50 priljubljenih odbitkov za moške

Če želite leta 2021 dobiti trendovsko novo pričesko ali enega najboljših moških odbitkov, potem ne glejte dlje od tega seznama najbolj priljubljenih moških odbitkov. V tem priročniku boste našli najnovejše frizure, sloge in trende za fante. To so najboljše pričeske za moške, od zarezanega spodrezanega hrbta do glavnika, ki bledi, teksturiranih resic, stranskega dela, umetnega jastreba, razbarvanih las in različnih drugih načinov oblikovanja kratkih, srednjih in dolgih las.

Čeprav danes obstajajo številni elegantni trendi za lase, so najbolj opazni kul frizure kratke stranice z neurejenimi, teksturiranimi daljšimi lasmi na vrhu. Vendar pa z zožitvijo ali podrezovanjem na straneh obstaja več trendovskih idej za pričesko za fante kot kdaj koli prej. In čeprav številni vrhunski odbitki niso povsem novi, pa nešteto različnih možnosti oblikovanja naredi te kroje in sloge odlične za vsakega fanta.

Konec koncev so ti priljubljeni moški odbitki le nekaj primerov dobrih pričesk, med katerimi lahko fantje izbirajo. Od ostrih kratkih odbitkov do tekočih dolgih pričesk, vedno obstaja kul frizura za vsakogar. Ne glede na to, ali imate kratke, dolge, kodraste, valovite ali debele lase, tukaj so najbolj priljubljeni moški odbitki in pričeske.

Priljubljeni odbitki za moške

Priljubljeni moški odbitki

Če želite najnovejše priljubljene pričeske, se letos najbolj vroči moški odbitki premikajo v eksperimentalno smer. In ker so kratke stranice, dolgi odbitki še vedno priljubljeni v brivnici, bodo različne vrste odtenekov in podrezanih pričesk ostale nekatere najbolj modne podobe leta. Kar se tiče striženja in oblikovanja las na vrhu, srednje dolge in dolge pričeske ponujajo vsestranskost.

Kul pričeske za fante

Na primer, kul pričeske, kot so quiff, glavnik s trdim delom, teksturirana krtača nazaj, umetni jastreb, dolge obrobje in špičasti lasje so odlični slogi. Čeprav bodo kratki odbitki vedno dobri, čisti in enostavni za pričesko, je trenutni trend vsekakor daljši lasje.

Priljubljene moške pričeske

Za fante s kratkimi lasmi, ki si želijo bolj tradicionalnih, klasičnih odbitkov, so brezčasni slogi posneti posadki, francoski posevki, brnenje, stransko pometanje Ivy League in gospodski stranski del. Strokovnjaki so lahko prepričani, da ti rezi nikoli ne bodo izginili. Ti priljubljeni kratki moški odbitki so še vedno kot nalašč za enostaven prehod med službo in družbenim življenjem.

Kul kratke pričeske za fante

Obrezanim kosom in kratkim pričeskam dodajte hladen rob, uporabite mat izdelek za lase za naravno, teksturirano konico. To vam bo omogočilo naravno oblikovanje las, vendar bo imelo eleganten videz.

Najboljša frizura za moške

Oglejmo si najboljše pričeske za moške. Nekje na tem seznamu je nova frizura in sodobna moška pričeska, ki vam bo všeč!

Nove pričeske za moške

Quiff

Frizura quiff je že leta zelo kul moška frizura. Sodobni quiff ponuja ravnovesje med retro šarmom in sodobnimi slogi. Fantje bodo s kratkim zbledelim ali spodrezanim stranicam in neurejeno teksturirano frizuro na vrhu imeli zelo moden videz.

Quiff

Če želite dobiti tolažbo, bo moral vaš brivec lase na sprednji strani glave pustiti dlje, postopoma pa se skrajšati proti hrbtu. Poskusite z visokim bledenjem kože ob straneh za oster videz, ki poudari tekoč zaključek. Drugi radi kombinirajo to pričesko s podrezano ali zoženo, da ostane čista in elegantna.

Sodobna frizura Quiff

Kot eden najboljših odbitkov za moške z debelimi kratkimi do srednje dolgimi lasmi, fantje ne morejo zgrešiti s šaljivostjo. Ne pozabite, da bo za oblikovanje quiffa potreben dober izdelek za lase in čas. Za oblikovanje quiffa boste potrebovali dobro pomado, vosek ali kremo, da povečate oprijem, volumen in teksturo.

