Profesionalne muške frizure

Ako tražite poslovnu frizuru koju ćete nositi na poslu, postoji mnogo dobrih profesionalnih frizura za muškarce koje možete izabrati. Zapravo, iako je “odijevanje za uspjeh” obično moto, poslovno šišanje važno je jednako kao i odijelo, kravata i cipele koje nosite. Bilo da dajete prodajnu ponudu ili na tjednom sastanku sa svojim timom, ljudi u uredu pomno proučavaju vaš izgled i predstavljanje. I najbolje konzervativne poslovne muške frizure mogu vam pomoći da odišete razinom sofisticiranosti i samopouzdanja koju će vaš šef i izvršni direktor nesumnjivo prepoznati.

Profesionalne muške frizure definitivno se mogu kretati ovisno o radnom okruženju, ali nitko se ne može požaliti ako ljuljate jednu od sljedećih lakih frizura za izvršnu kosu! Od modernih dugih i srednjih stilova do kratkih frizura, pogledajte ove moderne korporativne frizure koje ćete dobiti upravo sada!

Profesionalne frizure za muškarce

Najbolje poslovne frizure za muškarce

Iako poslovna frizura mora biti elegantna, poslovno šišanje ne mora biti dosadno. Uz brojne moderne muške poslovne frizure, dečki imaju neke vrlo ugledne mogućnosti. No, svi uredski stilovi počinju vještim šišanjem, a završavaju kvalitetnim proizvodima za oblikovanje.

Poslovno šišanje

Počnite sa sužavanjem ili blijeđenjem sa strana i natrag. Čak i formalno podrezivanje može biti prihvatljivo za mlade stručnjake. Samo zamolite svog brijača da ostavi dovoljnu dužinu sa zaštitnim češljem #2 ili #3 kako biste izbjegli izlaganje kože.

Poslovne frizure

Blijeđenje kože ili ćelavost mogu biti previše oštri u određenim industrijama, osobito u financijama, stoga ciljajte na konzervativnu frizuru.

Poslovne profesionalne frizure za muškarce

Što se tiče kose na vrhu, duža nudi više poslovni izgled. Kratke strane, duga frizura na vrhu povećat će svestranost i stil. Muške kratke profesionalne frizure uključuju šišanje za posadu, vrh za obrezivanje, Ivy League, češalj preko, bočni dio i šišanje.

Najbolje konzervativne poslovne frizure za muškarce

Od ovih izbora, najuspješnija frizura je češalj preko suženja. Sa suženim bočnim stranama i duljom kosom na vrhu koja je začešljana, ovaj stil funkcionira u svakom uredu. Dodajte kratku, njegovanu bradu za vrlo muški završetak.

Klasični češalj preko konusnog blijeđenja

Suvremeni profesionalni muškarci trebali bi isprobati šišanje ili vrlo kratku kosu samo ako imaju gustu kosu, bez ćelavosti i ravnomjerno oblikovanu glavu.

Najbolje kratke profesionalne frizure za muškarce

Međutim, postoji bezbroj muških profesionalnih srednjih i dugih frizura. Popularne srednje frizure uključuju varijacije quiffa, češljanje, češljanje, zalizano i pompadour.

Profesionalne muške frizure srednje duljine

Poslovni stilovi s dugom kosom vjerojatno će se morati povući unatrag ili razdijeliti po sredini i stilizirati s kvalitetnim sredstvom za oblikovanje.

Muške duge profesionalne frizure

Profesionalne frizure

Šišanje na kratko

Bez obzira jeste li mladi profesionalac ili iskusni izvršni direktor, kratke poslovne frizure uvijek su popularne i sa stilom. Najbolje kratke profesionalne frizure za dečke započinju sužavanjem ili podrezivanjem sa strane radi stvaranja kontrasta. S rezom sa strane i stražnje strane koji ne zahtijeva puno održavanja, možete zamoliti svog brijača da ostavi 1 do 3 inča duljine na vrhu, dopuštajući bilo koji stil od šišanja do rezanja za posadu.

