60 odtenkov rdečih las, ki izgledajo prav vsem

Odtenki rdečih las so izredno vabljivi. Nekatere se vam morda zdijo težke, vendar ne skrbite! Za vsak rdeč odtenek obstaja na tone pododtenkov.

Prepričani smo, da boste našli točno tisto, kar iščete, da dosežete osupljiv videz rdečih las.

S temi čudovitimi primeri rdečih las ugotovite, kateri odtenek rdeče je najbolj primeren za vaš ton kože!

1. Odtenki rdečih las: bakreno rdeča

odtenki rdečih las temni bakreni lasjeVir

Ta podpisna barva, ki spominja na poletni sončni zahod, je globoka in bogata. Celotno dimenzijo tega rdečega odtenka povečajo mehki romantični valovi.

2. Kratki rjavi lasje

kratki kostanjevi lasje pixie cutVir

Z okusnim čokoladnim lesketanjem je ta globoko rjava barva eden najbogatejših odtenkov rdeče barve las. Idealen je tako za svetle tone kot za srednje tone kože.

3. Ognjeno čokoladno rdeča barva las

Čokoladno rdeči lasjeVir

Drew Barrymore je preizkusila številne odtenke rdečih las. Menimo, da je varno reči, da ji ta ognjeni čokoladni odtenek ustreza do popolnosti. Njena ljubka porcelanasta koža in modre oči so poudarjene zahvaljujoč bogatim odtenkom te rdeče odtenke.

4. Temno rdeči lasje

kodrasti temno rdeči lasjeVir

Srednji ten kože tega dekleta je v središču pozornosti zahvaljujoč popolnoma uokvirjenim ognjenim obročem. Med najrazličnejšimi odtenki rdeče barve las je ta skovan kot temno rdeč ali bordo.

5. Blondinka z rdečim odtenkom: Jagodna blondinka

Jagodna blondinkaVir

Trendi in zagotovo nepričakovan rdeč odtenek je jagodna blondinka. Preizkusite to rdečo barvo las, če imate porcelanast odtenek kože. Elegantna, jagodna blondinka velja za konzervativno barvo las z modnim zasukom naprej.

6. Auburn barva las: popoln jesenski videz

Auburn barva za laseVir

Temnejši kestenjast odtenek za popestritev oblačnih dni, polt in življenje. Najboljša stvar pri izbiri odtenkov rdečih las je, da so vedno topli in bogati, ne glede na to, da so na temnejšem ali svetlejšem koncu barvnega spektra.

7. Ognjeni valovi mandarine z označenimi nasveti

Mandarinska barva lasVir

Ti ognjeno rdeči odtenki so mojstrsko združeni v ustvarjalni balayage. Mandarinska rdeča izgleda sladko in elegantno. Vendar je to drzna barva izjave, zaradi katere se nekatere glave obrnejo.

8. Rjavolaska spozna rdeče odtenke las

Črni in rdeči lasjeVir

Močan videz, dosežen z ustvarjanjem temno kestenjasto rdečih odtenkov na rjavolaskih laseh. Za oster prikaz teh močnih barv las nosite frizuro polovično navzgor – navzdol.

9. Ombre rdečih las

Ombre rdečih lasVir

Ko gre za ombre, je neskončno veliko možnosti za igranje z odtenki rdečih las. To je ukročena različica, ki se začne s temno rjavo barvo in konča s toplimi bakrenimi odtenki.

10. Romantičen videz: ingverjevi lasje

Ingverjevi lasjeVir

Znano je dejstvo, da so ingverjevi lasje idealni za posvetlitev in poudarjanje svetlih tonov kože. Ta ingverjev videz dopolnjujejo svetlejši breskavi toni konic las. Celotnemu videzu dodajo dodatno mehko svetlobo.

11. Romantični ingverjevi valovi

Ingverjevi valoviVir

Med odtenki rdečih las je ingver edinstvena mešanica rdeče in zlate blondinke. Topel lesk te rdeče barve las posvetli modre in zelene oči ter porcelanasto kožo.

