35 moških odbitkov Faux Hawk (Fohawk)

Umetni jastreb, znan tudi kot fohawk, je hitro postal eden najbolj priljubljenih odbitkov za moške. Razlog je lahko v tem, da je frizura iz umetnega jastreba trendovska in ostra, tako kot mohawk, vendar še vedno sprejemljiva v uradnem ali profesionalnem pisarniškem okolju. Ker je manj intenzivna od pričeske mohawk, a hkrati elegantna in kul, je faux jastreb odlična ideja za pričesko za fante. Konec koncev je fohawk fade vsestranska in zanimiva moška pričeska, ki pooseblja sodobno moškost.

Za navdih in ideje si oglejte najboljše pričeske z umetnim jastrebom v letu 2021. Ne glede na to, ali imate kratke, srednje ali dolge lase, želite, da se na straneh zoži ali podreže, ali pa raje združite videz s kul dizajnom ali brado , fantje boste navdušeni nad temi novimi kosi in slogi fohawk!

Faux Hawk

Kaj je umetni jastreb?

Izraz “faux hawk” dobesedno pomeni “lažni jastreb”. To je zato, ker je umetni jastreb podoben mohawku, vendar ponuja več možnosti oblikovanja. Če želite odrezati umetnega jastreba, namesto da brenčite ali brijete stranice glave, prosite svojega brivca, naj na straneh zbledi z daljšimi lasmi na vrhu.

Fohawk Fade

Ne glede na to, ali dobite nizko ali visoko bledenje, je odvisno od vas, enako pa je tudi, kako dolgo ali kratko boste strižili lase na vrhu. Spodnji dolgi in kratki odbitki iz umetnega jastreba vam bodo dali predstavo o tem, kateri slog vam bo najbolj pristajal.

Kako oblikovati umetnega jastreba

Če želite oblikovati umetnega jastreba ali fohawka in ustvariti videz Mohawk, morate začeti z brisačo, ki posuši lase. Z izdelki za oblikovanje, kot so gel za lase, vosek, pomada ali mousse, z rokami speljite lase, jih nagnite ali dvignite navzgor. Sedaj poravnajte lase na straneh in na vrhu, pri tem pa pustite samo lase na sredini. Nekaj ​​las na vrhu lahko celo usmerite proti sredini.

Kako oblikovati umetnega jastreba

Najboljši izdelki za lase za umetnega jastreba

Najboljši izdelki za oblikovanje umetnega jastreba so na splošno pomade, voski in gline, ki nudijo močno oprijem. Za sijoč zaključek na debelih laseh priporočamo uporabo dobre pomade blagovnih znamk, kot so Suavecito, Layrite in Baxter iz Kalifornije. Za bolj naraven, teksturiran zaključek, ki omogoča gibanje in volumen, pred oblikovanjem nanesite vosek za lase. Dober vosek za lase bo zagotovil trden oprijem brez togosti in povečal polnost vaše pričeske. Glina ali smetana za oblikovanje vam lahko daje enak nadzor in teksturo.

Tukaj je nekaj najboljših izdelkov za lase za oblikovanje umetnega jastreba!

Predogled Ocena izdelka Cena
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 paket - Močno zadrževanje las Pomade za moške - Srednje sijoč vosek na osnovi voska brez gela za lase - Enostavno izpiranje - Celodnevno držanje za vse lase Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 pakiranje – Strong Hold Hair Pomade za moške – srednji sijaj… 14.530 pregledov 13,99 USD Kupi zdaj
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz 4.233 mnenj 18,00 USD Kupi zdaj
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade za moške, 2 sp. Oz Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade za moške, 2 sp. Oz 3.860 mnenj 23,00 USD Kupi zdaj
Krema za lase - moški gel za lase za mat zaključek & amp; Medium Hold (2 unč) - vlažilna krema za lase za moške - krema za oblikovanje las za vsakodnevno uporabo Krema za lase – moški gel za lase za mat zaključek & Srednje zadrževanje (2 unče) – vlažilna krema za lase za moške… 6.781 ocen 12,32 USD Kupi zdaj
Moška glina za lase | Gladka vikinška glina Pomade za mat površino & amp; Močno držanje (2 unči) - nemastno & amp; Glina za oblikovanje las brez sijaja - moški izdelek za lase brez mineralnega olja Moška glina za lase | Gladka viking glina Pomade za mat površino & Močno držanje (2 unči) – nemastno… 3.758 ocen 13,97 USD Kupi zdaj

Vrhunski moški slogi Faux Hawk

Tu so najboljše pričeske s faux jastrebovimi pričeskami letos! Od kratkih in dolgih faux jastrebov do bleščanja do različic sodobnih stilov fohawka si oglejte te kul kose, preden obiščete svojega frizerja!

