15 odbitkov Thot Boy

Odbitki Thot boy so na voljo v različnih kosih in stilih, običajno z bleščanjem na straneh in daljšimi kodrastimi lasmi na vrhu. Tako kot prekleti fantje so fantje običajni ženskarji. S tem življenjskim slogom se pojavi potreba po trendovski frizuri. Medtem ko se beli, azijski in latinoameriški ponavadi strižejo, se striženje poskrbi za črne lase. Najbolj priljubljene frizure thot za črne moške segajo od grozljivk do rafala zbledelega mohawka, visokega zbledelih las, kodrastih las s temnim bledenjem, zvitkov in stilov, doseženih z gobo.

Sveža, čisto odrezana in seksi dekleta obožujejo fantovske lase. Ne glede na to, ali si želite ostrega bleščanja na straneh in na hrbtu ali nove kul pričeske na vrhu, tukaj so najboljši odbitki za letošnje leto!

Frizura Thot Boy

Thot Boy Fade

Fade je brezčasna in elegantna frizura. Črni moški imajo možnost, da izberejo visoko, srednjo ali nizko ostriženo frizuro na straneh in na hrbtu, da dopolnijo svoje daljše lase na vrhu. Če želite, da je rez ostrejši in drznejši, prosite svojega frizerja za plešavost, ki lase zlije z kožo.

Thot Boy Fade Cuts

Na sliki je eden izmed najbolj priljubljenih odbitkov za fante thot boy. Zaradi nizkega bledenja kože ob straneh in neurejenih kodrastih las na vrhu je ta videz privlačen in zabaven. Za svežo linijo las in čiste robove okoli templjev si postavite linijo. Dolge zvitke je enostavno oblikovati s smutijem za krepitev kodrov in gobo za zvijanje las.

Fot frizura Thot Boy Fade

Tako kot v zgornjem primeru je tudi ta visoka plešasta bleda in kratka do srednje dolga kodrasta frizura dekleta elegantna in vroča. Izbledele stranice so enostavne za vzdrževanje in elegantne, medtem ko so dolgi kodri na vrhu videti naravni in lepo oblikovani. Če želite dobiti to kodrasto pričesko za črne lase, morate svoje lase razrasti vsaj 3 centimetre.

Ta slog deluje za številne odbitke, dolžine las in oblike obraza. Preprosto uporabite balzam, ki ne pušča, in z gobo vtrite izdelek v lase, da dobite želeni videz.

Strahovi

Strašni slogi so bili vedno črni za črnce. Podobno kot zbledelo na visokem vrhu, večina dreadlock pričesk izgleda najbolje s kratkimi zbledenimi stranicami, ki poudarjajo styling na vrhu. Da bi dobili hladne strahove, boste morali lase tesno zviti v pramene.

Kratki strahovi z visokim bledenjem kože

Tukaj je dober primer začasnega zbledele kože, ki se razreže in oblikuje. S kratkimi strahovi na vrhu se ženskam zdi ta videz neustavljiv.

Thot Cut Fade with Dreads

Druga možnost je, da se na straneh in na hrbtu spusti navzdol in se spusti navzdol do izreza. Ta dolga frizura na vrhu in kratka brada je moška in zapeljiva.

Zbledi s kodrastimi lasmi na vrhu

Medtem ko je kodraste lase včasih težko oblikovati in vzdrževati, vsekakor obstajajo načini za obvladovanje in ukrotitev kodrov. Z zbledelimi kodranimi lasmi so zbledele stranice skrajšane, da se čim bolj zmanjša oblikovanje, daljši vrh pa se obreže, da se ustvarijo kodri. Hladna brada ali lasje lahko dodajo dodaten pridih.

Izguba kodrastih las

Ta frizura s tankim dekletom se začne z nizkim zožanjem na straneh z debelimi, kodrastimi lasmi na vrhu. Zbledele stranice obrijejo zajčke in se nato spustijo do izreza. Debeli kodri so oblikovani grdo, a tesno za lep zaključek. Kratka brada je kratka in negovana za robusten, a čist konec.

Thot Boy kodrasta frizura

Drug primer je to nizko bledenje kože z obritim delom na straneh. Mešanje kapljic v hrbtu za gladko bledenje vratu. Na vrhu so kodri bolj definirani in izraziti zaradi nanašanja lahkega styling izdelka. Dodatna prednost je, da izdelki za kodraste lase za moške zmanjšujejo kovrčanje, hkrati pa ponujajo nadzor. Težka strnišča brade so moška in laskava.

Burst Fade Mohawk

Rafalen bledeči mohawk je še vedno eden najboljših črnih moških odbitkov v brivnicah po vsem svetu. Ta modna pričeska je priljubljena za fante z dolgimi črnimi lasmi z rahlim zoženjem na straneh in debelim mohawkom na vrhu..

Burst Fade Mohawk

Ta zbledelost mohawka odlikuje visoka konusnost, rob navzgor in dolgi zavoji. Črni moški si lahko lase pobarvajo v različne barve, vključno s blondinko, rdečo in platino, da popestrijo videz. Debela dolga brada s kratkimi brki je lahko dobro dopolnilo.

