39 najboljših kodrastih pričesk in odbitkov za moške

Iskanje najboljših kodrastih pričesk za moške je včasih lahko izziv. Fantje s kodranimi lasmi lahko cenijo boj za striženje in oblikovanje tega edinstvenega tipa las. Za razliko od ravnih, debelih ali valovitih las, je lahko dobre pričeske za moške s kodrastimi lasmi težko striči, težko jih je obdelovati, kovrčave in neposlušne ter težko ohraniti tako, kot želite čez dan. Toda poglejte pozitivno stran – moški s kodranimi lasmi imajo edinstveno teksturo in polnejši videz, kar pomeni, da lahko svoje seksi kodre kombinirate z bleščanjem ali podrezovanjem, da ustvarite številne elegantne odbitke za moške s kodrastimi lasmi.

Najboljše pri vsem tem je, da boste, ko boste spoznali, kako modni in vsestranski so lahko kodrasti lasje, odkrili veliko različnih pričesk za kodraste lase. Od kratkih kodrastih stilov do dolgih kodrastih las, tukaj so najnovejše kul pričeske za fante s kodrastimi lasmi.

Kodraste pričeske za moške

Odbitki za moške s kodrastimi lasmi

Oglejte si najboljše odbitke za moške s kodranimi lasmi. Od kodrastega spodreza do glavnika, gladkega hrbta, moške punčke in obrobja smo poskrbeli za dolge, srednje in kratke kodraste moške pričeske, tako da ima vsak na izbiro veliko stilov.

Odbitki za moške s kodrastimi lasmi

Kratke kodraste pričeske

Kratke kodraste pričeske za moške so ponavadi zelo priljubljene, saj so zelo enostavne za delo. Pravzaprav se najboljši kratki odbitki za moške s kodrastimi lasmi pogosto začnejo z bledenjem ali podrezovanjem na straneh in kratkimi kodri na vrhu.

Kratke kodraste pričeske za moške

Nekateri fantje s kodranimi lasmi se želijo popolnoma izogniti oblikovanju las in v bistvu dobiti rez, toda če imate ohlapne kodre, si želite različnih idej za frizuro, potem je izbira prave dolžine ključnega pomena. Odrezan ali obrezan vrh posadke je lahko dober za kratke kodraste lase.

Kratki odbitki za moške s kodrastimi lasmi

Preprosto uporabite kremo za oblikovanje kodrov, ki krepijo kodre, ali razpršilo z morsko soljo in naj bo osrednja točka naravna tekstura vaših las. Sicer pa močna pomada ali vosek pomagata pri obvladovanju in ukrotitvi las.

Moški s kratkimi kodrastimi lasmi

Na koncu večina fantov naredi kratke kodraste lase, da bi odpravila kodre, toda pravi kodrasti slogi lahko pokažejo vaš tip las, hkrati pa postopek oblikovanja postanejo lahki.

Kratki kodrasti odbitki za moške

Srednje kodraste pričeske

Najboljše moške srednje kodraste pričeske vključujejo nekaj najbolj vročih trendovskih krojev in stilov za fante. Srednje kodrasti lasje se običajno začnejo s kratkimi stranicami, daljši lasje na vrhu pa se lahko oblikujejo v glavnik, gladek hrbet, grdo obrobje, pretok do ramen.

Moški s srednje dolgimi lasmi

Prednost kodrov srednje dolžine je vsestranskost, ki daje fantom možnost, da oblikujejo različne videze. Lak za lase z morsko soljo uporabite za plažen videz, ki poveča volumen in pretok, ali pomado za zategovanje in urejanje kodrov.

Moške srednje srednje kodraste pričeske

Dolge kodraste pričeske

Moške dolge kodraste pričeske je morda najtežje ukrotiti, nadzirati in oblikovati, toda z dobrimi izdelki za lase vam bo všeč, kako izgledate. Vroči fantje z dolgimi kodrastimi lasmi lahko moški spustijo punčo ali pustijo, da jim kodri padajo naravno.

