23 najbolja naglaska za mušku kosu

Isticanje muške kose veliki je povratak. Iako su plavuše za muškarce uvijek bile u modi, dečki s istaknutim bojama od plavuše do smeđe do crvene do bijele stiliziraju neke od najtoplijih frizura. Dok eksperimentiranje s hladnim bojama kose neće u potpunosti promijeniti vaš izgled, najbolje obojene frizure mogu vas istaknuti u gomili i pobjeći od dosadne frizure. To se posebno odnosi na muške naglaske na crnoj kosi jer kontrastni stilovi boja zaista mogu učiniti izgled pop.

Najbolji dio je to što se svjetlucanje može nanijeti na sve duljine, tipove i teksture kose, pa dječaci s kovrčavom, valovitom ili gustom kosom koja se održava i neće imati problema s bojom kose. Bilo da razmišljate o svijetlosmeđim ili plavim prugama, plavim savjetima na smeđoj kosi, živahnim crvenim odsjajima ili bilo kojoj drugoj trendovskoj ideji i kombinaciji boja kose, htjet ćete pogledati naš vodič u nastavku. Sastavili smo najslađe frizure za muškarce i dječake s naglascima kako biste mogli zamisliti kako će vaša kosa izgledati prije nego se petljate s bojom za kosu.

Istaknute boje muške kose

Vruće stavke za dečke i dječake

Iako postoji mnogo boja za odabir boje kose, najpopularnije obojene frizure više su usmjerene na prirodan izgled, umjesto na forsiranje čudnih boja koje su u suprotnosti s teksturom i protokom vaše kose. Dok dječaci uvijek mogu odabrati jarke boje kako bi skočili na merman trend, najseksi isticanje muškaraca naglašava određene slojeve i teksture kose svjetlijom bojom.

Samo zapamtite da isticanje nije isto što i boja za kosu. Muški naglasci trebali bi nadopuniti vaš prirodni ton. Na primjer, plave pruge za tamnu kosu mogu usmjeriti pozornost na vašu slojevitu frizuru, dok je bojenje kose platinasto plavuša zaista stil za sebe.

Sada istražimo neke plave, smeđe, srebrne, platinaste, sive i bijele pramenove na crnoj, smeđoj i plavoj kosi kako bismo pronašli najbolje boje za vas!

Istaknute plavuše za muškarce

Plave boje za tamnu kosu

Plavo svjetlo na tamnoj kosi izgleda vruće kad se dobro obavi. Duga teksturirana zalizana kosa s visokim blijeđenjem i crtom sa strana jednostavno je povećana kontrastom između plave i tamnije boje kose.

Plave boje za tamnu kosu

Savjeti za plavušu za dečke smeđe kose

Ako imate tamnosmeđu kosu i želite prirodan izgled, preporučujemo svijetlosmeđe pramenove za stil koji neće izgledati umjetno.

Savjeti za plavušu za dečke smeđe kose

Istaknute boje srebrne kose na crnoj kosi

Druga verzija isticanja crne kose su dobijanje srebrnih pruga. Ova slika prikazuje srebrne kose na rubu. Normalno, ne biste baš primijetili šiške ošišane u debele niti, ali srebro privlači vašu pažnju.

Istaknute boje srebrne kose za muškarce

Smeđa kosa s istaknutim plavušama

Ako žudite za smeđom kosom s plavim pramenovima, ovaj je primjer prekrasan. S debelom, srednje dugačkom kosom neuredno oblikovane kose na vrhu i punom bradom, ne možete pogriješiti s ovim suptilnim, suncem natopljenim izgledom.

Smeđa kosa s istaknutim plavušama

Crna kosa s plavim prugama

Ovo nisko blijedo suženje i debela, teksturirana stražnja četka već je sama po sebi elegantna. Uparivanje crne kose s plavim prugama jednostavno otkriva dodatne slojeve i daje frizuri nešto ekstra estetski.

