31 Najbolje frizure s pletenicama od punđe

Muške pletenice već su nekoliko godina jak trend muške kose. Muška punđa možda je relativno nova dugačka frizura za muškarce, ali postoji koliko i dečki s dugom kosom. I dok duža kosa može biti modni iskaz za mnoge dečke, mušku punđu s pletenicama lako je nabaviti, oblikovati i elegantno nositi. Osim toga, duga kosa za muškarce može se održavati ako se ne uvuče u rep ili punđu, a stilovi pletenica s punđicom jedinstven su i trendovski način da to učinite.

Od pletenog gornjeg čvora do muške punđe s 2 pletenice do visokih pletenica sastavili smo frizure za najbolju mušku punđu. U nastavku ćete otkriti neke sjajne muške pletenice i ideje koje će vam pomoći da izvučete maksimum iz svoje duge kose.

Ako niste sigurni kako napraviti punđu pletenjem kose ili su vam potrebni svježi stilovi pletenica kako bi vam stvari bile zanimljive, svidjet će vam se ove cool frizure s punđom od muških pletenica.

Man Bun Braids

Najbolje frizure s pletenicom od punđe

Najbolje pletene muške punđe za vas možda neće biti najbolje za nekog drugog, pa je važno da razmislite o teksturi, debljini i duljini vaše kose kada odlučujete koji od ovih stilova želite isprobati. Neki rade dobro za sve bez obzira na tip kose, a drugi su prikladniji za muškarce koji imaju gustu ili valovitu kosu. Zgodan dio svih ovih stilova je činjenica da ih možete prilagoditi na bilo koji način, bilo da želite pletenicu u drugom smjeru ili postaviti lepinju više ili niže od onoga što vidite u primjerima.

Kumanska kumica s pletenicama

Na primjer, punđa sa bočne pletenice oblikovana je sa strane umjesto na vrhu glave. Neke neuredne frizure čak i izgledaju bolje s punom bradom, dok druge savršeno stiliziraju s blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane kako bi istaknule dužu kosu iznad.

Frizure s pletenicama od muškarca punđe

Iako frizure s pletenicama s punđom nude beskrajne mogućnosti, muške punđe s pletenicama ispod pružaju veliki izbor i dečkima omogućuju dovoljno prostora za eksperimentiranje.

Nizozemske pletenice za muškarce

Nizozemske muške pletenice

Nizozemske pletenice su jednostavne za napraviti i mogu izgledati nevjerojatno ako se pravilno naprave. Nizozemsko pletenje uz obje strane glave prije nego što pletenice vratite u punđu – bilo urednu ili neurednu – učinit će da izgledate kao da ste uložili mnogo više vremena u oblikovanje kose nego što ste to učinili.

Nizozemske pletenice na dečkima

Za referencu, nizozemske pletenice na dečkima oblikovane su poput frizure obrnute francuske pletenice; umjesto da svaki dio kose uzimate sljedeći, svaki ćete dio uzeti ispod onog prije njega, što će rezultirati podignutom pletenicom s debljim čvorovima.

Bun Double Man

Bun Double Man

Dvostruka punđa idealna je za dečke koji imaju posebno gustu kosu. Da biste to postigli pletenicama, kosu jednostavno ispletite cijelom kosom (pomislite na kukuruz ili manje nizozemske pletenice), a zatim je povucite u dvije punđe, a ne u jednu.

Dvostruka punđa s pletenicama

Možda će trebati malo eksperimentiranja da biste zaista pronašli najbolji stil punđe s dvostrukim muškarcem za svoje lice i izgled, ali to je sjajna stvar u tome – eksperimentiranje je zabavno, ležerno i još uvijek elegantno. Dvostruka muška punđa također dobro funkcionira sa frizurom koja izblijedjuje ili je podrezana sa strane, pa svakako zamolite svog brijača da isproba ove rezove i vidi kako izgledaju.

Muška pletenica s dvije pletenice

2 Braid Man Bun

Muška punđa s 2 pletenice trendi je duga frizura za dečke koji mogu skinuti izgled. Počnite s dvije pletenice – po jednom sa svake strane glave – a možete napraviti i francusku ili nizozemsku pletenicu prema vašim željama. Zatim pazite da se dvije pletenice spoje na središnjoj točki i povucite ih u punđu. Možete čak i isplesti ovo dvoje zajedno kako bi izgledalo još složenije.