Najbolje kratke poslovne frizure za muškarce

Ako imate visoke jagodice i isklesanu čeljust, izblijedjevanje zujanja može biti robustan, ali šarmantan izgled. Međutim, posade režu radove sa rubnim bočnim rubom i teksturiranom završnom obradom za mekani, glatki stil. Držite kosu dulje ako želite više svestranosti i mogućnosti oblikovanja. Zatim upotrijebite proizvod za matiranu kosu za stvaranje prirodnog izgleda.

Kratke profesionalne frizure za muškarce

Frizure srednje duljine

Poslovne frizure srednje duljine izvrsne su za muškarce koji žele oblikovati sve najpopularnije frizure. Kao lijepa ravnoteža između kratkih i dugih, profesionalne srednje frizure obuhvaćaju sve favorite. Bez obzira želite li oblikovati češalj preko, glatkog izgleda, glatkog izgleda ili teksturiranog neurednog izgleda, kosi srednje duljine trebaju podrezane ili izblijedjele strane kako biste istaknuli styling na vrhu.

Visoki konus sa rubnim rubom sa strane

S dodatnom duljinom na vrhu, dečki mogu kosu počešljati unatrag, počešljati je sa strane, povući naprijed ili je naborati. Sve dok opći rez izgleda kao službena frizura, muškarci mogu eksperimentirati sa srednjom kosom kose kako bi pronašli pravi finiš. Štoviše, srednji stilovi dobro se slažu sa svim tipovima kose, uključujući gustu, ravnu, valovitu, kovrčavu, finu i tanku kosu, posebno ako vam je potrebno više pokrivanja.

Poslovne frizure srednje dužine za dečke

Duge frizure

Ako želite rasti kosu, cijenit ćete činjenicu da postoje neke moderne duge frizure za profesionalne muškarce. Muškarci s dugom kosom koji žele napredovati u poslu moraju voditi računa o svom stilu. Pravilna njega kose i redovito šišanje važni su za održavanje čistog izgleda, a neke stare škole ne smatraju dugu kosu muškobanjastom.

Dugi Bro Flow

Da bi se to riješilo, duge profesionalne frizure za muškarce izgledaju najbolje povučene unatrag s kraćim stranama i duljom kosom na vrhu. Najbolje ocijenjeni šampon i regenerator upareni sa proizvodom za oblikovanje s laganim zadržavanjem za teksturirani izgled mogu transformirati vašu dugu kosu. Kako biste izbjegli vrlo mladenački izgled i situaciju u kojoj vas nitko ne shvaća ozbiljno, preporučujemo da pustite bradu.

Duge poslovne frizure za muškarce

Ivy league

Stil Ivy League kratka je muška frizura koja se najjednostavnije može opisati kao dulja posada sa šiškama sa strane. Kao jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih frizura, vaš će brijač izblijediti bokove i leđa kako bi stvorio kontrast i istaknuo styling na vrhu.

Stil Long Ivy League

Kratka kosa na vrhu je ošišana i ošišana, ostavljajući oko 2 do 3 inča duljine, a neki dečki preferiraju kosu ispred nešto dužu. Za oblikovanje ove svečane frizure poželjet ćete kvalitetan proizvod za kosu s držanjem i teksturom. Krajnji rezultat je dobar izgled koji je oštar i svjež za ured.

Frizura Ivy League

Quiff

Kad pomislite na korporacijsku frizuru koju bi nosio izvršni direktor, često ne pomislite na to da ste frizirani. Međutim, ova trendovska frizura je čista, otmjena i privlačna. S kratkim suženim bočnim stranama i gustom raspuštenom kosom na vrhu, moderni quiff može biti prilično seksi frizura za poslovne ljude.

Moderan quiff s dugim stranama

Profesionalni dečki mogu očetkati rubove, češljati dio vrha ili ostaviti stil malo razbarušen za volumen. Ako vašoj kosi nedostaje zdrav sjaj, razmislite o pomadi ili kremi s malo sjaja. Inače, teksturirani moderni quiff bit će istaknut u vašoj poslovnoj odjeći.

