50 čudovitih jesenskih pričesk in senčil

Od poletnega videza do jesenskega ni vedno lahko, vendar menimo, da vam lahko ta prehod olajšamo z jesenskimi barvami las. Seveda jih navdihuje narava, kaj pa je jeseni lepšega od narave same? Torej, sedite, se sprostite, prelistajte naših petdeset idej in poiščite tisto, ki vam je najbolj všeč. Čeprav vas moramo opozoriti. Vsi so tako čudoviti, da boste težko izbrali samo enega.

1. Rjavi lasje s poudarki na jeseni

Daleč od tega, da bi bil le odtenek rjave barve, je to pravzaprav cimet, pomešan z muškatnim oreščkom. Tu in tam ima nekaj blond svetlobe, ki zmehčajo mešanico barv in pritegnejo svetlobo neposredno nanjo.

barva las za cimet in blond

Vir

2. Bogata jesenska rdeča barva las

Kar zadeva jesenske barve las, je to temno rdeč žamet, ki vam bo popolnoma ustrezal v ledenem jesenskem vzdušju. Ta bogata rdeča se dopolnjuje z vsem, kar se dogaja v naravi okoli vas, kar pomeni tiste tone rumene, zlate in rje.

rdeče žametne jesenske barve za lase

Vir

3. Gobova rjava

Ali postane bolj jesensko od tega? Če res želite biti v tonu s padcem zunaj, potem je to zagotovo ena najbolj primernih barv. Je zelo mat rjave barve z zemeljskimi odtenki in le rahlo sivo barvo, ki predstavlja kamenje in prah. Popolno!

gobe rjave jesenske barve las

Vir

4. Vroča čokolada

Čeprav je danes latte z začimbami iz buč postal tradicionalna jesenska pijača, marsikdo ni pozabil na začinjeno vročo čokolado. Uporabite ga kot navdih za jesenske barve las.

vroče čokoladne jesenske barve za lase

Vir

5. Lubje gozdnega drevesa

Ste bili kdaj v gozdu okoli popoldneva na topel septembrski dan, ko sonce razsvetli drevesa? To je barva njihovega lubja, ki jo lahko zdaj uporabite za svoje lase. Začinite ga s kakšno blondinko ali začinite z nekaj rjave barve.

lubje gozdnega drevesa jesenske barve las

Vir

6. Cimetovi vrtinci

Jesenske barve las lahko v tej sezoni navdihujejo tudi vaša najljubša živila. In cimetove žemljice so zagotovo ena izmed njih. Ta barva se tako imenuje, ker ima svetlo rjavo podlago, ki nas spominja na začimbo in platinasto blond sprednjo stran, ki je podobna glazuri, ki jo uporabljajo za pecivo.

cimetove vrtinčke padajo barve las

Vir

7. Barva las iz mahagonija s poudarki karamele

Dodajanje karamele mahagoniju je bila morda ena največjih človekovih idej pri jesenskih barvah las. Dva odtenka se odlično dopolnjujeta in ju posladkata. Le najti morate pravo ravnovesje.

Barve za lase rjave do karamelne barve Balayage

Vir

8. Jesenski poudarki za rjave lase

Kako jesensko poudarite rjave lase? Točno takole. Poskušate zrcaliti tisto, kar vidite zunaj, in ponoviti padajoče liste in njihove barve. Vrhunce lahko vidite zelo dobro, če poravnate lase in se odločite za uporabo sijaja.

jesenska rja jesenske barve las

Vir

9. Burgundija, prežeta z zlatom

Infuzije so zelo priljubljene v jesenskem času. Čaj potrebujete toliko kot karkoli drugega. Zakaj torej ne bi dodali infuzije za vaše jesenske barve las? To je živahno bordo, pomešano z malo vina in zažgano z zlatimi odtenki.

bordo in zlata infuzija barve za lase

Vir

10. Auburn in blond jesenske barve las

Natančneje, to je opečena sienna kostanjeva, zakrpana z umazanimi blond svetlobami. Rezultat je čudovita mešanica, ki bi ji lahko rekli brondina, ki se bolj nagiba k rjavi strani kot blondinka. Kakorkoli, všeč nam je.

zažgane sienna kostanjeve in blond jesenske barve las

Vir

11. Črna rjava rjava

Če je barva vsaj za polovico hladnejša, kot pove že njeno ime, potem ste za priboljšek. Odtenek nas spominja na medene sladke prašne slive, ki sedijo visoko na drevesih in čakajo, da jih poberejo, saj jih zadnji od sadja, preden jih zmrzne, osvoji od nas.

