40 najboljših moških pričesk za moške

Moški s kodranimi lasmi so spet v modi, kar pomeni, da postajajo priljubljene trajne obloge za fante. Če ste si vedno želeli preizkusiti valovito ali kodrasto pričesko, je trajna priložnost, da poskusite s tem edinstvenim tipom las. Medtem ko je kodre težko obvladati, trajni lasje ponujajo edinstvene možnosti oblikovanja, vredne dodatnega napora. Ko so vaši lasje trajni, lahko moški preizkusijo različne kroje in sloge. Od tesnih do ohlapnih, kratkih do dolgih in z bleščanjem ali podrezovanjem na straneh so stili za trajno seksi in prilagodljivi. Oglejte si najboljše moške frizure za trajno permiranje, ki bodo navdihnile vašo preobrazbo in vam pomagale skodrati kodraste lase.

Perm Hair Moški

Kaj je perm za fante?

Perm je kemični proces pretvorbe ravnih las v valovite ali kodraste lase. Trajni lasje, znani tudi kot perm ali merm perm, lahko delujejo za moške s kratkimi, srednje dolgimi in dolgimi lasmi ter vsemi vrstami, kar ima za posledico univerzalno laskavi videz.

Vsestranske in sodobne pričeske za trajno perilo lahko oblikujete tudi z ohlapnimi ali zategnjenimi kodri, da se prilagodijo želenemu oblikovanju. Priljubljeni stili za trajno oblikovanje segajo od kratkih kodrastih las do bleščečih dolgih las. Kratko oblogo za lase lahko zaključite z obrobjem, razčesate ali z umetnim jastrebom, dolge kodraste pričeske pa povečajo pretok in gibanje.

Perms za fante

Z dodatnim volumnom in polnostjo lasje s trajno oblogo ponujajo neomejene ideje za oblikovanje. Ko dobite trajno, lahko fantje eksperimentirajo s številnimi kul kroji in slogi, da bi našli pravi videz.

Vrste perms za moške

Fantje lahko dobijo veliko vrst trajnih obrokov. Medtem ko moški lahko kodraste lase dobijo doma, trajno trajanje v salonu zagotavlja dolgotrajnejše rezultate. Če ste bili navdušeni nad moškimi stili za trajno perilo in želite svoje lase narediti kodraste, je čas, da primerjate različne vrste trajnih moških.

Perm pričeske za moške

Perm Hair Moški

Kratki lasje s permom

Kratki trajni lasje so frizura, ki ne potrebuje vzdrževanja in je modna. Če želite glasnost daljšo kodrasto pričesko, vendar brez vse teže, je to odlična možnost. Vaši kodri bodo tako zategnjeni in bolj definirani, trajna pa daje mladosten videz.

Perm za kratke lase

Kratki lasje za fante

Srednja dolžina Perm

Perm s srednje dolgimi lasmi je bolj sproščena in lahka različica te tehnike. Kodre lahko ohranite bolj naravne z uporabo kreme za kodre ali pa uporabite bolj pršilo, ki definira kodre. Ne glede na to, kako ga oblikujete, bo ta enostaven kroj zasijal.

Srednja dolžina Perm

Dolgi lasje s permom

To rokersko podobo dosežete tako, da uporabite trajno kosmiče za dolge lase. Ta kodrasta pričeska, ki izvira iz 70. let, je sodoben preobrat v retro klasiki. Ko se odločate za to daljšo pričesko, si lase rasel bolj kot običajno, saj se bodo po kodranju skrajšali.

Dolgi lasje s permom

Če resnično želite vrniti to staro šolsko kodrasto pričesko, jo lahko povežete z obrezano kozjo bradico ali puhasto brado.

Moški Dolgi lasje Perm

Zbledi s Permom

Kodraste lase je mogoče oblikovati na več načinov, vključno s kombinacijo trajne barve z zbledelostjo. Priljubljena možnost za sodobnega moškega, kratki lasje na izpadanju še bolj poudarijo kodre in naredi videti, da imajo vaši lasje več volumna kot oni. Če se odločite za zbledelo, lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami fade odbitkov.

Fade Perm Men

Ne glede na to, ali se odločite za nizko, srednjo, visoko, kožo, plešavost, padec, temperaturo ali zožitev, bo moška perma vedno v središču pozornosti. Vsestranski in trendovski, svoje kodraste ali valovite lase boste lahko oblikovali na številne kul načine za eksperimentiranje z različnimi slogi.

