50 najboljih stilova Buzz Cut za muškarce

Buzz cut je klasična muška frizura koja ima kratku kosu sa svih strana. Šišanje se obično daje električnim škarama, a koristi se za „zujanje“ vrha kose do jedne dužine. Šišanje se može proširiti i sa strane ili se može kombinirati s niskim, srednjim ili visokim izblijedjenjem. Rezultat je buzz cut fade, najpopularnija verzija ove vrlo kratke frizure. U konačnici, čak i s različitim dužinama šišanja, važno je samo pomisliti na stvarno kratku kosu!

Možda je najbolji dio svake frizure, pa čak i šišanja četkom, jednostavno održavanje i jednostavno održavanje. Zamislite da se ujutro probudite i da imate kosu spremnu za puštanje. Druga je prednost to što su frizure sa šišanjem izvrsne za muškarce s opadanjem kose. Općenito, kratko ili dugo šišanje nije teško oblikovati ili skinuti, pa čak i dobro funkcionira s dizajnom brade ili kose.

Buzz Cut

Što je Buzz Cut?

Buzz cut vrlo je kratka muška frizura koja se obično podšišava električnim škarama i štitnicima. Lako ih je nabaviti bez potrebe za oblikovanjem, stilovi rezanja zujanja uključuju tradicionalno rezanje zujanja, nula rezanja, indukcijsko rezanje, rezanje butcha, rezanje četkom i rezanje posade. Postoje različite vrste rezova zujanja, pri čemu se klasična verzija zuji po cijeloj dužini iste dužine, a moderni kroj ima blijeđenje ili podrezivanje sa strane i s leđa.

Buzz Cut stilovi

Dok je zujana kosa hladna i muževna za muškarce, ova frizura ne odgovara svim oblicima lica. Muškarci ovalnog, četvrtastog i dugog oblika lica s jakim čeljustima, isklesanim jagodicama i oštrim crtama bolje odgovaraju stilovima šišanja. Hladna i elegantna, sjajna frizura izvrsna je kratka frizura za muškarce koji žele podebljano šišanje koje izgleda čisto i svježe u profesionalnom i ležernom okruženju.

Buzz Cut frizure

Crew Cut vs Buzz Cut

Šišanje je vrlo kratka frizura, ali je kratka frizura u biti duža. Šišanje i šišanje mogu se suziti ili izblijediti sa strane i natrag kako bi se stvorio kontrast s kratkom kosom na vrhu. Međutim, glavna razlika između izreza za posadu i rezanja zujanja je u tome što je izrez zujanja prekratak da bi se mogao oblikovati, dok izrez posade ima veću duljinu na vrhu koja se može pomesti sa strane ili ostaviti teksturirana i neuredna radi potpunijeg izgleda.

Crew Cut vs Buzz Cut

Buzz Cut frizure

Buzz Cut Fade

Buzz cut fade moderna je kratka muška frizura posvuda, s izblijedjelim stranama i kratkom kosom na vrhu. Postoji mnogo vrsta frizura za izblijedjenje koje se mogu upariti sa zujalim šišanjem. Za početak, htjet ćete odrediti gdje počinje sužavanje, tako da imate izbor s visokim, srednjim ili niskim blijeđenjem. Zujanje s niskim blijeđenjem počinje se sužavati tik iznad ušiju i ostaje blizu izreza na leđima; dok srednje blijeđenje počinje na sredini glave, a visoko blijeđenje učinkovito postaje visoko i zategnuto.

Buzz Cut Fade

Dečki mogu dodatno prilagoditi kroj tražeći sužavanje, ćelavost, kožu ili kapanje. U konačnici, frizure s bledećim šišanjem su svestranije i manje ekstremne od tradicionalnih frizura inspiriranih vojskom. Iako je još uvijek vrlo kratak, blijeđenje uključuje dodatnu dimenziju jer izgled nije ujednačene duljine po cijeloj glavi. Osim toga, izvrstan je izbor za dečke s opadanjem kose ili tankom kosom jer dodaje veći volumen čineći da vam kosa na vrhu izgleda gušće.

Buzz Fade

Zero Buzz Cut

Šišanje bez zujanja kratka je frizura koja ne zahtijeva nikakvu zaštitu na mašinama za šišanje i siječe kosu do kože. Blizu obrijane glave, frizura bez frizure je oštar stil koji ostavlja laganu sjenu za čisti izgled. Bez dlake koja bi vas zaštitila, nulti rez je rezerviran za muškarce lijepo oblikovane glave i atraktivnih crta lica.

