23 najboljših odbitkov na butch

Verjetno ste že videli, kako se je vojakom in športnikom razrezalo. Butch frizura, znana tudi kot kratka krtača ali dolga reza, je vrsta striženja, pri kateri so lasje kratki in enako dolgi po glavi. Medtem ko je ta moška frizura tradicionalno rezervirana za vojsko, so frizure z bučo postale priljubljene za fante, ki si želijo lahkega in preprostega sloga. Nekateri zbledijo ali se podrežejo ob straneh in na hrbtu in si želijo zgolj kratkih las na vrhu, lahko pa so tudi oblikovani tako, da skrijejo odmikajočo se linijo las, popravijo plešaste lise in prikrijejo izpadanje las. Da bi vas navdihnili z idejami in slogi, smo pripravili najboljše moške odbitke, ki jih lahko dobite prav zdaj!

Butch frizura

Kaj je Butch Cut?

Butch cut je moška frizura, ki ne potrebuje vzdrževanja in zahteva kratek enoten rez po glavi. Kot frizura v vojaškem slogu je to zelo kratka pričeska za moške, ki jo lahko kombinirate z zbleditvijo ali podrezovanjem na straneh in na hrbtu. Obstaja veliko različic sloga, vključno z brusom, čopičem, buzzom in rezom posadke.

Butch Cut

Dolžina las se giblje med 1/4 palca in 3/4 palca. Butch, ki je na vrhu krajši od četrt centimetra, se običajno imenuje rezanje. Medtem se daljši bučni rez lahko imenuje ščetka. Tako kot večina brenčanih stilov, fantje običajno zahtevajo od svojega frizerja, da ob straneh pobledi, da ustvari kontrast. Rezultat je elegantna moška pričeska za moške brez oblikovanja.

Moški odbitki na butch

Butch Cut vs Crew Cut

Buč je podoben striženjskemu kroju, vendar je glavna razlika v tem, da je frizura za striženje daljša, z dodatno dolžino spredaj. Butch odbitki so res kratki in ne potrebujejo nobenega stylinga ali izdelka. Medtem se obrobje posadnega reza na splošno potegne na stran za ločen slog.

Prav tako je enostavno narediti rezanje buča doma samo s ščipalkami, vendar vam svetujemo, da obiščete brivnico, da se odrežete. Najboljši odbitki za posadko so zbledeli ob straneh in nazaj z daljšimi, večplastnimi lasmi na vrhu. Za odstranjevanje pričeske je bistvenega pomena pravilno zoženo zbledelo.

Butch Cut vs Crew Cut

Kratki odbitki na butch

Obrezovanje je priljubljena različica frizure za bučo in lahko izgleda dobro z vsemi vrstami las. Znana tudi kot kratka buča, je frizura burr nekoliko daljša od indukcijskega striženja, kar je vrsta frizure, ki jo dobijo novi vojaki v vojski. Indukcijo dosežemo s popolnim brenčanjem las brez zaščite na ščipalkah.

Če želite rezati zarezo, boste morali povsod uporabiti ščitnik #1 ali #2. Vaši lasje bodo zelo kratki, zato bodo vaše obrazne poteze v središču pozornosti. Za močan moški videz pustite polno brado in ob straneh počistite, da dopolnite svoje kratke lase.

Kratki odbitki na butch

Burr Cut

Dolgi rezki na mesih

Če vas buč striže, a vas skrbi, da bodo vaši lasje prekratki, se lahko odpravite na kratko. Ta daljši rez za lase je znan tudi kot dolg bučni rez in je drzen in drzen. Odrezana ščetka je lahko nakopičena, razmaknjena na stran ali oblikovana ravno.

Če so vaši lasje naravno kodrasti, se bo na rezanju to začelo kazati. Črni moški, ki se ostrižejo, lahko s svojimi zategnjenimi kodri ustvarijo valove. Na splošno ta slog ponuja več možnosti, če želite eksperimentirati s oblikovanjem svojega videza.

Rezanje s čopičem

Dolgi rezki na mesih

Butch Cut Fade

Zbledelo striženje je eno izmed najbolj priljubljenih odbitkov za moške, ki si želijo zelo kratkih las. Fantje lahko od svojega frizerja zahtevajo nizko, srednjo ali visoko bledenje, da določijo stopnjo kontrasta med stranicami in vrhom. Lahko dobite tudi britvico, plešasto ali zbledelo kožo, ki se bo zožila ob straneh in nazaj do kože za obrit rez. Ta oster rez izgleda svež, vendar ga je treba vsakih nekaj tednov popraviti, ko lasje zrastejo.

