50 najboljših stilov Buzz Cut za moške

Buzz cut je klasična moška pričeska, ki ima naokoli kratke lase. Odreze Buzz običajno dajemo z električnimi ščipalkami in jih uporabljamo za “brenčanje” vrha las do ene dolžine. Odrezana frizura se lahko razširi tudi ob straneh ali pa se kombinira z nizkim, srednjim ali visokim bledenjem. Rezultat je bleščanje, najbolj priljubljena različica te zelo kratke pričeske. Konec koncev, tudi pri različnih dolžinah striženja, je pomembno, da pomislite na res kratke lase!

Morda najboljši del vsake frizure ali celo ščetkanja je nizko vzdrževanje in enostavno oblikovanje. Predstavljajte si, da se zjutraj zbudite in imate pripravljene lase. Druga prednost je, da so frizure z okrasnimi kosi odlične za moške z umikajočimi se lasmi. Na splošno kratkega ali dolgega šiška ni težko oblikovati ali odstraniti in celo dobro deluje z obliko brade ali las.

Buzz Cut

Kaj je Buzz Cut?

Buzz cut je zelo kratka moška frizura, ki je običajno obrezana z električnimi ščipalkami in ščitniki. Enostavni za uporabo brez oblikovanja, stili buzz cut vključujejo tradicionalni rez buzz, zero cut, indukcijski rez, butch rez, čopič in rez za posadko. Obstajajo različne vrste odbitkov, pri čemer klasična različica brenči po vsej dolžini po enaki dolžini, sodobni kroj pa zbledi ali podreže na straneh in na hrbtu.

Slogi Buzz Cut

Čeprav so brneti lasje kul in moški, ki jih morajo fantje dobiti, ta frizura ne deluje za vse oblike obraza. Moški z ovalnimi, kvadratnimi in dolgimi oblikami obraza, ki imajo močne čeljusti, izklesane ličnice in ostre lastnosti, so bolj primerni za sloge krojenja. Hladna in elegantna, živahna frizura je odlična kratka pričeska za moške, ki si želijo krepkega kroja, ki je videti čist in svež v profesionalnem in priložnostnem okolju.

Odbitki Buzz

Crew Cut vs Buzz Cut

Buzz cut je zelo kratka frizura, toda posnetek je v bistvu daljši striženje. Tako buzz kot posnetek lahko skrajšate ali zbledite na straneh in nazaj, da ustvarite kontrast s kratkimi lasmi na vrhu. Vendar je glavna razlika med izrezom posadke in izrezom buzza v tem, da je izrez buzza prekratek, da bi ga lahko oblikovali, medtem ko je izrez posadke na vrhu z večjo dolžino, ki jo je mogoče pometati na stran ali pustiti teksturirano in neurejeno za popolnejši videz.

Crew Cut vs Buzz Cut

Buzz Cut pričeske

Buzz Cut Fade

Buzz cut fade je sodobna kratka moška pričeska povsod, z zbledelimi stranicami in kratkimi lasmi na vrhu. Obstaja veliko vrst fade odbitkov, ki jih lahko povežete z brenčastim rezom. Za začetek boste želeli določiti, kje se zoženje začne, tako da lahko izbirate med visokim, srednjim ali nizkim bledenjem. Buzz cut z nizkim bledenjem se začne zožati tik nad ušesi in ostane blizu izreza na hrbtu; medtem, ko se srednja bleda začne na sredini glave, visoka pa močno in tesno.

Buzz Cut Fade

Fantje lahko kroj dodatno prilagodijo tako, da zahtevajo zožitev, plešavost, kožo ali kapljico. Konec koncev so odbitki z bleščanjem bolj živahni in manj ekstremni od tradicionalnih pričesk, ki jih navdihuje vojaško. Čeprav je še vedno zelo kratek, zbledelost vključuje dodatno dimenzijo, ker videz ni enakomerne dolžine po vsej glavi. Poleg tega je odlična izbira za fante z umikajočimi se lasmi ali tankimi lasmi, saj doda več volumna, tako da so vaši lasje na vrhu videti gostejši.

Buzz Fade

Zero Buzz Cut

Nič buzz cut je kratka frizura, ki ne potrebuje nobene zaščite na ščipalkah in striže lase do kože. V bližini obrito glavo je frizura brez frizure oster slog, ki pušča rahlo senco za čist videz. Brez las, ki bi vas zaščitile, je nula striženja rezervirana za moške z lepo oblikovano glavo in privlačnimi potezami obraza.