Zero Buzz Cut

Skin Fade Buzz Cut

Šišanje s izblijedjelom kožom jedan je od najčešćih stilova šišanja jer skraćuje stranice dovoljno kratko da stvori kontrast za zujatu gornju stranu. Frizura koja blijedi sa strane i na leđima sužava kosu do kože. Dečki mogu zatražiti od svog brijača nisko, srednje ili visoko ćelavo blijeđenje i upariti izblijedjeli rez s frizurom broj 1, 2 ili 3 na vrhu. Trendi i šarmantno, zujanje s blijedom kožom hladna je frizura koja izgleda još bolje s malo dlaka na licu za seksi stil.

Skin Fade Buzz Cut

Buzz Cut s bradom

Buzz cut s bradom izvrstan je način da uravnotežite svoj izgled, a pritom vam daje robustan stil. Ako se želite istaknuti zujećom kosom i bradom, važno je razumjeti kako pravilno ukloniti ovaj izgled. Na primjer, morate držati svoju bradu njegovanom i oblikovanom jer će, s kratkom kosom na vrhu, veći fokus biti na vašoj licu.

Buzz Cut s bradom

Muškarci s debelim šišanjem kose mogu uživati ​​u širini i pustiti dugu bradu. S druge strane, dečki sa tankom ili mršavom željom će od teških strništa ili njegovane kratke brade skrenuti pozornost s linije kose, a da kontrast ne postane izrazito očit. U kombinaciji s trendovskim izblijedjevanjem zujanja, gdje sužavate zulufe, brada će dodati teksturu i dimenziju vašem lošem stilu.

Buzz Cut and Beard

Kratki Buzz Cut

Kratki zujani rez je vrlo kratak i često ošišan štitnikom broj 1, čime se postiže rez blizu glave. Tri najbolja primjera kratkih frizura za šišanje su vojničko indukcijsko rezanje, brušenje i visoko i čvrsto blijeđenje. Iako nisu sasvim nula, ove vrste zujanja režu se po cijelom broju radi bliski rez i sužavanje sa strana i sa stražnje strane.

Kratki Buzz Cut

Ako vam je linija kose punija, frizura u vojničkom stilu fantastičan je način da vašem izgledu unesete oštar, muževan osjećaj jer su kutovi oštri i oštri. Dečki s tankom kosom žele to izbjeći jer dimenzije privlače pozornost na vašu glavu. Umjesto toga, trebali biste dopustiti malo dodatnog rasta kako biste omekšali rez i učinili ga sofisticiranijim.

Kratke Buzz Cut Fade frizure

Dugi Buzz Cut

Duga buzz frizura može imati mnogo oblika, a najpopularniji je šišanje pomiješano sa zujalom kosom sa strane. Odlično za muškarce pravilnog izgleda, šišanje duge kose nudi dodatne mogućnosti oblikovanja koje nisu dostupne s kraćim šišanjem. Na primjer, šišanje s duljom kosom na vrhu može se oblikovati pomadom ili glinom za teksturiran, prirodan izgled koji dodaje volumen i dubinu.

Dugi Buzz Cut

Alternativno, možda ćete radije upariti buzz cut s resama, Cezarovu frizuru ili bočnu stranu sa prednje strane. Caesarov rez postignut je duljom zujatom kosom na vrhu pomoću štitnika broj 4 i uparen sa blijeđenjem sa strane. Možete ostaviti duže šiške počešljane prema naprijed i visjeti preko čela ili pomesti sa strane za vrlo kratku frizuru lige.

Buzz Cut za dugu kosu

Srednji Buzz Cut

Ako želite sredinu, srednja frizura može biti savršena frizura koja nije prekratka ni duga. Općenito ošišane s brojem 3 na vrhu i 1 ili 2 sa strane, srednje frizure su zbijene i sužene za elegantan izgled. Za jednostavno podrezivanje koje vam neće izložiti tjeme, ali neće prebrzo izrasti, počnite s ovim 3 buzz cut -a.

Srednji Buzz Cut

Buzz Cut Mohawk

Mohow izrezan u žurbi ima odvažnu prednost koja nije za ljude slabih srca. Bez obzira jeste li zlonamjerni alfa mužjak ili samo tinejdžerski loš dječak, zujana mohawk frizura savršen je izgled za muškarce s kratkom kosom koji se žele istaknuti iz gomile i okrenuti glave.

