21 Pompadour Fade odbitki

Pompadour fade je lepa kombinacija dveh zelo priljubljenih odbitkov – pompadour in fade. Sodobna frizura pompadour z bleščanjem ohranja bistvene dele izvirnega sloga in ponuja številne različice oblikovanja. Na primer, fantje lahko izberejo visoko, srednjo ali nizko bledenje ob straneh; in se nato odločite za bledenje kože ali britvice. Konus je ključnega pomena za ustvarjanje videza z visokim kontrastom.

Podobno je moški pompadour na različne načine oblikovan na vrhu. Na primer, lahko pompadourja oblikujete neurejenega ali čednega, teksturiranega ali gladkega in ga kombinirate z glavnikom čez ali trdim delom. Konec koncev je zbledela pompa dovolj vsestranska, da lahko svoje srednje dolge ali dolge lase spremenite v številne druge moške pričeske.

Oglejte si te čudovite pompadour fade odbitke za ideje o tem, kako obrezati in oblikovati vaš naslednji kroj!

Razor zbledel Pompadour

Ramp Faded Pompadour + trdi del

Izginjanje britvice je eden izmed najbolj priljubljenih načinov nošenja pompadourja. Ker je rez čist in zelo kratek, ga fantje lažje oblikujejo. Poleg tega obrito stran poudarja daljše lase na vrhu.

Low Fade Pompadour

Low Fade Pompadour

Čeprav ta pomp ponuja veliko višine, je zaradi nizkega zožitve na straneh bolj konzervativen.

High Fade Pompadour + trdi del

High Fade Pompadour + trdi del

Trdi del se še naprej pojavlja kot eden najbolj vročih trendov na področju las. Visoka zbledelost in linija ustvarjata svež videz, ločeni pompadour pa ustvarja elegantno estetiko.

Skin Fade Pompadour

Skin Fade Pompadour

Bledenje kože ostaja odličen način za striženje las ob straneh. Zaradi tega super kratkega moškega kroja in kontrasta, ki ga ustvarja, oči ljudi samodejno skočijo na lep teksturiran slog tega čednega pompa.

Umazan Pompadour

Umazan Pompadour

Neurejen pomp naredi uporniško različico te klasične pričeske. Teksturirano in tekoče, ne morete zanikati, da ta pompadour frizura kriči seksi in elegantno z minimalnim naporom!

Sodoben Pompadour Fade

Sodobni Pompadour Fade

Ta sodoben pompadour odlikuje edinstven preobrat v klasičnem slogu. S plešasto bleščanjem, oblikovanjem las in zbledelo brado bi morali vsi fantje poskusiti to trendovsko frizuro!

Mid Fade Pompadour

Mid Fade Pompadour

Ta kratka pompoznost se združuje s srednjim bledenjem in brado za videz, s katerim preprosto ne morete zgrešiti.

Pompadour Comb Over Fade

Pompadour Comb Over Fade

Ta primer združuje dve zelo priljubljeni pričeski – pomp in glavnik, ki fantom omogoča, da oblikujejo različne kul kose!

Razor Fade Pompadour

Razor Fade Pompadour

Bledenje britvice je vroč dodatek k vsakemu pompu. Ker so ostrižene strani bolj moderne, ta primer ponuja ravnovesje med klasičnim in novim.

Pomp Fade + glavnik s trdim delom + polna brada

Pomp Fade + glavnik s trdim delom + polna brada

Glavnik čez pomp daje kul zvitek retro pričeski. Fantje z debelimi, ravnimi lasmi se spodbujajo, da poskusijo oblikovati ta videz.

Neurejen pompadurski konus

Neurejen pompadurski konus

Ni nujno, da so vse bleščice na straneh skrajno kratke. Klasičen konus deluje enako dobro, ta pa ima neurejeno teksturirano pomp z višino!

Debel sodoben Pompadour + Undercut Fade

Debel sodoben Pompadour + Undercut Fade

Lepota pompadourja je v tem, da se odlično ujema z vsemi vrstami kratkih stranic, vključno z zbledelim podrezom. Ta različica videza doda nekaj malega zadetka za edinstven dotik.

Pompadour z zbledelo kožo + brada

Mid Skin Fade Pompadour

Srednje bledenje kože postaja vse bolj priljubljeno kot sladki medij med visokim in nizkim bledenjem.

Valovit Pompadour + High Fade + Beard

Valovit Pompadour + High Fade + Beard

Če imate kodraste lase in niste mislili, da bi lahko oblikovali pomp, premislite še enkrat! Valovito bledenje pompadourja je mogoče doseči z nekaj močne pomade in sušilcem za lase.

Pomp Comb Over + Low Skin Fade + Brada

Pomp Comb Over + Low Fade Skin + Brada

Ta nizka bledica kože in trdi del glavnika dodata izrazit videz, zaradi katerega bo vsak fant izstopal v množici!

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Koničasti pompadour je nova različica, ki je ne vidite pogosto, a bi jo morali. Veseli bi bili, če bi več fantov poskusilo to različico!

Teksturiran pomp + visoka bleda

Teksturiran pomp + visoka bleda

Teksturirane pričeske so bile zadnja leta v modi in to je odličen primer, zakaj. Za bolj naraven zaključek poskusite mat pomado!

High Bald Fade + Shape Up + Slick Pompadour

High Bald Fade + Shape Up + Slick Pompadour

Oblika navzgor je odličen način za čiščenje las, hkrati pa poudarite lase na vrhu.

Pomp pričeska za hrbet in izrez

Pomp pričeska za hrbet in izrez

Ker se večina slik osredotoča na sprednjo in bočno stran frizure pompadour, se nam je zdelo smiselno, da si ogledate hrbet in izrez. To nizko bledenje kapljic kože se popolnoma zlije z vratom.

Kliknite tukaj za več načinov za izrezovanje in oblikovanje pompadourja.