23 najboljših moških las

Moški lasje se močno vračajo. Čeprav so blondinci za moške vedno bili v modi, fantje z odtenki od blondinke do rjave do rdeče do bele oblikujejo nekaj najbolj vročih pričesk. Medtem ko eksperimentiranje s hladnimi barvami las ne bo popolnoma spremenilo vašega videza, lahko zaradi najbolje barvanih pričesk izstopite v množici in se izognete dolgočasni frizuri. To še posebej velja za moške poudarke za črne lase, saj lahko kontrastni barvni slogi resnično naredijo videz pop.

Najboljši del je, da lahko poudarke nanesemo na vse dolžine, vrste in teksture las, zato fantje z visoko vzdrževanimi kodrastimi, valovitimi ali debelimi lasmi ne bodo imeli težav z barvanjem las. Ne glede na to, ali razmišljate o svetlo rjavih ali blond progah, blond nasvetih na rjavih laseh, živahnih rdečih odtenkih ali kateri koli drugi trendni ideji in kombinaciji barv za lase, si oglejte naš vodnik spodaj. Pripravili smo najbolj kul pričeske za moške in fante z poudarki, tako da si lahko predstavljate, kako bodo videti vaši lasje, preden se zapletate z barvo za lase.

Poudarki moških las

Vroči poudarki za fante in fante

Čeprav je na izbiro veliko barv za lase, so najbolj priljubljene barvane pričeske bolj naravnega videza, namesto da bi silile čudne barve, ki so v nasprotju s teksturo in tokom vaših las. Medtem ko fantje lahko vedno izberejo živahne barve, da skočijo na trend merman, najbolj moški najbolj seksi poudarjajo določene plasti in teksturo las s svetlejšo barvo.

Ne pozabite, da poudarki niso isto kot barvanje las. Moški poudarki naj bi dopolnjevali vaš naravni ton. Na primer, blondinke za temne lase lahko osredotočijo pozornost na vašo večplastno pričesko, medtem ko je umivanje las platinaste blondinke resnično slog zase.

Zdaj pa raziščimo nekaj blond, rjavih, srebrnih, platinastih, sivih in belih poudarkov na črnih, rjavih in blond laseh, da poiščemo najboljše barve za vas!

Blondinka za moške

Blondinka za temne lase

Blondinki na temnih laseh so videti vroči, če so dobro narejeni. Dolge teksturirane lase z visokim bledenjem in linijo na straneh preprosto povečuje kontrast med blond in temnejšimi barvami las.

Blondinka za temne lase

Nasveti blondinke za fantje rjavih las

Če imate temno rjave lase in želite naraven videz, priporočamo svetlo rjave poudarke za slog, ki ne bo videti umeten.

Nasveti blondinke za fantje rjavih las

Srebrni lasje na črnih laseh

Druga različica poudarjanja črnih las je pridobivanje srebrnih črt. Ta slika prikazuje srebrne lase na obrobju. Običajno ne bi opazili, da je šiška počesana nazaj v debelih pramenih, a srebro pritegne vašo pozornost.

Srebrni lasje za moške

Rjavi lasje z blondinkami

Če hrepenite po rjavih laseh z blondinkami, je ta primer krasen. Z debelimi, srednje dolgimi lasmi, razbarvanimi na vrhu in polno brado, ne morete zgrešiti s tem subtilnim videzom, prežetim s soncem.

Rjavi lasje z blondinkami

Črni lasje s plavutnimi črtami

Ta nizka konica zbledi in debela teksturirana krtača je že sama po sebi elegantna. Kombinacija črnih las z blond črtami preprosto odstrani dodatne plasti in pričeski podari nekaj ekstra estetskega.

Črni lasje s plavutnimi črtami

Platinaste blondinke na črnih laseh

Močan kontrast med platinasto blond lasmi na vrhu in črnimi lasmi spodaj in ob straneh naredi to pričesko ostro in uporniško. Poleg tega dodajte hladen teksturiran sodoben pompadour in visoko podrezano zbledelo, tako da imate okoli eno najbolj vročih barvanih pričesk.

Platinaste blondinke na črnih laseh

Rdeči poudarki na črnih laseh

Medtem ko rdeči odtenki na črnih laseh ne ustvarjajo toliko razlike kot druge barve las, je lepota te temno rdeče v tem, da resnično opazite razliko, ko vam sonce udari v glavo. Obožujemo rdeče poudarke in proge kot poletno pričesko.

Rdeče poudarki za moške

Svetlo rjavi poudarki v črnih laseh

Ta glavnik s podrezanim videzom izgleda osupljivo s svetlo rjavimi poudarki. Z mešanjem barv in pričeske se bo vse odlično povezalo.

Svetlo rjavi poudarki v črnih laseh

Svetlo rjave črte na temno rjavih laseh

Na temno rjavih laseh bodo fantje na splošno ugotovili, da svetlo rjavi odtenki delujejo bolje kot blondinka. Medtem ko nekateri moški zagotovo lahko izvlečejo videz, so svetlo rjave črte podcenjene in cenjene.

Svetlo rjave črte na temno rjavih laseh

Moški zmrznjeni nasveti

Nasveti z zmrzaljo vas bodo neizogibno spominjali na 90. leta, če so narejeni pravilno, pa lahko izgledajo dobro. Na primer, zmrznjeni nasveti na temno rjavih ali črnih laseh so najboljši način. Druge barve las s tem tonom preprosto niso naravne.

Moški zmrznjeni nasveti

Lavandini lasje

Moški iz sivkinih las si morajo zaželeti pogumno izjavo, da bodo tako živahne barve.

Moški iz sivkinih las

Ash Brown lasje

Za eno najhladnejših barv las za fante pomislite na pepelnato rjavo. Pepelnato rjavi lasje za moške so presenetljiva izbira, zlasti pri svetlopoltih moških.

Ash Brown lasje za moške

Blondinka na temno rjavih laseh

Fantje z debelimi, srednje dolgimi pričeskami, ki si želijo, da bi zgornja plast pritegnila pozornost, naj na temno rjavih laseh postavijo blond svetlobe, da še dodatno prilagodijo svoj slog.

Blondinka na temno rjavih laseh

Platinasti poudarki

Čeprav so blond lasje ponavadi barva, o kateri se najpogosteje razpravlja, so v zadnjih letih priljubljenost platinastih moških naraščali. Čeprav beljeni lasje zahtevajo več vzdrževanja, lahko za nekatere fante zagotovo spremenijo igro.

Vrhunski elementi platine - beljeni lasje za moške

Temno rjavi lasje na straneh z dolgim ​​blond vrhom

Temno rjavi lasje na straneh z dolgim ​​blond vrhom

Svetlo sivi špičasti lasje z obritimi stranicami

Svetlo sivi špičasti lasje z obritimi stranicami

Trdi stranski del + zbledele strani + blond lasje

Trdi stranski del + zbledele strani + blond lasje

Teksturirane šiljaste srebrne poudarke + nizko bledenje britvice

Teksturirane šiljaste srebrne poudarke + nizko bledenje britvice

Cool Blond Highlights s črnimi lasmi

Cool Blond Highlights s črnimi lasmi

Svetlo rjave črte na debelih temno rjavih laseh

Svetlo rjave črte na debelih temno rjavih laseh

Rdeči poudarki na temno rjavih laseh

Cool Red Highlights za moške