50 istaknutih boja plave kose za sve vrste kose i boje

Unesite malo sunca u kosu i idite na svjetlucanje plave kose. Kako bismo vam pomogli u tome, sastavili smo popis zadivljujućih izgleda kako biste lako pronašli inspiraciju.

Upotrijebite suptilne nijanse plavuše ili zrnaste plavuše s niskim svjetlima i svjetlima za stvaranje raznolikog lijepog izgleda. Dodajte dubinu i sjaj frizuri ili poboljšajte boju kose koristeći različite nijanse plavuše.

1. Istaknute boje plavuše i istaknute čokolade na valovitoj kosi

isticanje u plavoj boji i čokolada na svijetlosmeđoj kosiIzvor

Pepeljasto plavuša i začinski čokoladni vrhunci sastaju se u savršenoj balaji. To je također nadahnjujuća frizura za svakoga tko voli sportske ljetne valovite pramene tijekom cijele godine.

2. Istaknute boje plavuše Ombre

plavi ombre ističe na plavoj kosiIzvor

Duboka tamna boja korijena isijava u suptilnom plavom ombreu. Ovo je sjajan izgled za hladne dame, kao i za one sa srednjim ili blago preplanulim tonovima kože.

3. Plavuša na kratkoj pixie kosi

Plavuša na kratkoj pixie kosiIzvor

Ako vam dobro podšišan pixie kroj nije dovoljno oštar, začinite ga daškom zlatne plavuše. Uistinu inspirativna frizura za žene svih dobnih skupina koja se lako može prilagoditi svakom ukusu i osobnosti.

4. Smeđa kosa s plavim naglascima

plavo svjetlo na dugoj kovrčavoj smeđoj kosiIzvor

Niti plavuše dodaju sjaj i dubinu ovoj ukusnoj bazi boje karamele za kosu. Nosite svoje opružne pramenove u pomno proučenom neredu i pazite da oslobodite i neke plavuše koje uokviruju lice.

5. Gusta svijetloplava kosa s istaknutim plavim balayageima

svijetloplava kosaIzvor

Prljava plavuša, beba plavuša, plavuša osunčana, pepeljasta plavuša, platinasta plavuša. Sve ove plave nijanse možete pronaći u ovoj savršeno izvedenoj balayaži.

6. Istaknute boje karamel plavuše na kovrčavoj kosi

Istaknute boje karamel plavuše na kovrčavoj kosiIzvor

Već odvažnom izgledu dodajte dodatnu dozu začina. Ovi karamelni plavuši naglašavaju savršeni izgled ove kovrčave kose. Štoviše, mješavina boja prilično je laskava za ovaj brončani ton kože.

7. Tamnosmeđa kosa s plavim naglascima

Tamno smeđa kosa s plavim naglascimaIzvor

Mekani sjajevi koji se šire iz obraslog tamnog korijena čine posebno privlačan izgled. Pogotovo kada je osnovna frizura simetrični bob dubokog kuta na raskošnoj ravnoj kosi.

8. Tamno smeđa do Plavuša Balayage

plavuša balayage ističe na tamno smeđoj kosiIzvor

Zdepasto plavuša s notama tamno čokoladno smeđe boje izgleda zapanjujuće i prikladno za opušteni, rock’n’roll izgled-ali onaj s pomakom!

9. Istaknute boje srebrne plavuše na kratkoj plavoj kosi

plavuša na prerasloj pixie frizuriIzvor

Tko je rekao da se plava boja kose ne slaže dobro s plavokosom bazom i plavim pramenovima? Obožavamo ovaj slatki ženski izgled u kojem srebrno plavuša naglašava izgled i dodaje bajkovitu notu.

10. Ideje za plavu boju kose: Plavuše i svjetla svjetla

plavo svjetlo i plavo svjetlo na smeđoj kosiIzvor

Još jedan izvrstan primjer kako plavuša s niskim svjetlima idealno nadopunjuje plavuše na podlozi smeđe kose. Volimo i valovit i neuredan izgled.