Zero Buzz Cut

Skin Fade Buzz Cut

Buzz cut z bledenjem kože je eden najpogostejših stilov striženja, ker skrajša stranice dovolj kratke, da ustvari kontrast za brenčast vrh. Frizura z zbledelo kožo na straneh in na hrbtu se zoži lase do kože. Fantje lahko od svojega frizerja zahtevajo nizko, srednjo ali visoko plešavost in zbledelo kosilo povežejo s frizuro 1, 2 ali 3 na vrhu. Trendovsko in očarljivo, zbledelo rezanje kože je kul frizura, ki izgleda še bolje z nekaj obraznih dlak za seksi slog.

Skin Fade Buzz Cut

Buzz Cut z brado

Buzz cut z brado je odličen način za uravnoteženje vašega videza, hkrati pa vam daje robusten slog. Če želite izstopati z brenčastimi lasmi in brado, je pomembno, da razumete, kako pravilno odstraniti ta videz. Na primer, brada mora biti negovana in oblikovana, saj bodo s kratkimi lasmi na vrhu več pozornosti namenjene obrazu.

Buzz Cut z brado

Moški z debelimi lasmi se lahko razširijo in si pustijo dolgo polno brado. Po drugi strani pa bodo fantje s tanko ali tanjšo barvo želeli, da bi težka strnišča ali lepo ohranjena kratka brada pritegnila pozornost stran od lasišča, ne da bi bil kontrast očiten. V kombinaciji s trendovskim bledenjem, ko ostrite zaloge, bo brada dodala teksturo in razsežnost vašemu slabemu slogu.

Buzz Cut and Beard

Kratek Buzz Cut

Kratek buzz rez je zelo kratek in pogosto izrezan z ščitnikom številka 1, kar doseže rez blizu glave. Trije najboljši primeri kratkih odbitkov so vojaško indukcijsko rezanje, brušenje in visoko in tesno bledenje. Čeprav ni čisto nič, te vrste odsekov brenčanja vključujejo številko ena za celoten rez in zožitev na straneh in na hrbtu.

Kratek Buzz Cut

Če je vaša lasna črta polnejša, je striženje v vojaškem slogu fantastičen način, da v svoj videz vnesete oster, moški občutek, saj so koti ostri in ostri. Fantje s tankimi lasmi se temu želijo izogniti, saj dimenzije pritegnejo pozornost na glavo. Namesto tega bi morali dovoliti malo dodatne rasti, da se rez zmehča in naredi bolj prefinjen.

Kratki Buzz Cut Fade odbitki

Dolg Buzz Cut

Dolgo striženje je lahko v različnih oblikah, najbolj priljubljeno pa je striženje, pomešano z brnečimi lasmi na straneh. Odlično za moške s pravim videzom, dolgi lasje z žarom ponujajo dodatne možnosti oblikovanja, ki niso na voljo s krajšo striženje. Na primer, buzz cut z daljšimi lasmi na vrhu lahko oblikujete s pomado ali glino za teksturiran, naraven videz, ki doda volumen in globino.

Dolg Buzz Cut

Druga možnost je, da raje združite buzz cut z obrobjem, Cezarjevo frizuro ali stransko pometano sprednjo stran. Odrezovanje posadke Caesar je doseženo z daljšimi brenčastimi lasmi na vrhu z uporabo ščitnika številka 4 in združeno z bledenjem na straneh. Daljše šiške lahko pustite pomaknjene naprej in visijo čez čelo ali pa jih pometete na stran za zelo kratko frizuro lige.

Buzz Cut dolgi lasje

Medium Buzz Cut

Če želite sredino, je lahko srednji kroj popolna frizura, ki ni prekratka ali dolga. Na splošno ostriženi s številko 3 na vrhu in 1 ali 2 na straneh, so srednje brneči odbitki tesni in zoženi za eleganten videz. Za enostavno striženje, ki ne bo razkrilo lasišča, vendar ne bo zraslo prehitro, začnite s tem 3 rezkom.

Medium Buzz Cut

Buzz Cut Mohawk

Buzz cut mohawk ima drzen rob, ki ni za ljudi s slabimi srci. Ne glede na to, ali ste zlobni alfa moški ali ste samo najstnik, je pričeska mohawk popoln videz za moške s kratkimi lasmi, ki želijo izstopati iz množice in obrniti glave.

