25 najboljih brijačnica u Los Angelesu

Dečki koji žele elegantnu frizuru moraju pronaći savršeno mjesto za frizuru za muškarce. Od brušenja do podrezivanja do izblijedjenja, najbolji brijači u LA -u mogu vas lijepo ošišati. Kao grad s nekim od najtalentiranijih i najvještijih brijača u Kaliforniji, postoje i pristupačne i vrhunske brijačnice koje možete provjeriti po gradu. Kako bismo vam pomogli pronaći pravo mjesto, sastavili smo popis najboljih brijačnica u Los Angelesu. Bez obzira trebate li šišanje, brijanje ili šišanje brade u West Hollywoodu ili Culver Cityju, ovi slavni stilisti i najbolje ocijenjene lokacije učinit će da izgledate svježe i svježe.

Brijačnice u Los Angelesu

Najbolje brijačnice u Los Angelesu

Baxter Finley Barbir & Dućan

Smješten u zapadnom Hollywoodu, Baxter Finley Barber & Trgovina je popularan salon zahvaljujući besprijekornoj reputaciji. Brijači nude prilagođene usluge ovisno o tipu kože i kose klijenata, a atmosfera je prijateljska. Tvrtka prodaje vlastitu liniju vrhunskih proizvoda za kosu koje možete koristiti za održavanje novog izgleda s lakoćom. Ako se želite razmaziti, preporučujemo gospodsko lice koje uključuje lice, vrat, tjeme i masažu ruku.

Baxter Finley Barber & amp; Dućan

Slijepi brijač

Slijepi brijač poznat je po sofisticiranoj atmosferi i profesionalnim uslugama. Ime bi vas moglo odbiti, ali možete biti sigurni da ovaj tim brijača ozbiljno shvaća brijački posao. Kao bonus, sve usluge trgovine popraćene su besplatnim koktelom. Ako uživate u svom, možete posjetiti pozadinu ili bar nakon što završite s rutinom dotjerivanja na još pića i druženja. Ova marka brijačnica prodaje i vlastitu liniju proizvoda. S lokacijama u New Yorku, Chicagu, Miamiju i Philadelphiji možete se ošišati i oblikovati čak i kad posjećujete druge gradove.

Slijepi brijač

Bolt Barbers

Bolt Barbers reklamira se kao brijačnica za društvene zvijeri čija je misija “potaknuti frajere da samo budu”. Ako vam to zvuči privlačno, bit će vam drago da znate da je mjesto posvećeno pružanju brijačnice stare škole, od sofisticiranog uređenja do izvrsne usluge. Unajmljuju samo majstore brijača pa ćete biti u vještim rukama kad jednom uđete u njihovu brijačnicu u centru Los Angelesa.

Bolt Barbers

DTLA rezovi

Brijačnica samo za dogovor, DTLA Cuts nudi sve vaše tradicionalne brijačke usluge i nekoliko dodataka-uključujući i njegu lica. Uzmite jedan od svojih paketa (frizura i maska ​​za lice) i možete uživati ​​u besplatnom čišćenju toplim ručnikom i elektronskoj masaži ramena. Studenti ostvaruju popust.

DTLA rezovi

Felix Omar Studio za dotjerivanje muškaraca

Cijene u Felix Omar Studiju za dotjerivanje muškaraca mogu biti visoke, ali kvaliteta ponuđenih usluga itekako vrijedi trošenja. Frizura s potpunom uslugom, na primjer, uključuje konzultacije jedan na jedan kako bi se utvrdilo koja će vrsta šišanja najbolje pristajati vašim željama i načinu života. Također dobivate opuštajuću masažu tjemena. Konačno, na popisu klijenata nalazi se Shia LaBeouf, koja je za mjesto ostavila sjajnu recenziju.

Studio za dotjerivanje muškaraca Felix Omar

Cvjetni ulični brijači

Volite li intimniju atmosferu, brijači iz Cvjetnice pružit će upravo to. Tri brijača koja ovdje rade nude kvalitetno šišanje, brijanje vrućim ručnicima, postave i šišanje brade, ali neće odbiti nijednu vrstu prilagođenog dizajna kose koju imate na umu. Njihova pozornost prema detaljima je u najmanju ruku impresivna.

