51 Šiljaste frizure za muškarce

Tražite najbolje muške šiljaste frizure? Šiljata kosa pojavila se na sceni 90 -ih i odmah postala jedna od najpopularnijih frizura za dečke. Danas je šiljasta kosa ponovno u trendu, a muškarci traže najtoplije načine za oblikovanje šiljaste frizure. Od kratke šiljaste kose do srednje duljine i dugih frizura do neurednih verzija s teksturom, pokazat ćemo vam kako dobiti frizuru sa šiljcima za modernog džentlmena.

I dok je ne tako davno šiljasta kosa značila korištenje obilne količine gela za kosu kako bi se pramenovi zbili u debele šiljke, najnovije frizure imaju prirodniji, teksturirani izgled. To znači da muškarci prijete jakim gelovima za kosu u korist proizvoda za oblikovanje poput pomade, voska ili gline.

Evo primjera hladne duge i kratke kose s šiškama koje dečki trebaju probati 2021!

Šiljaste frizure za muškarce

Najbolje šiljaste frizure za muškarce

S toliko varijacija šiljatih frizura i stilova, može biti teško odlučiti se za izgled. Za početak, gotovo svi ovi rezovi imaju kratku kosu sa strane. Hoćete li odabrati izbljeđivanje kose ili podrezivanje ovisi o vašim osobnim preferencijama, ali trend “kratke strane, dugačak vrh” pruža stilski kontrastni završetak.

Šiljata kosa za dečke

Kako biste trebali nanijeti kosu na kosu, doista ovisi o tome s koliko duljine morate raditi i o tipu kose. Različiti stilovi djelovat će s različitim teksturama i određivati ​​jačinu pomade ili voska. Očito je da je s ravnom gustom kosom najlakše raditi i omogućuje dečkima da dobiju razne popularne stilove šišanja.

Šiljata kosa

Volite li kratku šiljastu kosu ili dugu kosu s šiljcima na vrhu, postoje razne vrste šiljastih frizura. Istražite ove trendovske načine nošenja muške šiljaste kose kako biste dobili ideje za šišanje za vaš sljedeći odlazak u brijačnicu.

Neuredna šiljasta frizura

Šiljasta prednja kosa

Kosa sprijeda je tradicionalnog izgleda. Dečki s šiljatim prednjim dijelom znali su smrznuti ili istaknuti svoje vrhove. Iako još možete podignuti šiške, preporučujemo teksturiraniju i prirodniju završnu obradu.

Kosa naspramna sprijeda

Kratka šiljata kosa

Kratke šiljaste frizure uvijek je lakše upravljati i oblikovati, pogotovo ako imate valovitu ili kovrčavu kosu. U kombinaciji s izblijedjenjem ili podrezivanjem sa strane, dečki mogu zadržati izgled jednostavnim i urednim ili neurednim i složenim. Kao jednu od najboljih kratkih frizura koje trenutno možete dobiti, toplo preporučujemo dečkima da isprobaju šiljato blijeđenje kose.

Kratka šiljata kosa

Spiked Faux Hawk

Umjetni jastreb postao je jedno od najfinijih frizura za muškarce. Zbog svog oštrog i buntovnog stila, umjetni jastreb sa šiljcima definitivno je miljenik brijačnice. Upotrijebite dobar proizvod za kosu kako bi vam pramenovi bili uspravni dok ih sve usmjeravate prema sredini kako biste postigli stil.

Spiked Faux Hawk

Duga šiljata kosa

Muške srednje i duge šiljaste frizure sve su popularnije kako se duljina i sužene strane vraćaju u modu.

Duga šiljata kosa

Blijeđenje kose

Šiljato blijeđenje kose najsvestranija je verzija šišanja. S izblijedjelim stranama koje ne zahtijevaju oblikovanje, ova frizura zaista služi kao osnova za sve ostale moderne frizure.

Blijeđenje kose

Kako nasipati kosu

Za dobro nanošenje kose potreban je dobar proizvod za oblikovanje, češalj i sušilo za kosu. Najbolji proizvodi za nanošenje kose su jake pomade, gelovi ili voskovi koji neće stvoriti krutu tvrdu kosu koja se lomi i ljušti.

