27 najboljih vrsta brada: najbolji stilovi i ideje brade

Tražite najbolje stilove i ideje brade i znatiželjni ste o različitim vrstama brada koje biste mogli uzgajati? Bez obzira jeste li imali bradu cijeli svoj odrasli život i želite oblikovati novi izgled ili tek sada želite pustiti dugu, punu bradu, ali niste sigurni odakle započeti, ovo je zbirka najpopularnijih brada stilovi za muškarce. Svrha ovih primjera je potaknuti dečke koji razmišljaju o rastu kose na licu i žele ideje za seksi dizajn brade.

U nastavku ćete naučiti više o najboljim vrstama brada, njihovim imenima, tko bi ih trebao uzeti u obzir i kako ih sami oblikovati. Od kratkih i urednih do dugih i punih, ove ideje za bradu nude cool stilove za sve dečke.

Različite vrste brada

Popularni stilovi brade za muškarce

Evo najpopularnijih stilova brade po imenu. S toliko jedinstvenih i sjajnih brada koje možete izabrati, poželjet ćete uzgojiti, ošišati i oblikovati sve ove sjajne oblike i rezove brade.

Scruff

Brada za strnište

Također općenito poznat kao svijetla strnjikasta brada, izraz scruff odnosi se na rast od samo nekoliko dana. Brada za strnjivanje kratki je stil koji svaki momak može uzgajati i nositi jer gotovo kao da ste se zaboravili brijati dan ili dva. Unatoč tome, scruff se može koristiti za opisivanje pune brade koja je ošišana vrlo blizu kože. Trimer za trimere za bradu posebno je osmišljen kako bi pomogao dečkima da dobiju ovaj muški, oštri izgled dlake na licu.

Čistiti bradu

Da biste kod kuće dobili frizuru za kosu, pustite kosu da raste nekoliko dana, a zatim upotrijebite dobar trimer na niskim postavkama kako bi vam dlaka na licu ostala jednaka. Možete dopustiti da sve raste-uključujući vaš vrat i obraze-ili možete obrezati i oblikovati strnište na tim područjima za čistiji završetak.

Teška strnjikasta brada

Teška strnjikasta brada

Teške strništa mogu se definirati kao gusta sjena od 5 sati, ali još ne i puna brada. Teške brade za strnjike dulje su od mlaza pa im treba oko 10 dana da narastu, ali ženama je to jedna od najtoplijih frizura za muškarce. Debela strništa duga tri do četiri milimetra idealna su, a ovaj rez je najbolji za dečke koji čak i po čitavoj bradi puštaju bradu.

Teška strnjika

Brade za strnjište lako se održavaju visokokvalitetnim trimerom, a poput mrlja, odlučujete hoćete li vrat i obraze držati čisto obrijanim ili ih pustiti da narastu. Kao loš izgled za većinu muškaraca, toplo preporučujemo stilove teške brade.

Korporacijska brada

Kratka korporativna brada

Muškarci koji mogu uspješno uzgojiti prirodnu, punu bradu savršeni su za korporativnu bradu. Korporacijski stil brade dobio je ime po dobro uređenom i dotjeranom izgledu koji je prikladan za svakodnevno nošenje u uredu. Idealan je za profesionalne muškarce koji žele imati gustu bradu i ne smeta im dobra njega i njegovanje brade.

Korporativni stilovi brade

Ako počinjete s golim licem, očekujte da će vam trebati nekoliko tjedana (ili možda mjeseci, ako vam brada raste sporije) da dosegnete ovu dužinu. Morat ćete pažljivo održavati ovu kratku bradu podrezujući obraze, vrat i sve duže dlačice koje s vremena na vrijeme mogu izrasti. Svježa, čista prezentacija je od najveće važnosti, a potrebne su oštre linije i pravilno oblikovanje. Uložite u vrhunski trimer za bradu za glatke, bliske rezove.

Kratka brada

Kratka brada

Kratka brada obuhvaća mnogo različitih vrsta brada, ali se obično opisuje kao ona koja je ošišana blizu vašeg lica i dugačka ne više od centimetar do centimetar i pol. Korporacijska brada i teška strništa dva su moderna stila kratke brade. Međutim, muškarci mogu uzgajati i njegovati brojne različite kratke brade.

Stilovi kratke brade

Dečkima može narasti dlaka na licu, s kosom na bradi nešto dužom od kose na obrazima. Nadalje, možete držati ošišan vrat i obraze ili ih pustiti da prirodno rastu. Od kratke pune brade do Van Dykea do debelih strništa s definiranim linijama, kratka brada je elegantna, nenametljiva i elegantna.

Duga brada

Duge brade

Stilovi duge brade uključuju izgled “drvosječe” i “čarobnjaka” koji uključuju rast kose na dnu lica mjesecima (a u nekim slučajevima čak i godinama) sve dok ne dosegnu onu iznad vaše Adamove jabuke, pa čak i do grudi. Postoji mnogo načina za uzgoj i oblikovanje najbolje duge brade.