Moška perma z bleščanjem

Undercut s Permom

Svoje kodre lahko dodatno definirate tako, da uporabite perm in podrezano. Podrezanost v bistvu dela isto kot zbledi, ustvarja kontrast in poudarja vaše kodraste lase na vrhu. Vendar pa vam podrezovanje daje malo dodatnega roba in dobro deluje s trdim delom ali vrsto. Da bodo kontrastne dolžine res izstopale, naj bodo lasje dolgi na vrhu, da ustvarite dolgo obrobje.

Perm Undercut

Ohlapni kodri Perm

Ohlapna trajnica ima bolj sproščene kodre in bolj sproščen zaključek. Ne glede na to, ali želite le valovite lase ali ohlapne kodre, lahko ta slog okrepite s svetlo kremo ali peno za dodaten nadzor, teksturo in volumen.

Ohlapni moški Perm

Priporočamo tudi, da so stranice kratke z bleščanjem ali podrezom, da se oči osredotočijo na styling na vrhu. Navsezadnje je ohlapna trajna kodra priljubljena med fanti.

Loose Curl moška perm

Tesni kodri Perm

Tesno trajno perilo je lahko težje oblikovati, lahko pa so tudi dobro definirani kodri popolnoma vredni dodatnih težav. Tesna kodrasta perma je idealna za kratke do srednje dolge lase. Uporabite močan pomade ali smoothie, ki krepi kodre, da ostanejo zvite tuljave na vrhu poskočne in brez praskanja.

Tesni kodri Perm Moški

Tesni moški Perm

Valovita Perm

Valovito oblogo lahko dosežete, ko se vaši kodri začnejo popuščati in raztezati, sčasoma pa se spremenijo v valove. Valoviti lasje so lahko tudi posledica, ko moški poskušajo obrisati srednje dolge do dolge lase. Navsezadnje valovita trajna barva ponuja edinstven teksturiran slog, ki lahko popestri vsako dobro moško pričesko. Fantje bi morali uporabljati lahek izdelek za oblikovanje, kot sta mousse ali smetana, da bi nadzirali, a maksimirali valovit učinek.

Valoviti moški Perm

Moški valoviti trajni lasje

Lahka Perm

Lahka trajna obloga je lahko odlična za moške z dolgimi lasmi. Kako lahko vaši lasje postanejo trajni, je odvisno od moči postopka zdravljenja in od tega, kako debele in ravne so vaše pramene. Na splošno vam lahko lahka trajna obroka da hladne valove, ki so primerni za večino trendovskih pričesk.

Lahki moški Perm

Obrobje s Permom

Ena najbolj trendnih moških pričesk je perm z obrobjem. Obrobljena kodra za lase izkorišča naravne kodre in naredi šiške. Dolgo obrobje spredaj ustvarja dramo na vrhu in je možnost za moške, ki si želijo pokriti čelo. Medtem ko lahko ohranite lase enake dolžine vse do konca, lahko to resico združite z bledenjem, da še bolj opozorite na trajne lase spredaj.

Curly Perm Hair Fringe Moški

Prečešljajte s Permom

Dodajte malo več drame tako, da svoje kodraste lase kombinirate z glavnikom. Popoln videz za moške s kratkimi do daljšimi lasmi, glavnik čez perm je odmik od običajnega stranskega dela, saj lahko fantje s svojim oblikovanjem postanejo bolj ustvarjalni. Ne glede na to, ali svoje kodre pometete do ene strani ali pustite, da vam lasje visijo čez čelo, naj bo pričeska prefinjena in napredna.

Prečešljajte s Permom

Curly Perm Hair Crop Top Fade

Še ena dobra ekipa s trajno hrano je francoski pridelek. Pričeska z bleščanjem na vrhu z obrobo ohranja lase kratke in enakomerne, da poudari lase na vrhu. Deluje tudi pri moških z različnimi oblikami obraza in teksturo las. Če pa se odločite za to oblikovanje las, naj bodo lasje dovolj dolgi, da poudarijo kodre in dosežejo klasično ostriženo frizuro.

Curly Perm Hair Crop Top Fade

Trajni kodrasti lasje z izpadanjem

Za tiste, ki se zanimajo za ekstremen videz in pretresejo normo, je prava izbira trajna obloga s kapljico. Če želite doseči to pričesko, bo vaš stilist verjetno zvil sredino in stranske lase pustil naravnost ali pa jih tudi zvil. Če so stranice ravne, se bo slog bolje zlil v kapljico. Ta dolžinski kontrast je izjemno sodoben in presenetljiv.