Buzz Cut Mohawk

Trik je u tome da ostavite komad dlake širok dva centimetra, a zatim ostatak glave zviznite do kože. Kontrast stvara hrabru estetiku koja je fleksibilna koliko i originalna. Nanesite gel, pomadu ili vosak kroz kosu i oblikujte mini mohawk.

Zvuk Mohawka

Undercut Buzz Cut

Podrezan buzz rez započinje zujanjem sa strane i stražnje strane glave na istu dužinu, a zatim ostavlja vrlo kratku kosu na vrhu. Slično visokoj i uskoj, ošišana frizura može biti kraća ili dulja, ovisno o duljini kose koju držite na vrhu.

Undercut Buzz Cut

Za oštar izgled stranice možete obrijati prema dolje; inače, mala duljina može biti elegantna, s niskim održavanjem i svestrana za profesionalne muškarce. U konačnici, zujana kosa s podrezanom kosom može biti izvrstan način da promijenite svoj izgled iz klasične verzije ove popularne frizure.

Buzz Cut s Undercutom

Buzz izrezan sa šiškama

Izrežite šiške uz buzz ako želite oponašati kratki krop. Također poznat kao francuski usjev ili kratka resa, ošišani zujani rez započinje šišanjem sa konusom sa strana kako bi se uklopio stil. Ošišana frizura na vrhu je još uvijek vrlo kratka, ali šiške ispred ostaju malo duže radi fleksibilnosti u oblikovanju. Šiške se tada mogu češljati prema naprijed i dolje poput Cezara ili ih pomesti u stranu radi jednostavne frizure Ivy League.

Buzz izrezan sa šiškama

Buzz Cut Taper

Konus zujanja ošišan je sredina za muškarce koji žele zadržati kratku kosu bez izlaganja kože. Općenito, konusno blijeđenje stapa kosu sa vaših strana i natrag u tjeme, dok se šiljasta frizura stapa kraće, ali ostavlja malo kose pri dnu. Buzz cut sa konusom dobra je frizura za profesionalne muškarce ili momke koji žele kratku frizuru koja je glatka i šarmantna, a da pritom nije previše nervozna.

Buzz Cut Taper

Kako bi suženje izblijedjelo s zujalom kosom, vaš brijač završava proces sužavanja štitnikom #1 ili #2 i zadržava određenu dužinu. Buzz cut je još uvijek kratko ošišan i bit će u kontrastu s kraćim izblijedjelim stranama. Svjež i jedinstven, ovaj trend popularan je jer omekšava glavu i crte lica, a ipak je muževan i čistog kroja.

Buzz Cut Taper Fade

Buzz Cut Designs

Buzz krojevi nude cool način za prilagodbu vaše frizure. Od linija do cik -cakova do jedinstvenih oblika, dizajn kose dodaje štih minimalnoj frizuri. Dečki mogu obrijati svoje omiljene dizajnerske ideje u izblijedjele strane ili izravno u zujanu kosu na vrhu.

Buzz Cut Designs

Indukcijski rez

Indukcijski rez najkraći je zujanje koje možete dobiti bez brijanja glave do kože. Kao vojna frizura, indukcijsko šišanje može se ošišati na istu dužinu oko glave ili upariti s obrijanim stranama. Trebali biste se unaprijed složiti s odlukom jer nema povratka nakon što ova frizura bez stražara ošiša vašu kosu.

Indukcijski rez

Pogodno za sve tipove kose, indukcijsko šišanje posebno je korisno za dečke s prorijeđenom kosom ili uvučenim kosom kose koji nisu spremni obrijati glavu. Istaknite rub prema gore, teške strništa ili gustu bradu kako biste nadopunili stil.

Indukcijski Buzz Cut

Burr Cut

Burr cut je vrsta kraćeg zujanja, savršenog za muškarce koji žele vrlo bliski stil. Nešto dulje od indukcijskog šišanja, burr buzz rez najbolje izgleda na dečkima koji imaju punu liniju kose i gustu kosu. Ovu kratku frizuru možete sami ošišati kod kuće s kvalitetnim škarama i učiniti je ujednačenom za kosu oko glave.

