50 izvrsnih jesenskih frizura i nijansi

Prelazak s ljetnog na jesenski nije uvijek lak, ali mislimo da vam možemo olakšati ovaj prijelaz s jesenskim bojama kose. Nadahnuti su prirodom, naravno, jer što je ljepše u jesen od same prirode? Dakle, sjednite, opustite se, listajte kroz naših pedeset ideja i pronađite onu koja vam se najviše sviđa. Iako vas moramo upozoriti. Svi su toliko prekrasni da bi vam moglo biti teško odabrati samo jedan.

1. Smeđa kosa s naglascima za jesen

Daleko od toga da je samo nijansa smeđe, ovo je, zapravo, cimet pomiješan s muškatnim oraščićem. Tu i tamo ima nekoliko plavih plavih tonova koji omekšavaju mješavinu boja i privlače svjetlost izravno na nju.

boje kose za cimet i plavu kosu

Izvor

2. Bogata jesenska crvena boja kose

Što se jesenskih boja kose tiče, ovo je tamnocrveni baršun koji će vam savršeno pristajati u hladnoj jesenskoj atmosferi. Ova bogata crvena nadopunjuje sve što se događa u prirodi oko vas, što znači one tonove žute, zlatne i hrđe.

crveni baršun jesenske boje kose

Izvor

3. Gljiva smeđa

Ima li jeseni više od ovoga? Ako zaista želite biti u tonu s jeseni vani, onda je ovo zasigurno jedna od najprikladnijih boja. Vrlo je mat smeđe boje sa zemljanim tonovima i samo laganim mrljama sive boje koje predstavljaju kamenje i prašinu. Savršen!

gljiva smeđa jesen boje kose

Izvor

4. Vruća čokolada

Iako je danas latte s začinima od bundeve postao tradicionalni jesenski napitak, mnogi ljudi nisu zaboravili začinjenu vruću čokoladu. Iskoristite ga kao inspiraciju za jesenske boje kose.

boje kose za vruću čokoladu

Izvor

5. Kora šumskog drveta

Jeste li ikada bili u šumi oko popodneva toplog rujanskog dana kada sunce obasjava drveće? Ovo je boja njihove kore, koju sada možete koristiti za vlastitu kosu. Začinite je plavušom ili začinite smeđom bojom.

kora šumskog drveta jesen boje za kosu

Izvor

6. Kovitlači cimeta

Jesenje boje kose također mogu biti inspirirane vašim omiljenim jelima ove sezone. A lepinje s cimetom definitivno su jedne od njih. Ova se boja tako naziva jer ima svijetlosmeđu podlogu koja nas podsjeća na začin i platinasto plavu prednju stranu koja je poput glazura koje koriste za tijesto.

cimet se kovitla pada boje kose

Izvor

7. Boja kose od mahagonija s istaknutim karamelom

Dodavanje karamele u mahagoni možda je bila jedna od najvećih čovjekovih ideja kada su u pitanju jesenske boje kose. Dvije se nijanse savršeno nadopunjuju, sladeći ih u hodu. Samo morate pronaći pravu ravnotežu.

Smeđe do karamelne Balayage boje kose

Izvor

8. Jesen za smeđu kosu

Kako u jesen istaknuti svoju smeđu kosu? Upravo ovako. Pokušavate zrcaliti ono što vidite vani i ponoviti opadajuće lišće i njegove boje. Istaknute dijelove možete vidjeti vrlo dobro ako ispravite kosu i odlučite se upotrijebiti sredstvo za sjajilo.

jesen hrđa jesen boje kose

Izvor

9. Burgundija prožeta zlatom

Infuzije su vrlo popularne u jesen. Čaj vam je potreban koliko i bilo što drugo. Stoga, zašto ne biste dali infuziju za svoje jesenske boje kose? Ovo je živopisno bordo boje pomiješano s malo vina i zapaljeno nekim zlatnim sjajima.