Thot Hair Faded Mohawk

Druge ideje za frizuro vključujejo dobro zbledelo kožo, svežo linijo okoli templjev in lasišča ter debel pleteni mohawk. Izrez je obrezan z edinstvenim krojem, zbledele stranice pa dodajo slabe dimenzije celotnemu videzu. Končni rezultat so moderni in zasvojeni lasje za fante, ki vam pomagajo izstopati v vsaki množici.

Pletenice

Thot pletenice zahtevajo minimalno vzdrževanje, vendar so ves čas videti odlično. Spletene lase lahko pustite puščene in puščate ali jih po potrebi zvežete v čop.

Črne moške pletenice

$ AP Rocky je znan po svojih čudovitih pletenicah. Čeprav obstaja veliko načinov za pridobivanje in oblikovanje koruze, je raper že leta navdušen s svojim podpisnim videzom.

Koruze za črne moške

Fantje pa lahko vedno zožijo zožitev s pletenicami. Ta nizka zbledelost na straneh v kombinaciji z debelimi, spletenimi lasmi na vrhu ustvarja moden slog. Če pustite nekaj pletenic viseti na čelu, preostale pa povlečete nazaj v čop, lahko spremenite svoj videz glede na priložnost.

Kratki lasje z izpadanjem

Za enostavno striženje in preprost slog so kratki kodrasti lasje vedno možnost. Čeprav frizura thot boy tradicionalno zahteva dolge kodre, zavoje ali strahove, kratki odbitki ponujajo alternativo.

Kratki lasje z izpadanjem

Zelo kratki odbitki za črne moške s kodrastimi lasmi lahko prihranijo veliko časa, truda in glavobola. Fade z nizkimi kapljicami poudarja kratke debele kodre. Dolg kozji brad in negovani zakladci poskrbita za prijeten dotik. Popoln videz še vedno kriči igralca in moškega.

Kratka frizura Thot Boy Buzz Cut Fade

Podobno je ta bleščeči rez z bleščanjem z valovi tudi seksi frizura. Nizko bledenje in oblikovanje kože sta popolna, očitno jih je prerezal spretni brivec. Morda bo trajalo nekaj časa, da se razvijejo valovi, vendar je pričesko vsekakor vredno poskusiti, če imate raje kratke lase.

Kratke strani, pričeska za dečka Long Thot

Če so drugi slogi thot boy za vas preveč drzni in ostri, vam bodo všeč ti elegantni frizerski slogi. Afro ali visok vrh prinaša potrebno debelino in dolžino, da spremenite svoj videz.

Thot Cut High Top Fade

Poskusite zbledeti srednji del kože, rob navzgor in visok vrh. Črni moški z blondinkami in majhnim obritim delom lahko ustvarijo edinstven zaključek.

Thot Boy Afro Temp Fade

Sicer pa vam lahko ta popolna začasna zbledelost z obliko navzgor in dvema obritima črtama da uravnotežen slog za uradne in neformalne priložnosti. Gobo spustite skozi lase, da ustvarite želeno teksturo in zaključek.

Najboljši izdelki za lase za črne moške

Črni moški potrebujejo dobre izdelke za lase, če želijo dobiti vse najbolj priljubljene pričeske. Ne glede na to, ali želite oblikovati svoje kodraste lase, nadzorovati svoj afro, zmanjšati kovrčavost v svojih strahovih ali ustvariti zasuke, tukaj so najboljši izdelki za lase za črne moške.

Za začetek boste želeli kupiti visoko kakovostno gobo za lase, izdelano za črne lase. Te gobe so dolgotrajne in dobro izdelane in lahko delujejo z vašimi strahovi, zvijanji, afro, valovi ali kodri.

BEWAVE ščetka za lase z velikimi luknjami, gobica, strahovi, zaklepanje Twist Afro Curl Coil Wave orodje za nego las, 2 kosa BEWAVE Big Holes Barber ščetka za lase gobica Dreads Zaklepanje Twist Afro Curl Coil Wave orodje za nego las, 2 kosa

  • Paket vključuje: 2 * gobice za zvijanje las
  • Lase si privijte kadar koli in povsod
  • Sami si oglejte frizerjev kul videz

7,99 USD Kupi zdaj

Če želite oblikovati zvite tuljave, pletenice, mohawk, afro in kodraste lase, boste potrebovali tudi dober izdelek za oblikovanje. Ta smoothie, ki krepi kodre, je bil oblikovan za goste, kodraste lase. Uporabljajte vsak dan za celodnevno hidracijo in sijaj, ki bo vašo pričesko dvignil na višjo raven.

Prodaja Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Enhancing Smoothie, večnamenski, 12 unč (290223) 7.710 ocen Shea Moisture Coconut Hibiscus Curl Enhancing Smoothie, večnamenski, 12 unč (290223)

  • Zagotavlja celodnevno hidracijo za obnovo
  • Priporočljivo za vsakodnevno uporabo
  • Dodaja sijajen sijaj

10,12 USD Kupi zdaj