50 odličnih idej za barvo las iz pepelnate blond barve, ki jih morate preizkusiti!

Barva las, ki si jo želijo fashionistke in frizerji po vsem svetu, pepelna blondinka obljublja čudovit videz in ne spomnimo se časa, ko temno pepelasta svetlolaska ali svetlo pepela blondinka nista bila v stilu.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj frizure piksi ali nosite lase v osupljivih dolgih stilih, so pepelnati blond lasje odlična možnost za poudarjanje vaše naravne lepote.

Tu so naši izbori za najboljše ideje za pepelno blond barvo las in možnosti oblikovanja za vse dolžine las!

1. Svetla pepelna blond kratka neurejena pričeska

Svetlo pepelna blondinkaVir

Lepoto tega obrezanega ostrega boba poudarja osupljiva pepelnasta barva za lase.

Bodite prepričani, skoraj ledeni videz te kratke neurejene pričeske je med najbolj vročimi in drznimi pričeskami. Obrobljen videz z brezhibnimi pepelnatimi svetlimi lasmi.

2. Svetlo pepelna blondinka Pixie Cut

pixie cut pepel blondinkaVir

Pixie kroji so sami po sebi mladostni in razburljivi. Toda skoraj srebrna pepelasto blond barva las doda še dodatno ostro zarezo. Enostaven za oblikovanje, čudovit za nošenje, to je prava pot, če iščete en-vogue pričeske.

3. Kodrasti kratki pepelni blond lasje

pepel blond lasje kodrastiVir

Svetlo pepelasto blond barva za lase za kratke kodraste lase? Da, prosim! Kodrasti lasje že slovijo po svoji romantični in igrivi privlačnosti.

Dodajte nekaj pepelnih tonov in videti bo popolnoma nepremagljivo! Obožujemo temne korenine, ki se drzno kažejo s to idejo o pričeski.

4. Pepelka Blondinka na kratko Bob

bob frizura pepel blondinka poudarjaVir

Ta videz ima topel občutek in vse zahvaljujoč naravnim blond odtenkom vrhuncev.

Pepelkasto blondinka osvetljuje frizuro bob, medtem ko ti popolni plažni valovi uokvirjajo vse te čudovito tople tone.

5. 70 -letna temno pepela blond barva las

pepelasto blond lasje Taylor SwiftVir

Taylor Swift je ta videz pretresla v elegantnih gala oblekah, na rdeči preprogi, v kavbojkah in majicah ali post-punk oblekah. Naredite to preprosto, tako da izberete edinstveno čudovito barvo za temno pepelno blond lase.

6. Baby Blonde Look

pepela blondinka blondinkaVir

Videz punčke še naprej ustvarja valove. Če je blond vaša naravna barva las, potem s to svetlo pepelasto blond barvo las naredite korak naprej.

Opazite, kako temnolaska postane svetla pepelasto blondinka do konic? To je tisto, kar iščete za popolne odtenke blondinke!

7. Svetlo pepelna blondinka za dolge lase

pepelna blondinka poudari dolge laseVir

Če imate dolge valovite ključavnice, je eden najboljših načinov, kako jih poudariti, tako da dodate kontrastno barvo. Za temnejše barve las so pepelnato blond svetlobni nasveti in nasveti idealni, da razkrijejo naravno lepoto vaših sanjskih valovitih las.

8. Naravna temno pepela blondinka

temno pepel blondinka balayageVir

Tehnika balayage je prišla v ospredje za doseganje čudovitega naravnega videza. Ta kremasta barva las temelji na naravni mešanici svetlo rjavih in temno pepelastih blond odtenkov.

9. Dolgi pepelni blond lasje ombre

pepel blond lasje valoviti lasjeVir

Preprosto nam je všeč, kako barva zbledi od naravne svetlo rjave korenine do čudovitih tonov pepelnatih blond las.

Prav ta naravni videz z drznim robom je ombre tehniko dobil dobro predstavo in nanos na pepelasto blond lase doda dodatne točke.

10. Vidne temne korenine in hladni pepelni blond lasje

temne korenine pepelna blondinkaVir

Šepanje s svojimi temnimi koreninami ni več modna napaka, še posebej, če naravno temne korenine prerastejo in dopolnijo s to čudovito svetlo do srednje pepelno blond barvo las, ki se nanese na konice srednje dolžine.