tamnocrvena i zlatna infuzija padaju boje za kosu

Izvor

10. kestenjaste i plave boje za jesen

Da budemo precizniji, ovo je spaljena kestenjasta sijena zakrpljena prljavim plavušastim svjetlima. Rezultat je ljupka mješavina koju bismo mogli nazvati plavuša koja više naginje smeđoj strani nego plavuša. U svakom slučaju, volimo to.

spaljena sienna kestenjasta i plava jesen boje kose

Izvor

11. Brineta u sjeni šljive

Ako je boja barem upola hladnija nego što joj ime govori, onda ste za poslasticu. Nijansa nas podsjeća na slatke mede, prašnjave šljive koje sjede visoko na drveću i čekaju da budu ubrane, jer ih posljednji plodovi prije smrzavanja osvajaju od nas.

šljiva u sjeni brineta pada boje kose

Izvor

12. Osušeno lišće i led

Još jedna boja kose koja dolazi ravno iz prirode je ovaj plavi ombre od ledenog brijega. Zove se mrtvo lišće prekriveno ledom, a razlog ne može biti očigledniji. Nijansa mat smeđe boje na vrhu pomiješana je sa sivom, a prema vrhovima se topi u umjetnu plavušu ledenog brijega.

mrtvo lišće i boje kose za kosu

Izvor

13. Rose Gold jesenske boje za kosu

Zar niste mislili da ćemo zaboraviti spomenuti najvažniju boju u proteklih nekoliko sezona, zar ne? Ružičasto zlato već je nekoliko godina na usnama, noktima, odjeći, nakitu i, da, na kosi i apsolutno ga volimo.

ružičasto zlato jesen boje za kosu

Izvor

14. Sivo nebo

Nebo postaje svijetloplavo do mračno sivo kad ljeto odlazi i jesen zauzima njegovo mjesto. No, to bi vas trebalo učiniti sretnima jer možete kopirati izgled za svoju boju kose. Ovo je mat siva balayage na bazi prirodne brinete.

sivo nebo padaju boje kose

Izvor

15. Jesenja plava boja kose

Što je jesenska plavuša pitate? Pa, za razliku od ljetne plavuše, koja podsjeća na pješčane plaže ili suncokret na zlatnim poljima, jesenska plavuša govori o kapanju meda, muškatnog oraščića i hrđavog lišća koje pada posvuda.

tople plave jesenske boje kose

Izvor

16. Jesenja boja kose za svijetlu kožu

Tradicija kaže da svjetliji ten komplimentira lijepa plavuša. Kažemo da ove jeseni okrećete ploču i idete na ovu vatrenu nijansu začinske kestenjaste boje. Toliko je sjajan da gotovo izgleda kao drvo.

Začinske kestenjaste boje za kosu

Izvor

17. Bogata svijetlosmeđa boja kose

Ako smo nešto naučili, to je da jesenske boje kose moraju biti bogate. Nema mjesta za dosadne boje kojima nedostaje sjaj i tijelo. Ovo je, na primjer, jedno od najluksuznijih smeđih smeđa koje smo ikada vidjeli, koje počinje tonom kave na razini glave i završava tamnom karamelom.

jesen svjetlo jesen boje kose

Izvor

18. Tamno smeđa kosa s niskim svjetlima i svjetlima

Jeste li zaljubljeni u svoju tamnosmeđu kosu i niste sigurni biste li trebali dobiti te plavuše? Ali i dalje se osjećate kao da bi vašoj koži i očima trebalo malo svjetla. Pa znate rješenje onda, zar ne? Niska svjetla.

prirodne tamno smeđe jesenske boje kose

Izvor

19. Crvene bakrene jesenske boje za kosu

Kako mat polako nestaje kao trend u modi i šminci, a metalni stil zauzima njegovo mjesto, pojavile su se dvije nove boje kose. Govorimo, naravno, o bakru i mesingu. Obje su savršene jesenske boje za kosu.