Stilovi duge brade

Trik za stvarno ljuljanje ovog izgleda uključuje održavanje brade čistom, glatkom, mekom i zdravom. To znači redovito pranje, šamponiranje i kondicioniranje brade, kao i korištenje ulja i balzama za bradu kako bi vam kosa na licu bila hidratizirana i kondicionirana cijeli dan.

Zatim, kako postaje sve deblji i dulji, morat ćete koristiti četku za bradu od prirodne čekinje za kosu kako biste izravnali bradu i održavali styling. Alternativno, neki dečki preferiraju pegle za bradu za gustu, grubu kosu na licu.

Puna brada

Puna brada

Stilovi pune brade utjelovljuju muškost i muškost. Pune brade rastu vam po cijelom licu, uključujući vrat i čekove, a dolaze u kratkim i dugim duljinama. Puna brada nudi neograničene mogućnosti oblikovanja i oblikovanja za maksimalnu svestranost. Možda biste čak htjeli pogledati ove cool frizure za muškarce s bradom kako biste upotpunili svoj izgled.

Najbolji stilovi pune brade

Da biste dobili gustu i punu bradu, morat ćete prestati brijati barem mjesec dana. No, u međuvremenu možete i dalje podrezivati ​​i njegovati bradu kako biste osigurali da različiti dijelovi vaše kose rastu ravnomjerno.

Kozja bradica

Stilovi kozje bradice

Kozja bradica je stil brade u kojem oblikujete kosu na licu od kutova usta do brade. Brada kozja bradica jedna je od najsvestranijih mogućnosti djelomične brade jer se može ošišati debelo ili tanko, ovisno o tome kako vam dlaka na licu raste. Ako imate mršavu tanku dlaku na licu, stilovi kozjih bradica koji se ocrtavaju oko usta i brade mogu dobro funkcionirati.

Kozja bradica

Štoviše, postoje kratki i dugi stilovi kozjih bradica koji izgledaju dobro, pa dečki imaju izbor pustiti bradu da raste ili održavati kosu svježom i ošišanom. Kozja bradica najpopularniji je od brade s bradom pa eksperimentirajte koliko god želite dok ne pronađete izgled koji vam odgovara.

Zaokružite bradu

Zaokružite bradu

Kružna brada varijacija je kozje bradice u kojoj podrezujete i povezujete brkove i kozju bradicu kako biste formirali krug oko usta. Suprotno uvriježenom mišljenju, kozje bradice nemaju uvijek brkove. Stilovi okrugle brade su prilagodljivi, a dečki mogu eksperimentirati s različitim duljinama, oblicima i stilovima.

Van Dyke

Van Dyke Beard

Brada Van Dyke vrlo je blisko povezana s kružnom bradom i kozjom bradom. Van Dyke ima brkove i dlake na bradi koje postaju šiljate. Brkovi nisu povezani s bradom i mogu se oblikovati u upravljač.

Van Dyke stilovi brade

Brada Van Dyke jedna je od najhladnijih modernih frizura za lice i vjerojatno ćete otkriti da mnogi hipsteri vole izgled. Izvrstan je primjer činjenica da je glumac Johnny Depp desetljećima održavao lijepu Van Dyke bradu.

Dugi uvijeni brkovi

Stilovi brkova na upravljaču

Iako su brkovi na upravljaču izvor mnogih smijeha i često su povezani sa starijim muškarcima, istina je da su hipsteri kooptirali ovu frizuru. Bez obzira nosite li upravljač sami bez brade ili u pratnji pune brade, brkovi na upravljaču nude sjajan način da poboljšate svoj izgled i istaknete se.

Dugi uvijeni brkovi

Da biste dobili i oblikovali upravljač, jednostavno izdužite brkove i držite područje neposredno iznad usana. Vosak za brkove možete upotrijebiti za uvijanje krajeva upravljača, njihovo okretanje prema gore ili prema dolje i oblikovanje ideje na način koji želite.

Yeard

Najbolji stilovi brade - The Yeard

Godina je rezultat dopuštanja vašoj bradi da raste cijelu godinu bez ijednog većeg posjekotina. Iako biste se apsolutno trebali riješiti ispucalih vrhova i odletjelih očiju kako ih vidite, bradavica zahtijeva neprekidan rast i zapravo ne biste trebali šišati bradu najmanje 12 mjeseci ili duže.

Epski stilovi brade

Neka stvari budu čiste, zdrave i uvjetovane. To znači korištenje šampona i regeneratora za dubinsko čišćenje brade kako biste uklonili prljavštinu, prljavštinu i bakterije dok vlažite i njegujete kožu i kosu. Nakon toga dečki bi trebali nanijeti ulje za bradu češljem koji će im doprijeti do kože. Ovaj postupak će zaustaviti svrbež brade, riješiti se prhuti, hidratizirati kožu ispod i povećati rast.