Cool Textured Quiff pričeska

Lepota frizure quiff je v tem, da jo lahko pustite neurejeno, teksturirano, nabodeno, brušeno nazaj ali katero koli kombinacijo.

Glavnik čez

Česal čez pričesko je še en odličen primer modne frizure, ki jo lahko nosi vsak fant. Glavni glavnik je znan po svoji prefinjeni preprostosti. Ne glede na to, ali imate na vrhu kratke, srednje ali dolge lase, lahko česanje las na eno stran dobro izgleda vsakemu fantu.

Glavnik čez

Sodobna različica tega klasičnega sloga je glavnik zbledi. Z zbledelimi stranicami, ki poudarjajo styling na vrhu, lahko fantje dodajo trdi del in ohlapno počistijo lase za edinstven videz. Za nežen, tečen zaključek uporabite mat izdelek za oblikovanje z zmernim do nizkim oprijemom.

Comb Over Fade

Če iščete dobro gospodsko pričesko, ki kriči pametno, a zabavno, bi bil glavnik lahko popoln kroj in slog za vas.

Kratek glavnik preko podreza

Odrezano nazaj

Sodobna frizura z zadnjico je preprosta, a kul. Kot ena najboljših moških pričesk obstaja veliko načinov, kako počistiti lase. Fantje imajo na voljo veliko možnosti za videz, od zarezanega spodrezanega hrbta do gladkega izginotja in teksturiranega čopiča nazaj..

Povlecite nazaj

Začnite s kratkimi stranicami, dolgimi lasmi na vrhu in izdelek sperite skozi lase. Za naraven videz in pretok priporočamo mat pomado. Nato z glavnikom povlecite vse nazaj.

Počesani lasje nazaj

Prirezane pričeske delujejo z vsemi vrstami las. Z daljšimi, kodrastimi lasmi bodo gladki lasje imeli več teksture in odskočili. Po drugi strani pa ga lahko fantje z ravnimi debelimi lasmi počesajo nazaj v eleganten, seksi slog.

Odstranjeni lasje nazaj

Podrezano

Podrezan je postal odlična kratka pričeska za fante, ki zagotavljajo eleganten slog in malo vzdrževanja, ki deluje z mnogimi priljubljenimi kroji. Kot kul trend las je spodrezano dovolj vsestransko, da lahko deluje z vsemi vrstami frizur, vključno s quiffom, glavnikom, gladkim hrbtom, umetnim jastrebom in resami.

Podrezano

Eleganten in slab, bistvo spodreza so kratke stranice, ki so vse po eni dolžini. Različice o tem, kako kratke so te strani in kako visoko se začne rez, so številne. Vendar pa imajo fantje izbiro med odklopljenim spodrezovanjem in slabšanjem podrezanosti.

Nepovezan Undercut

Oba sta ostra in ne zahtevata stila, vendar za vzdrževanje potrebujeta redne reze. Na drugi strani si lahko fantje vedno prikrasijo obrito stran.

Nova podrezana pričeska za moške

Prirezana frizura za moške izgleda odlično s kratkimi in dolgimi lasmi na vrhu. Tudi podrezi se zelo lepo ujemajo s polnimi bradami za moški videz.

Undercut Comb Over

Fade odbitki

Fade frizura je osnova za najboljše pričeske za fante. S toliko različnimi vrstami zbledenj, ki jih lahko izbirate, je za vsak videz na voljo izrez.

Najboljši odbitki las

Na primer, frizura z nizkim bledenjem je zelo podcenjen, a hkrati nežen slog. Nizko bledenje je čisto, elegantno in enostavno dostopno.

Frizura z nizkim izpadanjem

Frizura z visokim bledenjem ponuja hitro zožitev od dolgih do kratkih, kar povzroči izjemen kontrast, ki je eleganten in moški. Visoka zbledelost pušča zelo malo las na straneh in na hrbtu, s čimer se osredotoča pozornost na styling na vrhu.

Visoka fade frizura

Frizura s srednjim bledenjem se začne pod templji in tik nad ušesom za bolj subtilno oblogo. Srednje bledenje je idealno za gospoda, ki se želi izogniti izpostavljanju preveč lasišča, vendar želi kratke stranice za preprosto oblikovanje.