Burr Buzz Cut

Ako se želite ošišati u brijačnici, bolje će izgledati sužavanje sa strana i na leđima s rezom #1 ili #2 na vrhu i linijom uz liniju kose. Elegantno i za mlade i za starije muškarce, eksperimentirajte sa frizurom i pustite bradu za vruću, mladenačku estetiku.

Burr Cut

Butch Cut

Butch cut najduži je stil zujanja za muškarce i sličan je kroju za posadu. Kosa na vrhu također je poznata kao šišanje, a kosa na vrhu zuja se škarama pomoću štitnika s brojem 3 ili 4. Za razliku od tradicionalnog šišanja, najpopularnija varijacija frizure s bučkicom je blijeđenje šišanja. S duljom kosom na vrhu, blijeđenje spaja bočne i stražnje strane glave kako bi se suzio izgled i stvorio kontrast.

Rezanje četkom

Leđa i bokovi postupno se smanjuju kako dosežu uši, stvarajući kratku, ali gustu sliku. Rezanje četkom idealno je za dečke koji nose kroj Ivy League, jer kad naraste, transformirat će se u standardni kroj za posadu.

Brush Cut Fade

Buzz Cut with Line

Buzz cut s linijom dodaje razinu uzbuđenja koju inače ne dobivate standardnim cut buzzom. Bez mogućnosti miješanja dužina za upečatljivu privlačnost, možete obrijati oštru liniju sa strane glave za moderan muški izgled.

Buzz Cut with Line

Ono što ovaj trend čini popularnim je to što se možete poigrati s linijom kako biste bili sigurni da se novost nije izgubila. Jedna linija može biti šira i deblja ako želite privući pažnju ljudi, ili može biti tanka ako pokušavate biti suptilni. Dečki čak mogu dobiti 2 ili 3 crte urezane u svoj rez. Također, linijski dizajn funkcionira kao tvrdi dio koji ističe zujani vrh i izblijedjele ili podrezane strane.

Buzz Cut s linijskim dizajnom

Buzz Cut Shape Up

Buzz cut s oblikom prema gore je kad vaš brijač ošiša kosu i sljepoočnice kako bi stvorio oštre, vidljive linije. Također poznat kao linija ili rub prema gore, učinak je upečatljiv jer oblikovanje pomaže očistiti sve neuredne niti ili neravnine koje mogu stršiti.

Buzz Cut with Shape Up

Slično, line up koristi oštre rezove za promjenu proporcija vašeg lica i kose, što rezultira agresivnim, grubim stilom.

Buzz Cut with Line Up

Buzz Cut broj 1

Šišanje broj 1 najkraća je frizura koju možete dobiti sa štitnikom pričvršćenim za šišanje. Najbliže povezano s indukcijskim šišanjem, duljina šišanja broj 1 odgovara ostavljanju 1/8 inča kose, stvarajući vrlo kratku kosu bez zahtjeva za oblikovanjem.

1 Buzz Cut

Ako želite svuda izrezati 1 zujanje, možete preskočiti brijačnicu i samo se ošišati kod kuće škarama. Za dečke koji žele kontrast, tražite od svog brijača #1 na vrhu, ali sa izblijedjelim stranama. Da biste zadržali ovaj rez i zadržali ga svježim, redovito će vam biti potrebno šišanje.

Buzz Cut broj 1

Buzz Cut broj 2

Šišanje broj 2 ostavlja kosu duljom i omogućuje vam oblikovanje kratke kose, no frizura je i dalje jako zujana i laka za napraviti. Poznata i kao brušenje, duljina šišanja broj 2 ošišat će vašu kosu na 1/4 inča, zadržavajući tek toliko dlake da pokrije naše tjeme i smanji vidljivost.

2 Buzz Cut

Dečki mogu koristiti #2 štitnik po cijeloj glavi ili se zalijepiti za #2 na vrhu s #1 ili blijeđenjem kože sa strana i na leđima. U kombinaciji s čistom linijom kose, njegovanom dlakom na licu i teksturiranim stilom, ova zgodna frizura je elegantna i glatka.

Buzz Cut broj 2

Buzz Cut broj 3

Šišanje s brojem 3 održava duljinu na vrhu na 3/8 inča i uobičajena je frizura s obzirom da je to temelj za klasičnu zujalu frizuru 3-2-1. Također poznat kao rezanje četkom ili butch, štitnik #3 na vrhu s #2 sa strane i na leđima stvara samo pravu razinu kontrasta i stila.

