Končni vodnik po tetovažah Conorja McGregorja

Vas zanimajo pisane tetovaže Conorja McGregorja? Razlagamo pomene njegovega ikoničnega dela s črnilom.

tetovaža gorile conor mcgregor

Conor McGregor je irski boksar in MMA borec, ki je po vsem svetu znan po svoji slavni boksarski tekmi z neporaženim prvakom Floydom Mayweatherjem.

Njegovi drugi znani boji vključujejo tekmo MMA s Khabibom Nurmagomedovom, boj, ki ga je zmagal njegov nasprotnik.

Presenetljivo je, da je Khabib nato skočil iz kletke v boj proti McGregorjevi ekipi, jezen zaradi vnetnih pripomb.

McGregor je družinski človek in ima dva otroka z otroško ljubico Dee Devlin. Kljub kontroverznim trditvam o McGregorjevi nezvestobi in obtožbah o potencialnem ljubezenskem otroku sta par še vedno močan.

Odkar se je pridružil UFC, je Connor McGregor popolnoma drugačen od tistega, ko je prvič začel s športom. Njegovo telo je prekrito z več barvitimi tetovažami, ki zavzemajo osrednje mesto.

Prvo tetovažo je dobil na počitnicah v Ayia Napi in od takrat je dodal več edinstvenih tetovaž.

V današnjem vodniku si bomo natančno ogledali pomene tetovaže Conor McGregor.

Več o tetovažah Dwaynea ‘The Rock’ Johnsona izveste v našem naslednjem članku.

Arabska pisalna tetovaža

arabska tetovaža conor mcgregor

Tetovaža: Na levi nogi Conorja McGregorja, blizu njegovega gležnja, je arabsko pisavo.

Tolmačenje: Ayia Napa na Cipru je po vsem svetu znana po epski zabavi. Ko je bil mlajši, je odšel na počitnice na zabavo in si to tetovažo spustil po nogi.

To je bila prva tetovaža Conorja McGregorja. Na vprašanje, kaj to pomeni, je rekel: »To je bilo moje prvo, ko sem bil pijan … Dobil sem ga v Ayia Napi za 20 evrov. Lahko bi pomenilo karkoli. ” No, to pojasnjuje!

Tetovaža križa

tetovaža z razpelom conor mcgregor

Tetovaža: Na hrbtu vratu mu stoji križ s krili.

Tolmačenje: Čeprav razpelo na splošno kaže vero v Boga, je McGregor marsikoga zmedel, ko je na twitterju objavil: “Prekleta politika in jebena vera”.

Ljudje samodejno domnevajo, da je katolik zaradi svoje irske dediščine, vendar ne moremo biti prepričani, saj ni potrdil.

Verjame pa v neko obliko krščanstva. Leta 2017 sta z dolgoletno punco Dee Devlin umaknila vse možnosti za krst svojega sina.

Ni znano, ali McGregor hodi v cerkev, vendar je bil leta 2019 prisiljen očistiti dve cerkvi v New Yorku v okviru svojega dela v skupnosti. Rekel je, da je bila izkušnja “ponižujoča”.

Po tem ne zamudite našega vodnika po tetovažah Lil Peep!

Thorny Helix Tattoo

tetovaža trnaste vijačnice conor mcgregor

Tetovaža: Trnova vijačnica teče od njegovega razpela do dna hrbta.

Tolmačenje: McGregor ni javno govoril o tem, kaj ta tetovaža pomeni. Mnogi verjamejo, da se nanaša na Kristusa, in ker je tetovaža povezana z razpelom, ki teče po njegovi hrbtenici, bi lahko ponudila neko obliko duhovne povezanosti.

McGregor leta 2013 ni imel vidnih tetovaž in zdelo se je, da je precej hitro pokril svoje telo v umetnosti, še posebej, ko se je začel vzpenjati.

Tetovaža gorile

tetovaža gorile conor mcgregor

Tetovaža: Pozornost pritegne tetovaža na prsih Conorja McGregorja z veliko edinstveno gorilo.

Tolmačenje: Ta tetovaža gorile Conor McGregor je verjetno način, da ustraši svoje nasprotnike. Gorila nosi krono, medtem ko v ustih drži srce.