Buzz Cut Mohawk

Trik je v tem, da pustite dva centimetra širok del las, nato pa preostanek glave položite do kože. Kontrast ustvarja drzno estetiko, ki je tako prilagodljiva kot izvirna. Nanesite gel, pomado ali vosek po laseh in oblikujte mini mohawk.

Brenčal Mohawk

Undercut Buzz Cut

Nerezani buzz cut se začne z brenčanjem ob straneh in na zadnji strani glave na enako dolžino, nato pa na vrhu pusti zelo kratke lase. Podobno kot visoka in napeta frizura je lahko krajša ali daljša, odvisno od dolžine las, ki jih držite na vrhu.

Undercut Buzz Cut

Za oster videz lahko obrijete stranice navzdol; sicer je lahko majhna dolžina elegantna, z malo vzdrževanja in vsestranska za profesionalne moške. Konec koncev so brenčasti lasje s podrezano lahko odličen način, da spremenite svoj videz iz klasične različice te priljubljene pričeske.

Buzz Cut z Undercut

Buzz Cut with Bangs

Če želite posnemati kratek krop, se obrežite s šiškami. Znan tudi kot francoski pridelek ali kratka obrobja, se obrezan buzz cut začne s konico zbledele frizure na straneh, ki združuje slog. Odbrskana frizura na vrhu je še vedno zelo kratka, a šiške spredaj ostanejo nekoliko daljše za oblikovno prilagodljivost. Obrobje lahko nato potegnete naprej in navzdol kot Cezarjev rez ali pa ga pometete na stran za preprosto pričesko Ivy League.

Buzz Cut with Bangs

Buzz Cut Taper

Buzz cut konus je sredina za moške, ki želijo imeti kratke lase, ne da bi razkrili kožo. Na splošno se konusno zbledi meša lase na vaših straneh in nazaj v lasišče, medtem ko se konusna frizura zlije krajše, vendar pusti nekaj las na dnu. Buzz cut s konusom je dobra pričeska za profesionalne moške ali fante, ki si želijo kratko frizuro, ki je gladka in očarljiva, ne da bi bila preveč nervozna.

Buzz Cut Taper

Če želite, da se zožitev zbledi z brenčastimi lasmi, vaš brivec konča postopek zoženja s ščitnikom #1 ali #2 in ohrani nekaj dolžine. Buzz cut je še vedno kratko okrašen in bo v nasprotju s krajšimi zbledenimi stranicami. Svež in edinstven, ta trend je priljubljen, ker omehča glavo in lastnosti, a je kljub temu moški in čist.

Buzz Cut Taper Fade

Buzz Cut modeli

Modeli Buzz cut ponujajo kul način za prilagoditev vaše frizure. Od linij do cik -cakov do edinstvenih oblik, lasje dodajo pridih minimalnemu striženju. Fantje lahko svoje najljubše oblikovalske ideje obrijejo v zbledele stranice ali pa neposredno v brenčaste lase na vrhu.

Buzz Cut modeli

Indukcijski rez

Indukcijski rez je najkrajši buzz rez, ki ga lahko dobite brez britja glave do kože. Kot vojaško frizuro lahko indukcijsko striženje obrežete na enako dolžino po vsej glavi ali jo združite z obritimi stranicami. Odločitev bi morala biti že vnaprej zadovoljna, saj ni poti nazaj, ko ta frizura brez stražnika postriže lase na nič.

Indukcijski rez

Indukcijska frizura, primerna za vse tipe las, je še posebej uporabna za fante s tanjšimi lasmi ali odmikajočimi se lasmi, ki si še niso pripravljeni obriti glave. Za dopolnitev sloga se odlikujte rob navzgor, težka strnišča ali gosta brada.

Induction Buzz Cut

Burr Cut

Burr cut je vrsta krajšega buzz cut -a, ki je kot nalašč za moške, ki si želijo zelo tesnega stila. Nekoliko daljši od indukcijskega rezanja, rezanje z brusom najbolje izgleda pri fantih, ki imajo polno linijo las in debele lase. To kratko pričesko lahko sami odrežete doma s kakovostnimi ščipalkami in naredite enotno frizuro po vsej glavi.