Dvije frizure s punđom od pletenice

Na ovaj način pomažete spriječiti zapetljanje ako imate posebno dugu kosu. Također možete podijeliti kosu na pola dolje po sredini glave, stvoriti pletenicu s obje strane, a zatim svaku stranu povući prema gore u svoju neurednu punđu.

Francuski pletenica Man Bun

Francuski pletenica Man Bun

Muška punđa iz francuske pletenice još je jedna seksi muška frizura s pletenicama za čije postavljanje je potrebno nekoliko minuta. Samo počnite od vrha glave i francuske pletenice prema uobičajenom, ali umjesto da nastavite pletenicu skroz do duljine kose, prestanite kad dođete do točke na kojoj želite da vam punđa bude i uvijte je prema gore čvor.

Muška punđa s francuskim pletenicama

Francuske pletenice bitne su za zaštitu vaše kose od vjetra, pa ako ste na biciklu ili brodu, ovo je dobra duga frizura za odabir. Kosu možete podijeliti na pola i odvojiti francuske pletenice koje se sastaju u jedinstvenoj punđi sa stražnje strane.

Bočna pletenica

Bočna pletenica

Punđa sa bočne pletenice dovoljno govori i iako nije tako uobičajena kao neke druge frizure s punđom s pletenice na ovom popisu, bočna pletenica jedinstvena je i vruća. Samo ispletite dio uz bok glave i povucite ga natrag u punđu s ostatkom kose.

Jednostavna bočna pletenica za muškarce

Zapravo, dečki mogu kombinirati bočnu pletenicu s bilo kojim brojem frizura, uključujući pompadour, glatko leđa ili neurednu frizuru srednje duljine. Ova pletenica može biti tanka, gusta, čista ili labava – sve dok odgovara vrsti stila koji pokušavate stvoriti.

Kratka muška punđa s pletenicama

Kratka muška punđa s pletenicama

Kratka muška punđa s pletenicama izvrstan je stil za muškarce koji su u procesu izrastanja kose ili ih jednostavno ne žele narasti preko ramena. Pletenice za muškarce s kratkom kosom najbolje funkcioniraju s jednom ili više francuskih pletenica blizu jedna drugoj. To je zato što francuski stilovi pletenica pomažu pri sakrivanju opuštenih niti kose jer se kratka kosa lako može ugurati ispod dužih.

Pletenice za muškarce s kratkom kosom

Kad pletenica dosegne potiljak, jednostavno je uvijte i učvrstite kravatom za kosu. To možete učiniti s pletenicama na vrhu glave, sa strane ili po cijelom tijelu. Kratke muške punđe izgledaju bolje ako se održavaju urednima, ali ako vam je kosa dovoljno dugačka, možda ćete moći skinuti neurednu mušku punđu.

Pletenice od punđe Long Man

Pletenice od punđe Long Man

Punđa s dugim muškarcima trenutno je popularna duga muška frizura, osobito među crncima sa strahom. Kukuruzi izvučeni u punđu koja nježno pada u različitim smjerovima je sav bijes, a dobra je vijest da je funkcionalna koliko i elegantna.

Frizure s punđom s dugim pletenicama za crnce sa strahotama

Bez obzira na to koliko je duga kosa, pletenje i stavljanje u dugu mušku punđu može vam pomoći da vam frizura ne stane na put. Dugačke pletenice sa punđom također su odličan način za produljenje vremena između šampona jer pletena kosa ne pokazuje prirodna ulja tako lako kao neopletena kosa.

Pletenica Bun Fade

Pletenica Bun Fade

Upletena punđa fade je cool frizura koja kombinira kratke strane s duljom kosom na vrhu. Fade s pletenicama nudi neograničene mogućnosti jer postoji toliko mnogo različitih vrsta izbljeđivanja koje možete izabrati – visoke, niske, srednje, s kožom ili temperaturom – i mnogo različitih načina za oblikovanje pletene kose.

Pletenice s Fadeom

Bilo koji od gore navedenih stilova pletenica s muškarcima dobro će funkcionirati sa frizurom koja izblijedjuje sa strane. Da biste skinuli pletenice s izblijedjenjem, morat ćete početi od srednje duge do duge kose na vrhu-najmanje 4 do 6 inča. Možete se odlučiti za kratku mušku punđu ili dugu pletenu frizuru, a možete upotrijebiti francuske pletenice, nizozemske pletenice ili kukuruze.

