35 najboljih frizura za ćelave muškarce

Frizure za ćelave muškarce mogu biti osjetljiva tema za momke s gubitkom kose. No, kao što su hollywoodski stilisti pokazali, ne morate birati obrijanu glavu ili ćelavu frizuru kako bi vam prorijeđena kosa uspjela. Najbolje frizure za ćelave muškarce ošišaju i stiliziraju vašu prorijeđenu kosu i kosu koja se povlači kako bi stvorili moderan izgled dok prekrivaju ćelave mrlje. Bilo da ćete ćelaviti na liniji kose ili na tjemenu i imate kratku ili dugu kosu, postoji niz dobrih frizura za ćelavost po muškom uzorku.

S blijedom frizurom sa strane i na leđima, zajedno sa šišanjem za posadu, šišanjem, zaglađenim leđima, češljanjem, šiljcima i pompadurom na vrhu, dečki imaju na raspolaganju mnogo kratkih i dugih frizura. Ako ćete ćelaviti, gubiti kosu ili jednostavno imate opadanje kose i želite graciozno proćelaviti, pogledajte najbolje frizure za ćelave muškarce!

Najbolje šišanje za ćelave muškarce

Kratke frizure

Kratke frizure tradicionalni su izgled ćelavih muškaraca. Kratka kosa na vrhu s blijeđenjem sa strane i sa stražnje strane smanjuje kontrast i odvraća pozornost od ćelavih mrlja. Slično, dečki s prorijeđenom kosom na tjemenu, udovičinim vrhom ili spuštenom kosom kose mogu dobiti vrlo kratke frizure kako bi ćelava kosa postala dio njihovog izgleda.

Kratke frizure za ćelave muškarce

Mladići koji mogu skinuti oštre moderne frizure poželjet će od svog brijača zatražiti visoko blijeđenje kože i šišanje ili šišanje na vrhu. Čak i kratki češalj na izblijedjenju sa bočno pometanom prednjom stranom ili zarezanom stražnjom podrezom može izgledati lijepo.

Popularne frizure za dečke s ćelavim mrljama

Da biste povećali pokrivenost, volumen i teksturu, upotrijebite mat pomadu ili vosak te kratku kosu uredite neuredno. Izbjegavajte gelove koji skupljaju kosu.

Najbolje kratke frizure za ćelave muškarce

Stariji muškarci možda neće moći dobiti vrlo kratke ćelave rezove koji se stapaju s kožom i otkrivaju tjeme. Dobre frizure za starije ćelave muškarce uključuju visoko sužavanje sa strana sa strane za klasičan izgled. Dizajn na vrhu može se odmaknuti, razmaknuti sa strane ili oblikovati neuredno i teksturirano.

Kratke ćelave frizure za muškarce

Duge frizure

Ćelavi muškarci s dugom kosom možda bi radije pronašli duže frizure koje bi isprobali. Iako se može činiti kontra-intuitivnim, skrivanje ćelavih mjesta s dugom kosom zapravo je teže, osim ako nemate i gustu kosu.

Ćelavost duge kose

Zapravo, dečki s prorijeđenom kosom mogu pogoršati problem i učiniti ga očiglednijim da pokušavaju prikriti određena područja. Iz tog razloga toplo preporučujemo srednju do dužu frizuru na vrhu s kratkim stranama.

Ćelavi muškarci s dugom kosom

Na primjer, muškarci s udovičkim vrhovima ili spuštenim kosama mogu biti obrijani ili izblijedili. Visoko blijeđenje može spojiti kosu za postupni prijelaz. Duga frizura za ćelave muškarce uključuje pompadour, gladak, češalj, moderan quiff i neuredan top od krpe. Teksturirano oblikovanje s voskom ili glinom može dati vašoj kosi deblji, puniji izgled.

Najbolje duge frizure za ćelave muškarce

Buzz Cut

Buzz cut je jednostavna i laka muška frizura koja sjajno izgleda na dečkima koji ćelave, imaju prorijeđenu kosu oko tjemena ili se povlače. Ova vrlo kratka frizura usmjerit će pozornost na vaše lice, a posebno je idealna ako imate muški oblik lica.

Buzz Cut za ćelave muškarce

Iako postoje različite vrste šišanja koje možete dobiti, muškarci se općenito mogu ošišati sami kod kuće. Koristeći profesionalne škare za kosu nanesite broj 2, 3 ili 4 štitnika i zviždite cijelom glavom jednu dužinu. Jedna od varijacija zujeće frizure je visoko i usko blijeđenje, gdje kratku kosu na vrhu nadopunjuju izblijedjele strane.

