23 Oštre dječje frizure s mohawkom

Ako tražite dječji mohawk koji je cool i nervozan, ali super zgodan, svidjet će vam se ove mohawk frizure za male dječake! Dok je mohawk tradicionalno bio intenzivan punk stil s obrijanim stranama i dugim šiljatim šiljcima, mohawk frizure za djecu više nalikuju umjetnom jastrebu. Bezvremenski, popularan i moderan, postoji mnogo načina da dječake natjerate na mohawk.

Od ošišane kose ili fade frizure sa strane i natrag s kratkom, srednjom ili dugom kosom na vrhu, mohawk stilovi mogu izgledati skromno i slatko do potpuno buntovno i strašno. Evo najboljih dječjih mohawk ideja koje možete isprobati upravo sada.

Dječji Mohawk

Najbolji mohawks za djecu

S toliko različitih vrsta krojeva i stilova mohawka koje možete izabrati, važno je zamisliti kako će nova frizura izgledati na vašem dječaku ili djetetu prije nego posjetite brijačnicu. Pregledajte ove slatke šišanje za mohawk za djecu kako biste svog dječaka oduševili ovom elegantnom frizurom!

Dječaci Mohawk

Kratki Mohawk

Kratki mohawk može se lako nabaviti i stilizirati za male dječake. S kratkim stranama i kratkom šiškastom kosom u sredini, dječje mohawk frizure izgledaju sjajno na dječacima svih dobi. Osim toga, ne moraju dugo rasti kosu da bi se okušali u šišanju.

Kratke šišanje mohawk za djecu

Ovaj cool dječji mohawk savršen je primjer oštre, ali zgodne frizure za dječake. S visokim blijeđenjem kože sa strana koje se savija oko uha i niz izrez, kosa je kratko ošišana, ali nije potpuno obrijana. Kratki mohawk na vrhu oblikovan je neuredno i sa šiljastim sjajem gela ili pomade.

Dječji kratki Mohawk Fade

Za manje dramatičnu frizuru isprobajte ovaj široki mohawk. Dječaci s ravnom, gustom kosom cijenit će pomalo šiljast, neuredan stil. Konusno blijeđenje održava bokove svježim i čistim, dok linija uređuje liniju kose oko čela i sljepoočnica. Ove vrste mohawk stilova za dječake ostavljaju dovoljno duljine za svestranost, dopuštajući djeci da oblikuju brojne različite frizure.

Dugi Mohawk

Dugi mohawk je vrsta kratkih strana, duga frizura na vrhu koja maksimizira volumen i visinu. Ako želite od svojih dječaka napraviti dugu kosu u mohawk, apsolutno ćete morati upotrijebiti snažan proizvod za oblikovanje.

Šišanje za djecu s dugim mohawkom

Na slici je nevjerojatna frizura s mohawkom koja će se istaknuti u svakoj gomili. Modne i elegantne, izblijedjele strane kontrastiraju šiljastu kosu. Gurnut prema sredini kako bi stvorio oštre krajeve, ovaj stil nudi lijepu ravnotežu između ljupkog i buntovnog.

Duge frizure s mohawkom za dječake

Nasuprot tome, ovaj slatki mahak za malu djecu ima prirodniji pristup. Nabavite klasičan konus sa škarama sa strane i natrag kako biste izbjegli zujanje lijepe, sjajne kose vašeg dječaka. Ostavite 3 do 4 inča duljine sa slojevima i mame mogu oblikovati umjetnog jastreba, češljati se, kliziti unatrag ili obrisati bočne rubove. Upotrijebite mat pomadu ili vosak za teksturiranu završnu obradu koja se odriče krutosti gela. Ovo će istaknuti prekrasnu, zdravu kosu vašeg djeteta.

Dječaci Faux Hawk Fade

Lažni jastreb, poznat i kao fohawk, manje je intenzivna verzija mohawka, ali može biti izvrstan za formalne i neformalne prigode. Umjesto brijanja strana, zamolite svog frizera za modernu frizuru za izblijedjele dječake. Dječji fohawk moderna je varijacija koja dječacima omogućuje eksperimentiranje s šiljatim frizurama bez posvećenosti.

Faux Hawk Fade za male dječake

Evo šarmantnog umjetnog jastreba. S niskim blijeđenjem, suženim prednjim dijelom i neurednim stilom, ovaj podebljani kroj odaje obilje osobnosti. Za promjenu tempa, djeca uvijek mogu počešljati kosu naprijed, natrag ili sa strane. Kao jedna od najboljih frizura za dječake s gustom kosom, ovaj kratki umjetni jastreb vrijedi isprobati!

Dječji Faux Hawk Fade

Ovo dugo izumiranje jastrebova izgleda odvažno i strašno. Stranice su kratko zujale sa ćelavim podrezanim blijeđenjem koje se stapa s kožom. Tri linije pruga obrijane sa strane glave čine nevjerojatan dizajn kose. A umjetni jastreb stiliziran je s debelim, dugim, različitim šiljcima. Sve u svemu, ovaj lažni mohawk s dugom kosom nevjerojatno je elegantan.

