Profesionalne moške pričeske

Če iščete poslovno frizuro, ki jo boste nosili v službi, potem obstaja veliko dobrih profesionalnih pričesk za moške. Pravzaprav, čeprav je običajno “obleka za uspeh”, je poslovno striženje enako pomembno kot obleka, kravata in čevlji, ki jih nosite. Ne glede na to, ali ponujate prodajno predstavitev ali na tedenskem srečanju s svojo ekipo, ljudje v pisarni natančno pregledujejo, kako izgledate in se predstavljate. Najboljše konzervativne poslovne moške frizure vam lahko pomagajo izžarevati stopnjo prefinjenosti in samozavesti, ki jo bo vaš šef in izvršni direktor nedvomno spoznal.

Profesionalni odbitki za moške se lahko vsekakor razlikujejo glede na okolje na vašem delovnem mestu, vendar se nihče ne more pritoževati, če zibate eno od naslednjih enostavnih pričesk! Od sodobnih dolgih in srednjih stilov do kratkih strigov si oglejte te trendovske odtenke za podjetja!

Profesionalni odbitki za moške

Najboljši poslovni odbitki za moške

Medtem ko mora biti poslovna frizura elegantna, poslovno striženje ni nujno dolgočasno. S številnimi trendovskimi moškimi poslovnimi pričeskami imajo fantje nekaj zelo uglednih možnosti. Toda vsi pisarniški slogi se začnejo s spretnim striženjem las in končajo s kakovostnimi izdelki za oblikovanje.

Poslovna frizura

Začnite s konusom ali zbledi na straneh in nazaj. Tudi podrezovanje, ki je bolj formalno, je lahko sprejemljivo za mlade strokovnjake. Ne pozabite prositi svojega frizerja, da pusti dovolj dolžine z zaščitnim glavnikom #2 ali #3, da se izognete odkrivanju kože.

Poslovne pričeske

Koža ali plešavost bi lahko bila v nekaterih panogah, zlasti v financah, preveč nervozna, zato si prizadevajte za konzervativno frizuro.

Poslovni profesionalni odbitki za moške

Kar se tiče las na vrhu, daljši ponuja bolj poslovni videz. Kratke stranice, dolga frizura na vrhu bodo povečale vsestranskost in slog. Moški kratki profesionalni odbitki vključujejo strižni kroj, obrezovanje vrha, Ivy League, glavnik, stranski del in striženje.

Najboljše konzervativne poslovne pričeske za moške

Od teh odločitev je najbolj izvršna frizura glavnik nad zoženim bledenjem. S koničnim rezom ob straneh in daljšimi lasmi na vrhu, ki so počesani, ta slog deluje v vsaki pisarni. Dodajte kratko, negovano brado za zelo moški zaključek.

Klasičen glavnik čez zožitev zbledi

Sodobni profesionalni moški bi morali poskusiti striženje ali zelo kratke lase le, če imajo goste lase, brez plešastih madežev in enakomerno oblikovano glavo.

Najboljši moški kratki profesionalni odbitki

Vendar pa obstaja nešteto moških profesionalnih srednje dolgih in dolgih pričesk. Priljubljeni srednji odbitki vključujejo različice quiffa, glavnika, ščetkanja nazaj, zalizanega in pompadourja.

Profesionalne moške frizure srednje dolžine

Poslovne sloge z dolgimi lasmi bo verjetno treba potegniti naravnost nazaj ali jih ločiti po sredini in jih oblikovati s kakovostnim izdelkom za oblikovanje.

Moške dolge profesionalne pričeske

Profesionalne pričeske

Kratki odbitki

Ne glede na to, ali ste mlad strokovnjak ali izkušen vodja, so kratki poslovni odbitki vedno priljubljeni in v slogu. Najboljše kratke profesionalne pričeske za fante se začnejo z zožitvijo ali podrezovanjem na straneh, da ustvarijo kontrast. Z rezom na straneh in na hrbtu, ki zahteva malo vzdrževanja, lahko prosite svojega frizerja, da na vrhu pusti 1 do 3 centimetre dolžine, kar omogoča kakršen koli slog, od žaganja do posadke..