Trajni kodrasti lasje z izpadanjem

Umetni jastreb s Permom

Kodrasti umetni jastreb je najnovejša različica klasičnega mohawka. Fohawk lepo deluje z valovitimi, debelimi in ravnimi lasmi, saj imate glasnost in odboj že vgrajeni. Vaš brivec bo ohranil kratke stranice z bleščanjem ali podrezom, da poudari styling na vrhu. Če želite oblikovati, preprosto dodajte izdelke za lase, da potisnete lase na sredino.

Umetni jastreb s Permom

Belilo las z Perm

Pridobite klasičen sončni videz, ko pobelite trajno oblogo. Svetli lasje izstopajo, zlasti poleti, in jih lahko nosijo najrazličnejši moški. Če vas ta slog zanima, si med beljenjem in kodranjem vzemite dovolj časa, saj oba zahtevata kemikalije in ne želite poškodovati ali izsušiti las.

Belilo las z Perm

Trdi stranski del s perm

Če želite ustvariti še večjo definicijo, perm spojite s trdim delom. Ta kodrasta pričeska na stranskem delu je kontrastna in izgleda še posebej elegantno z zbledelo kožo na straneh in na hrbtu. Vaš stilist bo obrijel debelo črto, da bo ustvaril trdi del, lase pa boste želeli naravno ločiti na drugo stran glave.

Trdi stranski del s perm

Dolge obrobje s permom

Trajni lasje z dolgimi obrobami so odličen način za povečanje naravnih kodrov. Kratka resica se dobro ujema s tovrstno moško frizuro, vendar daljša obroba s kodri ustvarja še več volumna in razsežnosti vašega celotnega videza. Lahko je tudi možnost za moške, ki želijo pokriti svoje večje čelo.

Dolge obrobje s permskimi moškimi

Skin Mid Fade s Perm

Poskusite nadgraditi svoj slog, tako da srednji fade združite s trajno. To je nadomestek za podrezovanje za tiste, ki iščete manj hud videz, a vseeno želite rob, ki ga daje frizura za zbledelo kožo. Srednje bledenje bo poudarilo vaše kodre na vrhu in vam dalo svežino in zabavo.

Odstranjevanje frizure s srednjim bledenjem kože s trajno uporabo

Srednji del s kodrasto permo

Alternativa stranskemu delu, srednji del s trajno permo je kot nalašč kot kul kodran slog. Ta deljena pričeska, priljubljena v 90. letih, je preprosta, a elegantna in bo izstopala v vsaki množici.

Srednji del s kodrasto permo

Mohawk Perm

Bodite oblikovalka trendov, tako da se polno odrežete z mohawk trajno. Ta videz je drznejši in drznejši od umetnega jastreba, vendar ga lahko po potrebi okusno oblikujete. Za oblikovanje kodrastega mohawka boste morali uporabiti izdelke za oblikovanje in posušiti videz na mestu.

Perm Mohawk

Perm Pompadour za kodraste lase

Če želite na vrhu še več volumna, poskusite svoje kodre združiti s pompadourjem. To brezčasno pričesko je morda proslavil Elvis Presley, vendar sodobni moški posodabljajo pompadour. Pompadour z ravnimi lasmi je tradicionalen in enostaven, medtem ko ga združevanje s kodrastimi lasmi ustvari bolj dramatičen in razbarvan videz. Ta slog je mogoče doseči s kratkimi ali dolgimi lasmi, odvisno od vašega striženja in videza.

Perm Pompadour za kodraste lase

Količina Perm

Povečajte svoje kodre na naslednjo stopnjo z obsežno trajno. S trajnimi lasmi ne dosežete le glave razkošnih kodrov, lahko pa tudi svojim lasem dodate volumen in debelino. Ta videz je podoben tradicionalnemu postopku sprejemanja, odstranite oblikovalne palice, preden uporabite nevtralizator. Vaši kodri bodo bolj ohlapni in vam bodo naravno padali okoli obraza.

