gibanje, ki kljubuje prevladujočemu gospodskemu slogu dneva, zato izžareva podobo slabega fanta. Sodobna različica bi bila današnji vroči hipsterski odbitki, povezani z debelo brado.

Klasična stara zahodna kavbojska pričeska

Klasična stara zahodna kavbojska pričeska - obrito stran z debelimi zarezanimi lasmi in brki

Kratke stranice, debeli brušeni lasje na hrbtu in polni brki na krmilu zagotavljajo popolno kavbojsko pričesko. Ker so bili kavboji znani kot alfa samci, ta staro-zahodna pričeska simbolizira njihov uporniški in moški slog.