11. Pernati Pixie rez s plavim krajevima

pixie frizura s plavim pramenovimaIzvor

Unesite dubinu i sjaj u svoj kratki stil uz neke plave pramenove kose. Ove pruge pješčane plavuše na kratkom pernatom pixie rezu nalik su sitnim iskricama svjetlosti.

12. Istaknute boje plave crvene kose

crvena kosa s plavim odsjajimaIzvor

Plave nijanse dobro se stapaju sa svim ostalim bojama kose, uključujući trešnjevu ili kestenjasto crvenu. Ova mješavina crvenih i plavih tonova idealan je način za isticanje svijetlih tonova kože ili svijetlih očiju.

13. Isticanje slatke plavuše na smeđoj kosi

plavo svjetlo na dugoj valovitoj smeđoj kosiIzvor

Mudri pramenovi plavuše na smeđoj kosi dodat će toplinu i dubinu već toploj bazi. Primijetite kako plavušni tonovi ublažavaju izgled i stvaraju strukturu.

14. Plavuša istaknute šiške

prerasla pixie izrezana sa plavim odsjajimaIzvor

Ova sofisticirana frizura temelji se na preraslom pixie kroju. Šiške s prednje strane, istaknute u suptilnim nijansama plavuše dodaju dodatnu elegantnu notu.

15. Slatki nadrasli Pixie Cut s istaknutim plavušama

pixie frizura s plavim pramenovimaIzvor

Još jedna od mnogih slika koja pokazuje koliko nevjerojatno svestran pixie rez, čak i onaj koji može prerasti. Gornja frizura može biti i nervozna i romantična i samo pogledajte koliko dobro naglašava i obrijane strane!

16. Kovrčava tamna kosa s plavim naglascima

Kovrčava tamna kosa s plavim naglascimaIzvor

Ako ste mislili da se tipična afroamerička kosa ne može pomiješati sa primamljivim nijansama plave, evo jedne od mnogih slika koje dokazuju da zapravo može!

Gotovo bakreno plava nijansa nevjerojatno se dobro slaže s ovom prirodnom bojom kose. Da ne spominjem da stvara zapanjujući vizualni efekt na tim uskim kovrčama.

17. Medeno plavuša naglašava kosu srednje duljine

plavo svjetlo na dugoj plavoj kosiIzvor

Med je jedna od dražih boja i plave i smeđe kose i učinit će čuda na poboljšanju prirodne ljepote ove tamnoplave nijanse. Takve srednje duge plavuše od meda odličan su ljetni izgled, ali se mogu jednako dobro nositi i u druga godišnja doba!

18. Smeđa kosa s istaknutim plavim tonovima

plavo svjetlo na smeđoj kosi srednje duljineIzvor

Ne možemo reći da se plava boja kose u ovom primjeru rijetko koristila. Bez obzira na to, ne nadjačava tamniju bazu boje kose. Umjesto toga, svjetlucanje plave kose pomaže u isticanju čokoladne boje.

19. Crvena kosa s istaknutim plavušama u Ombreu

plavi ombre na crvenoj kosi mandarineIzvor

Ovo je uistinu dramatičan izgled koji kombinira dvije jake boje kose za zadivljujući izgled. Vatreno crvena prelazi u bakar, a zatim u sunčanu plavušu za doista odvažan stil. Podsjeća nas pomalo na Noć vještica ili na jesenske boje ili na napeti ljetni dan.

20. Plava kosa s istaknutim platinasto plavim kosom

platinasto plavuša naglašava na plavoj kosiIzvor

Platinasta plavuša ima profinjenu eleganciju, gledamo li svjetlucavu boju ili ujednačenu boju kose. Sa svojim ledenim svjetlucanjem, platinasta plavuša može se idealno uklopiti za damu koja napreduje u stilu i želi jedinstven izgled. Štoviše, to je boja kose koja nadopunjuje sve tonove kože i duljinu kose.

21. Rihanna s kratkom kosom i plavim šiškama

Rihanna s kratkom kosom i plavim šiškamaIzvor

Da, to je još jedan od Rihanninih pogleda. Moramo joj je predati: ona zna istresti svaku frizuru i boju kose koju je nanijela – uključujući plavuše istaknute šiške.