Najboljši kratki poslovni odbitki za moške

Če imate visoke ličnice in izklesano čeljust, je lahko zbledelo rezanje robustno, a očarljivo. Vendar pa posadka reže dela s stranskimi robovi in ​​teksturiranim zaključkom za mehak, gladek slog. Lasje naj bodo daljši, če želite več vsestranskosti in možnosti oblikovanja. Nato uporabite mat izdelek za lase, da ustvarite naraven videz.

Kratki profesionalni odbitki za moške

Pričeske srednje dolžine

Poslovni odbitki srednje dolžine so odlični za moške, ki želijo oblikovati vse najbolj priljubljene pričeske. Kot lepo ravnovesje med kratkimi in dolgimi, profesionalne srednje pričeske zajemajo vse priljubljene. Ne glede na to, ali želite prečesati glavnik, narediti bleščeč, gladek ali teksturiran neurejen videz, lasje srednje dolžine potrebujejo podrezane ali zbledele stranice, da poudarijo styling na vrhu.

Visoka konica s stranskim pometanjem

Z dodatno dolžino na vrhu lahko fantje počistijo lase nazaj, jih počešejo na stran, potegnejo naprej ali nagnejo navzgor. Dokler je splošna frizura videti kot uradna frizura, lahko moški eksperimentirajo s svojimi srednje dolgimi lasmi, da bi našli pravi zaključek. Poleg tega srednji slogi dobro delujejo z vsemi vrstami las, vključno z debelimi, ravnimi, valovitimi, kodrastimi, finimi in tanjšimi lasmi, še posebej, če potrebujete večjo pokritost.

Poslovne pričeske za fante srednje dolžine

Dolge pričeske

Če želite rasti lase, boste cenili dejstvo, da obstaja nekaj trendovskih dolgih pričesk za profesionalne moške. Moški z dolgimi lasmi, ki želijo napredovati v poslu, morajo biti previdni pri svojem slogu. Pravilna nega las in redno striženje sta pomembna za ohranjanje čistega videza, nekatere stare šole pa ne menijo, da so dolgi lasje moški.

Dolg pretok brata

Da bi to odpravili, so profesionalne dolge pričeske za moške najbolje videti pometane s krajšimi stranicami in daljšimi lasmi na vrhu. Najbolje ocenjen šampon in balzam v kombinaciji s sredstvom za oblikovanje lahkega zadrževanja za teksturiran videz lahko preoblikuje vaše dolge lase. Da bi se izognili zelo mladostnemu videzu in situaciji, ko vas nihče ne jemlje resno, vam priporočamo, da si pustite brado.

Dolge poslovne pričeske za moške

Ivy League

Slog Ivy League je kratka moška frizura, ki jo lahko najlažje opišemo kot daljšo posadko, obrobljeno s stranskim robom. Kot ena najbolj elegantnih in priljubljenih pričesk bo vaš brivec zbledel vaše strani in hrbet, da bi ustvaril kontrast in poudaril styling na vrhu.

Slog Long Ivy League

Kratki lasje na vrhu so ostriženi in odrezani, pri čemer ostane približno 2-3 centimetra dolžine, nekateri fantje imajo raje lase spredaj nekoliko daljše. Za oblikovanje te uradne frizure boste želeli kakovosten izdelek za lase z oprijemom in teksturo. Končni rezultat je dober videz, ki je oster in svež za pisarno.

Pričeska Ivy League

Quiff

Ko pomislite na poslovno frizuro, ki bi jo nosil izvršni direktor, pogosto ne pomislite na prepir. Vendar je ta trendovska pričeska čista, elegantna in privlačna. S kratkim koničnim rezom ob straneh in debelimi tekočimi lasmi na vrhu je lahko sodoben quiff precej seksi pričeska za poslovneže.

Sodoben quiff z dolgimi stranicami

Profesionalni fantje lahko počistijo rob, počesajo del zgornjega dela ali pustijo slog rahlo zmečkan za glasnost. Če lasje nimajo zdravega sijaja, razmislite o pomadi ali kremi z nekaj sijaja. V nasprotnem primeru bo teksturiran sodoben quiff vidno v vaši poslovni obleki.

