25 najboljih frizura za muškarce u Ivy League

Frizura iz Ivy League stilska je kombinacija klasičnog kroja i bočnog dijela. Također poznata i kao frizura Princeton ili Harvard šišanje, rez Ivy League započinje kratkim obrubima sa strane, sa stražnje strane i vrha, ali zadržava rubnu kosu sprijeda dovoljno dugo da se počešlja sa strane. Ova svestrana muška frizura idealna je za dečke s definiranim, muškim crtama lica poput visokih jagodičnih kostiju i snažne linije vilice. Bezvremenske i elegantne, možete izabrati mnoge frizure Ivy League koje će izgledati dobro sa suženim, izblijedjelim ili podrezanim šišanjem. Kako biste inspirirali svoj sljedeći odlazak kod brijača, evo najboljih frizura za muškarce iz Ivy League koje možete nabaviti upravo sada.

Šišanje Ivy League

Ivy League vs Crew Cut

Lako je pomiješati frizuru Ivy League i frizuru jer su vrlo slične. Zanimljivo je da je kroj Ivy League vrsta šišanja, ali s duljom kosom sprijeda, tako da dečki mogu pomesti šiške u stranu. I I League League i kroj za posadu općenito su suženi i izblijedjeli na leđima i bokovima, ali dodatna duljina s frizurom Princeton omogućuje muškarcima da oblikuju češalj sa strane. Kao tradicionalna gospodska frizura, ovaj prečica nudi stil, volumen i punoću koja može transformirati vaš izgled.

Ivy League vs Crew Cut

Bez obzira jeste li poslovni profesionalac kojem je potrebno pametno rezanje ili momak s fakulteta koji želi sveobuhvatan čisti stil, poželjet ćete razgovarati sa svojim brijačem o tome kako ošišati posadu Ivy League. Uparite fade ili undercut s dugom ili kratkom kosom kako biste postigli jednu od najboljih muških frizura!

Ivy League Cut

Šišanje Ivy League

Klasična frizura iz Ivy League lige

Klasična frizura Ivy League koristi visoku konusnu kosu za odsijecanje gornje kose sa strane. To vam omogućuje jednostavno dodavanje bočnog razdjeljka koji se može začešljati ili pomesti sa strane radi suptilno uglačanog stila. Tradicionalni rezovi Ivy League sinonim su za plavu kosu, pa možete dodati isticanje ako želite estetiku s wow faktorom.

Klasična frizura iz Ivy League lige

Šišanje s teksturom Ivy League

Šišanje s teksturom Ivy League savršene su za muškarce s gustom ili finom kosom jer su svestrane. Ako ste blagoslovljeni slatkim pramenovima, trebali biste još malo narasti i razbarušiti srednji dio neurednog voska ili gline. Dečki s finom kosom žele naglasiti razdjeljak sa strane kako bi izbjegli mlitavu i beživotnu privlačnost.

Šišanje s teksturom Ivy League

Kratka frizura iz Ivy League lige

Kratke frizure iz Ivy League su čistih i svježih frizura, koje zbog svoje duljine zahtijevaju malo ili nimalo održavanja. Međutim, morate biti oprezni jer je kratki izgled Ivy League gotovo identičan kroju za posadu. Da biste uklonili zabunu, morate povećati dio i češljati gornju kosu sa strane. Također, možete se odlučiti za dulji konus sa strana ili čak srednji do kratki podrez. Ne zaboravite da strnište savršeno nadoknađuje ovu frizuru jer dodaje dodatnu teksturu.

Kratka frizura iz Ivy League lige

Šišanje za srednju ligu bršljana

Srednja frizura iz Ivy League zahtijeva najmanje centimetar do centimetar i pol kose sprijeda i na sredini glave. Na taj način možete ga i dalje stilizirati u skladu s time da vaš izgled izgleda gusto i puno volumena. Da biste promijenili stvari, možete staviti rub prema gore i sa strane tako da postoji suptilan kontrast koji naglašava vaše zgodne crte lica.