22. Svijetlosmeđa slojevita kosa s plavim naglascima

Svijetlosmeđa slojevita kosa s plavim naglascimaIzvor

Ublažite prirodnu smeđu boju kose blagom pješčanom plavušom. Volimo način na koji ove plave plave crte uokviruju lice, a istovremeno laskaju brončanom tonu kože i tamno-tamnoj osnovnoj boji.

23. Pepeljastosmeđa kosa s prljavo plavim naglascima

plavo svjetlo na svijetlo pepeljasto smeđoj kosiIzvor

Sjajan način za dodavanje više strukture i teksture slojevitoj frizuri je nanošenje isticanja. Kad je osnovna boja ljupka pepeljastosmeđa s mekim plavim nijansama, prljavo plave boje ne bi mogle odgovarati poslu. Također je jednostavan za održavanje izgled koji možete osvježiti kad god osjetite potrebu za tim.

24. Slatka plavuša Suptilni naglasci na Outgrown Pixie Cut

Slatka plavuša Suptilni isticanja na Outgrown Pixie CutIzvor

Otkrijte prirodnu ljepotu te bogate i teške, iako kratke kose sa sjajnom bojom kose. Čak i ako nosite kratku frizuru poput ove pixie šiške, tekstura kose će se istaknuti u svom sjaju.

25. Tamno crna kosa s istaknutim plavušama

plavuša balayage na tamnoj kosi srednje duljineIzvor

Nikada nismo mislili da se tako suptilna i elegantna boja kose može postići kombinacijom plave i crne boje. Ipak, čini se da se s ozbiljnim skupom vještina i jedva primjetnim prugama zlata to može učiniti. Profinjeno i elegantno!

26. Istaknute boje plave i karamele na svijetlosmeđoj kosi

usitnjeni slojevi na dugoj kosi s plavim i karamelnim odsjajimaIzvor

Kad sve što želite jest osvježiti boju kose, isprobajte mnoštvo plavih pramenova u različitim tonovima! Korijenje će i dalje biti vidljivo, ali ako mu dopustite da izraste, to neće izgledati kao loše obavljen posao bojenja, već kao korijenje sjene.

27. Nadahnuće plavuše: Istaknute boje tamno kestenjaste kose

tamnoplava balayage na gustoj crvenoj kosiIzvor

Svaka nijansa crvene kose od jagode do kestenjaste boje može se uspješno kombinirati s plavušom. U ovom slučaju, kestenjasta sreće plavušu i rezultat je eksplozivna mješavina boja koja će vas sigurno primijetiti.

28. Plava kosa s istaknutim detaljima

plavo svjetlo na plavoj kosiIzvor

Istaknute plavuše meda i slasne nijanse karamele koje teku od korijena do baze čine izvrstan izgled na gornjoj slici. Za dodatni oomph! oblikujte kosu u valovima bez napora.

29. Kratki režanj s šiškama i istaknutim dijelovima

Kratki izrez s šiškama i istaknutim udarcimaIzvor

Rezovi su sinonim za ublaženu, profinjenu eleganciju. Usprkos tome, začinite stvari prljavim plavokosim prugama samo nekoliko nijansi svjetlijom od vaše prirodne boje kose.

30. Prekrasne plavuše Balayage Highlights

Izdvajamo plavušu BalayageIzvor

Samo dodir plavuše može otkriti bogatstvo boja koje skriva vaša prirodna boja kose. Jednostavno dodavanje suptilnog zlata osvjetljava kosu za prekrasan prikaz boja bit će dovoljno. Stoga isprobajte ovu prekrasnu balayagu!

31. Plave boje na tamnosmeđoj kosi

prljavo plavuša balayage ističe na dugoj valovitoj kosiIzvor

Plavokosi bendovi nikada ne zaostaju u postizanju očekivanih rezultata: dodatit će sjaj bilo kojoj frizuri ili boji kose. Zato je plavuša boja koja se najviše preporučuje kada je u pitanju osvježavanje vašeg stila. Nećete morati izbjeljivati ​​kosu, samo vjerujte dobrom frizeru!

