Modri ​​lasje: 50 osupljivih načinov športa in upravljanja z njim!

Nekonvencionalne barve las so že vrsto let ena izmed pričesk za IT in vi lahko Pravzaprav poiščite način, da nosite eno, tudi modre lase, tudi če ste bolj sproščena oseba.

Nam ne verjamete? Nato se pomaknite ali drsite in odkrijte najbolj kul način športnih modrih las. Pripravljene imamo ideje, ki vas bodo navdihnile, ne glede na to, ali imate kratke ali dolge lase, če ste ležerni ali hladno, razdraženo dekle.

Kaj torej čakaš? Začnimo odkrivati ​​najbolj kul načine za modre lase v vseh odtenkih, odtenkih, kombinacijah in priložnostih!

Model zelenih las GIF - Poišči & amp; Delite na GIPHY

I. Odtenki modre

1. Temno modri lasje

temno modri lasjeVir

Začeli bomo z res drznim odtenkom, ki vas bo zagotovo opazil! Nosite svoje temno modre lase brezplačno ali jih zberite v majhnem repu zadaj za zelo kratek pogled navzgor, ki bo pustil vaš obraz brez raztresenih dlačic.

2. Modri ​​črni lasje v pletenici

modri črni lasje v pleteniciVir

Lep način za predstavitev las, bodisi modrih ali črnih ali samo modrih ali v kateri koli drugi barvi, je z pletenjem.

Ljubka deklica je šla za ohlapno francosko pletenico, ki se začne okoli brade in jo nosi čez ramo.

3. Modri ​​in vijolični lasje

modri in vijolični lasjeVir

Zakaj bi se zadovoljili z eno samo barvo, če se lahko odločite za dve ali več? Naj vas navdihne ta modro -vijolična kombinacija s temno modrimi koreninami in vijoličnimi nasveti. Valoviti lasje in pletenica pa še dodatno poudarijo barvno mešanico.

4. Pastelno modri lasje

pastelno modri lasjeVir

Kot smo že povedali, za vsakogar obstaja odtenek modre barve. Če vam močne, drzne barve niso všeč, se odločite za pastelno modro barvo, ki je skoraj ledena in očara vsakogar s svojim novim videzom. Klobuk je tudi zelo kul dotik!

5. Modri ​​lasje Ombre

modri ombre lasjeVir

Lepoti ombre modrih las smo že namenili članek, ki pa tudi s tega seznama ni mogel zgrešiti, še posebej, če se ombre zlije iz čudovite turkizne barve, kot je zgoraj.

6. Svetlo modri lasje

svetlo modri lasjeVir

Še ena lepa in osupljiva alternativa temnejšemu bluzu. Za to svetlo modro barvo las se lahko odločite kadar koli, vendar bo v hladnih zimskih mesecih verjetno videti še posebej čudovito. Ledena kraljica s toplim srcem, kdorkoli?

7. Modra barva las

modra barva las na valovitih lasehVir

Nasprotno pa bi bil ta odtenek modre z zelenimi poudarki še posebej ljubek v vročih poletnih mesecih – deloma zaradi živahnih odtenkov, deloma zato, ker bo vse spominjal na lase morskih deklic (hladen trend sam po sebi).

8. Polnočno modri lasje

polnočno modri lasjeVir

Omenili smo jih, zato so tukaj: to je prvi od več temnejših odtenkov modre barve, o katerih bomo razpravljali na tem seznamu.

Ta polnočno modra barva las je krepka, a subtilna – skoraj se zdi, kot da svetloba na zelo temne rjavolaske lase pada na pravi način in ustvarja valove.

9. Vijolični in modri lasje v zgornjem vozlu

vijolični in modri lasje v zgornjem vozluVir

Tu se dogaja precej, zato bomo začeli z barvo las. Gre namreč za mešanje barv na temno modri podlagi, ki ima tudi vijolične, zelene in več odtenkov modre barve.

Da bi bili vsi bolj očitni, so bili lasje na konicah zviti in ujeti v neurejen zgornji vozel. Osupljiva in resnična predstava!

10. Mornarsko modri lasje

mornarsko modri lasjeVir

Ta mornarsko modra barva je tako temna, da spet izgleda, kot da je ženska, ki jo nosi, rjavolaska. To je lahko popoln odtenek za vas, če želite modre lase, vendar z njim ne more biti preveč vpadljiv.