11. Poletni blond pepelni lasje

pepelna blondinka poudari dolge rjave laseVir

Ta pričeska je tukaj cilj poletnega sloga (ali res vseh letnih časov). Izjemno lahki pepelnati blond nasveti in komaj opazni blond svetlobni poudarki dajejo igrivo noto sicer lepim temnim lasem.

12. Ash Brown z Blondinimi poudarki

pepelnato rjavi lasje blondinkaVir

Debeli čokoladni ali rjavi odtenki se mešajo z očarljivimi blond odtenki, pepelkasto blond ombre pa temu slogu doda le izjemno svetilnost.

13. Pepelkasto blond lasje s poudarki za dolge lase

pepelni blond lasjeVir

Ta slog se odlično poda tako valovitim lasem kot svilnato gladkim ravnim lasem. Bogati odtenki se med seboj izvrstno poudarjajo.

Skrivnost te frizure? Njegova mešanica naravnih pepelnih blond las, blond podlage in blond svetlobe.

14. Zlati pepel Blond Ombre za Rapunzel

gladki dolgi pepelnati blond lasjeVir

Naravna mešanica barv sega od rjave do zlato blond pepelaste barve las do platinasto pepelastih blond las. Skoraj srebrne odtenke olajšajo slog in dodajo sijaj lasem.

15. Črni do pepelni blond lasje

poglej spremeni črne in pepelne blond laseVir

Za dosego tega dramatičnega videza so potrebne spretnosti na ravni mojstra. Čudovit ombre je narejen brezhibno in lase lahko nosite v popolnoma določenih kodrih in odkrijete barvni preliv.

16. Najlažja pepelkasta blondinka v poudarku za dramatičen videz

srebrna pepela blondinka poudari pepel blond laseVir

Ta pepelasto blond pričeska je privlačna in vredna pozornosti. Tega ne zmore vsak, če pa si upate, ko gre za dramatične spremembe videza, pojdite! Poudarki so dobro izraženi, temna podlaga pa je jasno vidna.

17. Črna do srebrna pepelna blondinka

Pepel blond ombreVir

Ste bili vedno ljubitelj kromiranega srebra? Dobra novica je, da jo lahko preizkusite samo na konicah las ali začnete pri srednji dolžini. Vzemite za primer to čudovito fotografijo črnih do srebrno pepelnatih blond las in pustite, da vas navdihne!

18. Svetlo pepelna blondinka na rjavih laseh

svetlo pepel blond ombreVir

Pepelnasto blond odtenki, dodani sladko rjavim lasem do skoraj popolne pokritosti, sploh niso slaba ideja. Lase nosite v živahnih valovih in poudarite čudovito teksturo in odtenke las.

19. Temno rjavi lasje, ki jih poudarja srednje pepelna blondinka

pepelna blondinka poudari temno rjave laseVir

Še ena tekma v nebesih za tiste, ki želijo ublažiti trezno temno rjavo barvo las. Vprašajte frizerja za srednje pepelne blondinke in uživajte v tem elegantnem videzu!

20. Svetlo pepelna blondinka na oranžnih laseh

poglej spremeni oranžno v pepelkasto blond laseVir

Svetlo rjava ali zlatolaska se prepogosto obrne v strašne oranžne odtenke. Svetlo pepelnati blond lasje pa vam lahko prihranijo mukotrpne ure, ki jih preživite s svojim frizerjem in poskušate zmanjšati te nadležne oranžne odtenke.

21. Barva pepela Blonde za vse vaše lase

pepelnati blond lasje s poudarjenimi frizurami bobVir

Pepelnasto blond lasje so lahko videti popolnoma romantično in igrivo, tudi če niso poudarjeni ali poudarjeni zaradi šibkih odtenkov. Ta kul tonirana, skoraj siva barva pepelasto blond las je preprosto osupljiva in primerna za vse letne čase.

22. Ash Blonde Laid Back Bob Cut

pepelkasta blond frizura za ženskeVir

Ležerno in drzno, to je eden najboljših načinov za oblikovanje kratkega pepelkastega blond boba. Svetlo pepelnasto blond odtenek prereže ta rez v ostro izjavo.

23. Ash Blonde z rožnatimi poudarki

Ash Blonde z rožnatimi poudarkiVir

Roza, vijolična, vijolična – igrivi poudarki, primerni za najstnike, ne samo. Ženske sloge s pepelasto blond podlogo lepo dopolnjujejo te barve, ki krepijo svetlobo.