Cvjetni ulični brijači

Gornik i Drucker

Kao najstarija brijačnica na Beverly Hillsu, Gornik i Drucker imaju bogatu povijest i posvećenu bazu klijenata. Prva trgovina osnovana 1936. godine bila je odredište za ikone poput Franka Sinatre i Clarka Gablea. Postoji velika šansa da će ispuniti i vaša očekivanja. Mjesto nudi šišanje, šišanje brade i brijanje vrućim ručnicima ili možete miješati i usklađivati ​​usluge prema vašim željama.

Gornik i Drucker

Holivudska klasična brijačnica & Salon

Ugostiteljska usluga za muškarce i žene, Hollywood Classic Barbershop & Salon je otmjeno mjesto gdje ćete se odmah osjećati dobrodošli. Usluge za muškarce uključuju šišanje, brijanje i šišanje brade, a sve ih obavljaju talentirani brijači upoznati sa svim najnovijim trendovima. Nude i šišanje za djecu, pa možete rezervirati termin za cijelu obitelj.

Brijačnica Hollywood Classic & amp; Salon

Jagova brijačnica

Ako tražite vrhunsko iskustvo brijačnice, Jag’s je pravo mjesto za to. Nudeći veliki izbor usluga, od šišanja do toplog brijanja ručnikom, trgovina stavlja veliki naglasak na zadovoljstvo kupaca. Bilo da uđete ili zakažete termin, možemo vam jamčiti da ćete biti zadovoljni rezultatom.

Jagova brijačnica

Legende Brijačnica

S više od desetljeća iskustva, Legends brine za raznoliku bazu klijenata i ponosi se time što nudi pozitivno okruženje za sve. Bez obzira tražite li osnovno brijanje ili specijaliziranu uslugu, tim profesionalnih brijača želi zadovoljiti i vaše najzahtjevnije potrebe. Također možete kupiti kvalitetne proizvode za njegu koji će vam održati novi izgled.

Legende Brijačnica

Luksuzna mobilna brijačnica

Kao što ime govori, Luxury Mobile Barbershop ističe se iz gomile zahvaljujući činjenici da dolazi do vas. Koristeći mobilnu jedinicu, profesionalni brijači stići će na mjesto po vašem izboru, poput vašeg doma, hotelske sobe, privatne zabave ili posla. Sve dok si to možete priuštiti, više se nikada nećete morati boriti protiv prometa kako biste na vrijeme stigli na sastanak.

Luksuzna mobilna brijačnica

Muževan & Tvrtka Sons Barber

The Manly & Tvrtka Sons Barber Company koristi tradicionalne metode brijanja kako bi ponudila autentično iskustvo. To ne znači da ćete na kraju imati staromodan izgled. Tim brijača dobro je upoznat s trenutnim trendovima i koristi vrhunske alate i proizvode za njegu muškaraca koji će vam pomoći da postanete najbolja verzija sebe. Nema vremena poput sadašnjeg da se pridruži njihovom bratstvu zadovoljnih kupaca.

Manly & amp; Tvrtka Sons Barber

Majstori brijači

Ono što je započelo kao skromna brijačnica s dvije postaje još 2016. godine preraslo je u bona fide brand zahvaljujući izvrsnoj predaji. Sada majstori brijača nude širok spektar usluga – uključujući usluge vračara, gdje brijač dolazi u vaš dom. Također možete rezervirati tradicionalnu frizuru za oca i sina kako biste s djetetom podijelili opuštajuće iskustvo.

Majstori brijači

Rezači ružinog drva

Rosewood Cutters otvorio je svoja vrata 1954. godine i od tada je prošao kroz tri generacije majstora brijača. Ova vrsta dugovječnosti u industriji šišanja jasan je pokazatelj visokokvalitetnih rezova uparenih s izvrsnom uslugom za korisnike. Danas brijačnica ima više lokacija, proizvodi vlastite proizvode za njegu i nudi sve, od šišanja do šišanja brade do ravnog brijanja. Ako vam je iskustvo ono što najviše cijenite, ne možete pogriješiti s rezervacijom termina.

Rezači ružinog drva

Brijačnica Shorty’s

Tim stilista i brijača u Shorty’su ima više od 30 godina iskustva, što ovu brijačnicu čini privlačnom destinacijom za muškarce (i žene!) S teškom teksturom kose. Shorty’s nudi širok spektar usluga, uključujući sve vrste šišanja, brijanja i bojenja/tretmana. Osim toga, trgovina ima ekskluzivnu liniju proizvoda u koju ćete se odmah zaljubiti.