Low Fade s ščetkanimi lasmi

Skodrani lasje

Medtem ko je kodre včasih težko obvladati, obstaja veliko profesionalnih kodrastih pričesk, ki jih je enostavno oblikovati za oster, moden videz. Za začetek boste svojemu brivcu povedali, da si želite obarvati frizuro na straneh in na hrbtu. Za rez, ki je enostaven za vzdrževanje, se držite srednjih do visokih konusov. S kratkimi kodri na vrhu je mogoče delati brez napora, daljši kodrasti lasje pa dajejo drzno izjavo.

Neredni kodrasti lasje

Pri oblikovanju kodraste poslovne frizure boste morali poskrbeti, da bodo vaši kodri ustrezno vlažni in kondicionirani, da zmanjšate kovrčavost. Skozi lase speljite močno pomado, vosek ali glino. Kratke kodraste pričeske so kot nalašč za minimalen napor. V nasprotnem primeru lahko pustite kodre ohlapne in neurejene za največji volumen, jih počistite naprej, da oblikujete tesno obrobje, ali pa jih razdelite na stran, da dosežete ravnovesje med čistim in razkuštranim.

Kodrasti profesionalni poslovni odbitki

Fade frizura

Fade frizura združuje vse elemente sodobnega kroja v eno. Najpogostejše profesionalne fade odbitke dopolnjujejo daljši lasje na vrhu. Fantje lahko od svojih brivcev zahtevajo visoko, srednjo ali nizko bledenje, da ugotovijo, kje se začne zožanje na lasišču. Če želite lase zlepiti s kožo za hladno frizuro, zahtevajte plešavost.

Fade frizura

Odlično za moške z valovitimi, kodrastimi, ravnimi ali debelimi lasmi, z izpadanjem dobite kontrast in teksturo, ki bo popestrila vašo poslovno frizuro. Čisto zbledelo je lahko primerno za delo, vendar ne bodo vse pisarne cenile zbledele kože, ki razkrije lasišče. Če ste v dvomih, izberite srednji ali nizek konus za elegantno pričesko, ki deluje v priložnostnem in formalnem okolju.

Taper Fade pričeska

Glavnik čez

Glavnik je eden najbolj ikoničnih in brezčasnih odbitkov za moške. Poznan kot klasična poslovna pričeska, glavnik briše lase z ene strani na drugo. Na srečo je sodoben glavnik nad frizuro nov trend, ki izgleda elegantno in profesionalno. Ta čeden slog s konico ali podrezovanjem na straneh in na hrbtu v kombinaciji s kratkimi do srednje dolgimi lasmi na vrhu postane popoln videz za delo.

Prečešljajte z nizko konico

Začnite s srednjim ali nizkim glavnikom čez bledenje, da bo rez ohranjen. Z dobrim izdelkom za lase si boste počesali vse lase. Izogibajte se ravnemu videzu tako, da dvignete lase, ko jih počešete. Podobno si lahko lase počešete ob strani in nazaj za kotno obliko. Dodajte linijo las in obrežite strnišče ali kratko brado za moški videz. V nasprotnem primeru boste s čisto obrito dobili tako uglajen in uspešen moški slog, ki ste si ga vedno želeli.

Konične strani z dolgim ​​glavnikom

Zmanjšanje osebja

Čeden in kratek, posnetek je eden najboljših profesionalnih odbitkov za moške, ki si želijo tradicionalnega videza. Ne glede na to, ali želite enakomerno dolžino po celotni strani ali zbledelost na straneh za nekaj kontrasta, frizura za striženje deluje na vseh vrstah las in teksturah. Začnite s srednjim do visokim striženjem z dolgimi lasmi na vrhu.

Crew Cut z bleščanjem z visokim konusom

Če želite oblikovati stranski del ali pometati šiške, pustite sprednji del dlje. Obrezane lase lahko pometete ali počesate za dodaten volumen ali pa naravnost s kratkim in neurejenim zaključkom. Sodoben kroj, enostaven za oblikovanje in univerzalno moški, je bil vedno dober videz za pisarno.

