37 najboljih Cezarovih frizura za muškarce

Šišanje Caesar možda je jedna od najboljih kratkih frizura za muškarce. Prije nego je postao popularan 90 -ih, rez Cezar uveo je Julije Cezar iz Rimskog Carstva, po kojem je naziv i izveden. Muške frizure Cezar zahtijevaju kratku kosu sa svih strana, iako vam šiške ili šiške mogu biti duge i treba ih oblikovati češljanjem kose prema naprijed. Većina momaka također uparuje kroj sa suženim blijedilom ili podrezivanjem sa strane i natrag za moderan stil koji se ne zahtijeva održavanje.

Zbog svoje jednostavnosti i sposobnosti prikrivanja opadanja kose ili opadanja kose, Cezarova frizura izvrsna je opcija za muškarce koji mogu biti ćelavi ili imaju tanku kosu. Od kratkih do dugih ili klasičnih do modernih, ovdje su najbolje frizure za muškarce koje Cezar reže upravo sada!

Šišanje Cezar

Što je Cezarova frizura?

Frizura Caesar kratka je muška frizura s blisko podšišanom kosom sa strane i straga s kratkim resicama sprijeda. Teško je nazvati ove šiške, ali prednji dio kose je češljan prema naprijed kako bi pokrio gornji dio čela kada se ošišate. Štoviše, većina momaka želi izblijedjeti ili podrezati konus sa strana radi svježeg rezanja koje ne zahtijeva održavanje.

Cezar rez

U posljednjih nekoliko godina uvedene su moderne adaptacije kroja koje osvježavaju original. Saznajte više o različitim varijacijama prije nego što se odlučite za jedan stil nad drugim, jer su neke inačice laskavije za određene tipove kose od drugih.

Klasična Cezarova frizura

Ako ste navikli na brijač i želite nešto malo drugačije, ova frizura je dobra opcija jer se dobro slaže sa svim različitim vrstama blijeđenja. Sve što trebate reći svom brijaču je da želite kratku frizuru na vrhu i ovaj stil će izgledati cool, moderno i u trendu.

Moderna Cezarova frizura

Kako se ošišati Cezar

Kad se prvi put šišate na Cezaru, navedite koju verziju želite. Budući da postoje brojne mogućnosti za odabir, važno je unaprijed izložiti svoja očekivanja.

Najbolje ideje za Cezarovo šišanje

Vaš brijač zna kako se nositi sa stvarnom frizurom, ali ako im date smjernice, dobit ćete izgled koji vam se više sviđa. Za one koji se žele okušati u samostalnom šišanju, postizanje Cezarove frizure relativno je jednostavno.

Muška Cezar frizura

Trebat će vam kratka duljina na vrhu kose – sve ispod dva centimetra neće uspjeti, pa ako još niste tamo, neka vam kosa naraste prije nego što se uhvatite u koštac s ovim šišanjem. Kad je vaša kosa spremna, upotrijebite set pouzdanih, visokokvalitetnih škarama za podrezivanje kose na vrhu glave do željene duljine.

Kratki Cezarov rez s blijedom frizurom na bokovima i na leđima

Neki muškarci više vole suženi izgled, dok drugi vole ostaviti malo više duljine. Nakon što ošišate kosu na vrhu glave, šišanjem podrežite kosu uz bočne strane i natrag.

Kratka frizura sa izblijedjenjem Caesar Cut

Ovisno o vašim željama i kroju koji ciljate, ili ćete uzeti strane i leđa kraće od kose na vrhu ili ćete ostaviti sve na jednoj neprekidnoj dužini. Jednostavno pravilo koje morate slijediti pri odabiru suženog izgleda jest da se odlučite za broj jedan ili dva sa strane i natrag ako ste svojim škarama ostavili broj tri ili četiri na vrhu.

Cool Caesar Cut Fade

Cezarove frizure

Odabir najbolje frizure Cezar uvelike ovisi o vašim željama. Neki muškarci vole klasičan izgled, dok drugi žele isprobati odvažniju varijaciju. Bez obzira na to što odaberete, izgledat ćete sofisticirano i uživat ćete u lakoći stiliziranja ovog kroja.