Crna kosa s plavim prugama

Istaknute platine plavuše na crnoj kosi

Snažan kontrast između platinasto plave kose na vrhu i crne kose ispod i sa strane čini ovu frizuru oštrom i buntovnom. Osim toga, dodajte moderni pompadour s hladnom teksturom i visoko podrezano blijeđenje, pa ćete dobiti jednu od najtoplije obojenih frizura.

Istaknute boje platinaste plavuše na crnoj kosi

Crveno istaknuto na crnoj kosi

Dok crveni pramenovi na crnoj kosi ne stvaraju toliko varijacije kao druge boje kose, ljepota ove tamnocrvene je u tome što zaista primijetite razliku kada vam sunce udari u glavu. Volimo crvene pramenove i pruge kao ljetnu frizuru.

Crveno istaknuto za muškarce

Svijetlosmeđe isticanje u crnoj kosi

Ovaj češalj preko podreza izgleda zapanjujuće sa svijetlosmeđim odsjajima. Miješanje boja i frizure čine da se sve savršeno složi.

Svijetlosmeđe isticanje u crnoj kosi

Svijetlosmeđe pruge na tamnosmeđoj kosi

Na tamnosmeđoj kosi dečki će općenito smatrati da svijetlosmeđe boje izgledaju bolje od plavuše. Iako neki muškarci zasigurno mogu izvući izgled, svijetlosmeđe pruge su potcijenjene i više se cijene.

Svijetlosmeđe pruge na tamnosmeđoj kosi

Savjeti za muške muškarce

Iako će vas savjeti sa mrazom neizbježno podsjetiti na devedesete, kad se dobro urade, mogu izgledati dobro. Na primjer, matirani savjeti na tamno smeđoj kosi ili crnoj kosi najbolji su način da to učinite. Druge boje kose jednostavno se ne osjećaju prirodno s ovim tonom.

Savjeti za muške muškarce

Kosa od lavande

Muškarci od kose boje lavande moraju poželjeti dati hrabru izjavu kako bi pristali tako jarkoj boji.

Muškarci od lavande

Pepeljastosmeđa kosa

Za jednu od najsjajnijih boja kose za dečke, smatrajte pepeljasto smeđu. Pepeljastosmeđa kosa za muškarce upečatljiv je izbor, osobito na svijetloputim tipovima.

Pepeljasto smeđa kosa za muškarce

Plave boje na tamnosmeđoj kosi

Dečki s debelim frizurama srednje duljine koji žele da gornji sloj privuče pozornost trebali bi dobiti plavu kosu na tamnosmeđoj kosi kako bi dodatno prilagodili svoj stil.

Plave boje na tamnosmeđoj kosi

Istaknute platine

Iako je plava kosa obično boja o kojoj se najčešće raspravlja, posljednjih godina popularnost platina za muškarce narasla je. Iako izbijeljena kosa zahtijeva više održavanja, nekim momcima to zasigurno može promijeniti igru.

Istaknute platine - izbijeljena kosa za muškarce

Tamno smeđa kosa sa strane s dugim plavim vrhom

Tamno smeđa kosa sa strane s dugim plavim vrhom

Svijetlo sijeda šiljasta kosa s obrijanim stranama

Svijetlo sijeda šiljasta kosa s obrijanim stranama

Tvrdi bočni dio + izblijedjele strane + plava kosa

Tvrdi bočni dio + izblijedjele strane + plava kosa

Istaknute teksture sa šiljatim srebrom + nisko blijeđenje brijača

Istaknute teksture sa šiljatim srebrom + nisko blijeđenje brijača

Hladne plavuše s crnom kosom

Hladne plavuše s crnom kosom

Svijetlosmeđe pruge na gustoj tamnosmeđoj kosi

Svijetlosmeđe pruge na gustoj tamnosmeđoj kosi

Crveno ističe na tamnosmeđoj kosi

Cool Red Highlights za muškarce