Moške dolge kodraste pričeske

Medtem ko sta kodravost in vlaga lahko dejavnik pri debelih kodrih, so sodobne pričeske za moške z dolgimi kodrastimi lasmi pogosto oblikovane s kremo za nego las, ki ne zadržuje, ali pršilom proti kovrčanju.

Moški z dolgimi lasmi

Medtem ko je lahko rast vaših kodrov nadležno, je pomembno, da se izogibate umivanju tako pogosto kot običajno. Naravna olja v laseh vam lahko pomagajo nadzorovati kodre, zato uporabite visokokakovosten šampon in balzam brez sulfatov.

Najboljše pričeske za moške z dolgimi kodrastimi lasmi

Kratke strani + kodrasti lasje na vrhu

Kratke stranice s kodrastimi lasmi na vrhu so lahko dober način za poudarjanje teksture in oblikovanja vaših kodrov. Čisti in sveži, kratki odbitki ob straneh in na hrbtu zmanjšujejo potrebo po krotenju neposlušnih las, fantom pa omogočajo oblikovanje številnih najbolj priljubljenih pričesk.

Kratke strani s kodrastimi lasmi na vrhu

Kratke stranice lahko delujejo s kratkimi, srednjimi ali dolgimi kodrastimi lasmi na vrhu, fantje pa se lahko odločijo, da jih oblikujejo tesno, ohlapno, grdo ali lepo. Rezultat je lahko izpadanje ali podrezovanje kodrastih las z volumnom, gibanjem in tokom za lep videz.

Dolgi kodrasti lasje na vrhu s kratkimi stranicami

Izguba kodrastih las

Izguba kodrastih las je elegantna in lepa frizura za fante, ki si želijo kratke zožene stranice s kodri. Obstaja veliko različnih vrst zbledelih odbitkov, ki dopolnjujejo kodraste lase.

Izguba kodrastih las

Zmanjšanje z visokim zožanjem izgleda krepko, začenši visoko ob straneh in nazaj s hitro mešanico. Nizka zbledenost skrajša bolj konzervativno obrobo in se začne tik nad ušesi in teče po izrezu. Srednji taper fade ponuja sladko ravnovesje na sredini za fante, ki si želijo nekaj elegantnega, a modernega.

Dolgi debeli kodrasti lasje zbledijo

Vprašajte svojega frizerja za kožo ali plešavost, če želite postriči lase na nič za drzen, gladek zaključek.

Nizko zbledeli kodrasti lasje

Konec koncev moško izpadanje kodrastih las temelji na vseh najboljših moških pričeskah in vam omogoča, da svoje kratke ali dolge kodraste lase oblikujete na kakršen koli način!

Moška frizura Fade Hair Curly Hair

Podrezani kodrasti lasje

Podrezana kodrasta frizura daje fantom edinstven in eleganten videz pri oblikovanju kodrov. Za razliko od bledenja je spodrezano eno dolžino, ki se ne zoži. Začne se visoko ob straneh in nazaj za ostro, kratko frizuro, ki osredotoči vašo pozornost na vašo kodrasto pričesko.

Undercut s kodrastimi lasmi

Moški lahko od svojih brivcev zahtevajo različne dolžine na podrezu, toda kodrasta podrezana pričeska bo vedno povzročila seksi slog.

Curly Undercut pričeska

Kodrasti lasje z resicami

Obrobljeni lasje ostajajo ena najboljših novih pričesk za moške s kodrastimi lasmi. S kratkimi zbledelimi stranicami in debelimi kodrastimi lasmi na vrhu, koncentriranimi spredaj, lahko fantje oblikujejo kodre tako, da jim padejo čez čelo.

Kodrasti lasje z resicami

Drzno, trendovsko in hladno, kodrasto obrobje resnično spodbudi vaš tip las za lep volumen. Po oblikovanju kodrov z lahkotno do srednje obstojno kremo ali peno si nanesite nekaj laka za lase, da bo videz ves dan na mestu.