Temp Fade s pletenicama

U konačnici, kratka izblijedjela kosa sa strane stvorit će kontrast i naglasiti dužu pletenicu na vrhu.

Man Bun Undercut s pletenicama

Man Bun Undercut s pletenicama

Muška punđa s podrezanim pletenicama izgleda vrlo slična suženju s gornje strane, ali umjesto izblijedjenja koje se postupno skraćuje kako se spušta preko ušiju prema zatiljku, sve podšišane frizure su jedne dužine. Podrezana muška punđa s punđom nudi isti kontrast i fokus na kosi na vrhu, a često je uparena s gustom bradom za grub, muževan izgled.

Frizura za muškarce s pletenicama s podrezanim punđama

Upletanje gornjeg dijela kose prije nego što ga stavite u punđu dodaje veliki stil. Opet, morate izabrati broj i vrstu pletenica koje želite, stoga ne oklijevajte isprobavati različite izglede dok ne pronađete onu koja najbolje odgovara vašem izgledu. Najbolji dio o podrezivanju je to što čak i kad ostavite kosu spuštenom, možete stilizirati zarezano podrezivanje ili češljati.

Pletena muška punđa s obrijanim stranama

Na kraju, ako volite ovu cool mušku frizuru, možda ćete se htjeti obrijati sa svojom pletenom muškom punđom za još kraći rez.

Pletenica od pletenice Black Man

Pletenice od punđe Black Man

Pletenica od punđe crnca zaista je originalna muška pletenica. Poznate i kao kukuruzne pletenice, pletenice s punđom za crne muškarce kreću se od relativno kratkih do dužih sa strahovima.

Cornrow Fade Man Bun

Ove pletenice mogu biti guste ili tanke, ovisno o vašim željama i vašoj prirodnoj kosi. Guste pletenice najbolje djeluju na deblju kosu, dok su tanke pletenice bolje za tanju ili manje grubu kosu.

Stilovi pletenica s punđicom za crnce

Unošenje neke boje u pletenicu izvrstan je način da pokažete definiciju svake pletenice. U konačnici, bez obzira na to da li nabavite kukuruznu fade mušku punđu, crnu podrezanu punđu ili box pletenice, ove crne muške muške pletenice su svježe, trendovske i neukusne. Evo još vrhunskih frizura za crnce.

Messy Man Bun

Messy Man Bun

Neuredna muška punđa vruća je hipsterska frizura za muškarce koja je i danas popularna. Iako su pletenice obično utkane u kosu u nastojanju da se spriječe neuredni zapleti i slično, pletena neuredna punđa može dati jasnu izjavu. Lako za oblikovanje i održavanje, neuredne frizure s dugim kosom pletene pletenice potraga su za momcima koji su ujutro previše zaposleni ili samo žele ležeran, ali seksi izgled.

Neuredne frizure s pletenicama za muškarce s dugom kosom

Počnite s jednom ili više pletenica koje su jasno vidljive, a zatim ih povucite zajedno s ostatkom kose u punđu. Umjesto uredne savršeno frizirane punđe koju biste mogli vidjeti, cilj je ovdje omogućiti da se komadići kose ili pojedinačne pletenice oslobode. Ovo je sjajan izgled za muškarce koji imaju dugu valovitu ili gustu kosu.

Pleteni gornji čvor

Pleteni gornji čvor za muškarce

Pleteni gornji čvor nije ništa drugo do muška punđa vezana visoko na glavi, a frizura s punđom od pletenog gornjeg čvora seksi je način za oblikovanje ovog cool izgleda. Svoju kosu možete uplesti u nizove prije nego što je podignete u punđu, ili možete kosu uvući u visoki rep, isplesti je, a zatim uviti pletenicu oko sebe kako biste stvorili čvor.

Pletena gornja čvor punđa

Primarna razlika između pletenice s gornjim čvorom i drugih stilova je visina punđe; u većini stilova idealna je punđa koja sjedi visoko na potiljku, ali druge frizure s gornjim čvorom često sjede bliže kruni.

Kumarske pletenice za muškarca