Najbolje Cezarove frizure

Caesar Fade

Koristeći klasične Cezarove elemente uparene s modernim blještavilom, Caesar fade savršena je opcija za muškarce koji se žele istaknuti na sve najbolje načine. Kako bi stvorio ovaj rez, vaš brijač brije stražnju stranu i bočne strane glave standardnim blijeđenjem, a pri tome ostavlja nešto duljine. Ovaj je izgled ostvariv bez obzira na to koliko je kratka vaša postojeća kosa ili vaš tip kose, jer je prikladan za gotovo sve.

Caesar Cut Fade

Cezar Taper Fade

Kratki Caesar Cut Fade

Kratki Cezarov rez

Ako više volite da vam kosa bude uredno podšišana, kratka Cezarova frizura predstavlja vam svježi pogled na vašu standardnu ​​frizuru po izboru. Kombinirajući izrez posade s naznakom prepoznatljivih Cezarovih šiški, ovo je dobra alternativa ako se želite suzdržati od prihvaćanja cijele dužine tradicionalnog kroja.

Kratki Cezarov rez

Kratka Cezarova frizura

Kratka frizura Caesar Fade

Dugi Cezarov rez

Muškarci koji uživaju u procesu oblikovanja kose svidjet će se dugačkom Cezarevom kroju. Sa suženim stranama i teksturiranom duljinom na vrhu, ovu je frizuru lako stilizirati, a čak i lakše održavati tijekom vremena. Budući da su leđa i bokovi obično izblijedjeli, sve što trebate brinuti je pronaći savršeni način da kosu preletite po čelu i spremni ste.

Dugi Cezarov rez

Duga Cezarova frizura

Niski Cezarov rez

Za elegantniju, profesionalniju opciju, idite na niski Caesar kroj. Glavni elementi ovog kroja su izblijedjela leđa i stranice uparene s ošišanom kosom na vrhu. Kratka duljina olakšava oblikovanje, a izgledat ćete i muževno i moderno.

Niski Cezarov rez

Cezar s konusom

Ako ste zaljubljeni u klasične elemente Cezarove frizure, ali želite nešto ažurirano, odlučite se za Cezara sa konusom i iskoristite najbolje iz oba svijeta. Sa istom duljinom kao i tradicionalni kroj, ova modernizirana verzija ima izblijedjele strane koje vam pružaju čistiji završetak.

Cezar Taper

Šišanje u stilu Cezar

Izgledajte kao Liam Hemsworth sa svojom novom frizurom u stilu Cezara. Jedna od najpopularnijih opcija, ovo šišanje nastaje izblijedjenjem strana i stražnje strane kose, dok preostala duljina obrezuje na vrhu. Kada se oblikuje pomoću teksturiranih proizvoda, konačni izgled je seksi i laskav.

Šišanje u stilu Cezar

Klasična frizura Julija Cezara

Kad ste u Rimu, odaberite klasičnu frizuru Julija Cezara. Za ovo šišanje vaš brijač podrezuje kosu na istu dužinu duž leđa, sa strane i s prednje strane kako bi stvorio jedinstveni stil. Jedna od najjednostavnijih opcija za održavanje, moći ćete oprati kosu i glavu ravno kroz vrata. U konačnici, klasična Cezarova frizura izgleda muževno i robusno za profinjenu rimsku frizuru.

Šišanje Julija Cezara

Moderni Cezar

Moderni Cezar izvrsna je opcija za muškarce koji žele kosu podići na višu razinu. Razgovarajte sa svojim brijačem o tome kako želite postići ovaj rez, jer vam neki radije daju podrezivanje ili izblijedje uz bokove i leđa, a drugi odabiru tradicionalniju opciju.

Moderna Cezarova frizura

Šišanje tamnog Cezara

Muškarci s teksturiranom kosom izgledaju istaknuti tamnom Cezarovom frizurom. Kako bi postigli ovaj izgled, brijači se sužavaju, ispuštaju ili temperiraju kosu uz bočne strane glave i uz leđa. Preostala kosa na vrhu je uparena, ali zadržava svoju prirodnu teksturu, predstavljajući vam izgled koji je jednakih dijelova uglađen i bez napora.

Šišanje tamnog Cezara

Dark Caesar Cut Fade

Teksturirana Cezarova frizura

Teksturirana Cezarova frizura omogućuje vam korištenje proizvoda za oblikovanje u kojima uživate bez žrtvovanja oblika ove klasične frizure. Koristeći pomade za dodavanje dodatne teksture duljini na vrhu kose, dat ćete sebi osvježavajući izgled koji ćete zasigurno voljeti.