Frizura s srednjim izpadanjem

Nazadnje, fantje se morajo odločiti, kako kratko bo minilo. Če želite lase zlepiti s kožo, prosite svojega frizerja, da se lasje zlijejo s kožo, medtem ko se bo zožitev končala z zelo kratko frizuro.

Frizura za zbledelo kožo

Klasični konus

Tako kot zbledelo tudi zoženje vključuje skrajšanje las postopoma ob strani glave. Končna frizura pa se ustavi, preden lasje postanejo zelo kratki in se ne zlijejo s kožo. Odvisno od vaših želja, lahko stožčasto pričesko dosežete z daljšimi lasmi ob straneh, če brivec namesto ščipalk uporablja škarje.

Končna frizura

Za običajno frizuro, ki je zelo podobna klasični gospodski pričeski, bi lahko bilo dobro razmisliti o konusu. Če pustite več dolžine z izbiro konusne frizure, boste ustvarili bolj sproščen, tradicionalen videz.

Klasična koničasta frizura

Pompadour

Pompadour je še en brezčasen ikonični rez. Tako kot quiff ima tudi frizura pompadour številne različice. Lahko dobite kratek ali dolg pomp z obritim trdim delom in v paru s spodrezano ali zbledelo na straneh.

Frizura Pompadour

Če želite oblikovati pompadour, morate spredaj ustvariti ločen in ločen “pomp”. Večina volumna je skoncentrirana v tem delu. Za oblikovanje las navzgor in nazaj uporabite dober izdelek za oblikovanje las.

Pompadour Fade

Špicasti lasje

Špičaste pričeske so že desetletja drzne in modne. Poleg tega špičasti lasje dobro izgledajo vsem fantom, narasla pričeska pa je lahko enostaven način za spreminjanje videza čez teden. Od kratkih šiljastih las do dolgih teksturiranih konic spredaj obstaja več različnih načinov nošenja špičastih las.

Kratki špičasti lasje

Za nasičenje las potrebujete močan izdelek za lase, na primer pomado, vosek ali glino. Preprosto uporabite pomado in zavijte lase navzgor.

Neredni teksturirani špičasti lasje

Faux Hawk

Cool faux hawk frizura je pričeska s šilastimi lasmi, ki je manj intenzivna kot mohawk. Kot fantovski fantje, fantje in mladeniči so faux hawk stili lase na sredini glave..

Faux Hawk

V nasprotju z obritimi stranicami mohawka ima vroča fhawk fade pričeska kratke zožene stranice. Rezultat je kul slog, ki je laskav in enostaven za nošenje. Še posebej trendno je, če je oblikovano z teksturiranimi, neurejenimi lasmi na vrhu.

Fohawk Fade

Ivy League

Za preizkušen in pravi kroj, ki je podcenjen in profesionalen, ne iščite dlje od Ivy League. Frizura Ivy League, znana tudi kot Harvard in Princeton, se striže na enak način kot striženje.

Ivy League

V tej ikonični kratki pričeski so lasje ob straneh kratko ostrižene z bleščanjem ali zožitvijo, zato jih je treba skrajšati krajše od las na vrhu. Značilni videz lige Ivy League so spredaj pometani lasje. Končni rezultat je eleganten, pameten slog, ki spominja na stranski del.

Frizura Ivy League

Francoski pridelki

Moška frizura za obrezovanje je preprosta, a elegantna in vsekakor v trendu v brivnicah po vsej Evropi. Kratki lasje na vrhu glave zahtevajo malo vzdrževanja, prav tako še krajše stranice. Teksturiran francoski pridelek ima element visoke mode spredaj – kratko obrezano obrobje.

Teksturirano obrezovanje pridelkov

Obrezani vrh ni vaš vsakdanji kroj vojaške posadke. Oblikovan z vsemi lasmi potegnjenimi naprej, francoski pridelek izgleda odlično teksturirano in grdo. Kot eden najboljših kratkih odbitkov za fante priporočamo, da preizkusite krop.

Teksturiran francoski Crop Top

Zmanjšanje osebja

Posnetek se pogosto povzame kot kratka frizura na hrbtu in na straneh. Ne glede na to, ali želite posneto striženje zbledeti ali visoko in napeto, frizura za striženje ustreza skoraj vsaki obliki obraza, ne zahteva pogostih izletov pri frizerju in je primerna za vse priložnosti.