Crvene bakrene jesenske boje za kosu

Izvor

20. Crvena i plavuša Balayage

Obično bismo odmahivali glavom do crveno pomiješano s plavušom kao što ste rekli brokula na pizzi. Čak i da se radi o jesenskim bojama kose. Ali ne prije nego što smo razmotrili dobru količinu balayage. Zaista može učiniti čuda, zar ne?

Balayage Hair Red And Blonde padajuće boje kose

Izvor

21. Sunkisses

Čuli ste za istaknute i slabe točke. Međutim, ako znate svoje frizure i, štoviše, jesenske boje kose, trebali biste biti svjesni i sunkissa. Ovo su nevidljivi naglasci koji izgledaju kao da ste neko vrijeme proveli na suncu.

suncobrane kestenjaste boje jeseni

Izvor

22. Kraljevska ljubičasta

Već smo ustanovili da je ljubičasta i cijela njezina proširena obitelj omiljena među svim jesenskim bojama kose. Dakle, pozvali smo još jednog na večeru. Upoznajte kraljevsku ljubičastu, nijansu zbog koje ćete se zapitati zašto ovo niste obukli ranije.

kraljevska ljubičasta boja kose

Izvor

23. Dolazi zima

Što znači jesen? Bundeve, Halloween, prekrasne boje, preveliki džemperi i vruća čokolada. Naravno. Ali to također znači da dolazi zima. Svojom frizurom možete oponašati poznati uber izraz. Tamna brineta ombre s ledenim vrhovima.

zima dolazi jesen boje kose

Izvor

24. Topljenje jesenje ruže

Nažalost, u jesen sve ruže padaju i tope se u tlu s ostatkom lišća. Pretvorite to u izvor vrlo umjetničke i poetične inspo za vaše jesenske boje kose. Ovo je ružičasta ombre talina koja prelazi iz tamne u svijetlu.

Fall Rose Melt jesenske boje za kosu

Izvor

25. Mocha Balayage

Ne postoji ništa poput šalice vruće moke na pari u mrazno studeno jutro, zar ne? Počnite s bazom za brinete i nastavite miješati različite nijanse svijetlosmeđe i plavuše dok ne dođete do mocha. Njam!

Mocha bayalage na bazi tamne brinete padaju boje kose

Izvor

26. Jesenja kosa za plavuše

Kako plavuše prolaze na jesen? Zvuči kao jedna od onih šala s plavušama koje su zašrafile žarulju. Samo je ovaj legitiman. Ovo su mekani plavokosi naglasci na tamnijoj plavokosi podlozi. Rezultat je prljavo plava nijansa koja je savršena za šetnju u jesen.

mekano plavo svjetlo na tamnoplavoj bazi pada boje kose

Izvor

27. Boje za kosu Chai Latte za jesen

Kada se pravilno učini, masala chai latte završava kao vrlo svijetlo obojen napitak, gotovo bijel, sa tek tračkom bež kremastosti. Upravo onakva kakva bi ova boja kose trebala biti. Popijte chai latte dok nosite ovu nijansu. Chai-ception!

chai latte jesen boje za kosu

Izvor

28. Tople narančaste jesenske boje za kosu

Još jedna boja koju možete probati nositi ove jeseni je narančasta. Ima puno pomoćnih nijansi kojih se možete pozabaviti dok ne pronađete onu koja točno odgovara vašoj boji kože i boji očiju. Ovo je, na primjer, svijetlo i toplo narančasto.

topla narančasta svjetlosna boja kose

Izvor

29. Mokri kolnik

Na našu sreću, tržište je sada ispunjeno doslovno stotinama, ako ne i tisućama različitih nijansi boja koje mogu zadovoljiti svaki naš hir. Također su imenovani vrlo eksplicitno, kako bi utjelovili upravo ono što tražimo. Ovo je mokri kolnik.

