23 slogov Man Bun

Moška punčka je postala ena izmed najbolj priljubljenih moških hipsterskih pričesk. Na srečo fantov obstaja veliko kul stilov moških punčk, naša galerija slik, ki prikazujejo, kako vezati moško punčo, pa še naprej raste. Toda kaj je moška punčka?

Preprosto povedano, moška punčka je trenden način, da svoje dolge lase potegnete nazaj in jih zavežete v punčo. Čeprav je podoben moškemu čopku, zgornjemu vozlu in samurajskim lasem, je ključna razlika v tem, da je ta dolga pričeska vezana v punčo z zvijanjem in zvijanjem las. Najboljši del moške punčke pa je, da jo lahko oblikujete na več različnih načinov. Za spremembo si lahko fantje oblikujejo podrezano moško punčko ali si obrijejo stranice, nizko zbledijo ali dodajo brado.

Slogi Man Bun

Cool Man Bun Styles

Če potrebujete navodila o tem, kako narediti moško punčko ali na različne načine, kako jo nositi, vam bodo spodnji slogi moških punčk všeč. S toliko različnimi vrstami moških žemljic je lepo imeti primere za navdihovanje idej. Naša najljubša je moška punčka z obritimi stranicami in brado za moški, a eleganten videz. Vendar večina fantov izbere zbledelost ali podrezovanje na straneh, ker so izjemno vsestranski. Najbolj priljubljena je moška punčka z nizkim bledenjem, ker je elegantna in moderna.

Man Bun z obritimi stranicami

Man Bun z obritimi stranicami

Moška punčka z obritimi stranicami je ostra, moška in seksi. Večina fantov ima rada obrito stranico, ker so kratki kosi enostavni za vzdrževanje in z njimi je enostavno delati. Poleg tega so obrijani odbitki visoko kontrastnega videza, kar pomeni, da se vaše oči samodejno osredotočijo na daljše lase na vrhu. Ne glede na to, ali želite kratko ali dolgo punžo, je ta trend vročih pričesk priljubljen v brivnicah.

Man Bun Undercut

Man Bun Undercut z brado

Podrezana moška punčka je letos še en vrhunski trend moških las. Če moški pričeski dodate nelojalno obrezovanje, lahko ponudite vsestranskost in vam omogoči, da oblikujete dolg gladek hrbet. V kombinaciji z lasmi na obrazu je moška punčka, podrezana s polno brado, super moški videz. Če enojno podrezovanje na straneh ni vaš slog, razmislite o zbledenju podreza za zelo kratek rez, ki se zoži ob strani glave.

Man Bun Fade

Man Bun Fade

Moška punčka z bledečo barvo ponuja svežo, čisto odrezano konico te kul pričeske. Končno bledenje na straneh daje fantom veliko možnosti za striženje, kar je del razloga, da obstaja toliko različnih stilov punč. Ne glede na to, ali želite nizko, srednjo ali visoko bledenje, moški zbledek deluje z vsemi dolžinami in vrstami las, vključno s kodranimi lasmi. Podobno se lahko zbledelo zoži do kratkih las (taper fade) ali pa se zlije v kožo (plešasto bledenje).

Punčka za kodraste lase

Punčka za kodraste lase

Moška punčka s kodranimi lasmi je vsekakor vredna težav. Medtem ko bo kodrasta moška punčka zahtevala trud pri gojenju in oblikovanju, trendovski zaključek zagotavlja zelo kul teksturiran videz, ki ga drugi fantje ne morejo dobiti. Najboljši način, da naredite moško punčo s kodrastimi lasmi, je, da vam lase enakomerno rastejo po celem telesu. S pravimi izdelki za moške s kodrastimi lasmi lahko povečate glasnost, ustavite kovrčanje in ohranite svoje lase zdrave. Stranice in hrbet skrajšajte z bleščanjem, da bo oblikovanje preprosto.

Dread Bun

Dread Bun

Oblikovanje grozljivk v moško punčko je lahko enostaven način, da si položite lase in spremenite svoj videz. Fantje lahko celo eksperimentirajo z različnimi dreadlock stili, vključno z dread fade. Edinstvena in hipsterska punčka grozljivega moškega bo izstopala v vsaki množici.