Butch Cut Fade

Butch Cut z visoko odpornostjo las

Butch Cut z brado

Najboljša stvar pri rezanju buče je, da z brado izgleda osupljivo. Znani osebnosti, kot sta Tom Hardy in Nick Jonas, radi združujejo buzz striženje in brado, ker je videz oster in seksi. Ne glede na dolžino brade vam bo kontrast med kratko frizuro in dlakami na obrazu dal moški in hladen slog. Ta kombinacija je tudi idealna, če so vaši lasje tanjši ali tanjši, ker bo odstranila fokus z lasišča in na vaš obraz.

Butch Cut z brado

Burr Cut in Brada

Butch Cut z obrito linijo

Če želite, da vaš butch cut izstopa, razmislite o dodajanju obrito črto v mešanico. V svojo zbledelost lahko dodate eno ali dve obrito črto, da ustvarite trendovski videz. Črta je lahko na eni ali na obeh straneh glave.

Butch Cut z obrito linijo

Butch Cut Fade z dvema obritima črtama

Butch pričeske

Samo zato, ker so vaši lasje kratki, ne pomeni, da jih ne morete oblikovati, in obstaja veliko kul butch pričesk, ki jih je vredno oblikovati. Za krepitev ali polaganje lahko uporabite močan izdelek za lase, odvisno od videza, ki vam je všeč. Od slabega fanta do drznega gospoda, se lahko oblikujejo butch frizure, ki ustrezajo vašemu slogu. Če želite svojo brenčasto glavo dvigniti na višjo raven, si lahko lase celo pobarvate v blond ali platino. Izstopajte iz množice z obarvano platinasto blondinko.

Blondinka Butch Cut pričeska

Kul Butch pričeske

Kako narediti striženje

Butch cut je klasična pričeska, ki jo je enostavno narediti. Če se strižete, potrebujete le kakovostne škarje za lase s celotnim kompletom ščitnikov. Odvisno od želene dolžine morate pritrditi ščitnik #3, #4 ali #5, ki bo odrezal frizuro.

Ko se odločite za pravo velikost ščitnika, potegnite škarje po vsej glavi in ​​si pobrskajte po laseh. Prepričajte se, da ste pokrili celotno glavo, da dobite enoten slog. S trosmernim ogledalom preverite hrbet glave ali prosite za pomoč družinskega člana ali prijatelja.

Kako narediti frizuro za bučo doma

Za striženje po indukciji, brušenju ali ščetki je potreben enak postopek po korakih, zato lahko naslednjič vedno spremenite svoj videz.

Glede na to, če želite dobiti brenčasto ali bučno rezanje z bleščanjem kože na straneh, boste morda želeli obiskati brivca, ki vam bo pomagal doseči popoln videz.

Kako narediti striženje

Kako oblikovati Butch cut

Butch cut je enostavno dobiti in preprosto oblikovati. Pravzaprav izgleda v redu, tudi če v laseh ni izdelka za oblikovanje. Če želite obleči svojo kratko pričesko, lahko pričesko oblikujete z bučevim voskom. Nanos tega močnega voščenega izdelka vam bo omogočil, da si popestrite kratke lase in ustvarite sijoč zaključek. Če izberete enega od daljših stilov, uporabite bučni vosek, da dobite bolj teksturiran videz.

Kako oblikovati Butch cut

Kaj je Butch Wax?

Butch wax je klasičen izdelek za oblikovanje las za moške z zelo močnim oprijemom. Ta izdelek, podoben pomadi, obstaja že desetletja, prvič je postal priljubljen v poznih 50-ih in zgodnjih 60-ih. Takrat je bilo bruhanje v besu, toda brivci so spredaj pustili pramen las. Vosek je bil uporabljen, da so ti lasje stali za dodaten odmerek. Vosek je bil tudi zelo vnetljiv, zaradi česar je bil le privlačnejši.

Dandanes lahko uporabite kratki vosek za oblikovanje kratkih brnečih las. Ne glede na to, ali imate kratko ali zelo kratko rezino, je vosek enostaven za nanos in nudi močno oprijemljivost, kar zagotavlja, da bodo vaši lasje videti popolni ves dan.

Prodaja Lucky Tiger Cru Butch & amp; Nadzorni vosek 3,5 oz 258 ocen Lucky Tiger Cru Butch & Nadzorni vosek 3,5 oz

  • Control Wax Stick 3,5 unč palica
  • Enostaven za uporabo paličasti aplikator, ki zagotavlja…
  • Močna, a nežna in združljiva z današnjo…

7,50 USD Kupi zdaj