mokri kolnik pada boje kose

Izvor

30. Blijedoplavo nebo

Iako je jesen, a vi idete na jesenske boje kose, to ne znači da plavo nebo još uvijek nije tamo. Još uvijek ga možete vidjeti, ponekad, vrlo blijed i lagan. Baš poput ove nijanse plave. Uparite ga s kazališnom šminkom i kapicom.

blijedoplavo nebo padaju boje kose

Izvor

31. Kišni dan siva

U jesen može biti mnogo dana kada se probudite uz zvuk kiše na prozorima. Međutim, boje izvana mogu biti vaš izvor inventivnosti. Ova nijansa sive naziva se kišni dan i mislimo da smo romantično zaljubljeni u nju.

kišni dan jesen boje kose

Izvor

32. Oblačno dan sivo

Ako sijeda kišna dana nije bila dovoljna što se tiče jesenske boje kose, što je s oblačno dnevnom sijedom? Ovo je prigušeno tamnosive boje koje se topi u tanki, gotovo bjelkasti ton dok doseže vrhove niti.

oblačan dan jesen boje kose

Izvor

33. Jesenji zalazak sunca

Ima li što ljepše od jesenskog zalaska sunca? Blijedoplavo i sivo nebo samo izgleda kao da gori tisućama nijansi crvenih i narančastih. Ovo je nijansa za koju idete. Odlično djeluje ako imate plave oči.

jesen zalazak sunca jesen boje kose

Izvor

34. Bronde jesenske boje za kosu

Ako niste ljubitelj hirovitih boja kose inspiriranih prirodom, a želite to učiniti što jednostavnijim, imamo rješenje i za vas. Upoznajte bronde. To je kombinacija plavuše i smeđe boje, otuda i naziv.

bronde jesen boje za kosu

Izvor

35. Bijeli med

Nijedan popis jesenskih boja kose ne bi bio potpun bez blijede plavuše. Ova se nijansa naziva bijelim medom zbog neobične sličnosti sa slatkim užitkom. Najnevjerojatnije je to što savršeno prelazi u zimsku boju.

bijele boje kose za jesen

Izvor

36. Začin od bundeve

Da, ovo je boja koju ste čekali, znamo. U jesen sve mora biti začinjeno bundevom, uključujući i kosu. Uparite ga s mat smeđim ružem i zlatnom metalnom šminkom. Provjerite jesu li vam obrve dobro izražene.

začin za bundevu jesen boje za kosu

Izvor

37. Boje kose za Noć vještica za jesen

Ako ste pravi fanatik jeseni, možete čak imati i posebnu boju kose za Noć vještica. To može biti neonska nijansa Jack-o-lanterna. Odgovarajući pribor za Noć vještica u ovom je slučaju neophodan, kao i dramatična šminka.

boje za kosu za Noć vještica

Izvor

38. Tamni feniks

Točnije, ova kombinacija boja zapravo je tamna baza od feniksa sa sljedećim neonima: narančasta, fuksija i žuta. Ovo nije za ljude slabih srca, ali kakve su ovo čudesne boje kose za jesen.

Tamni Feniks koristi neonske boje kose Fuschia, Narančasta, Žuta

Izvor

39. Boje kose za jesen

Možda se pitate kakve veze senf ima s jeseni. Ništa. Međutim, nijansa je apsolutno za umrijeti i to je jedna koju ćete definitivno vidjeti oko sebe kad lišće počne žutjeti.

senf boje za kosu

Izvor

40. Boje kose za jesen u mandarinama

Niste zaljubljeni u senf i tražite nešto slađe i malo toplije? Što kažete na mandarinu? Samo imajte na umu da ova nijansa zahtijeva minimalnu ili golu šminku, jer je već sada teška za oči.