Faux Hawk Fade

Faux Hawk Fade

Ta faux hawk fade se začne z zelo kratkimi stranicami in konča z dolgimi, neurejenimi konicami na vrhu. Naravni, teksturiran videz ponuja dober volumen in pretok, zato ga je treba oblikovati z mat izdelkom, kot sta pomada ali vosek.

Faux Hawk Undercut Fade

Faux Hawk Undercut Fade

Ta podrezan umetni jastreb je povezan z debelimi lasmi in polno brado. Kot eno najboljših pričesk za moške z debelimi lasmi je mogoče fohawk oblikovati na različne načine.

Low Fade Fohawk

Low Fade Fohawk

Ta nizko zbledeli umetni jastreb ima ob straneh debelo obrito črto in debelo brado. Kratki do srednji trni so uporniški in vroči in poudarjajo slog na vrhu.

High Skin Fade + Short Fohawk

High Skin Fade + Short Fohawk

Ta umetni jastreb z visokim bleščanjem je oblikovan s kratkimi lasmi. Ta plešasta moška pričeska iz umetnega jastreba je super modna in enostavna za uporabo, saj se na straneh pleša, kar se zlije neposredno v kožo..

Neurejen faux jastreb

Neurejen faux jastreb

Ta neurejen jastreb zahteva daljše lase. Razkoščen in teksturiran za naraven tok in gibanje, nizka zbledelost na straneh poudarja dolžino na vrhu. Za nadzor in nizek sijaj uporabite kremo za lase, vosek ali glino.

Kratka konica iz umetnega jastreba

Kratka konica iz umetnega jastreba

Konus fohawk je eden izmed najbolj priljubljenih stilov frizure za fante. Ta zožitev brenči okoli ušes in se spusti do vratu za čist videz. Kratek umetni jastreb na vrhu je spredaj zašiljen, preostali lasje pa so oblikovani naprej, zaradi česar je bolj nežen in drzen.

Zbledeli faux jastreb + linijski del

Zbledeli faux jastreb + linijski del

Long Fohawk + High Undercut Fade + Beard

Long Fohawk + High Undercut Fade + Beard

High Bald Fade + Spiky Faux Hawk

High Bald Fade + Spiky Faux Hawk

Odklopljen Undercut Faux Hawk

Odklopljen Undercut Faux Hawk

Low Taper Fade + Textured Faux Hawk + obarvani lasje

Low Taper Fade + Textured Faux Hawk + Barvani lasje

Faux Mohawk + Fade + Line Up

Faux Mohawk + Fade + Line Up

Neurejeni slogi Faux Hawk + zbledelo z nizko konusnostjo + brada

Neredni faux hawk stili + nizko zoženo bledenje + brada

Klasične stožčaste strani + teksturiran fohawk

Faux Hawk

Valovit jastreb + srednje obrito stran + polna brada

Valovit jastreb + srednje obrito stran + polna brada

Mid Fade + Messy Faux Hawk

Frizura Faux Hawk

Mid Razor Fade + Textured Hawk + Line

Mid Razor Fade + Textured Hawk + Line

Kratek Faux Hawk + Low Skin Burst Fade

Frizura Fohawk

David Beckham Faux Hawk

David Beckham Faux Hawk

Faux Hawk Style + kratke strani + polna brada

Kratek Faux Hawk

Teksturiran Bro Hawk + nizko plešavost

Teksturiran Bro Hawk + nizka plešavost

Rast Fade Faux Mohawk

Fohawk Styles

Dolgi faux hawk lasje + srednji konus zbledijo

Moška pričeska Faux Hawk

Večplastni Faux Hawk + Low Fade + Full Brada

Faux Hawks

Konusne strani + šiljast jastreb + hipsterska brada

Fohawk Styles

Low Fade + Shape Up + Short Spiky Fohawk

Kratek Fohawk

Wavy Fohawk + Undercut

Undercut Faux Hawk

Tapered Burst Fade + Spiky Mohawk

Fohawk Fade

Debel Full Faux Hawk + Classic Taper

Umetni mohawk lasje

Kratek Fohawk + bleda koža + debela brada

Kratek Fohawk + bleda koža + debela brada

Sodobni Fohawk

Faux Hawk pričeske

Short Hawk + Cool Hair Design

Fohawk Haircut Fade z dizajnom