Šišanje Ivy League srednje dužine

Frizura duga Ivy League

Duga frizura Ivy League moderna je i svestrana verzija koja dečkima omogućuje oblikovanje različitih frizura s dužom kosom. Odmah će ljudi primijetiti vaš debeli rez koji je gotovo slojevit kad se počešlja. Osim toga, ova estetika ne zastarijeva tako brzo kao ostale jer duga kosa na vrhu omogućuje vam eksperimentiranje s različitim stilovima, poput zamjene češlja preko izblijedjenja za teksturirani moderni quiff. Međutim, duže frizure zahtijevaju više frizura, održavanja i oblikovanja.

Frizura duga Ivy League

Moderna frizura iz Ivy League lige

Moderna frizura iz Ivy League koristi glavne komponente klasičnog šišanja, no ipak ih prilagođava za opušteno i opušteno šišanje. Ključno je ostaviti kosu dulje na vrhu sa sličnim sužavanjem sa strane, tako da rez ima veću visinu i volumen. Umjesto tvrdog dijela, potreban vam je mekani dio okružen neurednim središnjim dijelom za ugradnju teksture. Također, šiške treba četkati prema gore kako bi se izbjegao čist izgled.

Moderna frizura iz Ivy League

Ivy League Fade frizura

Ivy League kroj s blijeđenjem elegantan je način za održavanje trenda uz dodavanje modernog zaokreta. Kratko blijeđenje na srednjoj razini izvrstan je način da se osigura jasan kontrast između različitih dijelova vaše kose, dok su prednji i srednji dio fleksibilni zbog dodatne duljine. Umjesto da pomerate sa strane, trebali biste gurnuti kosu prema naprijed i naćuljati rub kako biste dobili lepršav i uredan stil.

Ivy League Fade

Bočni dio Ivy League Haircut

Bočna frizura Ivy League zahtijeva od muškaraca da oblikuju tvrdi dio i stvore istaknutiju liniju kose na vrhu. Prilikom razdjeljivanja kose na jednu stranu možete oblikovati mekani dio sličan češlju ili oblikovati definirani rez koji se odmah ističe. Osim toga, razdjeljivanje nadopunjuje duže stranice, što znači da možete koristiti podrezivanje umjesto sužavanja ili izblijedjenja. Za privlačan dio, morate namočiti kosu i počešljati je prije nanošenja finog češlja kako biste postigli čisti tvrdi dio sa strane.

Bočni dio Ivy League Haircut

Frizura podrezane lige Ivy League

Ivy League s undercut -om fantastičan je stil koji vas čini mlađim. Za moderni trend koji je na mjestu, možete kombinirati dugu gornju kosu sa srednje do dugo podrezanom stranom. Dečki koji žele oštru privlačnost trebali bi razmisliti o nepovezanom potkopavanju.

Frizura podrezane lige Ivy League

Šišanje JFK

John F. Kennedy stilizirao je kultnu frizuru Ivy League kao predsjednika Sjedinjenih Država. Šišanje JFK ima klasično suženje sa strane i s leđa s gustom, duljom kosom na vrhu. Teksturirana i lepršava, JFK -ova frizura oduvijek je okarakterizirana kao mladenačka i sofisticirana, utjelovljujući savršen lijep dječački izgled koji zastupaju mnogi mladići s Harvarda, Princetona i Yalea. Bilo da idete na tematsku zabavu ili želite usvojiti ovaj stil kao svoj svakodnevni izgled, dečki ne mogu pogriješiti s ovom čisto ošišanom frizurom ako koristite kvalitetan proizvod za kosu.

Šišanje JFK

Frizura od kovrčave Ivy League lige

Frizura iz Ivy League laskavi je način da pokažete svoje prirodne kovrče. Kao i uvijek, trebaju vam sužene strane i duža kosa na vrhu, no dužinu biste trebali odabrati na temelju vlasi. Muškarci s čvrstim, živahnim kovrčama preferirat će više kose sprijeda i u sredini jer koristi vaše teksturirane rubove. Dečki s valovima trebaju ga držati kraćim jer vam je kosa ravna i nije tako lako uočljiva.