barve slive v senci rjavolaska

Vir

12. Posušeni listi in led

Druga barva las, ki prihaja naravnost iz narave, je ta blond ombre iz ledene gore. Imenuje se mrtvi listi, pokriti z ledom, razlog pa ne bi mogel biti bolj očiten. Odtenek mat rjave barve na vrhu je pomešan s sivo in se proti konicam stopi v umetno blondinko ledene gore.

barve odmrlih listov in padajočih las

Vir

13. Rose Gold jesenske barve za lase

Ali niste mislili, da bomo pozabili omeniti najpomembnejšo barvo zadnjih nekaj sezon, kajne? Rožnato zlato je že nekaj let na ustnicah, nohtih, oblačilih, nakitu in da, na laseh in to nam je zelo všeč.

rožnato zlato jesensko barvo las

Vir

14. Sivo nebo

Nebo se spremeni v svetlo modro v mračno sivo, ko na njegovo mesto pride poletje in jesen. Toda to bi vas moralo razveseliti, saj lahko videz padajočih barv za lase kopirate. To je mat siva balayaga na osnovi naravne rjavolaske.

sivo nebo padajo barve las

Vir

15. Jesenska blond barva las

Kaj je jesenska blondinka, vprašate? No, za razliko od poletne blondinke, ki spominja na peščene plaže ali sončnice na zlatih poljih, jesenska blondinka govori o kapljanju medu, muškatnega oreščka in zarjavelih listov povsod.

tople blond jesenske barve las

Vir

16. Jesenska barva las za svetlo kožo

Tradicija pravi, da svetlejšo polt pohvali lepa blondinka. Pravimo, da jeseni obrnete mizo in se odpravite na ta ognjeni odtenek pikantne jajčevine. Tako je sijajna, da skoraj izgleda kot les.

Začinjene jesensko obarvane barve las

Vir

17. Bogata svetlo rjava barva las

Če smo se naučili nekaj, je to, da morajo biti jesenske barve las bogate. Ni prostora za dolgočasne barve, ki nimajo sijaja in telesa. To je na primer eden najbolj razkošnih rjavih rjavih, ki smo jih kdaj videli, ki se začne s tonom kave na ravni glave in konča s temno karamelo.

jesensko svetlo jesensko barvo las

Vir

18. Temno rjavi lasje z nizkimi in svetlimi točkami

Ste zaljubljeni v svoje temno rjave lase in niste prepričani, ali bi morali dobiti te blondinke? Še vedno pa čutite, da bi vaša koža in oči lahko porabili malo svetlobe. No, potem veste rešitev, kajne? Slabe luči.

naravne temno rjave jesenske barve las

Vir

19. Rdeče bakrene jesenske barve za lase

Ker mat počasi izginja kot trend v modi in ličilih, kovinski slog pa zavzema mesto, sta se pojavili dve novi barvi las. Govorimo seveda o bakru in medenini. Oba sta popolni jesenski barvi las.

Rdeče bakrene jesenske barve za lase

Vir

20. Rdeča in blondinka Balayage

Običajno bi zmajali z glavo do rdeče, pomešane z blondinko, kot si rekel brokoli na pici. Tudi če bi šlo za jesenske barve las. Toda ne prej, ko smo pomislili na dobro količino balayage. Res lahko dela čudeže, kajne?

Rdeče in blond barve za lase Balayage Hair

Vir

21. Sončniki

Slišali ste za vrhunce in slabe točke. Če pa poznate svoje pričeske in poleg tega jesenske barve las, se morate zavedati tudi sončnic. To so nevidni poudarki, ki izgledajo, kot da ste nekaj časa preživeli na soncu.

sončne kestenjaste jesenske barve las

Vir

22. Kraljevska vijolična

Ugotovili smo že, da je vijolična in njena celotna družina priljubljena med vsemi jesenskimi barvami las. Tako smo na večerjo povabili še enega. Spoznajte kraljevsko vijolično, odtenek, zaradi katerega se boste spraševali, zakaj tega niste nosili prej.

kraljevsko vijolična barva las

Vir

23. Zima prihaja

Kaj pomeni jesen? Buče, noč čarovnic, lepe barve, preveliki puloverji in vroča čokolada. Seveda. Toda to tudi pomeni, da prihaja zima. Uber slavni stavek lahko posnemate s svojo pričesko. Temno rjavo ombre z ledenimi konicami.

zima prihaja jeseni barve las

Vir

24. Topitev jesenske vrtnice

Na žalost jeseni vse vrtnice odpadejo in se z ostalimi listi topijo v tleh. Pretvorite to v vir zelo umetniškega in poetičnega inspa za vaše jesenske barve las. To je rožnato ombre talino, ki prehaja iz temne v svetlobo.