11. Zeleni srebrno modri lasje

zeleni srebrno modri lasjeVir

To je še ena mešanica barv, tokrat v hladnejših odtenkih. Občudujte kombinacijo ledeno modrih las z zelenimi in sivimi odtenki na valovitih laseh.

12. Črno -modri lasje

črno -modri lasjeVir

Tega ultra lepega videza preprosto ne moremo dobiti dovolj. Zgornja deklica se je odločila za skoraj modro modro barvo z zelenkastimi konicami in rjavolasko ter vidnim videzom. Njeni dolgi lasje so valoviti, prosti in tako lepi.

13. Roza in modri lasje z vijolično

roza in modri lasje z vijoličnoVir

Zagotovo boste želeli pustiti lase svobodne in viseče, če imate v sebi toliko hladnih barv. Samo poglejte to hladno mešanico modre barve s skoraj belimi poudarki z lila in temno rožnato podlago.

14. Električno modri lasje

električno modri lasjeVir

Izstopite, pojdite na elektriko! Samo v laseh, seveda s to zelo hladno električno modro barvo, oblikovano naravnost, svobodno in dolgo! Modre obrvi so seveda neobvezne.

15. Modri ​​in zeleni lasje

modri in zeleni lasjeVir

Še en zelo lep primer modrozelenih las s temnimi koreninami. Spravite vse lase spredaj in čez ramo ter jih pustite valovite in divje. Dobili boste tudi umetne šiške na strani.

16. Modri ​​sivi lasje

modro sivi lasjeVir

Še en odličen primer osupljivega ombre dela. Modri ​​lasje se začnejo temnejši in nato stopijo v modro siv odtenek. Dobro definirani kodri služijo za poudarjanje spremembe barve za učinek, podoben vodi.

17. Modri ​​poudarki na črnih laseh z modrimi šiškami

modri odtenki na črnih laseh z modrimi šiškamiVir

Večina kombinacij modrih las se začne na temni podlagi, zato je enostavno razumeti, zakaj. Vzemite na primer na primer, da imate rjavolasko podlago, ki je postala hladnejša zaradi modrih ravnih čelnih šišk in modrih konic, ujetih v grdo pecivo.

18. Črni lasje z modrimi nasveti I

črni lasje z modrimi konicamiVir

Lahko se odločite tudi za modre nasvete. Zgoraj lahko vidite skoraj ombre podoben primer, ko se modra začne topiti od približno srednje dolgih las. Videz ima boho občutek zahvaljujoč beli cvetlični kroni in lepi obleki.

19. Obledeli ledeno modri lasje

zbledeli ledeno modri lasjeVir

Ta odtenek modre je tako zbledel, da je videti skoraj bel ali siv (odvisno od luči). Korenine so tudi vidne, a ponosno obrabljene v pol-navzgor polovično spuščeni pričeski, ki se konča v neurejeni, nizko spuščeni punđi.

20. Modre in blond pričeske

Modre in blond pričeskeVir

Večina modrih pričesk se začne na temni podlagi, vendar to ne pomeni, da jih ne morete kombinirati tudi s svetlimi lasmi, ravno nasprotno! Blondinka z modrimi nasveti je še lepša zaradi ohlapne, a zapletene polovice pletenice.

21. Pričeske z modrimi poudarki

pričeske z modrimi odtenkiVir

Kot ste že zlahka videli, obstaja toliko načinov, kako nositi modre lase, in eden najlažjih je, če dodate nekaj modrih poudarkov ali luči. Lahko jih naredite tako redke ali polne, kot želite.

22. Pričeske z modrimi nasveti II

rjavolaska z valovitimi lasmi z modrimi odtenkiVir

Ne moremo predstaviti samo ene ideje o temnih laseh z modrimi nasveti, ne pa takrat, ko je tam veliko lepih primerov. Tokrat se aqua modra začne čez raven ramen in je oblikovana v dobro opredeljenih kodrih.

23. Rožnati in modri poudarki v konjskem repu z ribjim repom

modri in roza poudarki v pleteniciVir

Nosite lase v ribjem repu, da resnično pokažete barve las. Zgornja gospa ima tako modre kot rožnate odtenke, oba pa sta lepo prikazana v stilu pletenja.

24. Lasje sirene v pleteni kroni

modri siranski lasje v francoski pleteniciVir

To idejo za lase modre sirene lepo predstavljajo dvojne krone, podobne kroni. To je odlična pričeska za posebno priložnost, na primer zabavo ali celo poroko.

