23 priljubljenih azijskih moških pričesk

Azijski moški so znani po svojih ravnih laseh in zmožnosti, da popestrijo skoraj vsako pričesko, ne glede na to, ali gre za zbledelo, podrezano, gladko nazaj, glavnik, zgornji vozel, moško punčo, stranski del, strižen posnetek ali kotno obrobje. Od sodobnih kratkih pričesk do trendovskih srednjih in dolgih pričesk najboljši azijski odbitki ponujajo vsestranskost, teksturo in volumen. Morda jim le njihov tip las omogoča fleksibilnost pri oblikovanju vseh teh kul odbitkov za azijske moške ali njihova pripravljenost na odhodnost in modnost naprej, azijski fantje pa imajo zagotovo nekaj čudovitih pričesk.

Modna kultura zagotovo velja za korejske pričeske, na katere močno vplivajo zvezde K-Popa. Ne pozabimo pa, da sta zgornji vozel in moška punčka izvirala iz japonskega samuraja. In končno, mnogi Kitajci so v zadnjih letih postali veliko bolj elegantni in modno ozaveščeni! Ne glede na razlog, se nam je zdelo pomembno, da celotno stran posvetimo trendovskim azijskim moškim pričeskam in odbitkom.

Tu so najbolj priljubljene frizure za azijske moške.

Najboljše azijske frizure za moške

Od azijskega bledenja do spodreza na straneh do hladnih pričesk, kot so quiff, pompadour, faux jastreb, gladek hrbet in špičasti lasje, si oglejte te kul azijske pričeske, ki bodo navdihnile vaš novi videz.

Azijske moške pričeske

Ta teksturirana kratka azijska pričeska je kul način za oblikovanje naravnega, neurejenega videza. S kratkimi lasmi ob straneh in daljšimi lasmi na vrhu je obrobje rahlo pometeno na stran za edinstven zaključek. Ne pozabite, da morate izdelek za ustvarjanje teksturiranega videza s pomado nanesti na suhe lase.

Azijski moški odbitki

Čeprav je bil populariziran v 50. in 60. letih, je klasični stranski del brezčasna moška pričeska, ki jo toplo priporočamo za poslovno ali profesionalno okolje. Podobno kot azijski glavnik, trdi del doda lep sodoben videz, hkrati pa ohranja čist in pameten slog.

Azijski moški lasje

Tukaj imamo dolg glavnik nad pričesko, ki izgleda odlično, če imate za to vaš tip las. Nizko bledenje na konicah na straneh ponuja nekaj kontrasta, dolga pričeska pa je česana na stran za eleganten zaključek.

Azijske pričeske

Azijsko podrezovanje je ena izmed najbolj priljubljenih pričesk za azijske lase. Ta kratki glavnik čez pričesko je v kombinaciji s hladno podrezano za visoko kontrastni videz. Za svež slog je brivec celo dodal v vrsto.

Pričeske za azijske moške

Ta kratka stran s kratkimi stranicami in obrobljenimi stranskimi robovi izkorišča dejstvo, da imajo azijski moški pogosto goste lase, ki jih je enostavno oblikovati. Visoka konica zbledelosti je konzervativna in klasična za popolno moško frizuro.

Azijski Undercut

Valovita resica na vrhu in kratka konica na straneh postaneta zelo kul pričeska za azijske fante. Ta priljubljena korejska frizura za moške je trendovska in odpuščena, saj lahko izstopa v kateri koli množici. Za azijske lase uporabite močno pomado ali vosek, da bo ta videz oblikovan ves dan.

Azijske moške pričeske

Fantje lahko z dolgimi lasmi oblikujejo grdo, a elegantno obrobje. Ker so azijski lasje vsestranski, lahko ustvarite tudi teksturirane konice ali glavnik.

Azijska frizura za moške

Moška punčka, ki jo včasih imenujejo tudi sodobni samurajski lasje, je v zadnjih letih postala priljubljena moška pričeska.

Moške azijske pričeske

Dolge, tekoče pričeske še naprej izgledajo super na fantih, ki jih lahko potegnejo.

Azijske pričeske

Ta daljši mop top je vroči slog za fante z debelimi lasmi. Edini izziv je rast las!

Azijske pričeske

Odklopljeno spodrezovanje je trendovska možnost striženja, ki jo lahko oblikujete na različne načine. Tu vidimo grdo krtačo, vendar je vredno poskusiti tudi z glavnikom in pompadourjem.

Kul azijske pričeske

To je sodoben način, kako zaljubiti neurejenega jastreba. In z zabavno obliko las na strani, ta frizura naredi zelo modno striženje in slog.

Azijske pričeske

Namesto da bi uporabil kravato za lase, ta moška punđa ovije lase, da jih drži na mestu.

Azijski Undercut Moški

Azijski lasje

Moški azijski odbitki

Trendi azijski odbitki za moške

Azijske moške pričeske

Pričeske za azijske moške

Če ste uživali v teh priljubljenih azijskih krojih in stilih, si oglejte naš seznam novih pričesk.