Buzz Cut za muškarce s opadanjem kose i ćelavom krunom

Ako želite stilove šišanja s lakim održavanjem za ćelavu kosu koji su bez napora i ne zahtijevaju oblikovanje, cijenit ćete šišanje.

Buzz Cut za prorijeđenu kosu s proćelavom vranicom

Posada Cut

Posječeni kroj i dalje je jedna od najpopularnijih frizura za muškarce, bili oni ćelavi ili ne. Kao i zujanje, ali duže, i posada je svestrana i muževna. S većom duljinom na vrhu i suženim blijedom frizurom sa strana, kroj za posadu omogućuje mogućnosti oblikovanja.

Frizura sa šišanjem za ćelave muškarce

Muškarci mogu češljati kosu prema naprijed kako bi prikrili udovičin vrh i oblikovati teksturu usjeva, ili pomesti kosu sprijeda sa strane za otmjenu završnu obradu. Nanesite proizvod za oblikovanje mat voska kako biste zgusnuli kosu radi punije teksture.

Frizura za muškarce sa tankom kosom

Češalj više

Češalj preko je izvrsna frizura za prorijeđenu kosu. Kad se pravilno ošiša i oblikuje, moderni češalj s izblijedjenjem može odraditi sjajan posao uključivanjem vaše opadajuće kose ili udovičkog vrha u vašu frizuru.

Češalj preko kose za ćelavost

Sa srednjom do dugom kosom na vrhu i blijedom frizurom, češljanje kose na jednu stranu može stvoriti iluziju više volumena.

Češalj preko frizure za ćelave muškarce

Prilikom oblikovanja češlja, cilj je upotrijebiti malu količinu laganog proizvoda, počešljati kosu unatrag i na jednu stranu, a ne učiniti očiglednim da pokušavate sakriti ćelave mrlje. Očetkana kosa treba biti suptilna i prozračna, a ne ravna s debelim nakupinama. Koristite češalj sa širokim zubima s laganim dodirom.

Češalj za prorijeđenu kosu muškarci

Francuski usjev sa teksturom

Frizura s krovom s teksturom u trendu je moderan način oblikovanja kose prema naprijed. S blijeđenjem kože ili podrezivanjem sa strane, kratkom frizurom na vrhu i dodatnom dužinom sprijeda, oblikovanje francuskog usjeva zapravo će sakriti vašu opustelu kosu.

Francuski usjev sa teksturom za tanku kosu i kosu koja rasteže

Upotrijebite pomadu srednjeg učvršćenja, vosak ili glinu sa slabim ili bez sjaja za teksturiranu završnu obradu koja dobro djeluje s prorijeđenom kosom na vašoj kruni. Lagano počešljajte kosu prema licu i ostavite vrh neurednim dok vam prednji dio visi preko čela. Dečki s dužom kosom sprijeda mogu čak oblikovati ivice kako bi sakrili ćelava područja.

Neuredno ošišana frizura s kratkim šišanjem za ćelave muškarce

Ošišana kosa

Ćelavi muškarci vole zalizanu kosu. Kao ravnoteža između elegantne i hladne frizure sa zalijepljenim leđima odvraćaju pažnju s vaše kose koja se povlači ili ćelavih mrlja i usredotočite je na svoj elegantni izgled.

Ošišana kosa za ćelave muškarce

Ovisno o razini ćelavosti, možete oblikovati kratku ili dugu glatku leđa. Za kosu koja se duboko povlači preporučujemo da stvari budu kratke. Počnite s visokim blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane kako biste ograničili kontrast i učinili da tanka kosa na vrhu izgleda deblje.

Frizura sa ćelavom zarezanom natrag

Nakon nanošenja nekog muškog proizvoda za kosu, klizite kosu prema potiljku četkom ili češljem. Dok se češljate natrag, svakako ga podignite kako biste dodali volumen.

Zarezane podrezane frizure za ćelave muškarce

Fringe

Šiške bi mogle biti savršena frizura za ćelave momke koji žele prikriti lošu liniju kose. Kratke strane i kratka kosa na vrhu s dužim šiškama, frizure s resama postižu se češljanjem kose prema naprijed i puštanjem da djelomično pokrije čelo.