25. Modri ​​lasje z ledeno modrimi nasveti

modri lasje z ledeno modrimi konicamiVir

Videli ste torej temne lase z modrimi konicami, kaj pa modri lasje s še bolj modrimi konicami.

Začnite s temno modro podlago in se nato poigrajte z modrimi odtenki, dokler ne končate z ledeno modrimi nasveti. Idealen tako za zimo kot za poletje.

26. Modri ​​lasje sirene

modri lasje morske dekliceVir

Ne omenjamo prvič las sirene, a ali je res pomembno, ko je toliko lepih primerov? To čudovito modro-zeleno-sivo delo balayage vzemite za dodaten navdih.

27. Kraljevsko modra pričeska

kraljevsko modra pričeskaVir

Naj bo ta kraljevsko modra pričeska še bolj kraljevska, tako da jo povežete s kronsko pletenico in popeljete videz na povsem novo raven!

28. Srebrno siva modra čop

srebrno siv toniran modri čopVir

Morda se na prvi pogled ne zdi tako, vendar je to odličen primer bolj podcenjenega načina nošenja modrih las.

Poiščite srebrno siv, skoraj jekleno modri odtenek in ga nosite v nizkem repu s šiškami, ki uokvirjajo obraz, za osupljive učinke.

29. Vijolično modri pastelni lasje

pastelno vijolično modri ravni lasjeVir

Večina modrih odtenkov las ima zelen ali siv podton. Vendar pa zgoraj vidite skoraj vijolično modro barvo, ki izgleda naravnost iz pravljice.

30. Modri ​​poudarki Peekaboo

modri peekaboo poudarkiVir

Si želite modre lase, pa tudi to ni dovoljeno ali pa preprosto ne želite videti modrega vsak dan? Nato pojdite na modre poudarke, ki jih lahko kadar koli skrijete pred znamenitostmi, če vam z njimi dolgčas (ali pa morate).

II. Modra za različne dolžine las

31. Kratki modri lasje – Pixie s podrezanimi in lasnimi vzorci

kratka modra pixie s podrezanimi in lasmiVir

To je tako nervozno, kot je razburljivo! Ne samo, da imate močan odtenek električno modre barve, ampak tudi pixie kroj v kombinaciji s podrezanimi in geometrijskimi vzorci las.

32. Modre pričeske za kratke lase

modre pričeske za kratke laseVir

Za daljše kratke lase in slajši videz izberite pastelno modro zeleno barvo las, ki jo lahko oblikujete s šiškami in razbarvanimi valovitimi lasmi. Še en pogled naravnost iz pravljice!

33. Pričeske srednje dolžine z modrimi poudarki

Pričeske srednje dolžine z modrimi poudarkiVir

Ko bodo vaši lasje spet zrasli do srednje dolgih, boste lažje dodali poudarke. Naj vas torej zgornja slika navdihne, kako lahko kombinirate zeleno in modro za učinek, podoben morju.

34. Lasje do ramen – modri lob

modri dolgi bobVir

Na dolgi bob osnovi imate modro in črno. Lasje so tudi poravnani, da popolnoma padajo, vendar obstaja še en element presenečenja: dobro narejen, pobarvan podrezan. Poglejte, kako enostavno se je skriti in razkriti?

35. Modre pričeske za dolge lase

Modre pričeske za dolge laseVir

Včasih si najlažje oblikujete lase tako, da pustite, da lasje ne padejo, in jim dodate pripomoček za lase. Mačja ušesa zgoraj so tako srčkana, da jih lahko nosite kadar koli!

III. Modre pričeske

36. Nebesno modri lasje v majhnih zvitih dvojicah

Nebesno modri lasje v majhnih zvitih dvojicahVir

Vesoljske žemljice zahtevajo veliko las in jih morda nimate ali pa preprosto niste razpoložen zanje. Zato se odločite za manjšo alternativo: majhne zvite dvojne žemljice. Resnično naredijo ta nebesno modri odtenek modre barve!

37. Vesoljske žemljice v modro-zelenih laseh

modre zelene vesoljske žemljiceVir

Po drugi strani pa z zvitimi vesoljskimi žemljicami razkrijte čudovito modro morsko zeleno ombre delo. Čudovito polovico navzgor, navzdol, ki jo boste preprosto radi nosili.

