25 cool stilova brade

Ako razmišljate o tome da svoju bradu podignete na višu razinu, sada je pravo vrijeme da provjerite neke cool stilove i dizajne brade. Dok se najbolje brade obično podrezuju kako bi stvorile oštre rezove i elegantan izgled, mnogi dečki u posljednje vrijeme puštaju dugu, punu bradu. Ovi neuredni, ali muški stilovi kose na licu lijepo se slažu s mnogim muškim frizurama. Nadalje, postoji toliko mnogo načina kombiniranja elegantnih frizura i brada, uključujući kako prelaziti između kose na glavi i licu, da ćete voljeti eksperimentirati sa svim različitim stilovima u nastavku.

Dakle, bilo da želite uzgojiti dugu bradu ili želite nove kratke njegovane ideje za profesionalnije šišanje, imamo najtopliju kolekciju popularnih stilova brade. U nastavku pogledajte mnoge različite vrste brade za novi stil koji ćete isprobati ove godine!

Hladni stilovi brade

Hladne brade

Gusta brada

Za dobru, gustu bradu bit će potrebno nekoliko mjeseci da izraste, ovisno o vašoj genetici i načinu života. Ako želite obrezati donji dio vrata ili rubove kako biste zadržali čvrst dizajn, to možete učiniti. Ali pazite da se ne dotjerate previše ili postanete nestrpljivi jer nikada nećete moći napustiti bradu do punog potencijala. Gornja slika odličan je primjer kako puna brada dobro stilizira dužu kosu.

Gusta brada

Kratka brada

Ova seksi kratka brada odnosi se na oblik, a ne na dužinu. Koristeći dobar trimer za bradu, dečki mogu stvoriti savršenu kosu za svoje crte lica i stil lica.

Kratka brada

Izblijedjela brada

Izblijedjela brada postala je popularan stil za hipsterske momke. Sužavajući vaše zulufe i bradu u kosu, vaš brijač može stvoriti svjež, čist izgled.

Izblijedjela brada

Brada s Fadeom

Momci ljubav blijedi. Konusno blijeđenje, osobito izblijedjevanje kože ili ćelavo, može istaknuti kontrast između kratkih strana i duže kose na vrhu. Puna brada samo dodaje trendovskom izgledu.

Brada s Fadeom

Hladan oblik brade

Iako ćete možda moći obrijati ili ošišati bradu kod kuće između odlazaka u brijačnicu, vjerojatno je najbolje da vam stilist oblikuje bradu. Prvo, ovo pomaže dečkima da postignu pravu simetriju i dizajn sa svojom frizurom. Drugo, možete naučiti kako vam je brijač ošišao kosu kako biste mogli koristiti iste tehnike kada ga sami održavate kod kuće.

Hladan oblik brade

Duga brada

Postoji toliko mnogo različitih načina nošenja duge brade. Najbolje duge brade moraju biti pune i guste, bez ikakvih mrljastih dijelova. To može zahtijevati od muškaraca da istraže kako izrasli dlaka na licu.

Stilovi duge brade

Ćelav s bradom

Obrijana glava dobro se razlikuje od pune brade. Zapravo, mnoge žene vole ćelave muškarce s bradom, toliko da to ne moraju svi dečki koji brijaju glavu. Dok neki dečki briju glavu zbog prorijeđene kose, loše kose ili gubitka kose, ćelava glava može biti izbor za stil koji se ne zahtijeva održavanje.

Ćelav s bradom

Puna brada

Pune brade su svestrane i izgledaju sjajno s kratkom, srednjom i dugom kosom. Možete ih čak i kombinirati s brkovima na upravljaču za hladan hipsterski dodir. Ako ove godine planirate oblikovati punu bradu, poželjet ćete uložiti u malo kvalitetnog ulja ili balzama za bradu kako bi vam kosa na licu bila mekana.

Puna brada + izblijedjelo + vrh s kratkom teksturom

Čovjek punđa i brada

Muška kombinacija punđe i brade djeluje svaki put. Kada uparujete dugu kosu i bradu, ne možete pogriješiti s ovim modernim izgledom.

Čovjek punđa + brada

Kozja bradica

Ako vam rast dlaka na licu nije lak, jednostavna kozja bradica može uspjeti. Stilovi kozjih bradica dolaze u mnogim varijacijama, a vi možete izabrati obrijati brkove kozjoj bradici bez njih.

Kozja bradica

Van Dyke Beard

Van Dyke je vrsta kozje bradice s bradom i zakrivljenim brkovima. Za bradu Van Dykea potreban je hrapav, samouvjeren muškarac.

Van Dyke Beard

Kratka kosa i duga brada

Kratka kosa + duga brada

Podšišana brada s niskim blijeđenjem

Low Fade + Line Up + podšišana brada

Puna brada s visokim ćelavim izblijedjenjem

High Bald Fade + Crop Top + Full Brada

Kosa srednje duljine i duga gusta brada

Kosa srednje duljine - duga, gusta brada

Kratke strane s dugim vrhom i dizajnom brade

Kratke strane + dugačak vrh + dizajn brade

Brada + ošišana kosa

Brada + ošišana kosa

Gusta brada + češalj preko

Češljajte preko + gustu bradu

Brada i Buzz Cut

Brada + Buzz Cut

Rafal Fade Mohawk s gustom bradom

Burst Fade Mohawk + Debela brada

Gusta brada sa češljanom stražnjom kosom

Guste brade + strljena kosa

Obrijane strane s gornjim čvorom i dugačkom bradom

Obrijane strane + gornji čvor + duga brada

Neuredna kovrčava kosa i puna kratka brada

Neuredna kovrčava kosa + puna kratka brada

Robusna brada

Robusna brada