Fohawk za djecu

U konačnici, dječaci fohawk su super svestrani i mogu se rezati i stilizirati na različite načine. Ako želite da kosa vašeg dječačića bude jedinstvena i svježa bez potpunog izblijedjenja mohawka, tada dječja frizura s jastrebovim kosom neće razočarati.

Kratke šiljaste frizure

Šiljaste frizure za djecu oduvijek su bile popularne. Dok šiljasta kosa 90 -ih s mraznim vrhovima više nije prihvatljiva, kratke šiljaste frizure koje nalikuju mohawkovima definitivno su u trendu. Sporedna prednost je što ti cool stilovi omogućuju oblikovanje šireg područja kose.

Kratke šiljaste frizure

Ovoj kratkoj šiljastoj mohawk frizuri predočena je niska konusna blijeda i obrijana linija. Slatka plava kosa u sredini je zašiljena debelim šiljcima. Za teksturiranu, prirodnu završnu obradu koja kosi vašeg djeteta doista sjaji, upotrijebite najbolje ocijeđenu pomadu, vosak ili glinu.

Dječaci Curly Mohawk

Mohawk je izvrstan primjer cool frizure koja radi sa svim tipovima kose. Zapravo, dječaci s valovitom ili kovrčavom kosom mogu uživati ​​u jedinstvenoj teksturi i stylingu koji se rijetkim mogu mjeriti.

Dječaci Curly Mohawk

Ovaj kovrčavi mohawk ima lijepo suženo šišanje i neurednu dugu kosu koja se spušta po sredini. Klasični konus ostavlja prilično duljinu za konzervativnije obloge, ali reže dovoljno da stvori kontrast. Valovi i kovrče dodaju dubinu i osobnost koja ne bi mogla izgledati bolje.

Mohawk s obrijanim stranama

Klasični mohawk s obrijanim stranama hrabar je izgled koji zahtijeva određenu dozu neustrašivosti. Hoćete li dobiti dugi ili kratki obrijani mohawk odredit će koliko će frizura biti odvratna.

Dječji mohawk s obrijanim stranama

Iako dječaci mogu nabaviti nekoliko vrsta mohawka, teško je poreći da oštri šiljci i oštra linija kose čine čist, očaravajuć stil. Za brijanje mohawka kod kuće upotrijebite dobre škare bez štitnika i ošišajte dječaka. Šišanje vašeg djeteta kod kuće roditeljima može uštedjeti hrpu novca pri posjetima brijačnici.

Mohawk frizure za djecu

Na slici je izvrstan primjer mohawka za dječake s finom kosom. Ovaj uski mohawk ima vrlo kratku frizuru sa strane i natrag s obojenom kosom na vrhu. Budući da su mohawk stilovi zamišljeni kao zabavni, djeca mogu eksperimentirati s različitim stilovima. Na primjer, ne mora se sva kosa šiljati ravno prema gore. Nanesite lagani proizvod za oblikovanje za ravnotežu visine i kretanja.

Dječaci plava kosa Mohawk s obrijanim stranama

Nasuprot tome, ova duga frizura s mohawkom ide tradicionalnim putem. Brijanjem ćelavih strana i šišanjem duge kose u uski mohawk, ovaj se mali momak potpuno posvetio izgledu. Dječaci se čak mogu nadahnuti za bojanje kose u radikalnu boju. Od plave do crvene, zelene i ljubičaste, pokušajte s a privremeni sprej za kosu ili vosak koji se ispire.

Mohawk za crne dječake

Mohawks mali crni dječaci preslatki su i kreativni, ističući kako ova trendovska frizura može funkcionirati za svu djecu. Kao što je dolje dokazano, crni dječji mohak je ošišan i stiliziran malo drugačije kako bi se prilagodio naboranoj, kovrčavoj kosi.

Mohawk za crne dječake

Poznata kao burst fade mohawk, ova cool kratka frizura super je elegantna i glatka. Brza fade frizura sužava se oko uha i sve do dekoltea za svježi stil. Uparen s linijom koja oblikuje i čisti liniju kose oko čela i sljepoočnica, ovaj kovrčavi mohawk predstavlja izvrsno brijanje. Nanesite smoothie proizvod koji pojačava kovrče kako biste učvrstili kovrče i smanjili friziranje za savršen završetak.

Cool Mohawk Fade frizure za male crne dječake

U kombinaciji s dugim zavojima i uvojcima, ovaj mohawk za crnu kosu zauzima mnogo veći pristup. Izblijedjelo pucanje kože ošišano je vrlo kratko kako bi se povećao kontrast, a duga kovrčava kosa obojana je plavo za jedinstven stil. Iako će djetetu toliko dugo narasti kosa može potrajati neko vrijeme, rezultat je vrijedan toga.