boje kose za mandarine

Izvor

41. Tamnozelene jesenske boje za kosu

Nakon naranči, razgovarajmo sada o zelenilu koje možete nositi ove jeseni. Ovo je tamnozelena koja izgleda gotovo kao mahovina ili lišaj. Savršeno je u kombinaciji s sjenilom u boji bundeve za ultimativni jesenski izgled.

tamnozelene jesenske boje kose

Izvor

42. Misty Green Fall Hair Boje

Ovo je prigušenija nijansa zelene za one od vas koji se žele baviti nekonvencionalnom bojom, ali se ipak moraju pridržavati uredskog kodeksa odijevanja. Pri određenoj rasvjeti gotovo ne može proći kao siva i to nam se sviđa.

maglovita zelena kosa pada boje kose

Izvor

43. Forest Green

Kako bi bilo da cijelu šumu nosite u kosi ove jeseni? Ova boja je nevjerojatno svježa, hladna i sjajna. Možete početi s podlogom od tamne mahovine i pustiti je da malo posvijetli dok dosegne vrhove vaših pramena.

šumska zelena kosa jesen boje za kosu

Izvor

44. Mjesečeve plime

Iako se ova nijansa naziva lunarna plima, ovo je zapravo škriljava siva u kombinaciji s klekovinom. I sve je to nevjerojatno koliko mislite da je jesenska boja kose. Ovdje se traži bordo ili bilo koja druga tamna usna.

Lunar Tides Hair Slate Grei Juniper Zelene boje za jesen

Izvor

45. Tawny jesenske boje za kosu

Ne bismo mogli proći kroz ovaj popis a da ne spomenemo tawny i nevjerojatnu privlačnost koju ima tijekom jesenske sezone. Najveća stvar u tome je što ga zapravo možete uskladiti sa sjenilom i stvoriti kontinuum.

tawny jesen boje za kosu

Izvor

46. ​​Boje kose za jesen

Nastavljajući popis jesenskih namirnica koje mogu inspirirati i naše boje kose, evo i medenjaka. Sjajan način nošenja je usvajanje boho chic stila. Možete isplesti nekoliko sitnih pletenica i stvoriti nekoliko neurednih valova na plaži u isto vrijeme.

medenjaci jesen boje za kosu

Izvor

47. Boje za kosu Penny Fall

Ova smeđa nijansa se zove penny i jedna nam je od omiljenih. Također smo zaljubljeni u to kako je stiliziran na ovoj pisti. Po njemu je razbacano malo bijelog cvijeća koje, naravno, nije obavezno, ali mislimo da biste ga ipak trebali nositi samo zato što su tako lijepi.

penny fall boje za kosu

Izvor

48. Boje kose za kosu od kikirikija

Više poput maslaca od kikirikija nego samog kikirikija, ova boja kose zaista izgleda ukusno. Pogodi što? Možete ga upariti sa jarko crvenim ružem ili s grožđem, a ove jeseni pogledajte maslac od kikirikija i žele.

boje kose kikiriki jeseni

Izvor

49. Umber jesenske boje za kosu

Ova nijansa zadimljene plavuše naziva se umber i ne možemo preboljeti koliko nevjerojatno izgleda, posebno na blijedom tenu. Kombinirajte ga s nježno ružičastim ružem i sjenilom i zapravo možete izgledati poput balerine.

umber boje jeseni

Izvor

50. Drvene jesenske boje za kosu

Jeste li oduvijek sanjali da izgledate kao talijanski model? Zatim prečica do toga je nevjerojatna kosa. Ova smeđa nijansa naziva se drvo i može učiniti čuda ako imate plave oči. Možda čak i napravite naslovnicu Voguea!

boje kose za jesen

Izvor

Zaključak

Ovih pedeset izvrsnih jesenskih boja kose savršene su za prijelaz iz toplih u hladna godišnja doba. Svi su inspirirani prirodom, što znači da ćete se savršeno uklopiti u vanjski dekor. Pišite nam u odjeljak komentara ispod i recite nam koji vam je omiljeni!