12. Odtenki rdečih las

Odtenki rdečih lasVir

Ta večplastna frizura srednje dolžine deluje kot platno za spreten prikaz vseh odtenkov rdeče barve. Najlažji jagodno blond in odtenki mandarine z bakrenim poudarkom na stranskih šiškah dodajo globino pisani grivi.

13. Barva las Curly Auburn

Kovrčasto rjavi lasjeVir

Odtenki rdečih las ustrezajo vsakemu tipu las. Samo poglejte te čudovite lahke kestenjaste obročke. Vzemite namig za naslednjo idejo o barvi las.

14. Zajec Boho Jessica

rdeči lasjeVir

Vemo, da smo pravkar omenili risanega junaka. Toda ta živo ognjeno rdeč odtenek si zasluži vse pohvale, ki jih lahko dobi. Oblikoval se je kot želeni standard za tiste, ki želijo svoji barvi las dodati nekaj gorečih tonov.

15. Rdeči rjavi lasje

Rdeči rjavi lasjeVir

Bogato rjava, pomešana z rdečimi črtami in svetlo zlato rjava proti koncem. Idealno za osvetlitev čudovite rjave barve oči in brezhibne polti.

16. Globoko rdeči lasje

Rdeči lasjeVir

Rdeče barve z vinskim navdihom, od slivovih odtenkov rdečih las do bordo odtenkov rdečih las, so že nekaj let navdušene. So močne barve za lase, zato jih morate le nositi v preprostih frizurah.

17. Temno bakreni kratki valoviti Bob

Temno bakreni kratki valoviti BobVir

Temni bakreni lasje, ki so debeli in bogati s teksturo. Popoln način, da barvi dodate še več sijaja, je ta kratek valovit bob.

18. Odtenki rdeče barve las: mahagonij in kostanj

kodrasti rdeči lasjeVir

Ti osupljivi obročki prinašajo svetlobo v vsakem rdečem odtenku. Igriva mešanica mahagonija in kostanja v bogatem, a na videz breztežnem bogastvu kodrov.

19. Rdeče barve las Balayage

rdeča balajažaVir

Če bi imeli 50 odtenkov rdeče, bi jih lahko zmešali v popolnem balaju, kar ponazarja ta slika. Osnova je čokoladno rdeča, medtem ko so šibke svetlo rjave barve. Poudarki segajo od jagodne blondinke do svetlega bakra.

20. Rdeči lasje s poudarki

Rdeči lasje z osvetlitvijo Keramični lasje s poudarkiVir

Dodajanje poudarkov v svetlejših tonih na bogate kestenjaste lase doda dodatno odbojnost in volumen z ustvarjanjem globine. Dosezite ta videz z ustvarjanjem ohlapnih valov. Valovi dodajo glasnost tudi sicer ukročeni pričeski. Poleg tega svetlobo lovijo drugače, kar ustvarja čudovit prikaz odtenkov rdečih las.

21. Slive Rdeče poudarki na temnih laseh

Rdeči poudarki na temnih lasehVir

Osvežen videz, ki vsebuje slivovo rdečo barvo las, uporabljeno tako, da ustvari popolnoma uokvirjeno strukturo. Frizura seveda pomaga, vendar so rdeči odtenki, ki jih navdihuje vino, ključni element tega osupljivega videza.

22. Burgundija Red Pixie Cut

Burgundija Red Pixie CutVir

Je bordo odtenek rdeče? Ja, res je. Čeprav hladnejši, bordo do murvni odtenki rdečih las so še vedno del družine rdečih barv za lase. Ta krasen pixie kroj je začinjen z bordo rdečo barvo las.

23. Bakreno rdeči lasje

Bakreno rdeči lasjeVir

Temno bakreni poudarki dopolnjujejo temno čokoladno rjavo podlago. Ta zaraščen pixie kroj ne bi mogel biti privlačnejši.

