45 najboljših mohawk pričesk za moške

Kot ena izmed najbolj priljubljenih pričesk za moške je mohawk eleganten slog frizure, ki je lahko videti oster in kul. Frizura mohawk ponuja kratek rez na straneh in hrbtu ter daljše lase na vrhu, da ustvari vsestranski, moden videz za fante, ki želijo izstopati v kateri koli množici. Medtem ko je bila klasična različica rezervirana za uporniške tipe, je sodobni mohawk postal glavni trend moških las, priljubljen pri zvezdnikih, športnikih in hipsterjih. Ne glede na to, ali imate ravne, debele, valovite ali kodraste lase, lahko pričeska mohawk vaš videz dvigne na naslednjo stopnjo.

Nekateri moški si bodo za eleganten videz želeli kratkega mohawka s spodrezano podlago, spet drugi bodo morda raje izbrali daljšo pričesko z obritimi stranicami za razburljivo vzdušje. Ker je treba upoštevati toliko različnih vrst mohawkov, je lahko izbira popolnega sloga izziv. Da bi vas navdihnili z idejami, smo pripravili seznam najboljših mohawk pričesk za moške, ki jih lahko dobite zdaj. Od kratkih do dolgih las raziščite te kul sloge mohawk in poiščite trendovske kroje, ki vam bodo všeč.

Mohawk

Kaj je mohawk?

Mohawk je moška pričeska z ozkim trakom šiljastih las s čelastimi stranicami glave. Frizuro mohawk tradicionalno podpirajo rokerji in pankerji, ki so želeli drzen uporniški videz z brenčastimi stranicami. Od klasičnih do sodobnih je v teh dneh na voljo veliko različnih stilov mohawka. Sodobnega mohawka lahko združite s konusnim zbledenjem ali podrezom na straneh za eleganten slog. Daljše lase na vrhu lahko pustite široke in debele ali tanke in koncentrirane na sredini.

Mohawk frizura

Vsestranska in drzna, ta kul pričeska za fante lahko dobro deluje z vsemi vrstami las in dolžinami. Če imate valovite ali kodraste lase, boste svojega frizerja prosili za kratek mohawk, da bo dobil enostaven slog, ki ne zahteva vzdrževanja. Fantje z ravnimi debelimi lasmi lahko z minimalnim naporom oblikujejo daljšega mohawka.

Pri oblikovanju las boste potrebovali močne izdelke za lase, da bodo lasje konice in na mestu ves dan. Za oblikovanje svojega najljubšega videza uporabite visokokakovostno pomado ali vosek s sušilcem za lase na nizki temperaturi.

Moške mohawk pričeske

Različne vrste mohawkov

Obstaja veliko vrst mohawkov in več načinov za oblikovanje teh odbitkov. Od dolgih in ravnih do kodrastih in kratkih lahko najdete mohawk, ki ustreza vašim osebnim potrebam. Čeprav so bile nekoč priljubljene tradicionalne mohawk pričeske z obritimi stranicami, so sodobni trendi spodbudili vsestranskejše sloge. V zadnjih letih je bil najbolj priljubljen slog mohawk fade, a fantje lahko ta kroj prilagodijo dolžini in teksturi las.

Mohawk Styles

S podrezano ali zbledelo na straneh postane frizura mohawk veliko bolj sprejemljiva v različnih okoljih. Mnogi fantje se celo odločijo, da dobijo kul faux jastreba, saj so stranice zbledele in kratke, kar pomeni, da si lahko češlje prečistite, potegnete, zataknete nazaj ali nabodite pričesko, da spremenite stvari. Medtem ko je bil daljši mohawk standardni kroj, se večina moških raje odloči za krajši kroj za slog z nizkimi stroški vzdrževanja.

Mohawk frizure

Sodobni mohawk

Sodobni mohawk je kul frizura za fante, ki si želijo drznega in rafiniranega sloga. Ta sodobna različica pogosto vsebuje kratko ostriženo frizuro na straneh s širšim in debelejšim mohawkom na vrhu. Sodobno pričesko mohawk lahko združite z nizko, srednjo in visoko bledenje, da ustvarite edinstven videz. Za bolj eleganten kroj prosite svojega frizerja, naj doda plešasti zbledek, ki stranice združi s kožo. Razkošen in poln volumna je ta najnovejši trend odličen z ravnimi, valovitimi in kodrastimi lasmi. Razmislite o tem, da si podrežete in si pustite brado za robustno lep zaključek.

