25 frizura za muškarce s tvrdim dijelom

Šišanje na tvrdom dijelu, također poznato kao obrijani dio ili linija šišanja, proširenje je trenda frizure sa bočnog dijela. Tvrdi dio je obrijana linija na tjemenu koja daje definiciju i kontrast za oštar izgled. Iz tog razloga, muške frizure s tvrdim dijelom su moderne, hladne i svestrane. Između blijeđenja tvrdog dijela i podreza sa obrijanom linijom sa strane, stilovi tvrdih dijelova funkcioniraju s bilo kojim brojem različitih rezova.

Dečki koji žele dobiti popularnu frizuru s tvrdim dijelom trebali bi u nastavku provjeriti sve najbolje načine nošenja. Iako je muški tvrdi dio tradicionalno uparen sa bočnim dijelom ili češljem, stil je također vruć s pompadourom, quiffom, glatkim leđima i šiljatom kosom. Ako ste znatiželjni u vezi ove debele frizure za brijanje, svakako je spomenite svom brijaču pri sljedećoj posjeti!

Hajde da istražimo najbolje frizure za muškarce koje se trenutno mogu napraviti!

Šišanje na tvrdi dio

Kako ošišati šišanje na tvrdi dio

Za razliku od drugih frizura, ne preporučujemo vam da napravite težak dio posla kod kuće. Rezanje tvrdog dijela zahtijeva oštru britvicu i sposobnost rezanja ravne linije sve do tjemena. Jedan lažni potez i možda ćete biti prisiljeni ošišati svu kosu. Umjesto toga, toplo preporučujemo da zamolite svog brijača da vam izreže tvrdi dio kose.

Općenito, to znači reći svom brijaču o novoj frizuri koju želite dobiti, a zatim zatražiti da se obrije linija tvrdog dijela. Većina momaka odlučuje kombinirati liniju u kosi s blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane. Blijeđenje tvrdog dijela godinama je moderan trend u brijačnicama, posebno kao dio modernih kratkih strana, dugih frizura koje trebaju kontrast kako bi naglasile styling.

Najbolje muške frizure s tvrdim dijelom

Budući da su razdijeljeni stilovi fleksibilni, dobro izgledaju sa svim dužinama kose – kratkom, srednjom ili dugom. Slično, neki muškarci vole dobiti liniju u gustoj, valovitoj ili kovrčavoj kosi kako bi lakše pronašli svoj prirodni dio.

Najbolje frizure sa tvrdim dijelom

Evo najboljih frizura za muškarce s tvrdim dijelom 2021. Ako želite zamisliti kako želite da vaša linija izgleda, ovi krojevi i stilovi inspirirat će vas. Uključili smo i neke sjajne frizure s linijama sa strane kako bismo vam dali mogućnost da postanete kreativni sa svojim tvrdim dijelom, pogotovo ako želite da hardline bude negdje drugdje nego što je prirodni dio vaše kose.

Blijeđenje tvrdog dijela

Blijeđenje tvrdog dijela

Blijeđenje s tvrdim dijelom jedan je od najboljih načina za postizanje ovog reza. Uz toliko različitih vrsta blijeđenja – visokih, srednjih, niskih, kožnih i suženih – dečki imaju različite mogućnosti. Ovdje imamo primjer niskog ćelavog izblijedjenja, obrijanog dijela sa strana i neurednog stila teksture na vrhu. Zajedno sa strnavom bradom i nekim naglascima, ova seksi muška frizura privlači vašu pažnju.

Podrezan tvrdi dio

Podrezan tvrdi dio

Podrezivanje s tvrdim dijelom izvrsna je alternativa klasičnoj frizuri s fadeom. Ovaj podrezani tvrdi dio pruža neophodan kontrast kako biste usmjerili oči na šiljastu frizuru na vrhu. Slatka stvar ovog stila je to što dečki mogu promijeniti izgled u bilo kojem trenutku jednostavnim češljanjem ili zalizavanjem kose.

Visoko blijeđenje kože + češalj s tvrdim dijelom

Šišanje na tvrdi dio

Srednji dio kože izblijedio + debeli dio + neuredno gornji dio s teksturom

Tvrdi dio

Valovita razdijeljena kosa + puna brada

Tvrdi dio u kosi

Tvrdi bočni dio + nisko blijeđenje kože

Šišanje obrijanog dijela

Low Bald Fade + Line Up + Parted Faux Hawk

Šišanje na tvrdu liniju

Kutni češalj preko + linija za brijanje + podrezivanje blijedi

Obrijana frizura s tvrdim dijelom

Hi Lo Fade + Line u bočnim stranama + neuredna kosa

Muška frizura s linijom

Moderni teksturirani quiff + obrijani dio + nestanak

Djelomično šišanje za muškarce

Debela teksturirana kosa + britva sa strane + srednje blijeđenje

Šišanje Razor Line

Bočne obrisane šiške + visoko izblijedjelo + hipsterska brada

Obrijani dio za muškarce

Bočni dio + debela obrijana linija + nisko blijeđenje brijača

Šišanje u liniji

Dugi češalj preko izblijedjenja + duga brada

Frizura s tvrdim dijelom

Teksturirani Quiff + Line sa strana + Fade

Šišanje s linijama sa strane

Češljana kosa + brijanje brijača + dio

Teški dio iza

High Fade + Shape Up + Part + Debela brada

Muška frizura s dijelom