Neredna frizura v Ivy League

Stranski del

Stranski del je briljantna izbira za sodobnega profesionalca. Stranska frizura, znana tudi kot klasična gospodska pričeska, je ob straneh kratko ostrižena s kratkimi do srednje dolgimi lasmi na vrhu, ki jih poudarja trd del. Za kontrastni učinek počešite hrbet in stranice stran od preostalih las in vključite stranski del za teksturirano, elegantno privlačnost.

Eleganten stranski del

Medtem ko je konzervativna različica morda idealna kot pričeska na Wall Streetu, bi si fantje, ki delajo v tehnologiji ali drugih odprtih panogah, morda želeli edinstveno različico, ki izstopa. Razmislite o tem, da svojega brivca povprašate za obrit trdi del. V kombinaciji z obliko, nizko bledenje kože in lahkimi strnišči je ta frizura na stranskem delu modna in profesionalna. Uporabite izdelek za oblikovanje s srednjim do visokim obstojem in ga z rahlim dotikom počešite, da ohranite volumen in dvig.

Trdi stranski del zbledi

Zbledelo podrezovanje

Zbledelo podrezovanje združuje elegantno podrezano frizuro z zoženimi stranicami zbledelosti. Edinstvena in laskava, zbledela podrezanost dodaja trendovski videz vsaki pričeski in lahko vsako striženje popelje na naslednjo stopnjo.

Zbledelo podrezovanje

Kratke stranice in hrbet so zožene navzdol po glavi, kar zagotavlja čist videz, elegantna pričeska na vrhu pa takoj pritegne pozornost. Kot eden najboljših načinov za odstranjevanje kratkih stranic, dolgih zgornjih pričesk boste želeli nositi svoje lase zakrčene nazaj, počesane, ščetkane naprej ali neurejene po celem telesu..

Podrezane zbledele pričeske

Buzz Cut

Poslovne pričeske bi morale biti elegantne in profesionalne, rezanje pa je enako v enaki meri. Brizgana frizura ne potrebuje vzdrževanja, zato se lahko brez pomisleka odpravite iz pisarne v bar. Poleg tega je rezano moško in laskavo z malo rasti na vrhu.

Buzz Cut

Od osnovnega prehoda od strani do vrha preprosto zbledi. Ostra in drzna, ta zelo kratka moška frizura bi morala biti rezervirana za moške s pravilno obliko obraza, ki redno obiskujejo brivnico. V nasprotnem primeru vlagajte v kakovostne škarje za striženje, da boste lahko doma brenčali lasje.

Buzz Cut z brado

Profesionalna brada

Najbolj priljubljeni profesionalni slogi brade so kratki in obrezani za popoln poslovni videz. Podjetniška brada mora biti dobro vzdrževana in negovana, saj se z umazanimi ali neurejenimi lasmi ne morete izogniti.

Profesionalna brada

Začnite z dobrim šamponom za lase in balzamom za rast zdravih, polnih dlak na obrazu. Nato uporabite dober trimer s celotnim naborom nastavkov, da oblikujete svojo formalno brado, ki ustreza vašemu videzu in obrazu.

Poslovna brada

Konec koncev so najboljši slogi brade za poslovneže kratki in gosti kot težka strnišča. Če imate lise ali tanke dlake na obrazu, si za čisto podobo močno premislite.

Poslovne pričeske

  • Privoščite si kratke odbitke in oblikujte čedne pričeske za čist, eleganten videz.
  • Če ste poslovni delavec, ki dela v konzervativni pisarni ali industriji, izberite klasično pričesko na vrhu, na primer stranski del, češalj čez ali striženje s striženo frizuro na straneh in na hrbtu.
  • Če delate v sproščenem, sproščenem okolju, srednje dolge do daljše trendovske pričeske, kot so pompadour zbledelost, quiff in gladek podrezan hrbet, ponujajo odlične načine za mešanje vašega sloga.
  • Uporabite visoko kakovostne izdelke za lase, da povečate volumen, dosežete zdrav naraven sijaj in dobite mat teksturiran konec.
  • Redno se strižite, da bo vaš stil čist in tesen, ne da bi vaši lasje postali dolgi, rahli in umazani.