32. Uvijte uvojke uz istaknute boje karamel plavuše

Uvijte vrhunce karamele CurlsIzvor

Uvojci, uvojci, uvojci i karamel plave pruge. Zapanjujući prirodni izgled koji nosi sve odgovarajuće boje kose.

33. Plavuša na crvenoj kosi mandarine

crvena kosa s plavim balayageomIzvor

Ovaj vrući izgled kombinira dvije prekrasne boje kose. Dok plave nijanse u ovoj nemaju glavnu ulogu, one izvrsno rade svoju ulogu pojačivača boja. Zahvaljujući plavim svjetlima, boja kose u mandarini izgleda još svjetlije!

34. Plava kosa sa smeđim naglascima

plava smeđa kosa sa odsjajimaIzvor

Ovaj ljupki izgled doista je bezvremenski. Osim toga, laska svim tonovima kože, svim tipovima kose i svim stilovima kose. Nosite ga s povjerenjem i isprobajte njegovu svestranost!

35. Svijetlosmeđa kosa s istaknutim plavim nijansama

Svijetlosmeđa kosa s istaknutim plavim nijansamaIzvor

Za tanju kosu, prvi korak koji se preporučuje je slojevito šišanje. Nakon što ovo dovršite, pokušajte dodati neke plavuše za dodatnu dubinu, strukturu i svjetlinu.

36. Balayage ideje s pletenom krunom i istaknutim elementima

Balayage ideje s pletenom krunom i istaknutim elementimaIzvor

Ove prekrasne plavuše na bazi bakrene boje su izuzetno slatke i sve to zahvaljujući balayage! Također volimo vrlo lijepu pletenu krunu koja savršeno nadopunjuje valovite i slobodne brave. Ono što najviše volimo je prirodni prijelaz između boja i suptilnih naznaka plavuše.

37. Istaknuti komadi crvene i plavuše

Zdepasto crveno i plavokoso istaknutoIzvor

Mješavina boja kose koja podsjeća na jesen – kestenjaste i zrnaste plavuše – laskat će i svijetlim tonovima kože i plavim ili zelenim očima. Sofisticiran i dramatičan izgled, a također i zapanjujući!

38. Meka smeđa boja kose s istaknutim plavušama

duga valovita kosa s plavim odsjajemIzvor

Ove medene nijanse tkaju se kroz suptilne kestenjaste osvjetljenja za šareni, lijepi izgled. Istaknuta kosa čini duboku, življu boju kose.

39. Izblijedjela plavuša na tamnosmeđoj kosi

gusta čokoladna valovita kosa s plavim odsjajimaIzvor

Crvenokose ili brinete mogu isprobati ovaj drugačiji izgled. Suptilni ombre pomaže otkriti prirodnu boju kose sve do duljine, samo da bi se razvuklo bogatstvo plavuše od jagoda od dužine ramena.

40. Plava kosa sa suptilnim crvenim isticanjem

suptilni crveni sjajevi na plavoj kosiIzvor

Teške, debele brave poput ovih jednostavno traže isticanje za duboku, prekrasnu boju. Plavuša se idealno nadopunjuje tamnocrvenim ili kestenjastim naglascima, pod uvjetom da nisu previše krupni ili dramatični.

41. Pepeljasto plavuša i Ash Brown istaknuta ideja

duga slojevita valovita kosa s pepeljasto plavim odsjajimaIzvor

Teže je koristiti plavušu kao nisku i istaknutu ideju kada je u pitanju brineta. Ipak, ovo je zapanjujući primjer kako to može uspjeti. Pepeljasta plavuša u gotovo karamelnim tonovima izgledat će nevjerojatno na tamnijoj podlozi.

42. Ideja za slatke bočne šiške i plavuše

plavuša istaknula bočne šiškeIzvor

Budite kreativni u bojama kose: umjesto da slijedite konvencionalnije ideje za plavuše, isprobajte ovo za veličinu. Bočne šiške nastavljaju se u slojevitim pramenovima, sve istaknute u plavuši.

