Končni vodnik po tetovažah Wiz Khalifa

Pobrskamo po zbirki tetovaž Wiz Khalifa in razložimo pomene njegovega priljubljenega dela s črnilom.

zbirka tetovaž wiz khalifa

Wiz Khalifa, pravo ime Cameron Jibril Thomaz je ameriški raper, tekstopisec in igralec.

Od 15. leta je osredotočen na svojo glasbeno kariero, v studiih je pisal in produciral svojo glasbo.

Wiz Khalifa je svojo prvo tetovažo naredil pri 16 letih in se odločil, da bo napisal svoje uprizoritveno ime, kar je zelo pomembno.

Njegov dedek mu je dal ime ‘Khalifa’, kar pomeni vodja in naslednik, prijatelji pa so mu dali ime Young Wiz.

Več kot 15 let kasneje je Wiz Khalifa zdaj popolnoma pokrit s tetovažami, pri čemer ima vsaka svoj poseben pomen. Preberite, če želite izvedeti pomene tetovaž Wiz Khalifa.

Tetovaže na rokah

tetovaža roke wiz khalifa

Tetovaže: Wiz Khalifa, mikrofon, angel & hudič, dve lobanji, indijanska lobanja, list marihuane in breskev sta mu narisana na rokah.

Tolmačenje: Te ročne tetovaže Wiz Khalifa imajo vsak svoj pomemben pomen.

Wiz Khalifa je njegovo umetniško ime in prva tetovaža v zgodovini, šel je z mamo, da bi to naredil pri 16 letih. Mikrofon predstavlja njegovo glasbeno kariero, angel in hudič pa mu sestata na obeh ramenih in prikazujeta dobro in zlo.

Dve lobanji predstavljata upor in sta ključna simbola smrti, medtem ko na levi roki lobanja nosi pokrivalo iz perja, ki prikazuje indijansko kulturo.

Wiz Khalifa ima list marihuane natisnjen, da pokaže svojo ljubezen do trave, naredil je celo lasten sev, imenovan Khalifa Kush. Peachie je ime njegove matere, pri čemer je Wiz to tetovažo na zadnji strani desne roke napisal kot poklon.

Ročne tetovaže

tetovaža rok wiz khalifa

Tetovaže: Njegove roke berejo Heavy Hustle, Superstar, W, Blessed and self-made.

Tolmačenje: W je logotip ameriške baseball ekipe Washington Nationals. Heavy Hustle pomeni trdo delati in zaslužiti denar, medtem ko njegova blagoslovljena tetovaža kaže njegovo hvaležnost za uspeh v življenju.

Superstar je ime pesmi, ki jo je izdal leta 2009. Samostojno izdelana tetovaža je kazalec na njegovo kariero in še ena najljubša, saj ima rad, kjer je postavljena na roko.

Tetovaže na prsih

tetovaža prsi wiz khalifa

Tetovaže: 412, “Zmagaj nekaj izgubi”, vera, krila in ogenj/dim.

Tolmačenje: 412 je območna koda za Pittsburgh, kraj, kjer se je rodil. ‘Zmagati nekaj izgubiš’ je priljubljen rek in nas opozarja, da v življenju včasih zmagaš, drugič pa ne. Vera je zapisana v parih kril, ki prikazujejo njegovo povezavo z Bogom.

Ogenj in dim se uporabljata kot ozadje za dokončanje prsnega koša. Preden je zaslovel, je televizija Gunna posnela Wiz Khalifa, ki se mu je na prsih narisal.

Tetovaže na vratu

tetovaža vratu wiz khalifa

Tetovaže: Visoki ključ, zvezde, ribe Koi, ptice, oblaki in rože.

Visoki ključ je znak njegove ljubezni do glasbe, zvezde pa predstavljajo smer in varnost. Tetovaže vratu Wiz Khalifa vključujejo oblake, ki so bili natisnjeni, da zapolnijo prostor za tetovažami. Cvetje, ki zaseda osrednje mesto, predstavlja naravno lepoto.