24. Kratki bakreni rdeči lasje

Kratki bakreni rdeči lasjeVir

Kdor je mislil, da so odtenki rdečih las primerni le za dolgo bogato grivo, bo priča nasprotnem. Ta popolnoma bakreno rdeča pixie kroja je izjemno laskava za porcelanasto belo kožo in zeleno barvo oči.

25. Odtenki rdeče: ingver, oranžna in rja

Odtenki rdečih lasVir

Še en primer, ko se odtenki rdeče barve las srečajo, da ustvarijo osupljiv prikaz odtenkov, ki spominjajo na sončni zahod. Poletje se razvija, zato je to pravi čas, da osvežite svoj videz s podobno pisano grivo.

26. Svetlo kestenjasta rdeča barva

Auburn rdeča barvaVir

Ta klasičen odtenek rdeče je eleganten, eleganten, a tudi napreden. S tako lepo barvo las, ki potrebuje dodatno oblikovanje las?

27. Dolgi rdeči lasje

Rdeči dolgi lasjeVir

Od vseh odtenkov rdeče barve za lase ta temno bakreno rdeča predstavlja popolno ravnovesje med toplino zlate blondinke in hladnejšimi bogatimi odtenki rjave barve. Z mešanico rdečih las.

28. Rdeči odtenki las – drugačna balaža

rdeča balajažaVir

Ena od prednosti balayagea je, da se za ustvarjanje spektakularnega videza ni treba zanašati na običajno barvo las. To je popoln primer nekonvencionalnega balayaža, katerega rezultat je le osupljiv.

29. Črno -rdeči lasje: Ombre

Ombre črnih in rdečih lasVir

Ta dramatičen videz uporablja dve barvi blokov, ki se medsebojno poudarjata. Črna in rdeča se lepo ujemata. Kljub temu je ta vrsta ombre izrazit videz, ki morda ni preveč primeren za bolj konzervativna okolja.

30. Jagodno rdeča blondinka

Jagodno rdeča blondinkaVir

Še en izjemen primer balayage rdečih odtenkov, tokrat z mehko noto. Sprejmite poletno vzdušje te jagodno rdeče barve las.

31. Burgundija rdeča na dolgih laseh

Burgundija rdečaVir

Očarljiva barva iz palete rdečih odtenkov las. Ta barva najbolje izgleda na debelo bogati grivi, slojno oblikovani.

32. Rdečkasto rjavi lasje

Rdeče rjavi lasjeVir

Mehki rdečkasti odtenki tega temno rdečega odtenka spominjajo na toplo jesensko sonce. Ta barva las je idealna za posvetlitev svetlih tonov kože. Kljub temu ni priporočljivo za srednje in temnejšo polt.

33. Subtilni bakreni rdeči lasje

Subtilni bakreni rdeči lasjeVir

To je vredna možnost, če želite naravni videz rdečih las. Barve za lase, ki posnemajo naraven videz, so enostavne za vzdrževanje. Poleg tega je svetlo rdeč odtenek, kot je ta, idealno usklajen s težnjami tega poletja.

34. Odtenki rdeče barve las: kestenjasto z oranžnimi poudarki

Auburn z oranžnimi poudarkiVir

Všeč nam je, kako temno rdeči odtenki in svetlo rdeči poudarki dodajo globino in bogastvo globoki kestenjasti podlagi.

35. Različni odtenki rdeče: Maroon Red

Odtenki rdeče Maroon RedVir

Medtem ko meji na kostanjevo rdečo, je ta temno rjava barva las hladnejša in treznejša. Kljub temu je to odtenek rdečih las z držo. Emma Stone je mojstrica odtenkov rdečih las, saj smo videli, kako se ponaša z vsakim odtenkom, od korenčka do ingverja do bakra in mahagonija.

36. Čokoladno rdeči lasje

Čokoladno rdeči lasjeVir

Barve las iz mahagonija ali čokolade izgledajo laskavo za vse. Poleg tega lahko glede na vaš ton kože in želje eksperimentirate z bogato paleto tonov vsakega pododtenka rdečih las. Ta čokoladno rdeč odtenek je osupljivo poudarjen z zlatim odtenkom.