Izguba kodrastih las z dolgimi resicami

Slick Back kodrasti lasje

Zavrteni kodrasti lasje se morda zdijo nemogoči podvig, toda z močnim izdelkom za lase, ki zadene vaše kodre, lahko ustvarite edinstven slog klasičnega videza.

Slick Back kodrasti lasje

Za začetek boste morali svojega frizerja zaprositi za podrezovanje ali visoko zbledelo, da ustvari potreben kontrast. Na vrhu pustite vsaj 4 do 6 palcev dolžine za delo.

Curly Slick Back Undercut

Če želite kodraste ali valovite lase polepšati nazaj, izdelek sperite skozi lase in jih počešite ali počešite naravnost nazaj. Prednost kodrastih zalizanih las je v tem, da bo imela pričeska za hrbet, namesto da bi ležala ravna in mlitava, volumen in teksturo.

Skrtani nazaj kodrasti lasje s podrezanimi in poravnanimi črtami

Curly Comb Over

Kodrasti glavnik je že vrsto let vrhunski trend moških las. Natančneje, kodrasti glavnik čez zbledelo je lahko prefinjena in čedna pričeska za kodraste lase.

Kodrasti glavnik čez

Tako kot stranski del je tudi glavnik pometen na eno stran glave. Ker se kratki kodri zategnejo in jih je težko oblikovati, na vrhu priporočamo srednjo do daljšo dolžino.

Pričeski za kodraste lase nad zbledelimi pričeskami za moške

Dobra pomada lahko ponudi sijoč zaključek, medtem ko lahko vosek ali glina ustvari debelejšo, polnejšo pričesko za fante s tanjšimi lasmi.

Curly Comb Over Taper Fade

Končna frizura za kodraste lase

Končna frizura s kodranimi lasmi omogoča poslovnim strokovnjakom in starejšim fantom, da dobijo bolj konzervativno striženje. Za razliko od ostrega bledenja, konus pušča več dolžine na straneh in na hrbtu.

Končna frizura za kodraste lase

Ne glede na to, ali želite kratek, srednji ali dolg koničast rez, bo odvisno od tega, kako boste oblikovali svoje kodre. Idealno bi bilo, če bi srednje in dolge kodraste lase pometali nazaj za laskavo pihanje.

Konus za kodraste lase

Neredne kodraste pričeske

Neurejeni kodrasti lasje so vedno priljubljeni, saj izgledajo ležerno in brez napora. Neurejene pričeske od kodraste skodelice do strižnega kroja dajejo polnejšo teksturo in olajšajo in olajšajo oblikovanje.

Neurejeni moški s kodranimi lasmi

Če želite ohraniti srednje dolge do kratke kodraste lase, je morda za vas popoln razbarvan slog. V kombinaciji z visoko, srednjo, nizko ali zbledelo kožo in kremo, ki določa kodre, bo ta videz poigraval vašo naravno teksturo.

Neredne kodraste pričeske za moške

Stranski del kodrastih las

Stranski del s kodri ustvarja edinstveno pričesko, ki je v trendu in primerna za posel. Stranski del lahko doda nekaj definicije, še posebej, če svojemu brivcu poveste, naj se obrije v trdem delu.

Kodrasti stranski del zbledi

Poleg tega bledenje trdega dela enako dobro deluje s kodrastimi in valovitimi lasmi. Če imate resnično neposlušne lase, razmislite o česanju las na eno stran brez opredeljenega dela in še vedno boste imeli čudovit zaključek.

Kodrasti lasje s trdim stranskim delom zbledijo

Curly Man Bun

Kodrasta moška punčka je še naprej ena najboljših dolgih pričesk za fante s kodrastimi lasmi. Ker je vezanje vaših kodrastih las v moško punčo lahko preprosto, elegantno in modno, je mladeničem všeč videz.

Curly Man Bun

Če želite ukrotiti svoje dolge kodre in uporabiti njihovo edinstveno teksturo za seksi slog, si priskrbite moško punčko.

