23 Najbolje ošišane butch frizure

Vjerojatno ste vidjeli kako se butch reže na vojnike i sportaše. Poznata i kao kratka četka ili dugačka ošišana frizura, frizura sa buthom je vrsta šišanja u kojoj je kosa ošišana kratko i iste dužine po cijeloj glavi. Iako je ova muška frizura tradicionalno bila rezervirana za vojsku, butch frizure postale su popularne za dečke koji žele lagan i jednostavan stil. Neki dobivaju blijeđenje ili podrezivanje na stranama i na leđima i samo žele kratku kosu na vrhu, ali također može biti dizajnirana tako da sakrije opadajuću liniju kose, popravi ćelavost i prikrije gubitak kose. Kako bismo vas inspirirali idejama i stilovima, sastavili smo najbolje frizure za muškarce koje ćete dobiti upravo sada!

Butch frizura

Što je Butch Cut?

Butch cut je muška frizura koja se ne zahtijeva održavanje i zahtijeva kratki jednoliki rez po cijeloj glavi. Kao frizura u vojnom stilu, to je vrlo kratka frizura za muškarce koja se može upariti s blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane i s leđa. Postoje mnoge varijacije stila, uključujući brušenje, četku, zujanje i rezanje posade.

Butch Cut

Duljina kose kreće se između 1/4 inča i 3/4 inča. Butch koji je na vrhu ošišan kraće od četvrtine inča općenito se naziva brušenje. U međuvremenu, duži butch rez mogao bi se nazvati rezanjem četkom. Poput većine zujećih stilova, dečki obično traže od svog frizera frizuru koja će izblijedjeti sa strane kako bi stvorili neki kontrast. Rezultat je elegantna muška frizura za koju nije potrebno oblikovanje.

Muške frizure sa šišanjem

Butch Cut vs Crew Cut

Butch kroj sličan je kroju za posadu, ali glavna razlika je u tome što je frizura ošišana dulje po cijeloj dužini s dodatnom duljinom sprijeda. Butch frizure su stvarno kratke i ne trebaju nikakav styling ili proizvod. U međuvremenu, rubovi kroja posade općenito se pomeraju sa strane radi razdvojenog stila.

Također je lako napraviti rezanje buča kod kuće koristeći samo škare, ali savjetujemo vam da posjetite brijačnicu kako biste se ošišali. Najbolje ošišane frizure izblijedjele su sa strane i natrag s duljom, slojevitom kosom na vrhu. Pravilno suženo blijeđenje bitno je za skidanje frizure.

Butch Cut vs Crew Cut

Šišanje na kratko Butch

Burr cut popularna je inačica frizure za butch i može izgledati dobro sa svim tipovima kose. Poznata i kao kratka bučica, frizura za brušenje je nešto duža od indukcijskog šišanja, što je vrsta frizure koja se daje novoprimljenim vojnicima. Indukcija se postiže zujanjem kose potpuno bez štitnika za škare.

Da biste izrezali ožiljke, poželjet ćete svuda koristiti štitnik #1 ili #2. Kosa će vam biti vrlo kratka pa će vaše crte lica zauzeti središnje mjesto. Za grub i muževan izgled, pustite bradu punu i sa strana joj izblijedite kako biste nadopunili svoju kratku kosu.

Šišanje na kratko Butch

Burr Cut

Dugi butch rezovi

Ako vam se buch šišanje dopadne, ali ste zabrinuti da će vam kosa biti prekratka, možete se ošišati na kratko. Poznat i kao dugačak butch cut, ovaj duži šišanje kose je oštar i podebljan. Frizura ošišana četkom može se podići, razmaknuti sa strane ili izravnati.

Ako je vaša kosa prirodno kovrčava, rez će to početi pokazivati. Crnci koji se ošišaju mogu stvoriti valove sa svojim uskim uvojcima. Općenito, ovaj stil nudi više mogućnosti ako želite eksperimentirati sa stiliziranjem svog izgleda.

Rezanje četkom

Dugi butch rezovi

Butch Cut Fade

Izblijedjelo bučko je jedno od najpopularnijih frizura za muškarce koji žele vrlo kratku kosu. Dečki mogu zatražiti od svog brijača nisko, srednje ili visoko blijeđenje kako bi odredili razinu kontrasta između strana i vrha. Također možete dobiti britvicu, ćelavu ili izblijedjelu kožu koja će se suziti sa strana i vratiti do kože radi obrijanog reza. Ovaj oštar rez izgleda svježe, ali će ga trebati dotjerivati ​​svakih nekoliko tjedana dok kosa naraste.