Sodobni mohawk

Kratek Mohawk

Kratek mohawk je frizura z nizkim vzdrževanjem s subtilnim in sodobnim pristopom. Kratki lasje na vrhu se lahko zgladijo ali podrežejo ob straneh, zato jih je še vedno videti ostro. Te kratke frizure mohawk lahko pustite debele, ravne in široke za visok in tesen rez, ki izgleda naravnost moško. S tem vsestranskim rezom ne morete zgrešiti, saj je lahko oblikovan kot špičast in neurejen ali razmaknjen in odnesen na stran.

Kratek Mohawk

Dolg Mohawk

Dolg mohawk je kul moška frizura, ki je lahko videti privlačna in drzna, kar vam daje dolžino, potrebno za dosego različnih stilov. Čeprav lahko zahteva dodatno nego in oblikovanje, daljša pričeska mohawk ponuja povečano intenzivnost za privlačen slog. Medtem ko bodo nekateri fantje obrijani, da bodo poudarili višino in volumen, bo večina moških od svojega frizerja zahtevala zbledelost ali podrezovanje, ki bo dopolnilo dolge lase na vrhu. S toliko daljšimi slogi, ki jih je treba upoštevati, si lahko lase popestrite za klasičen videz rockstarja, pustite, da vaš mohawk teče za lahek zaključek, ali pa ga razčesate na stran za eleganten dotik. Če želite ohraniti slog, morate uporabiti močno pomado, vosek ali glino.

Pričeska z dolgim ​​mohawkom

Širok Mohawk

Širok mohawk ima volumen in polnost za seksi videz, fantom pa daje vsestransko pričesko, ki jo je mogoče spremeniti v slog veliko različnih videzov. Ta mohawk frizura se lahko ostriže na kratko ali dolgo in odlično izgleda z ravnimi, valovitimi ali kodrastimi lasmi. Za bolj čist in eleganten videz si privoščite široko pričesko mohawk z zbledelimi ali podrezanimi stranicami. Čeprav je treba upoštevati številne vrste zbledenj, bo visokozaslonsko zbledelo vaš pogled na naslednjo stopnjo. Če želite izraziti drzno izjavo, obrijete stranice in uživajte v tem preprostem visokem in ozkem slogu.

Širok Mohawk

Mohawk Fade

Mohawk fade je eden najbolj priljubljenih stilov za fante, ki si želijo trendovsko in moderno frizuro. Ostri in sveži boste imeli na izbiro veliko različnih zbledelih odbitkov, od nizkih do visokih in zoženih do kože. Mohawk fade pričeska ponuja eleganten kroj, ki se začne s kratkimi stranicami in še vedno omogoča, da daljši slog na vrhu zavzame središče pozornosti. Redno obiskujte svojega frizerja, da ohranite svežino in ohranite čisto estetiko.

Mohawk Fade

Mohawk Undercut

Podrezan mohawk je lahko vpadljiva in ostra pričeska z enakomerno dolgimi kroji po vseh straneh in na zadnji strani glave. Undercut je brezčasna moška frizura, ki izgleda moško in čisto in ponuja odlično dopolnilo vsakemu mohawku. Če si ne želite obriti glave, je podrezan mohawk videti čudovito s kratkimi in dolgimi lasmi na vrhu. Pri oblikovanju lahko dobite pol-mohawk z nekaj konicami ali pa ga pustite ravnega, grdega in teksturiranega. Svojemu slogu dodajte robustno dimenzijo tako, da si pustite gosto brado.

Mohawk Undercut

Klasični mohawk

Klasični mohawk je bil priljubljena pričeska, ki so jo oblikovale rock legende preteklosti, kar vam je omogočilo usmerjanje vašega notranjega upornika. Ta mohawk zahteva obrito stranico z dolgimi lasmi na vrhu, kar ustvarja kontrast, ki je potreben za poudarjanje ostrih stilov. Ta privlačna frizura iz mohawka je običajno dodana z gelom ali pomado, ki drži visoko, lahko pa jo pustite naravno tekočo za priložnostni videz.

Klasični mohawk

Mohawk z obritimi stranicami

Mohawk z obritimi stranicami je ikonična uporniška različica, ki bo zagotovo izstopala in obračala glave. Obrita pričeska iz mohawka okrepi videz in se ujema z nekonformističnim odnosom kroja, kar daje fantom največji kontrast med stranicami in vrhom. Medtem ko lahko za britje hrbta in bokov uporabite britvice, vam priporočamo, da se za prvo frizuro odpravite v brivnico in si zagotovite resnično čisto linijo. Potem lahko razmislite o vlaganju v kakovostne škarje za lase in sami vzdržujete rez doma.