Kratke šiške za ćelavu kosu

Možete zatražiti od svog brijača kratke ili duge šiške i pomesti ga na jednu stranu radi kutnog oblikovanja. Ostatak kose, posebno oko tjemena ako imate tanku kosu, treba raščupati kako biste izbjegli izlaganje tjemena.

Frizura s resama za muškarce s ćelavim mrljama

Faux Hawk

Umjetni jastreb je loša, oštra frizura koja će zasigurno zadržiti ljude u načinu na koji ste oblikovali kosu, a ne ćelavost po muškom uzorku. Zašiljeno i podebljano, umjetno jastrebovo blijeđenje zahtijeva da gurnete kosu prema sredini glave.

Kratko Faux Hawk Fade za tanku kosu

Iako vam ovdje kosa može biti izloženija, fohawk utječe na vaš gubitak kose i čini ga dijelom stila. Vrh neka bude kratak do srednje dug, a za oblikovanje upotrijebite jaku pomadu.

Messy Faux Hawk frizura za ćelave muškarce

Bočni dio

Bočni dio generacijama je poznat kao gospodska frizura. Kao češalj preko, ali s definiranim dijelom, frizura sa strane je uredna, sofisticirana i elegantna.

Frizura sa bočnim dijelom za ćelave muškarce

Neki dečki mogu biti zabrinuti zbog razdvajanja kose i isticanja ćelave mrlje s jedne strane, ali možete zamoliti svog brijača da sa strane izreže jako izblijedjelu kožu kako bi bolje uklopila prijelaz.

Bočni dio blijedi za primenu kose i ćelavih mrlja

Ružičasta boja

Pompadour je tradicionalno bio frizura srednje duljine s pufom sprijeda. Za rad s prorijeđenom ili ćelavom kosom dečki će morati oblikovati kratku pompoznost.

Kratki Pompadour - najbolje frizure za ćelave muškarce

S kratkom kosom sa strane i 2 do 3 inča duljine na vrhu, kosu ćete htjeti očetkati gore i nazad.

Pompadour Fade za stanjivanje kose

Mekani dodir sa sušilom za kosu također može dodati volumen i protok muškarcima koji se bave gubitkom kose.

Kratko Pompadour Fade za primanje kose

Quiff

Frizura s quiffom izgleda sjajno na dečkima s kratkom do srednjom kosom koji žele ležeran, ali moderan stil. Suvremeni quiff često je uparen s blijeđenjem sa strana.

Quiff frizura za ćelave muškarce

Za oblikovanje je potrebna lagana krema za kosu ili pjena, a općenito je najbolje oblikovati je kad prođete prstima kroz kosu radi opuštenog završetka.

Quiff za stanjivanje kose

Šiljata kosa

Šiljata kosa jedna je od najboljih frizura za ćelavu glavu. Za početak, poželjet ćete kratku šiljastu kosu koja je kratka sa stražnje strane i duža sprijeda. Šiljci mogu biti laskavi ako su oblikovani neuredno s mat proizvodom. Izbjegnite šiljaste frizure iz 90 -ih ne upotrebljavajući sjajni, ljepljivi gel.

Šiljata kosa za muškarce s tankom kosom

Teksturirani stilovi šišanja dat će vašim šiljcima deblji izgled, dok će neuredna završna obrada pokriti veću površinu vaše glave. Nadalje, dečki mogu naborati kosu sa strane prema naprijed kako bi sakrili ćelave točke duž linije kose.

Šiljaste frizure za prorijeđenu kosu

Visoko i zategnuto

Visoka i uska je jednostavna, vojno inspirirana frizura koja će sakriti vaš gubitak kose i stanjivanje kose. Funkcionalan i jednostavan za dobivanje, visoko i čvrsto blijeđenje slično je brujanju i kroju posade, samo što nije jednoliko.

Visoko i čvrsto blijedi za vraćanje kose

Visoko i usko započinje visokim blijeđenjem sa strana s vrlo kratkom frizurom na vrhu. Ošišana i izblijedjela, jedna je od najboljih frizura za ćelavu krunu, kosu koja se povlači ili dečke s finom kosom. Iako ne morate oblikovati visoku i usku frizuru koja izblijedjuje, mali proizvod može dodati teksturu za prirodniji, ali puniji završetak.