Crew Cut Fade

Čeprav je kroj posadke klasičen slog, ki ga nosijo številni moški, ga nosijo vsi drugače. Za čisto, moško kratko frizuro, ki jo je enostavno oblikovati, vprašajte svojega frizerja za striženje.

Zmanjšanje osebja

Frizura z resicami

Frizura z obrobjem je v teh dneh postala hit, saj so moške šiške spet kul. Moški imajo radi obrobje zaradi brezskrbnega in lahkega oblikovanja.

Frizura z resicami

Ne glede na to, ali želite dobiti kratko obrobo ali daljšo kotno obrobo, je videz dobro razbarvan in naraven z uporabo mat kreme za oblikovanje las in sušilnika za lase.

Kotna resica

Valoviti lasje

Moški z valovitimi lasmi pogosto poskušajo najti pričesko, ki bi prikazala naravno teksturo njihovih las, ne da bi jih naredili neposlušne ali neobvladljive. Najboljše moške valovite pričeske vključujejo quiff, umetnega jastreba, glavnik, obrobje in gladek hrbet.

Valovite pričeske za moške

Valoviti lasje in kosi so lahko kratki ali dolgi, odvisno od želenega videza. Kratke valovite lase je mogoče preprosto ukrotiti in oblikovati, dolgi valovi pa lahko resnično izkoristijo vašo naravno teksturo. Nanesite močno pomado ali kremo za nadzor vaših ključavnic za elegantno oblikovanje.

Moške kratke valovite pričeske

Skodrani lasje

Kodraste lase je zelo težko nadzorovati, vendar najboljše pričeske za moške s kodrastimi lasmi spodbujajo to edinstveno teksturo. Namesto, da bi se upirali vašim naravnim kodrom, lahko slogi, kot so bledenje kodrastih las, obrobje, šminkanje, češljevanje in striženje, vključijo vaš tip las.

Priljubljene kodraste pričeske za moške

Podobno bi morali fantje uporabljati izdelke za kodraste lase za krepitev in zategovanje kodrov. Kodraste pričeske so v modi, zato naj vaši lasje naredijo svoje in jih pokažite svetu.

Izguba kodrastih las

Dolgi lasje

Ženske imajo radi vroče fante z dolgimi lasmi. Medtem ko nekateri moški oklevajo pri rasti las, so lahko hladne dolge pričeske še vedno super moške in seksi. S srednje dolgimi do daljšimi lasmi imajo fantje več možnosti oblikovanja in možnost pogostega spreminjanja videza.

Moški z dolgimi lasmi

Priljubljeni dolgi odbitki lahko pomenijo dodatno nego in vzdrževanje, vendar ni nujno, da je tako. Uporaba dobrega šampona in balzama bo vaše lase navlažila in zmehčala, kar vam bo omogočilo naravno nošenje dolgih las. Od dolgih in naravnost do moške punđe, čopka, pletenic in zgornjega vozla so daljše moške pričeske moderne in trendovske.

Najboljše dolge pričeske za moške

Teksturirani odbitki

Teksturirani odbitki so nekateri najsodobnejši modni slogi. Sveže in lepo, fantje lahko kratkim, srednje in dolgim ​​lasem dodajo teksturo. Teksturirane pričeske je enostavno doseči, vendar zahtevajo nekaj osnovnih orodij za oblikovanje. Minimalne zahteve so mat pomada in glavnik.

Kratki teksturirani lasje

Ne glede na to, ali oblikujete kratke ali dolge teksturirane lase, skozi lase sperite majhno količino izdelka in ga temeljito vtrite. Če morate za oblikovanje videza uporabiti glavnik, to naredite nežno, vendar s prsti gladko, z gladkimi deli las za naraven videz.

Teksturirane pričeske za moške

Najboljši moški odbitki

Najboljši moški odbitki in pričeske ponujajo nekaj za vsakega fanta. Ne glede na to, ali imate debele, tanke, valovite ali kodraste lase in želite preizkusiti kratko, srednjo ali dolgo pričesko, so to novi priljubljeni odbitki za moške letos. Če ste naveličani istega dolgočasnega kroja in želite posodobiti svoj videz, poskusite z najnovejšimi kroji in slogi.

Eksperimentirajte z različnimi odbitki in poiščite, kaj ustreza vaši obliki obraza in občutku za slog, tudi če to pomeni subtilne spremembe. Medtem ko so kratke stranice, dolge vrhunske pričeske v trendu, se ne bojte preizkusiti nove frizure.