Tweard

Najbolji stilovi brade - Tweard

Tweard je brada koja proizlazi iz dvogodišnjeg rasta bez većih podrezivanja. Poput daarda, neka bude njegovan, oblikovan i oblikovan za dobru njegu brade. Možete čak izrezati i leteće dijelove ili rascijepljene vrhove – samo izbjegavajte odrezivanje prave duljine.

Hollywoodian

Hollywoodian Beard

Hollywoodian je cool, šik stil brade koji su posljednjih godina uzgojile brojne slavne osobe. Ako imate istaknute jagodice koje želite pokazati, Hollywoodian je fantastičan način za to. Sastoji se od dva do tri mjeseca rasta dlaka na licu i zahtijeva da pustite bradu da izraste po cijelom licu, a zatim potpuno obrijete zulufe.

Hollywoodian stil brade

Hollywoodijska brada usredotočuje vašu kosu na liniji vilice, bradi i ustima. Izgled možda neće dobro pristajati svim oblicima lica, ali vrijedi eksperimentirati da biste to vidjeli.

Remen za bradu

Najbolja brada s remenom za bradu

Brada s remenom za bradu tanka je traka dlaka na licu koja spaja zaliske s vašom bradom. Stilovi brade s remenom za bradu mogu uključivati ​​brkove ili flaster duše; taj je izbor na vama. U biti, kad je brada s remenom za bradu njegovana i pravilno podšišana, izgleda poput remena koji vam ide cijelom glavom i dolje ispod brade.

Stilovi brade za remen za bradu

Traka može biti debela ili tanka, ovisno o tome koliko kose imate. U konačnici, remen za bradu dobro izgleda za muškarce koji se bore za punu bradu.

Pačji rep

Brada od pačjeg repa

Brada pačetina nudi savršen spoj između otmjenog i buntovnog. Brade pačetina počinju na obrazima i spuštaju se do zaobljene točke dva do četiri centimetra ispod brade. Možete imati pačje rep s glatko obrijanim obrazima, ili možete rasti dlake na licu posvuda sve dok ih držite podrezane i njegovane. Stilovi brade pačetina su pune brade srednje dužine koje dobro izgledaju, pogotovo ako imate grube značajke.

Ovčje kotlete

Ovčje kotlete

Kotleti od ovčetine, poznati i kao brada vukodlaki, među najpoznatijim su vrstama brade. Da biste bolje razumjeli kako brada od ovčetine kosa izgleda, zamislite da punu bradu pustite od ušiju do brade, a zatim obrijete područje na kojem bi obično rasla kozja bradica – u biti poput obrnute koze. To znači riješiti se male dlačice na bradi i iznad usana gdje bi bili brkovi.

Brada Wolverine - ovčetina

Međutim, postoji mogućnost da dobijete verziju ovog klasičnog izgleda – prijateljske ovčje kotlete. Ljubazni stil brade od ovčjeg kotleta zadržava brkove i brije sredinu područja brade. Iako s ovčetincima možete imati brkove, većina muškaraca preferira držati ovaj dio lica savršeno golim kako bi oponašali stil brade vukodlaka. Kotleti od ovčetine mogu biti tanki i rijetki ili debeli i puni, stoga se ne bojte eksperimentirati s različitim stilovima dok ne pronađete onaj koji vam najbolje odgovara. Ne treba reći da je brada vukodlaka prilično loša i muževna.

Najbolji proizvodi za njegu brade za muškarce

Najbolji proizvodi za njegu brade

U konačnici, briga o dlaci na licu može biti razlika između zamršenog, suhog nereda i zdrave, guste brade. Ulje i balzam za bradu vitalni su dijelovi njege i oblikovanja brade. Kvalitetni proizvodi za bradu osiguravaju vlagu, upravljivost, rast i stil. Ova pristupačna ulja za bradu, balzami, šamponi i regeneratori savršeni su za svakodnevnu njegu svakog muškarca, pogotovo ako želite dugu, punu bradu koja je mekana i glatka.

Evo najboljih prirodnih proizvoda za bradu za muškarce.

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
Viking Revolution regenerator za bradu - potpuno prirodni Argan bez mirisa & amp; Ulja jojobe - omekšavaju, zaglađuju & amp; Jača rast brade - njegovanje njege brade i brkova, 1 pakiranje Viking Revolution regenerator za bradu – potpuno prirodni argan bez mirisa & Ulja jojobe – omekšava,… 9.951 recenzija 9,88 USD Kupi sada
Iskreni amiški balzam za bradu koji se ne ostavlja - napravljen samo od prirodnih i organskih sastojaka - 2 unce kositar Iskreni amiški balzam za bradu bez vlaženja – napravljen samo od prirodnih i organskih sastojaka – 2… 29.235 recenzija 11,43 USD Kupi sada
ŠAMPON za bradu profesora Fuzzworthyja sa svim prirodnim uljima iz Tasmanije Australija - 120 g ŠAMPON za bradu profesora Fuzzworthyja sa svim prirodnim uljima iz Tasmanije Australija – 120 g 5.390 recenzija 14,90 USD Kupi sada