Človek žemljica in brada

Človek žemljica in brada

Moška punčka z brado je eleganten, a moški videz. Medtem ko fantje lahko preizkusijo različne stile brade z moško punčko, je najboljša vrsta dlak za moške z dolgimi lasmi kratka, polna brada. Z dobrim prirezovalnikom brade oblikujte svoj videz in kakovostne izdelke za čim večjo rast. Konec koncev je kombinacija brade in moških punč seksi videz, ki bo všeč ženskam v vašem življenju.

Low Fade with Man Bun

Nizko bledenje z Man Bun in Škrbinsko brado

Moško punčko z nizko bleščenjem združite za elegantno, elegantno pričesko. Vprašajte svojega frizerja za nizko zožitev na straneh in hrbtu, ki se spusti do izreza. Nato oblikujte svojo moško žemljico, potegnjeno nazaj in jo pustite, da sedi na tilniku ali na vrhu.

Undercut Man Bun + Long Brada

Undercut Man Bun

Podrezana punđa je elegantna kratka stran, dolga moška pričeska. Če združite moško punčo s spodrezano podlago, lahko obdržite stranice in hrbet z minimalnim vzdrževanjem, hkrati pa poudarite žemljico na vrhu. Odrasti dolgo brado za zelo moški videz.

Kratek človek Bun

Moška punčka s kratkimi lasmi

Kratko moško punčko je mogoče enostavno doseči, ko rastejo lasje. V nasprotju s splošnim prepričanjem moška punčka s kratkimi lasmi izgleda odlično. Če želite poudariti slog, boste potrebovali kratke stranice, zato povejte svojemu brivcu, da želite visoko bledenje ali podrezovanje. Fantje se lahko poigrajo z različnimi idejami in oblikovanjem frizure, na primer z gosto brado, trdim delom ali pa se postavijo po liniji las.

Full Man Bun

Full Man Bun

Polna moška punčka je verjetno najbolj zaželena vrsta stila moške punčke. Za srednje do dolge lase si lase umijte nazaj in lase zavežite zadaj. Konice lahko ovijete okoli kravate za lase, da pokrijete trak, ali pa preostanek privijte za vozel. Lepota te edinstvene pričeske je, da lahko videz prilagodite svojim osebnim potrebam po oblikovanju.

Pletenica Man Bun

Pletenica Man Bun

Polna brada z žemljico Long Man

Moška punčka s polno brado

Man Bun Jason Momoa

Man Bun Jason Momoa

Cool Man Bun z debelo kravato

Cool Man Bun z debelim ovojem

Neurejeni moški lasje in brada

Neurejeni moški lasje in brada

Thun Man Bun with Messy Twist

Thun Man Bun with Messy Twist

Valovita punčka z rahlim obrobjem

Valovita punčka z rahlim obrobjem

Moška punčka z teksturiranimi dolgimi lasmi

Moška punčka z teksturiranimi dolgimi lasmi

Man Bun with Wrap Around

Man Bun with Wrap Around

Debela punčka s kravato za lase

Moška punčka s kravato za lase

Kako narediti moško pecivo

Obstaja veliko načinov, kako narediti moško punčko. Na srečo res ni pravega ali napačnega načina in kako boste oblikovali moško punčo, je odvisno od vrste striženja in dolžine vaših las.

Če želite moško punčo z dolgimi lasmi privezati, boste morali potegniti vse lase nazaj in uporabiti kravato za lase, da ostane na svojem mestu. Če imate na straneh in na hrbtu zbledelo, boste morda želeli poudariti zoženo frizuro in vezati punčo na vrhu glave.

Kako narediti moško pecivo

Za moške z res dolgimi lasmi ovijte svoje pramene okoli kravate, da ustvarite vozel. V nasprotnem primeru, da bi se izognili čopku, preostale lase znova zavijte v punčo.

Za moške s kratkimi do srednje dolgimi lasmi ni nujno, da je vezanje moške punčke težko. Izberite mesto, na katerem lahko zberete največ las. Kako velika punčka je na koncu odvisna od tega, kako dolgi so vaši lasje in koliko časa jih želite zrasti.

Kako privezati moško punčko