37. Češnjevi rdeči lasje

Češnjevi rdeči lasjeVir

Umirjene češnjeve note te čudovite rdeče barve las zmehčajo oster videz. Ne moremo, da ne opazimo, kako ognjene note okrepijo s svileno gladko obliko.

38. Rdeča ideja za barvanje las: bakreno rdeča

Bakreno rdečaVir

Včasih je lahko ena barva bolj izjava kot mešanica barv. Ko je barva tega izvrstnega bakreno rdečega odtenka, ne bi moglo biti resničnejše. Navdušujoč pogled je izhajal iz rafaelitske slike.

39. Ognjeno rdeče opozorilo

balayage rdečih lasVir

Požar, ujet v edinstveno mešanico odtenkov rdečih las. Poskusite poustvariti ta videz in vse presenetite z živahno izjavo ombre. Poletne počitnice so tik pred vrati, zato pustite domišljiji prosto pot z eno najbolj neverjetnih ženskih pričesk.

40. Vintage bakreni videz rdečih las

starinska pričeska rdeči lasjeVir

Ne le ženska pričeska ima elegantno vintage vibo, ampak tudi barva las. Ta poliran in zastarel bakreni odtenek je popolnoma osupljiv.

41. Odtenki naravnih rdečih las: temni ingver

Naravni rdeči lasjeVir

Nekatere ženske se rodijo s tem, druge si prizadevajo za to. Ta topla naravna rdeča barva las ni nič manj kot elegantna in elegantna. Če za vas ni ravno pravi odtenek ingverja, lahko poskusite še veliko drugih.

42. Jagodna blondinka na dolgih valovitih laseh

Jagodna blondinka na dolgih valovitih lasehVir

Odkar je Nicole Kidman na rdeči preprogi debitirala s to kraljevsko barvo, je jagodna blondinka ostala ena izmed najbolj priljubljenih zvezdnikov. Če se vam zdi preprosta blond barva las preveč običajna, poskusite ta blond odtenek z jagodnim pridihom.

43. Odtenki rdečih las: oranžna

oranžna barva las odtenki rdečih lasVir

Podpisna barva, ki je že nekaj časa na lestvicah trendov. Z lahkoto se počutite preobremenjeni z barvo izjave, kot je temnejša oranžna. Lahko pa si ga olajšate z napetimi pričeskami ali pričeskami, kot je ta priložnostni updo.

44. Lasje iz mahagonija

Odtenki rdečih las iz mahagonijaVir

Mahagoni je klasična barva. Vendar klasike ne smemo zamenjati s skromnostjo. Bogati rdeči odtenki, pomešani z rjavim in zlatim, naredijo mahagoni brezčasno lepo barvo.

45. Bakrena mavrica

oranžno rdeči lasjeVir

Ta videz mojstrsko združuje bakreno rdeče odtenke. Obožujemo gladek prehod iz temnejšega bakra v svetle, na koncu skoraj blond bakrene odtenke. Ker je bakreno rdeča barva izrazita barva las, si jo olajšajte z napeto pričesko.

46. ​​Različni odtenki rdečih las: zarjavelo rdeče

zarjaveli rdeči blond lasjeVir

Ta balayage uporablja blondinko za osvetlitev in poudarke na rjavo rdeči podlagi. Tako znižani rdeči odtenki pridobijo globino in strukturo.

47. Crimson Red

Grimizno rdečaVir

Obožujemo ta odtenek rdeče, poudarjen z globokimi oranžnimi podtoni. Včasih je vse, kar morate še bolj opozoriti na čudovite odtenke rdečih las, enako čudovita rdeča šminka.

48. Rdeči lasje Balayage

Rdeči lasje BalayageVir

Vijolično rdeča, kestenjasto rdeča barva las, oranžna, bakrena in ingverjeva mešanica za ustvarjanje edinstvenega videza. Večplastni valoviti lasje pomagajo razbrati najboljše iz vsakega odtenka ali rdečih las.

49. Bakreno rdeča ombre

Bakreni rdeči ombreVir

Ta videz je enostavno odstraniti, saj so ti bakreni odtenki videti tako naravni. Odličen način, da popestrite rez srednje dolžine.