Low Fade s raščešljanom kosom

Kovrčava kosa

Iako s kovrčama ponekad može biti teško upravljati, postoji mnogo profesionalnih kovrčavih frizura koje je lako oblikovati za oštar, moderan izgled. Za početak, htjet ćete svom brijaču reći da želite frizuru sa strana i na leđima. Držite se srednjeg do visokog konusnog blijeđenja za rez koji je jednostavan za održavanje. S kratkim uvojcima na vrhu može se raditi bez napora, ali duža kovrčava kosa daje hrabru izjavu.

Neuredna kovrčava kosa

Prilikom oblikovanja kovrčave poslovne frizure morate osigurati da vaše kovrče imaju odgovarajuću vlagu i kondicioniranje kako bi se minimiziralo uvijanje. Provucite kroz kosu jaku pomadu, vosak ili glinu. Kratke kovrčave frizure savršene su za minimalan napor. Inače, možete ostaviti svoje uvojke opuštenim i neurednim za maksimalni volumen, češljati ih prema naprijed kako biste oblikovali uske rubove ili ih razmaknuti sa strane radi ravnoteže između urednog i raščupanog.

Kosa kosa za profesionalno šišanje

Fade frizura

Frizura koja bledi spaja sve elemente modernog kroja u jedno. Najčešće profesionalne fade frizure nadopunjene su duljom kosom na vrhu. Dečki mogu zatražiti od svojih brijača visoko, srednje ili nisko blijeđenje kako bi odredili gdje počinje sužavanje na tjemenu. Ako želite uklopiti kosu u kožu radi hladne frizure, zatražite izblijedjenje.

Fade frizura

Izvrsno za muškarce s valovitom, kovrčavom, ravnom ili gustom kosom, izblijedjenjem dobivate kontrast i teksturu koja će podići vašu poslovnu frizuru. Čisto blijeđenje može biti prikladno za rad, ali neće svi uredi cijeniti blijeđenje kože koje otkriva tjeme. U nedoumici odaberite srednju ili nisku konusu za elegantnu frizuru koja djeluje u ležernom i formalnom okruženju.

Šišanje s konusom

Češalj više

Češalj je jedna od najpoznatijih i bezvremenskih frizura za muškarce. Poznat kao klasična poslovna frizura, češalj briše kosu s jedne strane na drugu. Srećom, moderni češalj preko frizure novi je trend koji izgleda elegantno i profesionalno. Sa suženim blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane i s leđa u kombinaciji s kratkom do srednje duljinom kose na vrhu, ovaj zgodni stil postaje savršen izgled za posao.

Češljajte s niskim blijeđenjem

Počnite sa srednjim ili niskim češljem preko blijeđenja kako bi rez bio konzervativan. Koristeći dobar proizvod za kosu, željet ćete očetkati svu kosu. Izbjegavajte ravan izgled podizanjem dok češljate kosu. Slično, kosu možete češljati sa strane i natrag radi kutnog oblikovanja. Dodajte liniju svojoj liniji kose i ošišajte strnište ili kratku bradu za muški izgled. U suprotnom, glatko obrijani dobit će vas dopadljiv, uspješan muški stil koji ste oduvijek željeli.

Sužene strane s dugim češljem

Posada Cut

Uredno i kratko, frizura je jedna od najboljih profesionalnih frizura za muškarce koji žele tradicionalni izgled. Bez obzira želite li ujednačenu duljinu po cijeloj strani ili izblijedjenje sa strane radi nekog kontrasta, frizura za šišanje djeluje na svim tipovima kose i teksturama. Počnite sa srednjom do visokom konusnom frizurom koja blijedi s duljom kosom na vrhu.

Crew Cut s visokim blijeđenjem

Ako želite oblikovati bočni dio ili pomesti šiške, ostavite prednji dio dulje. Ošišanu kosu možete pomesti ili počešljati za dodatni volumen ili možete otići potpuno prirodno s kratkim i neurednim završetkom. Jednostavan za oblikovanje i univerzalno muževan, moderan kroj za posadu oduvijek je bio dobar izgled za ured.

