35 Emo pričesk za fante

Emo pričeske za fante so namenjene samoizražanju in neskladnosti. Pogosto povezani s priljubljeno kulturo punkovske glasbe, fantje in fantje emo las športijo v funky stilih s temnimi ali živahnimi barvami, da ustvarijo edinstven videz. Navsezadnje je cilj striženja emo izstopati v družbi in spodbujati individualizem. S toliko kul emo pričeskami je enostavno dobiti čudovit kroj in slog. Samo izberite najboljšo dolgo ali kratko frizuro in nato izberite klasično črno ali barvito obliko, da dosežete popolno sceno las.

Spodaj smo zbrali najboljše emo pričeske za fante! Ne glede na to, ali imate ravne, valovite, kodraste ali debele lase, vam bo ta zbirka trendovskih strigov in stilov v obliki emo všeč.

Če iščete kul striženje emo fantov, preden se odpravite v brivnico, si oglejte te emo pričeske za kratke in dolge lase, da pokažete svojega frizerja.

Čustveni lasje

Najboljše emo pričeske za fante

Emo lasje so različnih dolžin, kosov, stilov in barv. Priljubljene emo pričeske vključujejo dlakave ali špičaste lase, pa tudi neurejene sloge postrani z dolgimi obrobami.

Najboljše emo pričeske za fante

V kombinaciji s črnimi lasmi, poudarki ali ustvarjalnimi barvami las je resnica, da so emo lasje za fante lahko skoraj vse, kar želite.

Scene Boy Hair

Kratki emo lasje

Kratki emo lasje za fante se začnejo z dobro frizuro in kakovostnimi izdelki za oblikovanje. Ne glede na to, ali želite lase popestriti, jih pometati na stran ali položiti naprej po obrazu, boste za delo potrebovali večplastno pričesko.

Fantje s kratkimi emo lasmi

Z močno pomado ali voskom oblikujte emo lase v želeni videz. Poleg tega obstajajo izdelki za lase, ki dajejo sijaj sijajnemu in elegantnemu zaključku, drugi pa nudijo mat površino za naraven videz.

Kratki odbitki za emo za fante

Emo pričeske srednje dolžine

Emo pričeske srednje dolžine ponujajo vsestranskost, drzen videz ter največjo glasnost in pretok. Pravilna nega je z dolgimi lasmi nujna, zato sta za rast in ohranjanje zdravja potrebna dober šampon in balzam.

Emo pričeske za fante srednje dolžine

Tudi če vam lasje rastejo dolgo, se bodo fantje želeli redno strižiti vsakih nekaj mesecev samo zato, da si porežejo razcepljene konice in ohranijo svoj slog.

Kako oblikovati čustvene lase za fante

Pri oblikovanju nanesite rahlo zadržujočo peno, glino ali vosek, da zmanjšate kovrčanje in zagotovite lepo gibanje. Srednje do visoko obstojen izdelek je lahko koristen za bolj nadzorovan pristop, s katerim bo vaša pričeska ves dan na mestu.

Hladni srednje dolgi čustveni lasje za fante

Dolgi emo lasje

Dolge emo lase je morda najtežje doseči, vendar so na voljo različni slogi, ki so videti vroči. Kot priljubljena emo pričeska za fante z debelimi lasmi boste potrebovali plasti in izdelke za oblikovanje.

Dolgi emo lasje

Cool Emo odbitki

Če iščete najboljše odbitke emo, so to najbolj priljubljeni odbitki in frizure scenskih fantov, ki jih lahko dobite zdaj.

Emo pričeske za fante

Čudoviti odbitki emo

Klasični emo lasje za dečke

Modni emo lasje za fante

Moški odbitki emo

Emo lasje za fante

Emo frizure za fante

Odbitki za emo fantka

Emo pričeske za dečke

Čustveni fantje z dolgimi lasmi

Emo pričeske za fante z debelimi lasmi

Kratke emo pričeske

Cool Emo pričeske

Dolge emo pričeske

Cool Emo odbitki

Emo pričeske za fante z debelimi lasmi

Najboljše pričeske za emo fantka

Kratki čustveni odbitki za fante

Emo kratke pričeske za dečke

Emo odbitki za kratke lase

Kul špičaste emo pričeske za fante

Čustveni lasje

Kako oblikovati emo lase

Moški kratki lasje Emo

Kul kratki odbitki za čustvene fante

Kratke emo pričeske za dečke