Cool Mohawks za malu djecu

Mohawk za malu djecu način je da čak i mali dječaci uđu u uzbuđenje oblikovanja ovog izgleda. Budući da dječaci imaju prekrasnu, prirodno sjajnu kosu, ne preporučujemo da im još blijedite ili brijete glavu. Umjesto toga, oblikujte lažnog jastreba i još malo uživajte u njihovim prekrasnim haljinama.

Mali mohawk

Zamolite dječjeg stilista ili brijača da im skrate stranice škarama, a ne škarama kako bi očuvali njihove bujne brave. Srednja do duža kosa može se oblikovati u različitim stilovima mohawka. Spike i gurnite dlačice prema sredini glave ili samo naprijed naprijed s organskim gelom za kosu za bebe.

Slatka plavuša Mohawk za male dječake

Alternativno, ova frizura za malog djeteta s mohawkom dobro se slaže s kratkim rezom. Za šišanje mohawka s kratkom kosom trebat će proizvod s visokom čvrstoćom, ali izgled je šarmantan i nevin poput frizure dječaka predškolskog uzrasta.

Mohawk Fade Designs

Dizajn kose za dječake u trendu je posljednjih godina dok djeca pokušavaju uskladiti stilove svoje starije braće ili očeva. Zvijezde, crte, cik-cak i obrijani dijelovi samo su neki od mohawk dizajna koje mali dječaci mogu isprobati.

Mohawk Fade Designs

Ovo visoko blijeđenje kože naglašeno je oblikovanim i tvrdim dijelom. Debeli, obrijani dizajn dodaje štih šiljatoj kosi na vrhu.

Najbolji mohawk dizajni za šišanje

Plavokosi mohawk, tamno izblijedjele strane i obrijana linija koja se izvija oko glave čine ovu frizuru elegantnom i zabavnom.

Slatki mohawk stilovi

Slatki mohawk stilovi dolaze u mnogo različitih duljina i krojeva. Ali istina je, mali dječaci izgledaju dobro u svim vrstama mohawka i modernih frizura.

Slatki mohawk stilovi za djecu

Ovaj ljupki mohawk ne zahtijeva održavanje i brzo se stilizira. Djeca napredna mogu upariti zgodnu odjeću s cool lažnim jastrebovima ili mohawkovima za sretan medij između džentlmena i rock zvijezde.

Kako stilizirati mohawka

Bez obzira ima li vaš dječak kratku ili dugu kosu, oblikovanje mohawka zahtijeva snažan proizvod za kosu. Kako bi mohak vašeg djeteta bio šiljat i stajao cijeli dan, morat ćete koristiti pomadu ili gel s visokim učvršćivanjem zajedno sa sušilom za kosu.

Kako stilizirati mohawk za dječake

Za oblikovanje mohawka nanesite dobar gel za kosu za djecu i razmažite ga po kosi vašeg dječaka. Prstima i rukama obradite proizvod od korijena do vrhova. Sada stavite ruke sa svake strane glave i gurnite kosu prema sredini i podignite, šiljajući kosu.

Kako oblikovati mohawk za male dječake

Nakon što osmislite stil, trik je u tome da natjerate mohawka da ostane budan. Za dugu frizuru s mohawkom ili fohawkom, mame mogu upotrijebiti sušilo za kosu na laganoj vatri kako bi se uvjerile da je kosa šiljasta, nanesite malo spreja za kosu za dodatno zadržavanje ili učinite oboje.

Mohawk styling proizvodi za djecu

Mohawk frizure uključuju korištenje dobrih proizvoda za oblikovanje djece. Kako bismo mamama olakšali, sastavili smo najbolje proizvode za kosu za male dječake i djecu. Od vrhunskih gelova za kosu na tržištu do kvalitetnih pomada, voskova, krema za oblikovanje i pjena, pogledajte ove sjajne proizvode za oblikovanje kose za mohawke!

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
Dječji gel za kosu | Light Hold | Bez kemikalija | Proizvedeno od organske aloe vere i vitamina | Sigurno za bebe, malu djecu, muškarce i žene | Uvijek paraben, sulfat & amp; Bez mirisa | Proizvedeno u SAD -u (1 jedinica) Dječji gel za kosu | Light Hold | Bez kemikalija | Proizvedeno od organske aloe vere i vitamina | Sigurno uključeno… 1.933 recenzije 14,99 USD Kupi sada
Fresh Monster Kids gel za oblikovanje kose | Prirodno, bez alkohola | Med Hold | 6oz | Djeca & amp; Dječji gel za kosu Fresh Monster Kids gel za oblikovanje kose | Prirodno, bez alkohola | Med Hold | 6oz | Djeca & Dječja kosa… 1.602 recenzije 13,98 USD Kupi sada
AMERIČKI gel za oblikovanje s čvrstim zadržavanjem, 33,8 Fl Oz AMERIČKI gel za oblikovanje s čvrstim zadržavanjem, 33,8 Fl Oz 6.204 recenzije 33,76 USD Kupi sada