Riba Koi je na desni strani vratu natisnjena in je simbol sreče in sreče. Na drugi strani leži leteča ptica, simbol svobode telesa in duha.

Tetovaža “Amb”

Amb tattoo na roki

Tetovaža: Amb na desnem palcu postavljen na stran.

Tolmačenje: Ta tetovaža Wiz Khalifa se glasi Amb, okrajšava za Amber. To je prvo ime njegove bivše žene. Skupaj imata sina, rojenega leta 2013, leto, ki zaznamuje tudi njuno poroko. Ločila sta se nekaj let kasneje leta 2016, tik pred tretjo obletnico.

Amber Rose se je nekdanjemu možu poklonila s črnilom, velik portret njegovega obraza na roki. Od takrat je bil spremenjen v videz Slash iz Guns N ’Roses.

Tetovaže obrvi

tetovaža obrvi wiz khalifa

Tetovaže: TG, list marihuane, zvezda in P.

Tolmačenje: TG pomeni Taylor Gang, njegovo zabavno podjetje s sedežem v Pensilvaniji. List marihuane kaže njegovo ljubezen do plevela. Wiz Khalifa je izdal pesem in aplikacijo, imenovano “farma plevela” in prodaja izdelke, povezane z marihuano.

Zvezde so redna značilnost njegove telesne umetnosti. P predstavlja logotip Pittsburgh Piratesa, njegove domače baseball ekipe.

Obrazne tetovaže Wiz Khalifa so veliko manjše. Odločil se je, da si obraza ne bo zakril s črnilom, kar je opazna tetovaža, znak miru.

Tetovaže na hrbtu

tetovaža hrbta wiz khalifa

Tetovaže: Morski pes, Khalifa, lovec sanj in tepee.

Tolmačenje: Velik morski pes pokriva del njegovega hrbta in to je bila njegova najbolj boleča tetovaža. Khalifa je arabska beseda za vodjo/naslednika, tega se je naučil od svojega dedka muslimana. Lovilec sanj naj bi odstranil negativnost in pustil le pozitivno.

Tepee je tetovaža, ki je močno povezana z Indijanci in predstavlja plemena. Tetovaže na hrbtu Wiz Khalifa so trajale približno 7 ur. Dokončal ga je tetovator Brian Henry iz studia Black Sage.

Tetovaža želodca

tetovaža trebuha wiz khalifa

Tetovaže: Citat Martina Luther Kinga, angeli, TG s krili, Baby Boy, dirkalne zastave in kocke pokrivajo njegov trup.

Tolmačenje: Ko je govorila o citatu Martina Lutherja Kinga, je Wiz Khalifa za SBTV povedal: “To je zame najbolj osebno in najpomembnejše, saj samo opisuje moje življenje, mojo kariero, kaj sem res preživel kot posameznik”.

Kocke predstavljajo življenjske igre, zastave pa kažejo njegovo ljubezen do vožnje dirkalnih avtomobilov. Wiz Khalifa ima več angelov, ki izkazujejo njegovo vero in prepričanje, skupaj z dvema kerubinama, za katera je znano, da se neposredno posvečajo Bogu.

TG je še en klic za zabavno podjetje, ki ga je ustanovil Taylor Gang. Spodaj se glasi Baby Boy, ki bi lahko bil poklon njegovemu sinu Sebastianu.

Tetovaža brkov

tetovaža brkov wiz khalifa

Tetovaža: Na levi roki kazalca so narisani brki.

Tolmačenje: “Prst na prstih” je natisnjen na prstu in ko je dvignjen do zgornje ustnice, spominja na brke. To je bila priljubljena tetovaža, ki je v trendu že nekaj let, vendar je zanimanje od takrat počasi zamrlo.

Ustvaril ga je leta 2003 tetovator Columbus Giovani Faenza in hitro postal priljubljen po vsem svetu. Nešteto izdelkov, kot so skodelice in obeski za ogrlice, je bilo narejenih tako, da odražajo tetovažo.