15 najboljih frizura stare škole

Frizura iz stare škole ponovno se vraća posljednjih godina. Iako naizgled staromodne i retro, ove starinske muške frizure nadilaze vrijeme i sada izgledaju jednako elegantno i elegantno kao u 50-im i 60-im godinama. Zapravo, mnoge retro frizure poput pompadoura, glatkog leđa, quiffa i bočnog dijela omiljene su u brijačnicama.

Kako bi ove muške frizure stare škole odgovarale najnovijim trendovima u friziranju, sve što dečki moraju učiniti je zatražiti od svog brijača da podšiša ili izblijedi sa strane i s leđa, a zatim na vrhu oblikuje teksturiranu završnu obradu. Ovaj prirodni izgled zahtijevat će mat proizvod. Međutim, kako biste oblikovali najviše gangsterskih frizura, kosu ćete održati glatkom i sofisticiranom pomoću jakog držanja, pomade visokog sjaja.

Da biste dobili najbolje starinske frizure, u nastavku pogledajte klasične krojeve i stilove. Ove tradicionalne muške frizure dobro se slažu s kratkom, srednjom i dugom kosom i kombiniraju najhladnije stilove prošlosti s današnjim vještim brijanjem!

Klasična Pompadour frizura

Old School Pompadour

Klasični pompadour jedan je od najpopularnijih muških frizura svih vremena. Ova stara, ali kultna frizura danas živi u brijačnicama s izblijedjelim ili podrezanim stranama i teksturom na vrhu. Ako želite tradicionalnu retro verziju stila, dečki bi trebali nanijeti pomadu s visokim zadržavanjem sjaja za gladak, mokar završetak.

Ako vas više zanima moderni pompadour, isprobajte proizvod za matiranu kosu za prirodan izgled. U svakom slučaju, ova elegantna muška frizura je oštra i podebljana.

Ošišana kosa Old School

Ošišana kosa Old School

Staromodna zalizana kosa još je jedan od favorita brijačnice. Kao jedna od najtoplijih muških frizura kroz povijest, dečki je vole jer ju je lako oblikovati i održavati. Samo upotrijebite snažan, sjajni proizvod za kosu i kosu očetkajte ravno unatrag.

Da biste isprobali moderno glatko natrag, pogledajte podrezivanje ili blijeđenje. Kratke strane i leđa istaknut će dugu kosu na vrhu, što ženama ne može odoljeti.

Retro Quiff frizura

Frizura Quiff iz stare škole

Stari quiff jako sliči na teksturirani moderni quiff. Popularizirao James Dean, frizura quiff nudi ležeran, prirodan stil s volumenom i duljinom na vrhu. Iako možete upotrijebiti snažan proizvod za kosu kako biste stvorili manje neurednu, uredniju verziju izgleda, preporučujemo laganu do srednje učvršćujuću pomadu, vosak ili kremu za maksimalno kretanje i protok. Krajnji rezultat je klasična muška frizura koja nikada neće izaći iz mode.

Tradicionalna frizura sa strane

Tradicionalna frizura sa strane

Bočni dio predstavlja frizuru zgodnog gospodina. Općenito, muške frizure s razdjeljkom bile su uobičajene među sofisticiranom elitom. Mogli su se vidjeti dječaci iz Ivy League, privilegirani mladići i profesionalni poslovni ljudi koji nose bočni dio stare škole zajedno sa odijelom i sjajnim cipelama.

Oblikovanje bočnog dijela je super jednostavno – jednostavno pronađite prirodni dio kose, četkajte jednu stranu do kraja, a ostatak prema dolje. Moderne frizure sa bočnih strana ponekad dodaju debelu liniju obrijanu u kosu kako bi naglasile razdjeljak.

Staromodni češalj preko frizure

Staromodni češalj preko frizure

Klasični češalj preko često se miješa sa bočnim dijelom. Iako su obje frizure poznate po svom pametnom, nježnijem izgledu, češalj preko frizure teče više i ne nudi istu strukturiranu završnu obradu kao dio. Za starinski češalj preko frizure potrebne su kratke sužene strane izrezane škarama i kratka do srednja duljina stilizirana sjajnom pomadom.

Međutim, češalj preko blijeđenja mnogo je hladnija moderna varijacija. Dečki imaju izbor visokog, srednjeg ili niskog blijeđenja sa strana, s mogućnošću sužavanja ili izblijeđivanja u kožu. Slično, možete odabrati podrezivanje za rezanje jedne duljine. Konačno, kosa na vrhu često je teksturirana za prirodniji izgled. Konačni izgled moderan je stil koji je teško nadmašiti u smislu svestranosti.

Gangsterske frizure

Gangsterske frizure - kratke sužene strane sa kosom sa strane i punom bradom

Gangsteri i holivudske slavne osobe bile su pokretači većeg dijela 20. stoljeća. Međutim, stari školski gangsteri i mafijaši dali su sve od sebe da se uklope, što znači da su preferirali profesionalne frizure zbog kojih su izgledali kao ugledni poslovni ljudi. Ove klasične gospodske frizure bile su čisto ošišane i elegantne s kratkim stranama i kratkom do srednjom kosom na vrhu. Najbolje gangsterske frizure koje ćete pronaći su glatka leđa i bočni dio.

Old School kratke frizure

Old School Short Haircut - Short Fringe with High Taper Fade

Dok su mnogi staromodni stilovi držali kosu na vrhu dulji, neki su ostali kratki cijelo vrijeme. Na slici je primjer čiste kratke frizure sa strana i leđa s kratkim resicama na vrhu. Teksturirani neuredni styling dobro je izgledao ispod šešira koji su se nosili nekad. Kad smo već kod toga, ove godine u trendu su šiške i francuski usjevi.

Pobunjeni Rockabilly Jelly Roll

Staromodna želatina

Ova buntovna Rock and Roll frizura bila je ogromna 40 -ih i 50 -ih. Nazvan Jelly Roll, bio je uobičajen među dečkima iz doba Rockabillyja i maslaca.

Retro valovi prstiju

Starinski retro retro valovi

Frizure s valovima prstiju dobro su izgledale među dečkima s valovitom ili kovrčavom kosom. Slično kao i bočni dio, dulja kosa na vrhu bila je počešljana na jednu stranu, gdje su kovrče ili valovi ostali raščupani. Iako je za to vrijeme bio zgodan, styling se nije pojavio mnogo od 20 -ih.

Frizura Old School Bad Boy

Frizura Old School Bad Boy - kratka klasična konusna kosa s dugom neurednom frizurom i strničavom bradom

Frizura old school bad boy ne mijenja se mnogo iz desetljeća u desetljeće. Ovaj primjer prikazuje kratke strane koje su sužene škarama, srednja do duga kosa na vrhu i brada sa strništem. Slobodna, prirodna frizura nudi volumen i pokret koji prkosi prevladavajućem džentlmenskom stilu dana, pa odiše imidžom lošeg dječaka. Moderna verzija bila bi današnja vruća frizura od hipstera uparena s gustom bradom.

Klasična stara zapadnjačka kaubojska frizura

Klasična stara zapadnjačka kaubojska frizura - obrijane strane s gustom zalizanom kosom i brkovima

Kratke strane, debela češljana stražnja kosa i puni brkovi na upravljaču pružaju savršenu kaubojsku frizuru. Budući da se znalo da su kauboji alfa muškarci, ova staro-zapadnjačka frizura simbolizira njihov buntovni i muški stil.