38. Modri ​​ribji rep na srednje dolgih laseh

modri ribji rep na srednje dolgih lasehVir

Lahko pletete pletenico z ribjim repom, tudi če imate krajše lase. Vzemite za primer to polovico ribjega repa na srednjih laseh! Popolnoma se ujema z morskimi odtenki las.

39. Blue Half Up Bun

modra do polovice žemljica z zvezdamiVir

Temu mraku bi lahko rekli preprosto modro – lasje so poleg lepe polovične žemljice čudovito polepšani z luštnimi dodatki za lase.

40. Modro zelena pixie ombre s spodrezano

modro zelen pixie ombre s podrezanoVir

Še en primer pixie striženja dolgih šišk s podrezano s kombinacijo modrih las, če želite, saj je manj obrito oblikovanih las.

41. Pričeske modre pletenice

pričeske modre pleteniceVir

Ah, lepota pletenic! To je le še en od mnogih primerov, kako lahko pletenice pokažejo vašo barvo las in v tem primeru ustvarijo osupljive valove, ki skoraj oživijo barvanje.

42. Pričeske modrega tkanja

pričeske modrega tkanjaVir

Barvanje las v močni barvi jih lahko nekoliko poškoduje, še posebej, če to storite večkrat. Prihajajo tkanja, ki vam pomagajo postati tako ustvarjalna z barvo las, hkrati pa ščitijo vaše lase.

43. Pričeske modrega Boba

modre bob pričeskeVir

Celoten članek smo posvetili številnim vrstam odbitkov, ki jih lahko uporabite, vendar je ta odtenek modre tako lep, da bi bilo škoda, če tega boba ne bi vključili tudi tukaj.

44. Modre pričeske s pletenico – do polovice

preprosta pletenica do poloviceVir

Pletenice so zelo pogoste v smislu polovičnih pričesk in enostavno je razumeti, zakaj. Na straneh glave naredite dve preprosti pletenici, ju povežite zadaj v pol-pletenico in pustite, da preostali lasje vsem dajo modrino.

45. Dekle z modrimi lasmi in pecivom

ombre modre pričeskeVir

Ta ohlapna pričeska z visoko punđo je lahko popolna izbira, ko se vam mudi, imate slabe lase ali pa si želite le bolj sproščen videz, ki ne bo zahteval preveč pozornosti ves dan.

IV. Znani modri lasje

46. ​​Katy Perry Modri ​​lasje

modri lasje katy perryVir

Znane osebnosti so se pridružile tudi vlaku modrih las in naredile ta trend las še večji, kot je že bil! Eden pomembnih primerov je Katty Perry in njen modri kratek in eleganten bob.

47. Maisie Williams Blue Highlights

maisie williams modri poudarkiVir

Maisie Williams nas je vse ubila s številnimi kul spremembami las, in če ste pozabili, je, preden je postala popolnoma rožnata, nosila tudi modre poudarke in modre lase.

48. Halsey modri lasje

halsey modri lasjeVir

Dolge lase, res kratke, kodraste ali ravne, ima Halsey ves čas, dolžine in barve las. Zgoraj jo vidite v modrem dolgem bobu, ki ga dopolnjuje čelni rob.

49. Modri ​​lasje Hayley Williams

Modri ​​lasje Hayley WilliamsVir

Pravi kameleon za lase, Paramorejeva Hayley Williams nas je presenetila s svojo rdečo, oranžno, črno, modro in vsemi možnimi kombinacijami barv za lase.

Tu je prikazana tudi z rjavimi kodrastimi lasmi, v nasprotju z bolj običajnimi valovitimi ali celo ravnimi prameni.

50. Kylie Jenner Blue Hair

modri lasje kylie jennerVir

Ne nazadnje si oglejte Kylie Jenner v njenih mlajših časih, preden postanete medijski mogotec, kot je danes.

Nosila je veliko pričesk, odbitkov in nekonvencionalnih barv za lase, toda tukaj je nosila le srednje dolg kroj naravnega kroja z modrimi konicami.

Halsey GIF - Poišči & amp; Delite na GIPHY

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Torej, tukaj je nekaj najbolj kul načinov, kako nositi modre lase, če imate kratke do dolge pramene ali če iščete drznejše ali bolj sproščene odtenke!

Kaj torej pravite, ste pripravljeni modri dati priložnost in si lase pobarvati v to res lepo barvo?