Teksturirana Cezarova frizura

Caesar Cut s kovrčavom kosom

Možda mislite da sa svojim tipom kose ne možete postići ovaj izgled, ali Cezarov rez s kovrčavom kosom izgleda jednako dobro kao i ostale opcije. Zamolite svog brijača da izblijedi kosu duž leđa i sa strane te podreže duljinu na vrhu jer je lakše upravljati kraćim kovrčama.

Caesar Cut s kovrčavom kosom

Cezarova frizura za gustu valovitu kosu

Caesar Cut za crnce

Caesar rez za crne muškarce jedna je od najmodernijih frizura modernog doba. Vaš brijač daje suženo blijeđenje uz bočne strane i stražnju stranu kose, a dopušta vašim prirodnim valovima da sjaje na vrhu. Zatražite bilo koji fade koji želite, jer je na raspolaganju mnogo opcija koje se dobro slažu s tradicionalnim Cezarovim elementima.

Caesar Cut za crnce

Crna Cezarova frizura

Lagana Cezarova frizura

Lagana Cezarova frizura savršena je jer je prikladna za muškarce sa svakom vrstom i stilom kose. Bez obzira na to je li vaša kosa gusta ili tanka, ova frizura vam daje čisti izgled i dašak dodatnog volumena.

Lagana Cezarova frizura

Lagana frizura Caesar Cut

Neuredna Cezarova frizura

Izgledajte bez napora zgodni s neurednom Cezarovom frizurom. Kad se ošišate, zamolite svog brijača da vam doda dodatne slojeve kako biste postigli ovaj izgled i dodajte nekoliko proizvoda kako biste dobili stil koji najviše želite. Savršeno za muškarce koji vole eksperimentirati sa svojom kosom kako bi odredili koji im kroj najviše odgovara.

Teksturirani neuredni Caesar Cut Fade

Cezarova frizura za ćelave muškarce

Ako vam se kosa povlači ili počnete ćelaviti na prednjoj strani glave, Cezarova frizura za ćelave muškarce laskava je opcija. Češljajući kosu prema naprijed i približavajući se sa strane i natrag, izgledate uglađenije i osjećat ćete se samopouzdanije.

Cezarova frizura za ćelave muškarce

Kako oblikovati Cezarovu frizuru

Oblikovanje vaše frizure Cezar osobno je putovanje jer neki muškarci vole koristiti nekoliko proizvoda, dok drugi radije jednostavno peru i nose kosu bez dodatnog napora.

Cool Caesar Fade frizura

Za oblikovanje kose upotrijebite vosak ili pomadu. Odaberite lagani mat styling proizvod koji će kratkoj frizuri dodati teksturu, volumen i protok. Slično, neki dečki vole nanijeti kremu za kosu ili pjenu za neuredan završetak s više karaktera.

Stiliziranje frizure Caesar Cut

Pazite da ravnomjerno rasporedite proizvod po kosi prije nego počnete češljati šiške prema naprijed ili kosu pomerati sa strane. Najbolji načini za frizuru Cezar ovise o vašem tipu kose, duljini i stilu pa slobodno eksperimentirajte s različitim izgledom.

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce 4.149 recenzija 11,13 USD Kupi sada
Suavecito Pomade Original Hold - 4 oz Suavecito Pomade Original Hold – 4 oz 4.479 recenzija 13,99 USD Kupi sada
Američka krema za formiranje posade, 3 oz, podatno držanje sa srednjim sjajem Američka krema za formiranje posade, 3 oz, podatno držanje sa srednjim sjajem 12.485 recenzija 18,50 USD Kupi sada

Najbolji Cezarovi frizure

Ne morate biti rimski car da biste prihvatili Cezarovu frizuru. Stvorena sužavanjem kose sa stražnje strane i sa strana, dok je tekstura ostala duljine sprijeda, ova frizura je posljednjih godina dobila nekoliko osvježavajućih varijacija.

Stilovi Cezarove frizure

Bez obzira želite li krenuti tradicionalnom rutom ili izabrati odvažniju opciju, ovaj je rez laskav i jednostavan za održavanje. Ostavite duljinu na vrhu ako volite koristiti proizvode za oblikovanje ili se odlučite za bliži rez ako želite izgledati dobro uz minimalni napor.