Črnilo je nekoliko spremenjeno v logotipu Straight Blast Gym v lasti trenerja Johna Kavanagha.

Na vprašanje o črnilu v klepetalnici Conan O’Brien je dejal: »Počutim se, kot da sem kraljeva gorila, zato sem vzel krono in mu dal jesti srce. Zdelo se mi je prav. “

Tetovaže Bena Afflecka obravnavamo v našem zadnjem vodniku.

Rose Bush Tattoo

tetovaža conor mcgregor rose bush

Tetovaža: Na njegovem levem podlahtu je prikazan pisani grm vrtnic.

Tolmačenje: Od tetovaž Conorja McGregorja je ta tetovaža vrtnega grma nenavadno edinstvena. Ima uro, ki prikazuje čas ob 3:35 uri, in bodalo, ki gre skozi eno izmed vrtnic. Ni še znano, ali ima čas kakšen pomen.

Na vprašanje o tem, zakaj si tetovira, je McGregor dejal: »Všeč mi je, kako izgleda na mojem telesu … Ne porabim več mesecev, da bi ga izbral, samo vidim, dobim in samo uživam v izkušnji, ko sem na telesu narisan. do konca življenja. Ne vem, kaj je. “

Tetovaža “POČASNO JE GLAJKO, GLAJKO JE HITRO”

conor mcgregor slow je gladka, gladka je hitra tetovaža

Tetovaža: ‘Počasi je gladko, gladko je hitro’ je vidno na desni podlakti.

Tolmačenje: Ta tetovaža z roko Conorja McGregorja je fraza, za katero je znano, da izvira iz vojske, rek, ki je splošno znan med mornariškimi tjulnji.

Pomen spodbuja ljudi k počasnemu vadbi, da dojamejo pravo metodo in ne hitijo, saj se tako dogajajo napake. Če se preveč potisnete, lahko omahnete.

McGregor obožuje tetovaže in ko ga je šefica UFC -ja Dana White po upokojitvi poskušala nagovoriti, naj napiše črnilo, je Conor odgovoril: “Prekleto star si, zato jih ne maraš (tetovaže)!”

Tiger tetovaža

tetovaža tigra conor mcgregor

Tetovaža: Tetovaža tigra je osrednji del telesne umetnosti Conorja McGregorja in zavzema večino prostora na njegovem trupu.

Tolmačenje: Čez njegov trup sedi velik pisani tiger. Tetovaža tigra, znana po svoji neustrašnosti in moči, se ujema z osebnostjo Conorja McGregorja, ko stopi v ring.

Ko so ga vprašali o izbiri tetovaže, je rekel: »Tiger je včasih skočil name. Zdi se, da to skoraj nekaj pomeni. Mislim, da je tiger pogumna žival. Tako da mi je bil tiger všeč in sem se odločil, da ga bom odpeljal. “

McGregor je kot gost Vladimirja Putina odšel v Rusijo na ogled finala svetovnega prvenstva med Francijo in Hrvaško. Po srečanju s predsednikom je nahranil in pobožal tigra. Nato je v šali zahteval rokoborbo, na kar so mu drugi hitro odgovorili: “Ne!”

Ste oboževalec Lil Wayne? Nato si oglejte njegovo tetovažo.

Tetovaža “MCGREGOR in NOTORIOUS”

conor mcgregor mcgregor in zloglasna tetovaža

Tetovaža: Nad in pod tigrom na trupu sta vidni besedi “McGregor” in “Notorious”.

Tolmačenje: McGregor je priimek legende UFC. Ime prenaša njegov oče Tony McGregor, ki je pred kratkim postal slavljenec za pare, ki se želijo poročiti. Izobraževal se je na Irskem inštitutu slavnih.

Conor je vse življenje dobil vzdevek Notorious in zagotovo je izpolnil ta pričakovanja, saj je postal eno največjih imen v MMA in UFC.

McGregor je JD Sportsu razložil svoj vzdevek: »Bil sem znan po tem, da sem imel malo težav. Moj trener me je tako poklical v tistem času. ” Nato je rekel: “In potem sem očitno oboževalec Notorious B.I.G in vstopne glasbe.”