Fall Rose Melt jesenske barve za lase

Vir

25. Mocha Balayage

Nič ni tako kot skodelica vroče moke, ki se kuha v hladnem novembrskem jutru, kajne? Začnite z rjavolasko podlago in mešajte v različnih odtenkih svetlo rjave in blond barve, dokler ne pridete do moke. Njam!

Mocha bayalage na osnovi temno rjavolaske barve las

Vir

26. Padec las za blondinke

Kako so blondinke jeseni? Sliši se kot ena tistih šal z blondinkami, ki privijačijo žarnico. Le ta je zakonit. To so mehki blond svetli odtenki na temnejši blond osnovi. Rezultat je umazan blond odtenek, ki je kot nalašč za hojo jeseni.

mehki blond poudarki na temno blond podlagi padajo barve las

Vir

27. Barve jesenskih las Chai Latte

Ko je pravilno narejeno, masala chai latte konča kot zelo rahlo obarvana pijača, skoraj bela, s pridihom bež kremastosti. Točno takšna, kot naj bi bila ta barva las. Med tem odtenkom pijte chai latte. Chai-ception!

barve las za jesen chai latte

Vir

28. Tople oranžne jesenske barve za lase

Druga barva, ki jo lahko poskusite nositi jeseni, je oranžna. Ima veliko pomožnih odtenkov, ki se jih lahko lotite, dokler ne najdete tistega, ki se pravilno ujema z vašo kožo in barvo oči. Ta je na primer svetla in toplo oranžna.

tople oranžne svetlo -jesenske barve las

Vir

29. Mokri pločnik

Na našo srečo je trg zdaj poln dobesedno na stotine, če ne celo na tisoče različnih odtenkov barvil, ki lahko zadovoljijo vsako našo muhavost. Prav tako so poimenovani zelo izrecno, da bi poosebljali točno tisto, kar iščemo. To je moker pločnik.

barve las za mokre pločnike

Vir

30. Bledo modro nebo

Čeprav je jesen in se boste odločili za jesenske barve las, to ne pomeni, da modrega neba še ni. Še vedno ga lahko vidite, včasih zelo bled in lahek. Tako kot ta odtenek modre barve. Seznanite ga z gledališko ličenje in kapico.

bledo modro nebo padajo barve las

Vir

31. Deževen dan siv

Jeseni je lahko veliko dni, ko se zbudite ob zvoku dežja ob oknih. Vendar so lahko zunanje barve vaš vir iznajdljivosti. Ta odtenek sive se imenuje deževen dan in mislimo, da smo romantično zaljubljeni vanj.

deževen dan jesenske barve las

Vir

32. Oblačno dnevno sivo

Če siva deževna dneva ni bila dovolj za jesenske barve las, kaj pa oblačno dnevno sivo? To je utišan temno siv, ki se, ko doseže konice pramenov, pretopi v pramen, skoraj belkast ton.

oblačen dan jeseni barve las

Vir

33. Jesenski sončni zahod

Je kaj lepšega od jesenskega sončnega zahoda? Zdi se, da bledo modro in sivo nebo gori le na tisoče rdečih in pomarančnih odtenkov. To je senca, ki jo nameravate. Odlično deluje, če imate modre oči.

jesenski sončni zahod jesenske barve las

Vir

34. Bronde jesenske barve las

Če niste ljubiteljica muhastih barv za lase, ki jih navdihuje narava, in jih želite čim bolj poenostaviti, imamo rešitev tudi za vas. Spoznajte bronde. To je kombinacija blondinke in rjave barve, od tod tudi ime.

brond jesenske barve za lase

Vir

35. Beli med

Noben seznam jesenskih barv za lase ne bi bil popoln brez bledo blondinke. Ta odtenek se imenuje beli med zaradi nenavadne podobnosti s sladkim užitkom. Najbolj neverjetno je, da popolnoma prehaja v zimsko barvo.

bele barve las medene jeseni

Vir

36. Bučna začimba

Da, to je barva, ki ste jo čakali, vemo. Jeseni mora biti vse začinjeno z bučami, vključno z lasmi. Seznanite ga z mat rjavo šminko in zlato kovinsko ličenje. Prepričajte se, da so vaše obrvi dobro definirane.

bučne začimbe jesenske barve za lase

Vir

37. Halloween jesenske barve las

Če ste pravi jesenski fanatik, imate lahko za noč čarovnic celo posebno barvo las. Lahko je neonski odtenek Jack-o-lantern. Ustrezni dodatki za noč čarovnic so v tem primeru nujni, prav tako dramatična ličila.

barve las za noč čarovnic

Vir

38. Temni feniks

Natančneje, ta kombinacija barv je pravzaprav temna feniksna podlaga z naslednjimi neoni: oranžna, fuksija in rumena. To ni za tiste s slabim srcem, ampak kakšne čudovite jesenske barve las so to.