43. Medeno plavuša istaknuta na čokoladnoj kosi

čokoladna kosa s medeno plavim pramenovimaIzvor

Trake boje meda u kosi boje čokolade izgledat će laskavo za ljepote svih srednjih tonova kože jer su tople i donose brončane odsjaje.

44. Crveno i plavo svjetlo

duga valovita kosa s crvenim i plavim odsjajimaIzvor

Crveno, gotovo smećkasto svjetlo pomiješano s toplim plavim tonovima idealno je za prikrivanje sijedih vlasi. Oni će ponuditi prirodan osjećaj čak i nakon što se boja malo ispere.

45. Ideja za plavu kosu za smeđu kosu

obrnuti ombre s plavim naglascimaIzvor

Da, ombre se može poništiti. Umjesto da tamnija nijansa bude istaknutija, plavuša će to preuzeti. Međutim, imajte na umu da je to i više održavanja.

45. Isticanje meda i ružičasti savjeti

Istaknuti medi i ružičasti savjetiIzvor

Malo ružičaste boje nikad ne boli, pogotovo u kombinaciji s uzvišenim setom medeno zlatnih naglasaka. Ova ideja frizure ističe se kroz pastelno ružičaste vrhove koji se tope od toplih plavih pruga na vrhu. To je šik izgled koji će svaka djevojka voljeti nositi!

46. ​​Sve blijedo plavuše: baza, istaknute i niske svjetlosti

Svi Pale Blonde Base, Highlights i LowlightsIzvor

Još jedan spektakularan način miješanja istaknutih i loših tonova je učiniti ih blijedo plavim. Osnova ove frizure je duboka, prljava plavuša, a tehnika osvjetljenja uistinu čini da izgled oživi. Preporučujemo svjetlije tonove, ali ideju možete prilagoditi svojim omiljenim nijansama plavuše.

47. Istaknuta crna kosa i Wispy plavuša

Crna kosa i istaknuta plavuša istaknutiIzvor

Nisu svi istaknuti komadići ili vam se nalaze u licu. Naprotiv, dobro nanesena šaka tankih isticanja može biti savršen diskretni dodir za vašu frizuru. Uparite ih s mlaznom crnom podlogom i zaista napravite privlačnu frizuru!

48. Izdvajamo frontalnu plavušu

Istaknute oči frontalne plavušeIzvor

Što ako želite naglasiti samo neke određene dijelove kose? Dodavanje platinastih plavuša na prednje strane čini izniman posao uokvirivanja vašeg lica. Tehnika će izgledati još laskavije na ženama s bob frizurom.

49. Light Brown Lowlights, Platinum Highlights

Svjetlosmeđe svjetla, platinasta svjetlaIzvor

Zašto se ne biste poigrali sa smeđim i plavušama? Kako biste pojačali kontrast ove ideje, odaberite svjetlosmeđu nijansu za osvjetljenje, a istaknute dijelove držite u platini. Ishod je prekrasan izbor za ljetnu kosu, ali djeluje jednako dobro i u bilo koje drugo doba godine!

50. Platinum Blonde i Ash Blonde Mix

Platinum Blonde i Ash Blonde MixIzvor

Način na koji se pepeljasto plavuša i platinasto plavuša skladno pretapaju u ovu balayažu s istaknutim bojama doista je impresivan. Primarna tehnika koja se koristi je balayage, ali dodatni naglasci uistinu čine prijelaz s jedne nijanse na drugu ljepotom za vidjeti.

Spremni za promjenu izgleda?

Sve u svemu, isticanje plave kose sladak je i šik način oživljavanja bilo koje klasične frizure.

Oduševljeni smo što su toliko svestrani i mogu se nanositi na bilo koju vrstu kose, a da i dalje izgledaju glamurozno. Sve teksture i duljine blistaju s nekim plavušastim prugama, bez obzira jesu li mršave ili krupne.

No, što mislite o ovom zimzelenom trendu? Kakve biste tople naglaske dobili? Recite nam sve o tome u komentarima ispod!