Mohawk z obritimi stranicami

Spiky Mohawk

Koničasti mohawk je drzna pričeska, ki je namenjena najbolj drznim fantom, ki si želijo ostrega sloga. Ne glede na to, ali imate zbledele, podrezane ali brenčaste stranice, bo ta koničasta pričeska izstopala v vsaki množici in vam dala drzen videz, s katerim je težko tekmovati. Priljubljeni pri uporniškem punkerskem gibanju in rock legendah, fantje lahko izbirajo med kratkimi in dolgimi ostrižki za mohawk. Lase lahko oblikujete z nekaj posameznimi konicami ali številnimi konicami, ki so poravnane po sredini glave. Čeprav klasična različica zahteva daljše barvne konice, lahko sodobna in manj dramatična različica vključuje krajše šiljaste lase z visokim zoženjem.

Spiky Mohawk

Dvojni Mohawk

Dvojni mohawk je edinstvena frizura, ki lahko vsebuje črto, obrito na sredini glave ali razdeljene lase na sredini, da ustvarite dva nabodljiva trakova. Drzna in ostra, dvojno mohawk pričesko lahko oblikujete v konice ali pustite ravno in naravno, odvisno od vašega želenega kroja in videza.

Dvojni Mohawk

Ploski mohawk

Ploščati mohawk je priljubljena kratka frizura, ki izgleda robato čedna in ne potrebuje vzdrževanja. Z brenčalimi lasmi na straneh in na hrbtu ima ta mohawk pričeska z ravnim vrhom debel trak, ki zahteva pozornost. Ta kul slog je na splošno enakomerno razrezan po vrhu, kar mu daje ravno površino, podobno tradicionalnemu ravnemu vrhu, ki ga navdihuje vojaško. Večina fantov bo oblikovalo ta mohawk z oblikovano teksturo za naraven zaključek. Frizerja boste morali pogosto obiskovati, da ohranite enakomerno dolžino in si vzamete čas za oblikovanje z gelom ali pomado. Če se odločite, da boste pustili lase čez dan, bo kratka še vedno videti dobro razmaknjena ali nakostrana.

Ploski mohawk

Eleganten mohawk

Razkošen mohawk je kaljena različica pričeske z zoženim bledenjem ob straneh in vsestranskim daljšim krojem na vrhu. Ta elegantna možnost ohranja tradicionalni slog, zaradi česar je frizura družbeno bolj sprejemljiva, zato jo lahko oblikujejo za pol formalne in formalne priložnosti.

Eleganten mohawk

Odrezan Mohawk

Mohawk z zadrglim hrbtom je elegantna in elegantna moška pričeska, ki je nedvomno seksi in moška. Postriženi lasje ponujajo retro videz, ki vzbuja spoštovanje in pozornost. Ko kombinirate gladek hrbet in mohawk, boste želeli, da bo vaša frizura ostra in natančna, tako da svojega frizerja zaprosite za svež zbledek ali podrezovanje. Ne glede na to, ali imate na vrhu kratke ali srednje dolge lase, boste za popoln moker videz potrebovali visoko obstojno pomado ali gel s sijočo površino. Izpolnite videz tako, da si privoščite polno brado za robustno čeden dotik.

Odrezan Mohawk

Kodrasti mohawk

Kodrasti mohawk je seksi slog za fante, ki želijo izkoristiti svoje kodre. V kombinaciji z obritimi ali zoženimi stranicami, kodrasti lasje dodajo svež videz pričeski mohawk. Od širokih in kratkih do ozkih in dolgih bo večina moških uporabila lahek izdelek za lase, da bi oblikovala mohawk za kodraste lase, s čimer bo prišla njihova naravna tekstura in videzu dodala drugo dimenzijo. Latinoamerikanci in črnci s tesnimi kodri bodo dobili neverjeten odboj in lahkotnost za mehak, eleganten zaključek.

Kodrasti mohawk

Mohawk za valovite lase

Mohawk za valovite lase je kul pričeska, ki jo lahko poskusite, če želite kratke stranice in daljše lase na vrhu, ki dopolnjujejo vaše valove. Debel in poln, mohawk z valovitimi lasmi ima številne odlične možnosti oblikovanja. Lase lahko pustite divje s svojo naravno valovito teksturo za lahek in seksi mohawk ali pa jih spremenite in počistite valove nazaj, da bodo videti kot šef. Ne pozabite uporabiti lahkega do srednje zadrževalnega sredstva za oblikovanje, da povečate volumen in pretok.

Mohawk z valovitimi lasmi

Pol mohawka

Pol mohawk je manj ekstremna različica prvotnega sloga in na splošno spominja na umetnega jastreba s frizuro. Pričeska pol mohawk je vsestranska možnost, ki jo lahko oblikujete v ponarejenega jastreba, jo počesate, da izgleda profesionalno, ali pa jo popestrite za bolj drzen zaključek. Odlično s kratkimi in srednje dolgimi lasmi, mohawk fade frizuro je vredno razmisliti, če prvič preizkusite ta slog.