Volume Perm Hair moški

Digitalna Perm

Digitalna trajna kremena je priljubljena sodobna vrsta vroče perm, ki ima za posledico mehkejše, rahlejše kodraste lase. Namesto tradicionalne trajne, digitalna trajna uporablja vroče palice s temperaturnim sistemom, ki ga nadzira stroj, ki ima digitalni zaslon. Postopek toplotno obnavlja moške lase, kar omogoča, da vaši kodri trajajo dlje. Učinkovito in modno, večina moških ljubi, kako mehki, gladki in sijoči so njihovi kodrasti lasje po digitalni trajnici.

Digital Perm Men

Body Wave Perm

Perm za telesne valove za moške vam daje bolj ohlapen tip kodra. Idealno za srednje do dolge lase, ki zlahka zadržijo kodre, telesni valovi vam lahko dajo potrebno teksturo in obliko, ki je potrebna za trendovsko valovito pričesko.

Body Wave Perm Moški

Beli moški s Perms

Bela trajna perma izgleda dobro z mnogimi najboljšimi moškimi pričeskami danes. Priljubljeni kodrasti slogi vključujejo zožene, zbledele ali podrezane stranice s kratkimi do srednje dolgimi kodri na vrhu, oblikovane v obrobje. Za čist in lep videz nanesite lahek izdelek za oblikovanje.

Beli moški s Perms

Črni moški s Perms

Črni moški s trajnimi lasmi lahko uživajo v različnih kul, robustnih pričeskah. Dolgi in neurejeni kodrasti črni lasje izgledajo odlično s temnim bledenjem. Po drugi strani pa so kratke do srednje dolge pričeske za trajno perilo lahko malo vzdrževanje in jih je enostavno doseči. Kombinirajte videz z brado za seksi, čeden videz.

Črni moški s Perms

Azijski moški s Perms

Azijski moški imajo radi možnost, da si frizure spremenijo s trajno. Azijski fantje s trajnimi lasmi, znani po svojih debelih ravnih laseh, imajo lahko koristi od nove dimenzije svojega sloga. Od valov do tesnih kodrov eksperimentirajte z azijsko trajno za teksturo, volumen in voh.

Azijski moški s Perms

Perm lasje za dečke

Najstniki obožujejo perm. Fantje s trajnimi lasmi izgledajo elegantno, še posebej, če se strižejo z kodrasto zbledelo frizuro. Ohlapne ali tesne, trajne pričeske izstopajo v množici v šoli. Vlagajte v dober izdelek za lase, da preprečite zvijanje in ohranite videz ves dan.

Fantovski trajni lasje

Perm lasje za dečke

Najboljši izdelki za oblikovanje las za kodraste perme

Najboljši izdelki za lase za trajne lase bodo zagotovili nadzor in volumen, povečali vaše kodre, vendar zmanjšali kosiranje. Izdelki za oblikovanje permskih las morajo biti narejeni tudi iz naravnih sestavin, ki ne bodo izsušile ali poškodovale vaših kodrastih las. Od lahkih pene do opredeljujočih krem ​​do močnih gelov so to najboljši izdelki za lase za moške s kodrastimi lasmi!

Predogled Ocena izdelka Cena
Sprej za morsko sol za lase - Spray za teksturiranje las, Sprej za lase z organsko aloe vero, Sprej za morske soli, Spray z morsko soljo, Spray za teksturo, Spray za volumen las za ženske, Lak za lase 6oz… Sprej za morsko sol za lase – Spray za teksturiranje las, Lak za lase z organsko aloe vero, plaža… 3.870 mnenj 16,99 USD Kupi zdaj
Royal Locks-Pro Curl kremni gel | Kremni gel za kodraste lase | Lahka krema, ki določa kodre z arganovim oljem, gel za oblikovanje proti kovrčanju - za valovito, kovrčasto & amp; Kodrasti lasje (7,5 oz) Royal Locks-Pro Curl kremni gel | Kremni gel za kodraste lase | Lahka krema za določanje kodra z arganom… 1864 pregledov Kupi zdaj

Koliko stane perm za fante?

V povprečju moška perma stane med 50 in 150 USD. Cena trajne obloge za fante je odvisna od vaše lokacije, salona, ​​stilistke, zdravljenja, vrste trajne obloge, ki jo izberete, in časa, ki je potreben za lase.

Koliko stane perm za fante

Za moške s kratkimi lasmi pričakujte plačilo na spodnjem koncu; cene za dolge lase so višje. Če vas skrbi, koliko bo stala vaša perma, se posvetujte s svojim stilistom, preden nadaljujete z zdravljenjem.