Butch Cut Fade

Butch Cut sa High Skin Fade frizurom

Butch Cut s bradom

Najbolja stvar kod buč kroja je što izgleda zapanjujuće s bradom. Poznate osobe poput Toma Hardyja i Nicka Jonasa vole upariti šišanje i bradu jer je izgled oštar i seksi. Bez obzira na duljinu brade, kontrast između kratke frizure i dlake na licu dat će vam muški i hladan stil. Ova kombinacija je također idealna ako vam je kosa tanka ili prorijeđena jer će skinuti fokus s linije kose na vaše lice.

Butch Cut s bradom

Burr Cut and Beard

Butch Cut s obrijanom linijom

Ako želite da se vaš butch cut ističe, razmislite o dodavanju obrijane linije u mješavinu. Možete dodati jednu ili dvije obrijane linije u svoje izblijedjenje kako biste stvorili moderan izgled. Linija može biti s jedne ili s obje strane glave.

Butch Cut s obrijanom linijom

Butch Cut Fade s dvije obrijane linije

Butch frizure

Samo zato što vam je kosa kratka ne znači da je ne možete stilizirati, a postoji mnogo kul butch frizura vrijednih stiliziranja. Možete upotrijebiti snažan proizvod za kosu kako biste ga podigli ili položili ravno, ovisno o izgledu koji volite. Od lošeg dječaka do odvažnog džentlmena, frizure s butchovima mogu se oblikovati tako da odgovaraju vašem stilu. Želite li svoju zujatu glavu podići na višu razinu, kosu možete čak i obojiti plavušom ili platinom. Istaknite se iz gomile sa obojenom platinastom plavušom.

Frizura s plavokosom Butch Cut

Cool Butch frizure

Kako se ošišati Butch

Butch cut klasična je frizura koju je lako napraviti. Dajete li buč kroj, sve što trebate su kvalitetne škare za kosu s kompletnim kompletom štitnika. Ovisno o željenoj duljini, trebate pričvrstiti štitnik #3, #4 ili #5 za šišanje.

Nakon što se odlučite za odgovarajuću veličinu štitnika, prođite škarama po cijeloj glavi i ošišajte kosu. Provjerite jeste li pokrili cijelu glavu kako biste dobili ujednačen stil. Pomoću trosmjernog ogledala provjerite potiljak ili zatražite pomoć od člana obitelji ili prijatelja.

Kako napraviti frizuru Butch kod kuće

Šišanje za indukciju, brušenje ili šišanje zahtijeva isti postupak korak po korak, tako da uvijek možete promijeniti svoj izgled sljedeći put.

S tim u vezi, ako želite dobiti zujalo ili bućkasto rezanje s blijeđenjem kože sa strane, možda biste htjeli posjetiti brijača koji će vam pomoći postići savršen izgled.

Kako se ošišati Butch

Kako stilizirati Butch Cut

Butch cut je lako dobiti i jednostavno oblikovati. Zapravo, izgleda dobro čak i kad u kosi nema proizvoda za oblikovanje. Ako želite dotjerati svoju kratku frizuru, frizuru možete stilizirati pomoću buks voska. Primjena ovog snažnog proizvoda od voska omogućit će vam da podignete kratku kosu i stvorite sjajni finiš. Odaberete li jedan od dužih stilova, upotrijebite bučanski vosak kako biste dobili teksturiraniji izgled.

Kako stilizirati Butch Cut

Što je Butch Wax?

Butch vosak klasičan je proizvod za oblikovanje kose za muškarce s vrlo čvrstim držanjem. Ovaj proizvod sličan pomadi postoji već desetljećima, a prvi je put postao popularan krajem 50-ih i početkom 60-ih. Tada je šišanje bilo u modi, ali brijači su ostavljali čuperak kose sprijeda. Vosak se koristio kako bi te dlačice stajale za dodatnu dozu bola. Vosak je također bio vrlo zapaljiv, što ga je samo učinilo privlačnijim.

Danas možete upotrijebiti butch vosak za oblikovanje kratke kose. Bez obzira imate li kratku ili vrlo kratku frizuru, vosak se lako nanosi i nudi snažno držanje, osiguravajući da će vaša kosa izgledati savršeno cijeli dan.

Prodaja Lucky Tiger Cru Butch & amp; Kontrolni vosak 3,5 oz 258 recenzija Srećni tigar Cru Butch & Kontrolni vosak 3,5 oz

  • Kontrolni voštani štap 3,5 unci štap
  • Jednostavan za korištenje aplikator za štapiće koji pruža…
  • Snažan, ali nježan i kompatibilan s današnjim…

7,50 USD Kupi sada