Frizura od kovrčave Ivy League lige

Frizura Ivy League sa tvrdim dijelom

Postoje meki dijelovi, definirani dijelovi i frizura Ivy League s tvrdim dijelom. Za razliku od drugih varijacija ovog stila, dio vam je obrijan u liniju kose sa strane glave, uzrokujući nepovezaniju vibraciju. Izvrstan je izbor za muškarce s ravnom kosom jer vam omogućuje lakše grupiranje niti i sprječava da vam ošišanje padne.

Frizura Ivy League sa tvrdim dijelom

Neuredna frizura iz Ivy League lige

Neuredna frizura Ivy League namijenjena je muškarcima koji ne mare za uglađenu estetiku večere. Umjesto toga, radije volite bez napora koji je neuredan i opušten, a da pritom ne budete divlji. Nakon što vam kosa naraste na vrh i skratite je sa strane, najbolje je upotrijebiti kit ili glinu za savršenu teksturu prije nego što je završite laganim nanosom laka za kosu.

Neuredna frizura iz Ivy League lige

Šišanje Azijske lige bršljana

Većina azijskih muškaraca blagoslovljena je gustom ravnom kosom, što vam daje veliku fleksibilnost u pogledu frizure. Međutim, frizura Azijske lige bršljana izvrsna je opcija jer je vaša glatka kosa savršen partner za preppy stil koji je popularan na fakultetima u Sjedinjenim Državama. Dečki bi trebali izbjegavati pretjerivanje s proizvodom za kosu. Debelu kosu je teško razdijeliti jer može izgledati masno, pa počnite s malom količinom pomade, voska ili gline.

Šišanje Azijske lige bršljana

Šišanje Ivy League za vraćanje kose

Šišanje Ivy League za kosu koja se povlači pametan je način za prikrivanje praznina na rubu ili prednjoj strani kose. Trik je u tome da dio stavite na onu stranu vaše kose koja je najdublja, a zatim kosu počešljajte na drugu stranu. Kao i obično, muškarci s raspuštenom kosom trebaju sve držati kratkim i urednim.

Šišanje Ivy League za vraćanje kose

Pravi oblik lica za šišanje Ivy League

Frizura iz Ivy League može produžiti vaše lice i spriječiti da izgleda previše okruglo ili četvrtasto. Zamislite Leonarda DiCapria koji koristi šiške sa strane kako bi nadopunio svoje okrugle crte lica. U kombinaciji sa suženim blijeđenjem ili podrezivanjem na leđima i bočnim stranama s gustom dužom kosom na vrhu, dečki mogu oblikovati sve najpopularnije kratke frizure tijekom tjedna.

Desni oblik lica za šišanje Ivy League

Kako tražiti frizuru Ivy League

Traženje frizure iz Ivy League zahtijeva učinkovitu komunikaciju sa vašim brijačem. Neki dečki radije pokazuju sliku frizure koju žele postići, dok drugi lako opisuju krojeve, stilove i duljine koje žele. Vaš brijač trebao bi koristiti škare sa strane i na leđima te škare za rezanje odgovarajuće duljine na vrhu.

Kako tražiti frizuru Ivy League

Započnite tako da svom brijaču kažete da želite dužu posadu s blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane. Morat ćete odlučiti želite li visoko, srednje ili nisko blijeđenje i želite li da se sužava ili stapa s kožom za šišanje.

Za kosu na vrhu možete ostaviti 1 do 2 inča po cijeloj glavi, ali duljina sprijeda trebala bi biti nešto duža kako bi se prilagodila frizuri sa strane. Na primjer, možete tražiti centimetar sprijeda za kratki rez, 2 inča na šiškama za stil srednje duljine ili 3 inča na rubu za dugačak dio.

Nabavite frizuru Ivy League Crew Cut

Za stiliziranje frizure Ivy League upotrijebite kvalitetan proizvod za kosu sa srednjim do jakim učvršćenjem i niskim sjajem ili mat završetkom. Držanje će mu dati neki volumen i protok, dok teksturirani izgled nudi prirodnu punoću.