Temni Phoenix z uporabo neonskih barv za lase Fuschia, Orange, Yellow

Vir

39. Gorčične jesenske barve za lase

Morda se sprašujete, kaj ima gorčica z jesenjo. Nič. Vendar pa je senca absolutno za umreti in to je tisto, kar boste zagotovo videli okoli sebe, ko bodo listi začeli rumeniti.

gorčične barve las

Vir

40. Mandarinske jesenske barve za lase

Niste zaljubljeni v gorčico in iščete nekaj slajšega in nekoliko toplejšega? Kaj pa mandarina? Ne pozabite le, da ta odtenek zahteva minimalno ali golo ličenje, saj je že tako težko na oko.

mandarinske jesenske barve za lase

Vir

41. Temno zelene jesenske barve las

Po pomarančah se zdaj pogovorimo o zelenjavi, ki jo lahko nosite to jesen. To je temno zelena, ki izgleda skoraj kot mah ali lišaj. Odlično je v kombinaciji s senčilom v bučni barvi za vrhunski jesenski videz.

temno zelene jesenske barve las

Vir

42. Misty Green Fall Hair Barve

Ta je bolj umirjen odtenek zelene, za tiste, ki se želite ukvarjati z nekonvencionalno barvo, vendar morate kljub temu upoštevati pisarniški kodeks oblačenja. Pri določeni svetlobi lahko skoraj preide v sivo in to imamo radi.

megleno zeleni lasje padajo barve las

Vir

43. Forest Green

Kaj pa, če bi jeseni nosili ves gozd v laseh? Ta barva je neverjetno sveža, hladna in sijajna. Začnete lahko s podlago iz temnega maha in pustite, da se nekoliko osvetli, ko doseže konice vaših ključavnic.

gozdno zeleni lasje padajo barve las

Vir

44. Lunine plime

Čeprav se temu odtenku reče lunarna plima, je to dejansko siva skrilavca v kombinaciji z brinovo zeleno. Ko gre za jesenske barve las, je prav tako neverjetno, kot si mislite. Tu se kliče bordo ali katera koli druga temna ustnica.

Lunar Tides Lasni skrilavci Sivi brin Zelene jesenske barve za lase

Vir

45. Tawny jesenske barve za lase

Na tem seznamu nam ne bi uspelo, ne da bi omenili tawny in neverjetno privlačnost, ki jo ima v jesenski sezoni. Največja stvar pri tem je, da ga lahko dejansko ujemate s senčilom in ustvarite kontinuum.

rjavo -jesenske barve las

Vir

46. ​​Barve las za jesenske medenjake

Nadaljujemo s seznamom jesenskih živil, ki lahko navdihujejo tudi naše barve las, tukaj so medenjaki. Odličen način, da ga nosite, je sprejetje boho chic stila. Lahko spletete nekaj drobnih pletenic in hkrati ustvarite nekaj neurejenih valov na plaži.

barve las za medenjake

Vir

47. Barve las Penny Fall

Ta odtenek rjave barve se imenuje penny in je eden naših najljubših. Zaljubljeni smo tudi v to, kako je bilo oblikovano na tej vzletno -pristajalni stezi. Po njem je raztresenih majhnih belih cvetov, ki seveda niso obvezni, vendar menimo, da bi jih vseeno morali nositi samo zato, ker so tako lepi.

penny jesenske barve za lase

Vir

48. Barve las za arašidovo jesen

Bolj kot arašidovo maslo kot samo arašidovo, ta barva las res izgleda okusno. Ugani kaj? Lahko ga povežete s svetlo rdečo šminko ali grozdnim in to jesen si oglejte arašidovo maslo in žele.

barve las za arašidovo jesen

Vir

49. Umber jesenske barve za lase

Ta odtenek dimljene blondinke se imenuje umber in ne moremo preboleti, kako neverjetno izgleda, še posebej na bledo polt. Kombinirajte ga z nežno roza šminko in senčilom in dejansko boste lahko videti kot balerina.

temne jesenske barve las

Vir

50. Barve las za jesensko jesen

Ste vedno sanjali, da bi izgledali kot italijanski model? Potem bližnjica do tega so neverjetni lasje. Ta odtenek rjave barve se imenuje les in lahko naredi čudeže, če imate modre oči. Morda celo naredite naslovnico Voguea!

lesne barve las

Vir

Zaključek

Teh petdeset čudovitih jesenskih barv za lase je kot nalašč za prehod iz vročih v hladne letne čase. Vse jih navdihuje narava, kar pomeni, da se boste popolnoma ujemali z zunanjostjo. Pišite nam v spodnji odsek komentarjev in nam sporočite, kateri je vaš najljubši!