15 najboljših strigov Edgar

Frizura Edgar je oster, uporniški trend za moške. Ta kroj omogoča fantom s kratkimi lasmi, da dosežejo nov slog, ki je čist, svež in eleganten. Priljubljen pri latino moških, se Edgarjev rez začne z bleščanjem ali podrezovanjem na straneh in daljšimi lasmi na vrhu, da ustvari kul videz. Edgarjeva frizura Edgar kot eden najboljših kratkih odbitkov daje odnos in zaupanje ter je kot nalašč za fante, ki iščejo sodobne, ostre lase.

Frizura Edgar

Kaj je frizura Edgar?

Frizura Edgar je vrsta moškega striženja s kratkimi lasmi na straneh, zadaj in na vrhu. Edgarjev rez lahko združite z vsemi vrstami konusnih odbitkov ali podrezovanjem. Najbolj priljubljene različice imajo srednje do visoko bledenje kože s kratkimi debelimi lasmi na vrhu in malo dolžino spredaj. Znan tudi kot šiška, je sprednji rob običajno česan naprej in navzdol, da pokrije del čela.

Edgar Cut

Fantje bi morali uporabiti teksturiran izdelek za lase, kot je pomada, vosek ali puder, za teksturiran zaključek in polnejši videz. Podobno kot evropski francoski pridelek ali klasični rez Cezarja, so lasje Edgarja modni, robustno čedni in drzni.

Edgar Lasje

Najboljša frizura Edgar

Klasični Edgar Cut

Klasični Edgar kroj je kombinacija Caesarjevega kroja s klasičnim česanim vrhom naprej in visokim bledenjem ob straneh. Zaradi ostrega, definiranega videza klasičnega Edgarja boste zaradi te frizure videti čisto odrezani z držo.

Klasična frizura Edgar

Valovit Edgarjev rez

Valovita frizura Edgar omogoča fantom z valovitimi lasmi, da izkoristijo svojo naravno teksturo in povišajo svoj slog. Tako kot Edgarjev rez za kodraste lase lahko izberete vse vrste zbledenj, ki dopolnjujejo to striženje, vključno z nizko, srednjo in visoko bledenje kože. Dodatni kontrast med stranicami in daljšimi lasmi na vrhu ustvarja hladno in vsestransko kratko frizuro, ki jo lahko nosite kjer koli.

Valovita pričeska Edgar

Mid Fade Edgar Cut

Preizkusite svoj slog Edgar s srednjim izpadanjem za edinstven odtenek frizure. Ta različica razteza ravno črto od čela do celotne glave in ustvarja značilno razdelitev. Za moške s kratkimi srednjimi lasmi bo ta pričeska dosegla ostro estetiko.

Frizura Edgar Mid Fade

High Fade Edgar Cut

Visoka fade frizura Edgar je kot nalašč za najstnike in mlade moške, ki želijo svojemu kroju dodati drzno osebnost. Samo pustite, da zgornji del rahlo zraste, stranice pa se prilegajo vaši normalni visoki bledi. Ko imate na vrhu dovolj dolžine, lase počešite naprej, da dosežete tisto značilno ravno črto čez čelo.

High Fade Edgar Cut

Edgar Cut s platinasto blond lasmi

Združite svoj Edgar kroj s platinasto blond lasmi za videz, ki bo zagotovo izstopal iz množice. Dodatek platinastih las bo dopolnil že odhajajočo estetiko striga Edgar. Svetlolaska in obarvani lasje so pred kratkim doživeli oživitev s pop zvezdami in v popularni kulturi, zato je zdaj pravi čas kot kdajkoli prej, da bi zaživeli ta slog.

Edgar Cut s platinasto blond lasmi

Edgar Haircut Bald Fade

Plešavost, ki je dodana Edgarjevemu odbitku, je odlična možnost za tiste, ki imajo raje zelo kratke lase in imajo raje svež, čist videz, ki ga daje ta slog. Strani sta zarezani zelo blizu v zbledelo kožo, vrh pa ostane le toliko časa, da ima malo teksture. Črta med stranicami frizure in vrhom mora biti ostra, da se ohrani največji učinek frizure.

Edgarjeva frizura z plešasto fade

Edgarjeva frizura z razcepljenimi lasmi

Frizura Edgar dobro deluje z razcepljenimi lasmi, da ustvari edinstveno estetiko, ki bo ohladila in seksi. Naravna čokoladnost odigra stroge ravne robove, da ustvari kontrastni in zabaven videz. Če želite ustvariti to frizuro, naj vam frizer postriže lase na koščke na vrhu, hkrati pa ostane popoln naravnost. Nato zmešajte stranice s konusom in videz oblikujte z mat pomado za teksturiran neurejen videz.

Edgarjeva frizura z razcepljenimi lasmi

Visoko in tesno Edgar Cut

Visok in tesen Edgar kroj je še ena ostra kratka frizura za moške z debelimi lasmi, ki se želijo poigrati s tradicionalnim vojaškim slogom. Ta visok in tesen zbledek vzame ravno obrobo in jo razširi okoli glave za zelo kratek rez. Brenčane stranice se bodo ustavile na liniji frizure na vrhu in ustvarile oster kontrast.

Visoko in tesno Edgar Cut

Kratek špičast Edgarjev rez

Če želite klasični Edgar kroj dvigniti na naslednjo stopnjo, pustite sprednjo stran česano naprej, zadnjo pa razbarvajte s sredstvom za oblikovanje. Ravni rob vaših las v kombinaciji s konico teksture zadaj bo ustvaril presenetljiv slog. Če želite kar najbolj povečati ta učinek, naj vaš frizer pusti vašo zbledelost nepogrešljivo za dramatično podrezovanje.

Kratka šiškasta Edgar Fade frizura

Edgarjeva frizura z brado

Edgarjev kroj je trendovski slog, ki se lepo ujema s polno brado. Naredite dobro vzdrževano brado z določenimi linijami, ki dopolnjuje vaše lase. Dodajanje debele brade je odličen način, da spremenite svoj videz, ne da bi se pri novo strižili.

Edgarjeva frizura z brado