Pol mohawka

Pompadour Mohawk

Pompadour mohawk je kul pričeska, ki združuje priljubljene sloge in ustvari resnično eleganten videz. Pompadour ima povečano prostornino in višino spredaj, ki se postopoma zlije v hrbet. Ko se ta pompoznost kombinira z mohawk frizuro, je rezultat edinstven in moden slog, ki pritegne pozornost.

Pompadour Mohawk

Mohawk iz pletenice

Pleteni mohawk je moška pričeska, ki je pogosto povezana z bojevniki, predvsem Vikingi. Z visokim bledenjem kože ali obritimi stranicami lahko svoj mohawk spletete v dolg čop ali pa lase pustite kratke in napete na vrhu. Obstaja več stilov pletenja mohawka, s katerimi lahko eksperimentirate in nekateri fantje bodo morda želeli oblikovati različne modele ali vzorce. Pletenice zmanjšajo dnevno oblikovanje in nego, zaradi česar je ta videz enostaven in edinstven.

Mohawk iz pletenice

Brenčal Mohawk

Piščan mohawk je kratka frizura, ki daje veliko izjavo, fantom pa krajša striženje naokoli za robusten videz. Ta slog rezanja buzz se začne z obrezanimi stranicami, ki so zelo kratko odrezane s ščipalkami, na vrhu pa ima debel poln mohawk. Mohawk, ki ga navdihuje vojaško, je drzen čist kroj, ki je eleganten in enostaven za oblikovanje. Izgled dopolnite s težkimi strnišči ali debelo brado.

Brenčal Mohawk

Gentleman’s Mohawk

Gospodov mohawk je očarljiva in elegantna pričeska za fante, ki si želijo čistega in razkošnega videza. Za sodobnega moškega je ta frizura mohawk subtilna, ne da bi žrtvovala preveč klasičnega videza. Fantje bi morali izbrati širok vrh s konico na straneh, da se izognejo ekstremnemu slogu. Podobno kot zbledelo umetnega jastreba opazujte, kako ta kul videz obrne glave in ukaže spoštovanje v vseh okoljih.

Gentleman’s Mohawk

Visok in tesen mohawk

Visok in tesen mohawk odlikuje brenčanje ob straneh s kratkimi lasmi na vrhu, ki daje fantom trendovsko pričesko z nizkimi stroški vzdrževanja, ki izgleda mladostno in sveže. To frizuro v vojaškem slogu lahko združite z zožitvijo ali podrezovanjem, dokler stranice in hrbet nasprotujeta traku las na vrhu. Za osvežujoč in oster kroj povejte svojemu brivcu, da želite visoko plešavost, kar bo povzročilo najkrajšo možno dolžino. Odličen za poletje, ta slog mohawk je kot nalašč za tiste z moško obliko obraza, ostrimi čeljustmi in izklesanimi ličnicami.

Visok in tesen mohawk

Mohawk za fante

Mohawk je elegantna fantovska frizura, ki se odlično poda mladostnemu in edinstvenemu videzu. Različni slogi mohawka so odlični za majhne fante in najstnike, ki si želijo kul šole. Medtem ko imajo nekatere šole stroge kodekse oblačenja, lahko svež konus ali močno spodrezovanje na straneh in hrbtu omili videz. Pri oblikovanju lahko otroci eksperimentirajo s pričesko iz umetnega jastreba, da ukrotijo ​​svoj videz.

Mohawk za fante

Kako oblikovati mohawka

  • Začnite s čistimi lasmi, posušenimi z brisačo in rahlo vlažnimi.
  • Uporabite močan izdelek za oblikovanje, kot je pomada, vosek ali gel in ga enakomerno razporedite po laseh.
  • Če želite oblikovati svojega mohawka, lase dvignite in oblikujte želeni videz.
  • Nanesite nizko toploto s sušilcem za lase, da bo pričeska na mestu ves dan.
  • Kratek širok mohawk lahko pustite neurejen in teksturiran za naraven videz.
  • Dolgega mohawka lahko ločite na stran, počesate nazaj ali oblikujete nabodeno.

Za oblikovanje mohawka boste morali svojega frizerja vprašati za pravilen rez. Frizura mohawk bo od stilista zahtevala, da vam bo strigel stranice in hrbet, hkrati pa pustil daljše lase na vrhu. Pri oblikovanju ostrih las boste morali uporabiti izdelek z visoko obstojnostjo, medtem ko je možnost nizkega do srednje zadrževanja z mat površino idealna za naravni teksturiran videz.

Kako oblikovati mohawka