50. Light Auburn Balayage: Odtenki rdečih las

Balayage odtenki rdečih lasVir

Obožujemo ta naravni videz z uporabo svetlo rjave barve kot platna za igranje z različnimi odtenki rdečih las, kot so jagodna blondinka, ingverjevi poudarki in bakrene svetlobe.

51. Deep Crimson Red Bob

bob frizura rdeči lasjeVir

Globok odtenek rdečih las je najlažji način za okrepitev srednje dolge frizure.

52. Rdeč in blond ombre iz mahagonija

Blondinka Ombre na rdečih lasehVir

Uglajen videz z elegantnim pridihom. Topel mehak mahagoni sega do brade in poudarja svetel ten kože in rjavo barvo oči. Hiter prehod v blondinko prinaša osvežujočo in energično noto.

53. Petdeset odtenkov rdeče: Eleganten kratek Bob Maroon Red

Kratek Bob Maroon RedVir

Je maroon odtenek rdeče? Prefinjen rdeč odsev bi moral biti vaš namig za odgovor. Ta eleganten kratki bob za večji učinek združuje kostanjevo z bakreno rdečo in bordo barvo.

54. Zarjavelo rdeče ombre

Rjavo rdeče ombreVir

Morda je eden najbolj podcenjenih odtenkov rdečih las zarjavelo rdeče. Prav tako se razlikuje od globljih odtenkov do skoraj rožnatih not, kot so bile tiste, ki so bile uporabljene za ustvarjanje tega čudovitega ombra. Za večplastne dolge lase s poraščenimi šiški ustvarite ohlapne valove, ki so idealni za poudarjanje odtenkov rdečih las in vaših lastnosti.

55. Bakreno rdeči lasje

Bakreno rdeči lasje letnikVir

Ta privlačen vintage slog vas bo zagotovo postavil v središče pozornosti, še posebej, če se ponašate s čudovitim bakreno rdečim odtenkom z globoko oranžnimi notami. Poskusite za nepozaben slavnostni nastop.

56. Odtenki rdeče: sončno oranžna

Sončna oranžnaVir

Še en primer te močne izjave o rdeči barvi las. Ta sončni oranžno-rdeč odtenek je idealen za porcelansko belo kožo do srednjih tonov kože.

57. Rdeča barva las: mahagoni

Rdeča barva las MahagoniVir

Mahagoni, ki je dovolj omehčan, da se šteje za primernega za bolj konzervativno delovno okolje, lahko tudi sveti, če je poudarjen s subtilnimi svetlejšimi toni. Obožujemo subtilne uokvirjene kestenjaste podtone.

58. Ognjeno oranžna Updo

Orange UpdoVir

Ključ do izbire prave rdeče barve med bogatimi odtenki rdečih las je poznavanje vaših polti. Ta ognjeno oranžna je primerna za toplo polt, za hladnejšo polt pa morda ne bo delovala tako rumeno.

59. Temno rjava barva las

Temno rjava barva lasVir

Nevtralna ličila in zibljiva temno rjava barva las za prefinjen videz. Ti princeski valovi se odlično ujemajo s priložnostnim dnevnim videzom ali večernim izletom.

60. Odtenki rdečih las: Deep Crimson

Odtenki rdečih las globoko rdeči lasjeVir

Tako živahen rdeč odtenek je najbolje dopolniti s temnejšimi odtenki. Dodajo barvno globino, naredijo rdeč odtenek bolj prilagojen in razkošen.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Obstaja veliko odtenkov rdečih las, s katerimi lahko eksperimentirate. Če pa niste prepričani, kaj izbrati, poskusite s poltrajnimi barvami za lase. Tako boste lahko zamenjali odtenke rdečih las, dokler ne najdete popolnega ujema za vas.

Ta članek vam je ponudil 60 neverjetnih odtenkov rdeče, ki jih lahko izbirate med naslednjo spremembo (pa naj bo to stalna ali ne)!