Kako biste narasli kosu, slijedite ove upute:

  1. Operite kosu kako biste uklonili sve prethodne proizvode i počnite s čistom kosom. Osušite se ručnikom, ali ga ostavite malo vlažnim kako biste lakše radili. Ako imate kovrčavu ili valovitu kosu, češljem poravnajte pramenove i riješite čvorove ili zaplete.
  2. Oblikovanje kratke šiljaste kose je malo lakše jer vaša kosa ima manju težinu. Za kratke šiljaste frizure, uhvatite prstima neki proizvod za oblikovanje i utrljajte ga, neprestano idući napred -nazad. Za neurednu šiljastu kosu upotrijebite svjetliji vosak ili pomadu za oblikovanje umjesto gela ili ljepila. Pazite da se proizvod ne zgruda na jednom mjestu i ravnomjerno rasporedi.
  3. Sada zgrabite šake kose i počnite ih povlačiti kako biste stvorili šiljak. Svaku možete usmjeriti i držati na mjestu 5 do 10 sekundi.
  4. Za dugu šiljatu kosu ponovite iste korake, ali upotrijebite pomadu za čvrsto držanje i eventualno osušite kosu fenom kako biste osigurali zadržavanje.
  5. Konačno, za dodatno držanje, čak možete nanijeti i lak za kosu kako bi valovita ili kovrčava kosa ostala na mjestu.

Samo zapamtite da, ako želite oblikovati neurednu šiljastu kosu, slobodno neka vam šiljci idu u različitim smjerovima ili prođite rukama kroz kosu za manje strukturiranu, raščupaniju frizuru.

Kako nasipati kosu

Cool Spiked Hair For Guys

Šiljasta frizura može se postići s različitim tipovima kose i dužinama, samo pogledajte neke od dugih i kratkih šišanja koje smo pronašli u nastavku!

Undercut + debeli teksturirani šiljasti vrh

Cool šiljaste frizure

Nisko blijeđenje + šiljci srednje duljine

Šiljata kosa

High Fade + Line Up + Neuredna tekstura šiljate kose

Muške frizure sa šiljcima

Sužene strane + neuredna šiljasta prednja strana

Neuredna šiljata kosa

Spiked Faux Hawk + High Burst Fade

Duge šiljaste frizure

Klasična kratka šiljata kosa

Kratka šiljata kosa za muškarce

High Fade + Long Thick Spikes

Muške šiljaste frizure

Blijeđenje kratke šiljate kose + brada

Šiljaste frizure

Šiljast bočni dio + nisko blijeđenje kože + brada

Šiljast bočni dio + nisko blijeđenje kože + brada

Duga šiljata kosa s resama

Duga šiljata kosa s resama

Šiljast moderni quiff + visoko ćelavo izblijedjenje

Šiljast moderni quiff + visoko ćelavo izblijedjenje

Kratka šiljata kosa + Visoko suženje blijedi

Kratka šiljata kosa + Visoko suženje blijedi

Obrijane strane + kratka šiljata kosa sprijeda

Obrijane strane + kratka šiljata kosa sprijeda

Messy Spiked Hair Fade

Messy Spiked Hair Fade

Gusta šiljata kosa + visoko blijeđenje

Gusta šiljata kosa + visoko blijeđenje

Šiljata kosa na vrhu + kratke strane

Muška šiljata kosa

Spiky Faux Hawk Fade

Spiky Faux Hawk Fade

Neuredni šiljci + dugačke šiške

Neuredni šiljci + dugačke šiške

Faux Hawk s kratkim šiljcima + visoka ćelavost

Šiljata kosa za dječake

Želirana šiljasta kosa + sužene strane

Muška raširena kosa

Podšišana šiljasta kosa

Podšišana šiljasta kosa

Češalj sa šiljcima preko + tvrdi dio + visoko blijeđenje

Češalj sa šiljcima preko + tvrdi dio + visoko blijeđenje

Za još nježnije krojeve i stilove pogledajte naš potpuni vodič za najbolje nove muške frizure!