Neuredna frizura iz Ivy League lige

Bočni dio

Bočni dio sjajan je izbor za modernog profesionalca. Poznata i kao klasična džentlmenska frizura, frizura sa strane se kratko ošiša sa kratkom do srednjom kosom na vrhu koja je naglašena tvrdim dijelom. Češljajte leđa i bokove od ostatka kose radi kontrastnog efekta i ugradite bočni dio za teksturiranu, elegantnu privlačnost.

Elegantan bočni dio

Iako bi konzervativna verzija mogla biti idealna kao frizura na Wall Streetu, dečki koji rade u tehnologiji ili drugim otvorenim industrijama možda bi htjeli jedinstvenu varijaciju koja se ističe. Razmislite o tome da od svog brijača zatražite obrijani tvrdi dio. U kombinaciji s oblikovanim licem, niskim blijeđenjem kože i laganim čekinjama, ova frizura sa strane je moderna i profesionalna. Upotrijebite srednji do visoki učvršćivač za oblikovanje i češljajte ga laganim dodirom kako biste održali volumen i podigli.

Blijedi tvrdi dio

Faded Undercut

Blijeđenje s podrezivanjem spaja elegantnu frizuru s podrezanom kosom sa suženim stranama izblijedjenja. Jedinstveno i laskavo, izblijedjelo podrezivanje dodaje moderan izgled svakoj frizuri i može svaku šišanje podići na višu razinu.

Faded Undercut

Kratke strane i leđa sužene su niz glavu, što osigurava čist izgled, dok elegantna frizura na vrhu trenutno privlači pažnju. Kao jedan od najboljih načina za skidanje kratkih strana, dugu gornju frizuru, kosu ćete htjeti nositi zalizanu, počešljanu, počešanu naprijed ili neurednu po cijeloj kosi..

Undercut Fade frizure

Buzz Cut

Poslovne frizure trebaju biti elegantne i profesionalne, a šišanje u jednakoj mjeri. Šišanje bez zujanja ne zahtijeva održavanje pa možete bez razmišljanja otići iz ureda u bar. Osim toga, uski kroj je muževan i laskav s malim rastom na vrhu.

Buzz Cut

Od osnovnog prijelaza sa strane na vrh, jednostavno izblijedite. Oštra i odvažna, ova vrlo kratka muška frizura trebala bi biti rezervirana za muškarce pravilnog oblika lica koji redovito odlaze u brijačnicu. Inače, svakako uložite u kvalitetne aparate za šišanje kako biste ošišali vlastitu kosu kod kuće.

Buzz Cut s bradom

Profesionalna brada

Najpopularniji profesionalni stilovi brade kratki su i ošišani radi savršenog poslovnog izgleda. Korporacijska brada mora biti dobro održavana i njegovana jer se ne možete izvući s prljavom ili neurednom dlakom na licu.

Profesionalna brada

Počnite s dobrim šamponom i regeneratorom za bradu kako biste izrasli zdrava i puna dlaka na licu. Zatim upotrijebite dobar trimer sa cijelim setom dodataka za oblikovanje svečane brade koja odgovara vašem izgledu i licu.

Korporacijska brada

U konačnici, najbolji stilovi brade za korporativne profesionalce su kratki i debeli poput teških strništa. Ako imate mrlje ili tanku dlaku na licu, dobro razmislite o potpunom brijanju radi čistog izgleda.

Poslovne frizure

  • Ošišajte se kratko i oblikujte uredne frizure za čist, elegantan izgled.
  • Ako ste poslovni profesionalac koji radi u konzervativnom uredu ili industriji, odaberite klasičnu frizuru na vrhu poput bočnog dijela, prečešljajte je ili ošišajte sa šišanjem sa strane i sa leđa.
  • Ako radite u opuštenom ležernom okruženju, srednje dugačke do duže trendovske frizure poput pompadour fadea, quiffa i glatkog podrezivanja unatrag nude sjajne načine za miješanje vašeg stila.
  • Koristite visokokvalitetne proizvode za kosu kako biste povećali volumen, postigli zdrav prirodni sjaj i dobili mat teksturiranu završnu obradu.
  • Redovito se šišite kako bi vaš stil bio uredan i zategnut, a da vam kosa ne postane duga, kovrčava i neuredna.