Visoko i zategnuto za ćelave momke

Ćelava glava

Ako ste ćelavi na vrhu s kosom sa strane, toplo vam preporučujemo da jednostavno obrijete glavu. Ćelava glava može biti seksi i muževna, pogotovo otkad žene počinju voljeti ćelave muškarce s bradom.

Obrijana glava s bradom

Upotrijebite ćelave škare i ošišajte kosu vrlo kratko prije nego što je sve obrijete vrhunskom britvicom.

Ćelavi muškarci s bradom

Najbolji proizvodi za stanjivanje kose

Najbolji proizvodi za prorjeđivanje kose mogu poboljšati zdravlje vlasišta, potaknuti rast i potencijalno usporiti gubitak kose. Postoje čak i proizvodi za zgušnjavanje kose koji će vašim pramenovima dati potpuniji izgled, što može biti osobito korisno kada želite oblikovati najpopularnije frizure. Trik je u pronalaženju dobrih proizvoda za rast kose koji zapravo djeluju bez gubitka vremena i novca na lažna obećanja i marketinške trikove.

Ako niste spremni isprobati Propecia (finasterid) i Rogaine (minoksidil) zbog nuspojava, ovdje su najbolji proizvodi za zadebljanje kose za muškarce s tankom kosom.

Najbolji proizvodi za stanjivanje kose

Šampon

Najbolji šampon za prorijeđenu kosu dolazi od Ultrax Labs Surge kose. Ocijenjen kao najbolji šampon za stimulaciju ponovnog rasta kose, ovaj šampon za opadanje kose formuliran je s kofeinom, ketokonazolom i pilom palmetom. Dokazano potiče rast kose i potkrijepljeno jamstvom povrata novca, vrijedi uložiti u bočicu.

Prodaja Ultrax Labs Surge kose | Šampon za poticanje rasta kose s kofeinom 8 oz Ultrax Labs Surge kose | Šampon za poticanje rasta kose s kofeinom 8 oz

  • Formulacija podržana znanošću: Napredni CaffinoPlex…
  • Nutrient Dense: Vlasnička mješavina sastojaka…
  • Potaknite tjeme: Sve počinje s tjemenom….

79,95 USD Kupi sada

Za jeftiniju opciju s odličnim rezultatima koja također sprječava prhut, razmislite Nizoral A-D šampon protiv peruti.

Prodaja Nizoral šampon protiv peruti, osnovni, svježi, 7 fl oz Nizoral šampon protiv peruti, osnovni, svježi, 7 fl oz

  • Boca Nizoral A-D protiv prhuti sa 7 tečnih unci…
  • Ovaj snažni šampon za kontrolu prhuti je napravljen…
  • Salonski testiran, ovaj šampon za liječenje peruti je…

14,84 USD Kupi sada

Također preporučujemo da svoju rutinu njege kose nadopunite s biotinski šampon. Prikazan kako bi spriječio opadanje kose jačanjem i zadebljanjem kose, biotin može biti dobar prirodni tretman za prorijeđenu kosu.

Biotin šampon za kosu za stanjivanje kose - voluminozni šampon od biotina za muškarce i žene za ovlaživanje kose - šampon bez sulfata s biotinom i hidratantni šampon za suhu kosu preko 95% prirodnog porijekla Biotin šampon za kosu za stanjivanje kose – voluminozni šampon od biotina za muškarce i žene za ovlaživanje kose – šampon bez sulfata s biotinom i hidratantni šampon za suhu kosu preko 95% prirodnog porijekla

  • Šampon za zgušnjavanje – Isprobajte naš pirition cink…
  • Šampon za njegu suhog tjemena – Naš biotin sa…
  • S prirodnim uljima – Volimo prirodnu njegu kose…

9,95 USD Kupi sada

Proizvodi za oblikovanje

Najbolji proizvodi za oblikovanje stanjivanja kose općenito rezultiraju prirodnom teksturom. Budući da mat proizvodi čine kosu gušćom, većina muškaraca bira oblikovanje kose s pomadom bez sjaja, gelom, voskom, glinom ili kremom. Međutim, zbog sastojaka koji su korišteni za njihovu izradu, oblikovanje laganim do srednje učvršćenim voskovima i glinom maksimizira učinak.

Da biste odmah dobili sve najslađe muške frizure, isprobajte proizvode za oblikovanje poput Baxter iz Kalifornije Clay Pomade, TIGI Vosak za krevet, Layriteova prirodna mat krema, Styling glina od glatkog Vikinga, i Suavecitov Matte Pomade.