Burr Buzz Cut

Če se želite podrezati v brivnici, je boljši videz zožitev na straneh in na hrbtu z rezom #1 ali #2 na vrhu in linijo vzdolž linije las. Elegantno za mlade in starejše moške, eksperimentirajte z frizuro in pustite polno brado za vročo, mladostno estetiko.

Burr Cut

Butch Cut

Butch cut je najdaljši slog za moške in je podoben kroju posadke. Lasje na vrhu so znane tudi kot krtačenje s ščetko, s škarjami pa uporabljajo ščitnik s številko 3 ali 4. Za razliko od tradicionalnega šiška, je najbolj priljubljena različica frizure Buch zbledela ščetka. Z daljšimi lasmi na vrhu se zbledi združi stranice in hrbet glave, da zoži videz in ustvari kontrast.

Rezanje s čopičem

Hrbet in stranice se postopoma zmanjšujejo, ko dosežejo ušesa, kar ustvarja kratek, a še gostejši vid. Čopič je idealen za fante, ki nosijo kroj Ivy League, saj se bo, ko zraste, spremenil v standardni kroj posadke.

Brush Cut Fade

Buzz Cut with Line

Buzz cut s črto doda stopnjo navdušenja, ki je običajno ne dobite s standardnim buzz cut. Brez možnosti mešanja dolžin za presenetljivo privlačnost lahko obrobite ostro črto na straneh glave za sodoben moški videz.

Buzz Cut with Line

Ta trend je priljubljen zaradi tega, da se lahko poigrate s črto in se prepričate, da novost ni izgubljena. Ena linija je lahko širša in debelejša, če želite pritegniti pozornost ljudi, ali pa se tanjša, če poskušate biti subtilni. Fantje lahko celo vtisnejo 2 ali 3 vrstice v svoj rez. Oblikovanje linij deluje tudi kot trd del, ki poudarja brenčast vrh in zbledele ali podrezane stranice.

Buzz Cut z linijskim oblikovanjem

Buzz Cut Shape Up

Buzz cut z obliko navzgor je, ko vaš brivec postriže vašo lasišče in templje, da ustvari ostre, vidne črte. Znan tudi kot črta ali rob navzgor, je učinek presenetljiv, saj oblika navzgor pomaga očistiti vse neurejene pramene ali neravnine, ki bi lahko štrlele.

Buzz Cut z obliko navzgor

Podobno line up uporablja ostre kose, da spremeni razmerja obraza in las, kar povzroči agresiven, robusten slog.

Buzz Cut with Line Up

Buzz Cut številka 1

Buzz cut številka 1 je najkrajša frizura, ki jo lahko dobite s ščitnikom, pritrjenim na strižnik. Najbolj tesno povezana z indukcijskim rezanjem, dolžina frizure št. 1 ustreza zapustitvi 1/8 palca las, kar ustvarja zelo kratke lase brez zahtev po oblikovanju.

1 Buzz Cut

Če želite 1 buzz prerezati povsod, lahko preskočite brivnico in si sami strižete lase s ščipalkami. Za fante, ki želijo nekaj kontrasta, prosite svojega frizerja za #1 na vrhu, vendar z zbledelimi stranicami. Če želite ohraniti ta rez in ga ohraniti svežega, se boste morali redno strižiti.

Buzz Cut številka 1

Buzz Cut številka 2

Številka 2 buzz cut pušča vaše lase daljše in vam omogoča, da si oblikujete kratke lase, vendar je frizura še vedno zelo brneča in enostavna za izvedbo. Številka 2, znana tudi kot brušenje, vam bo dolžino frizure številka 2 ostrigla na 1/4 palca in tako ohranila dovolj las, da pokrije naše lasišče in zmanjša vidljivost.

2 Buzz Cut

Fantje lahko uporabijo ščitnik #2 po vsej glavi ali pa se držijo #2 na vrhu z #1 ali zbledelo kožo na straneh in na hrbtu. V kombinaciji s čistimi lasmi, negovanimi lasmi na obrazu in teksturiranim oblikovanjem je ta čedna pričeska elegantna in gladka.

Buzz Cut številka 2

Buzz Cut številka 3

Buzz cut številka 3 ohranja dolžino na vrhu 3/8 palca in je običajna frizura, saj je osnova za klasično frizuro 3-2-1. Znan tudi kot rez s čopičem ali bučo, ščitnik #3 na vrhu z #2 na straneh in na hrbtu ustvarja ravno pravo raven kontrasta in sloga.