24. Ash Blonde Nasveti za temne lase

pepel blond konča pepel blond ombreVir

Ni boljšega načina, kako povečati odtenke temnih las, kot pa jih dopolniti s blond odtenki. Naravno temni lasje s pepelnatimi blond nasveti ponujajo privlačen prehod, ki je lahko tako subtilen ali blond, kot si želite!

25. Večplastni pepelni blond lasje

večplastna bob zložena bob frizura pepel blond lasjeVir

Se spomnite, kako je Rachel iz Prijateljev postala znana po svojem sloju, ki ga poudarjajo naravni pepelkasti blond lasje? Ta videz je v svoji dvorani slavnih zaradi svoje lepote, naravnega videza in številnih komplimentov, ki jih pritegne.

26. Srebrna pepel Blond Pixie Cut

pepelna blond pixie frizuraVir

Pixie rez z ultra modernim zasukom: spodrezano. Pepelnasto blond lasje v srebrnih tonih, dopolnjeni z močno vijolično barvo spodrezanega, je vaš način, da sprejmete ostro stran.

27. Svetlo pepelasto blond barva za poletno romantiko

medeni pepel blond lasjeVir

Lasje, poljubljeni v sonce, nikoli niso izgledali bolje! Ta pepelasto blondinka svetlih odtenkov je idealna za sončenje to poletje. To je čisto utelešenje poletne romantike in večerov, preživetih na plaži.

28. Pepelka blondinka z nizkimi lučmi

debela pletenica na pepelnih blond lasehVir

Obstaja več različnih odtenkov blondinke in izgledajo odlično, če jih spretno kombinirate. Pepelnato blond svetlika in pepelkasto svetlo blond svetloba se odlično dopolnjujeta v tem obrobu!

29. Ash Blonde Cut z zasukom

halfdo visoka pepela pepelna blond barvaVir

Oglejte si to polovico navzgor z ultrahicnim pogledom. Temne korenine namerno ne ostanejo neobarvane – v središču pozornosti so odlično izpeljana pepelasto blond ombre. Ta slog za ženske uporablja podbarvo-v tem primeru temno-za dosego tega privlačnega sloga.

30. Svilnato gladka pepelna blondinka

pepelasto blond lasjeVir

Opazite, kako je balayage omogočil mešanje srednje pepelnate blond, svetlo pepelnate blond in nežno rjavih in kostanjevih odtenkov v naravnem prehodu? Ta spretna igra odtenkov je poudarjena na teh svilnato gladkih bogatih laseh.

31. Dramatična pepelka blondinka Ombre

Dramatična pepelka blondinka OmbreVir

Potrebujete resen odmerek poguma, da uresničite idejo pepelasto blond ombre, ki se začne s povsem temnimi lasmi.

Toda ta ženska dokazuje, da je to mogoče in s fantastičnimi rezultati! Prehod iz temnih korenin na svetlo pepelasto blond nasvete je preprosto osupljiv.

32. Ash Blonde Balayage na pasu dolgih las

blondinka iz platinastega pepelaVir

Srednja, svetla, temna in umazana pepelkasta blondinka se srečata, da ustvarita to osupljivo balajo. Naravno valovite ključavnice so videti tako zdrave zahvaljujoč svetlim pepelkastim blond odtenkom, medtem ko umazano, temno pepelnato blondinko okrepi pletenica.

33. Pepelka blondinka z vijoličnimi nasveti

vijolični konci na pepelastih blond lasehVir

Pravljični prah se je pravkar ujel v te čudovite pepelasto blond ključavnice. Blond lasje iz platinastega pepela dopolnjujejo svetlo kožo in osvetlijo lastnosti.

34. Srednje pepelna blondinka na rjavih laseh

Srednje pepelna blondinka na rjavih lasehVir

Pepelnato blondinka poudarja rjave lase. Ta videz temnega medu tukaj ni nič manj kot okusen.

35. Ash Blonde Brown Hair Sweet Mix

Pepel blond rjavi lasjeVir

Ta pričeska je lahko formalna ali – če je pravilno oblikovana in z le nekaj dodatki za lase – ležerna in svetla.

36. Srebrno pepelni blond lasje

Srebrno pepelni blond lasjeVir

Srebrna pepelna blondinka ali platinasta pepelna blondinka ne ustrezata vsakemu tonu kože. Če pa ste med srečneži, ki lahko eksperimentirajo s temi pepelnatimi odtenki, pojdite naprej! Vzemite ga z ombre ali balayage.