Shorty's brijačnica

Brijačnica Svelte + Essentials

Ako ste redoviti čitatelj Men’s Fitnessa GQ -a, vjerojatno ste već čuli za Sveltea. S tri dostupne lokacije diljem Los Angelesa, Svelte svoje brijačnice naziva muškim odmaralištima – mjesto gdje muškarci mogu ostaviti svoje nevolje, opustiti se i ostaviti se spremni za osvajanje svijeta. Možete rezervirati termin na web stranici brijačnice, gdje ćete pronaći i trgovinu sa proizvodima za njegu i robom.

Brijačnica Svelte

Brijačnica Sweeney Todd’s

Brijačnica osnovana 1957. godine, Sweeney Todd vjerojatno ne treba predstavljanje. I dalje je glavna destinacija za muškarce koji žele uz pomoć talentiranih stručnjaka svoj izgled prenijeti na višu razinu. Oni znaju istaknuti vaše najbolje osobine. Ovdje ne rade pravi demonski brijači, samo u slučaju da ste zabrinuti zbog toga.

Brijačnica Sweeney Todd

Brijač za telegraf

Nudeći ‘vraški dobre rezove’, ova je brijačnica otvorena za sve – osim ako nemate stav pun poštovanja. Možete uživati ​​u raznim uslugama, od šišanja do bojenja do brijanja, zahvaljujući zvjezdanom timu iskusnih brijača. Ako ste spremni isprobati mlađeg brijača koji završava obuku, možete iskoristiti značajan popust.

Brijač za telegraf

Klub brijačnica

Klub samo za članove, ova brijačnica ne prihvaća baš nikoga. Ako to učinite, uživat ćete u izvrsnoj usluzi u ugodnom okruženju koje podsjeća na vrijeme kada je odlazak u brijačnicu bio više društveno iskustvo. Klub ne nudi samo usluge njegovanja, već i savjetovanje, treniranje i krojenje. Drugim riječima, to je jednokratno odredište za modernog profinjenog gospodina.

Klub brijačnica

Brijačnica New California

Nudeći frizuru i brijanje za svakoga, The New California Barbershop krasi zabavna atmosfera, do te mjere da je nemoguće ne otići s velikim osmijehom na licu. Još bolje, cijene su pristupačne, pa račun neće slomiti banku. Ako ne tražite ništa previše otmjeno, svidjet će vam se ovdje.

Brijačnica New California

Pravilna brijačnica

Ako ste ljubitelj eklektičnog uređenja, The Proper bi za vas mogao biti savršena brijačnica. Kombinirajući moderne tehnike dotjerivanja sa staromodnom brijačnicom, posvećeni brijači iz The Propera nude elegantne muške frizure, brijanje i šišanje za dečke svih dobnih skupina. Dok ste tamo, možete se opustiti i uz Xbox ili uživati ​​u hladnom pivu, čineći cijelu stvar još nezaboravnijim iskustvom.

Pravilna brijačnica

Brijačnica poznatih trendova

Pronalaženje brijača koji će vam dati kvalitetan rez može biti teško, ali vaše su šanse dobre kad rezervirate termin u Trendsettersu. Brijači se ponose svojim radom i imaju iskustvo šišanja svih vrsta kose. Još bolje, potrudili su se osigurati da ste ugodni i zadovoljni rezultatom. Njihove recenzije Yelpa prilično govore same za sebe.

Brijačnica poznatih trendova

Vinny’s Barber Shop

Poznato mjesto u istočnom Hollywoodu, Vinny’s ne dopušta klijentima korištenje telefona, osiguravajući da ćete se moći ispravno isključiti iz utičnice dok ste tamo. Dodajte retro dekor u mješavinu i osjećat ćete se kao da ste otputovali u prošlost. Preporučujemo da nabavite “The Pay Day”, potpunu uslugu koja uključuje šišanje i brijanje.

Vinny's Barber Shop

Sveci

Ako želite brijačnicu s modernim dizajnom interijera i tim brijača koji može ošišati sve najslađe muške frizure, ne možete pogriješiti u posjetu Svecima. Odlično za momke koji žive na Venice Beachu i Marini Del Rey, ovo mjesto nudi luksuzno iskustvo i vrhunski rez. Uz hladnu atmosferu, čekaonicu prepunu bujnih kauča i niz kvalitetnih usluga dotjerivanja muškaraca definitivno ćete postati vjeran kupac.

Brijačnica Saints