3 Buzz Cut

Druga možnost je, da si nekateri moški želijo redno frizuro s številko 3 ali 4. Enakomerna in enotna, ta daljša brneča pričeska izgleda bolje s kvadratno obliko glave in čistim obritim obrazom ali malo ščetinami.

Buzz Cut številka 3

Buzz Cut za črne moške

Kot eno izmed najbolj priljubljenih odbitkov za črne moške je krojenje še vedno v trendu. Ne glede na to, ali želite, da bi ščetka zbledela ali pa zelo kratko frizuro oblikovali v valove, brenčanje za črne moške prinaša čist, svež videz. Za prefinjeno elegantno pričesko, ki bo obrnila glavo, bi morali fantje združiti brenčaste črne lase s temnim bledenjem, postavo in kratko brado.

Buzz Cut za črne moške

Buzz Cut za azijske moške

Buzz cut je vroč trend za azijske moške, ki imajo raje kratke lase. Od indukcijskega reza do brusa, rezanja buče in posadke vam azijski kroj omogoča raziskovanje različnih stilov in dolžin. Ker so azijski lasje običajno gosti in ravni, so seveda primerni za hladno brenčasto pričesko. Začnite z bleščanjem ali podrezovanjem na straneh in kratkim obrezanim vrhom, nato pa pustite, da lasje sčasoma zrastejo, da oblikujejo drugačen videz.

Buzz Cut za azijske moške

Buzz Cut za bele moške

Beli fantovski izrez je noro kul in minimalističen, še posebej, če je pravilno obrezan in oblikovan. Kljub kratkim lasem lahko moški postanejo ustvarjalni s svojimi brnečimi odbitki. Ne glede na to, ali si obrijete stranice, si pustite polno brado, si pobarvate lase v blond barvo ali poskusite z različnimi kosi, obstaja veliko načinov, kako beli moški nosijo moden kroj.

Buzz Cut za bele moške

Fantje Buzz Cut

Buzz cut je naravna frizura za fante, zlasti v spomladanskem in poletnem času. Ne glede na to, ali ste utrujeni od oblikovanja svojih fantov za šolo ali pa si preprosto želite preprosto frizuro, ki mu jo lahko podarite doma, je lahko otroška šiška prava frizura za vašega malčka. Kul, srčkan in z malo vzdrževanja, samo poskrbite, da bodo stranice krajše od brenčalih las na vrhu za definiran, trendovski videz.

Fantje Buzz Cut

Naj dobim Buzz Cut?

Odbitki Buzz cut so robustni, seksi in z nizkimi stroški vzdrževanja, vendar si morate, preden si privoščite to kratko pričesko, predstavljati, kako bi izgledali s kosom. Ne glede na to, ali se morate postriči, je odvisno od vaših obraznih značilnosti, vrste las in sloga. Začnite tako, da se pogledate v ogledalo in si zamislite živahno frizuro. Če imate suh obraz, izklesano čeljust in visoke ličnice, bi vam moral ustrezati videz buzz cut.

Podobno bodo moški z debelimi lasmi verjetno videti dobro z brnečo glavo. Če imate tanke ali tanjše lase z odmikajočo se linijo las, boste morda želeli začeti z visokim bledenjem kože z zelo kratkimi lasmi na vrhu. Fantje lahko vedno eksperimentirajo z daljšimi brnečimi lasmi in kratkimi zbledelimi stranicami, da ugotovijo, ali jim je všeč kratek slog.

V brivnici lahko zahtevate različne vrste striženja, zato se pogovorite s svojim frizerjem, preden zahtevate brenčanje las.

Naj dobim Buzz Cut

Ali imajo ženske radi Buzz Cuts?

Nekatere ženske imajo radi moške, medtem ko nekatera dekleta ne. Res je odvisno od ženske. Vedno pa se morate spomniti, da če ji boste res všeč, ji ne bo mar za vaše lase. Moški lasje lahko vedno zrastejo, zato, če ji nekaj tako malenkostnega, kot je zelo kratka pričeska, preprečuje, da bi se z vami srečala, je verjetno bolje, da poiščete nekoga, ki ni tako plitk. Če želite obleči svoj kroj, razmislite o tem, da si pustite brado za trendovski, moški videz.

Kako bi izgledali z Buzz cut