Dolga kodrasta Man Bun Fade

Kako oblikovati kodraste lase

Oblikovanje kodrastih las je lahko težavno. Medtem ko so kodri na voljo z obsegom in neskončnimi možnostmi oblikovanja, lahko večina fantov s kodrastimi lasmi prizna, da je pridobivanje katere koli kul pričeske lahko težava. Naučiti se urejati in oblikovati svoje kodraste lase je na koncu vredno časa. Tu so najboljši načini za oblikovanje kodrastih las za moške.

Kako oblikovati kodraste lase

Poskrbite za odlično moško frizuro

Obiščite dobro brivnico in se ustrezno frizujte od spretnega brivca. Začnite s kratko frizuro na straneh in na hrbtu, po možnosti zbledelo, da zmanjšate oblikovanje. Nekaj ​​dolžine lahko obdržite na vrhu, odvisno od vaših želja, vendar se zavedajte, da kratkih kodrov ni mogoče nadzorovati, daljši lasje pa zahtevajo čas in izdelek.

Odbitki za moške kodraste lase

Kupite dobre izdelke za lase za moške s kodrastimi lasmi

Uporaba dobrih izdelkov za lase za kodraste lase je bistvena za nego in oblikovanje vaših kodrov. Izogibajte se šamponom in balzamom, ki izsušijo vaše lase, in vlagajte v vrhunske izdelke z organskimi sestavinami, ki bodo nahranile, hidrirale in utrdile vaše ključavnice.

Najboljše pričeske za kodraste lase

Isti koncepti veljajo za vaše izdelke za oblikovanje. Nikoli ne uporabljajte poceni pene ali gelov z visoko vsebnostjo alkohola. Namesto tega nanesite kakovostno vlažilno kremo, ki bo okrepila in opredelila vaše kodre, hkrati pa zmanjšala luščenje. Enako velja za solne razpršilce, pene ali balzame, ki jih ne puščamo. Priporočamo uporabo visoko ocenjenih izdelkov za oblikovanje las, ki so se izkazali za dobre.

Kul kodraste pričeske za fante

Če za svojo najljubšo pričesko potrebujete močno pomado, vosek ali glino, izberite med najboljšimi blagovnimi znamkami na trgu, kot so Baxter iz Kalifornije, Suavecito ali TIGI Bed Head.

Razvijte pravilno rutino za nego las

Večina fantov ve, da lahko naravna olja v vaših laseh ukrotijo ​​in obvladajo vaše kodre. Poleg tega, da ne izbirate šamponov in balzamov, ki z las odstranijo naravna olja, priporočamo, da jih umivate največ 2 do 3 krat na teden..

Dobri odbitki za kodraste lase

Poleg tega, ko se umivate in se vam kodri zdijo suhi ali kovrčavi, odstranite vozle s glavnikom s širokimi zobmi, nato pa nanesite balzam za puščanje, ki vlaži in vlaži ves dan.

Najboljši moški izdelki za kodraste lase

Najboljši izdelki za lase za moške kodraste lase so bili posebej oblikovani za umivanje, nego, vlaženje in nego kodrov. Ker imajo fantje s kodrastimi lasmi edinstvene potrebe, je pomembno vlagati v prave izdelke za vaš tip las. Tu so najboljši izdelki za kodraste lase za moške.

Najboljši moški izdelki za kodraste lase

Šampon in balzam

Najboljši šampon za kodraste lase vam bo opral pramene, ne da bi jih posušil. Naj bodo vaši lasje zdravi, sijoči in hidrirani z vrhunskimi šamponi in balzami za nego vaših kodrov z organskimi naravnimi sestavinami.

Izdelki za oblikovanje moških kodrastih las

S toliko kul načini oblikovanja kodrastih las je izbira najboljših izdelkov za oblikovanje kodrastih las ključna za dosego elegantnega videza. Tu so vrhunski izdelki za oblikovanje moških kodrastih las, od krem ​​za krepitev kodrov do pene, gelov, pomad, voskov, glin in razpršil z morsko soljo..