37. Skoraj beli pepelni blond lasje

blond lasje iz platinastega pepelaVir

Čeprav je precej blizu videzu ledene kraljice, srednje pepelnati blond odtenki v tem balayageu dajejo videz sladek meden ton.

Opazujte naravno lepe prehode od zlate pepelne blondinke do skoraj bele svetlobe.

38. Azijski pepel blond lasje s srebrnimi odtenki

Azijski pepel blond lasVir

Bogastvo in zdravje njenih las sta popolni podlagi za to srebrno pepelkasto plavolasko. Kakšen osupljiv pogled!

39. Zlati pepel blond ključavnice

Zlata pepelka BlondinkaVir

Kratki odsek, ki ga poudarjajo očarljivi blondinki. Obrobje in natančno določeni nasveti delajo čudeže pri enostavnem oblikovanju.

40. Dolga pepelna blondinka

Dolgi pepelni blond lasjeVir

Enakomerna barva las, kot pepelna blondinka, sije v vsem svojem sijaju, če jo nanesete na lepe, elegantne dolge lase. To je en bleščeč primer!

41. Ash Blonde Reverse Ombre

Ash Blonde Reverse OmbreVir

Ta videz je na sceno stopil pred nekaj leti in njegov drzen prehod iz svetlo pepelastih blond korenin v temno črne nasvete mu je pomagal ostati.

42. Obnovljen videz otroka

blondinkaVir

Od srednje pepelnatega blond odtenka korenin do svetlih odtenkov konic, je to romantično preoblikovana punčka, ki izgleda kot nalašč za poletje in pozimi.

43. Ash Blonde Highlights Delo z rdečimi lasmi

pepelasto blondinka na rdečih lasehVir

Nekaterim se zdi, da so blondinke na rdečih laseh rahlo lepljive. Bodite prepričani, da so vse prej kot to in ta čudovit primer to dokazuje!

44. Svetlo pepelna blondinka na temno rjavih laseh

temno rjavi lasje pepelni blond lasjeVir

Te popolne valovite pramene so idealna podlaga za eksperimentiranje s svetlo pepelasto blondinko. Videz je privlačen in dopolnjuje tudi temnejšo polt.

45. Pepelkasto blond lasje z nizko svetlobo

Pepelni blond lasje s karameloVir

Ta neurejena in na videz neprevidna pričeska se tudi ne bi obnesla, če ne bi prišlo do šibkih odtenkov, ki poudarjajo pepelasto blond odtenke.

46. ​​Reverse Ombre: Ash Blonde do Dark Brown

Povratna Ombre Ash BlondinkaVir

Ne tako dramatično kot obratni ombre, ki smo ga predstavili zgoraj, vendar še vedno izvrstno. Nežni kodri odstranijo rob iz tega.

47. Balayage iz srebrnega pepela

Srebrni pepel BalayageVir

Mešanica svetlih pepelnatih blond odtenkov zgoraj je preprosto bleščeča! Izgleda naravno, zdravo in ljubki ženski, ki jo nosi, doda čudovito svetilnost.

48. Mladostna dolga pepelna blondinka

Dolgi pepelni blond lasjeVir

Zlatolaska ali celo Rapunzel bi bili ljubosumni na te zdrave lase v tako privlačnem tonu pepelnate blondinke.

49. Zimski pepel Blondinki

Zimski pepel BlondinkiVir

Ne daje ji samo klobuk in topla oblačila. Ta pepelasto blond barva las bo lepo odražala tiste prijetne žarke zimske svetlobe. Kljub temu imenu lahko to senco športite tudi v vročih mesecih in tudi jeseni!

50. Srednje pepelni blond lasje

Srednje pepelni blond lasjeVir

Srednje pepelnati blond odtenki v tej balayagi so najpomembnejši ton in z dobrim razlogom.

Prehod iz temnih azijskih las v azijsko pepelnato blond je idealno dosežen s temi toni, medtem ko svetli pepelnati blond odtenki poudarijo končni rezultat.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Pepelnasto blond lasje imajo veliko odtenkov, tonov in odtenkov – in to bogastvo odtenkov vam ponuja odlično priložnost, da preizkusite novo barvo las!

Presenetite sebe in druge: pojdite na pepelnato blond barvo las in v tej sezoni popolnoma spremenite svoj videz!