3 Buzz Cut

Alternativno, neki muškarci žele redovitu frizuru sa brojem 3 ili 4. Ujednačena i ujednačena, ova duža zujana frizura izgleda bolje s četvrtastim oblikom glave i čistim obrijanim licem ili s malo čekinja.

Buzz Cut broj 3

Buzz Cut za crnce

Kao jedno od najpopularnijih frizura za crnce, šišanje je i dalje u trendu. Bez obzira želite li ošišanje šišanja ili vrlo kratku frizuru oblikovanu u valove, šišanje za crnce daje čist, svjež izgled. Za profinjenu elegantnu frizuru koja će okrenuti glavu, dečki bi trebali upariti zujatu crnu kosu s privremenim blijeđenjem, liniju i kratku bradu.

Buzz Cut za crnce

Buzz Cut za muškarce Azije

Buzz cut vrući je trend za azijske muškarce koji preferiraju kratku kosu. Od indukcijskog reza do burra, butcha i posade, azijski rez zujanja omogućuje vam da istražite niz stilova i duljina. Budući da je azijska kosa tipično gusta i ravna, prirodno je prikladna za hladnu frizuru. Počnite s izblijedjenjem ili podrezivanjem sa strane i kratkim podšišanim vrhom, a zatim pustite da kosa izraste s vremenom za oblikovanje različitog izgleda.

Buzz Cut za muškarce Azije

Buzz Cut za bijele muškarce

Buzz cut bijelog tipa ludo je cool i minimalistički, pogotovo ako je pravilno podšišan i stiliziran. Unatoč kratkoj kosi, muškarci mogu postati kreativni sa svojim šišanjem. Bez obzira obrijate li strane, pustite punu bradu, ofarbate kosu u plavo ili eksperimentirate s različitim frizurama, bijeli muškarci mogu imati mnogo načina na koje možete odjenuti frizuru.

Buzz Cut za bijele muškarce

Boys Buzz Cut

Buzz cut prirodna je frizura za dječake, osobito u proljeće i ljeto. Bez obzira jeste li umorni od oblikovanja frizure svojih dječaka za školu ili samo želite jednostavnu frizuru koju mu možete dati kod kuće, dječje šišanje moglo bi biti prava frizura za vašeg dječačića. Hladno, slatko i bez održavanja, samo pazite da strane budu kraće od zujave kose na vrhu za definiran, trendovski izgled.

Boys Buzz Cut

Trebam li dobiti Buzz Cut?

Buzz frizura je robusna, seksi i ne zahtijeva mnogo održavanja, ali prije nego što dobijete ovu kratku frizuru, važno je zamisliti kako biste izgledali sa šišanjem. Hoćete li se ošišati ili ne, ovisi o vašim crtama lica, vrsti kose i stilu. Počnite tako što ćete se pogledati u ogledalo i zamisliti šišanje. Ako imate mršavo lice, isklesanu čeljust i visoke jagodice, izgled izrezanog zujanja trebao bi vam pristajati.

Slično, muškarci s gustom kosom vjerojatno će izgledati dobro s zujalom glavom. Ako imate tanku ili prorijeđenu kosu s opadajućom kosom kose, možda biste trebali početi s visokim izblijedjenjem kože s vrlo kratkom kosom na vrhu. Dečki uvijek mogu eksperimentirati s dužom zujatom kosom i kratkim izblijedjelim stranama kako bi vidjeli sviđa li im se kratki stil.

Postoje različite vrste šišanja koje možete zatražiti u brijačnici, stoga razgovarajte sa svojim brijačem prije nego zatražite zujatu kosu.

Trebam li dobiti Buzz Cut

Vole li žene Buzz Cuts?

Neke žene vole šišanje muškaraca, dok neke djevojke to ne vole. Zaista ovisi o ženi. Međutim, uvijek je važno zapamtiti da ako joj se stvarno sviđate, neće mariti za vašu kosu. Muška kosa uvijek može izrasti, pa ako je nešto tako trivijalno kao što je vrlo kratka frizura spriječava da izađe s vama, vjerojatno je bolje da pronađete nekoga tko nije tako plitko. Ako želite dotjerati svoju frizuru, s obzirom na to da punu bradu dobijete za moderan, muževan izgled.

Kako biste izgledali s Buzz izrezom