Vrhunski vodnik po tetovažah Scarlett Johansson

Podrobno si oglejte zbirko tetovaž Scarlett Johansson v našem vodniku. Pojasnjujemo tudi pomene, ki se skrivajo za njeno izbiro tetovaže.

tetovaža zapestnice scarlett johansson

Scarlett Johansson je ameriška igralka, rojena 22. novembra 1984 v New Yorku, zaradi česar je njen horoskopski znak Strelec.

Svojo igralsko kariero je začela v devetdesetih letih in je znana po vsem svetu, predvsem po nastopih v filmih o superjunakih.

Čeprav ima Johansson otroka z bivšim možem Romainom Dauriacom, to ni postavilo njene kariere v ozadje in je trenutno deveta največja zvezdnica blagajne.

Mnogi Johanssonovi oboževalci so ji dali vzdevek ScarJo, vendar je dejansko izjavila, da se ji zdi ime “leno” in “žaljivo”.

V epizodi PBS Finding your Roots je Johansson nedavno odkrila, da je njen veliki stric umrl med drugo svetovno vojno v varšavskem getu na Poljskem med nacistično invazijo.

Johansson je velika ljubiteljica umetnosti, zato ni čudno, zakaj se je odločila začeti svojo zbirko body arta.

Danes si bomo ogledali nekaj pomenov tetovaž Scarlett Johansson.

Dva prepletena kroga s tetovažo črke “A”

scarlett johansson krogi in črko tetovažo

Tetovaža: Na notranji strani desnega gležnja sta dva prepletena kroga s črko A.

Tolmačenje: Ker Scarlet Johannson nikoli ni javno povedala, kaj ta tetovaža pomeni, smo le še ugibali. Johannson je bil z Avengersi desetletje.

Mnogi oboževalci verjamejo, da bi ta tetovaža lahko pomenila Avengers: Infinity War zaradi dveh prepletenih krogov, ki skupaj z A for Avengers stojijo za neskončnost.

Tetovaža sončnega vzhoda

tetovaža sončnega vzhoda scarlett johansson

Tetovaža: Podoba sonca, ki vzhaja na njeni levi notranji podlakti.

Tolmačenje: Tetovaža vzhajajočega sonca na splošno simbolizira optimizem in nove začetke. Ko so Johanssona vprašali, zakaj si je naredila to tetovažo, je odgovorila:

»Že nekaj časa imam tetovažo sončnega vzhoda. Veseli me, ko ga pogledam, vendar je glavni razlog, da sem to naredil, zelo oseben. Nekatere stvari morajo ostati zasebne. “

Tetovaža zapestnice

tetovaža zapestnice scarlett johansson

Tetovaža: Na desnem zapestju Johanssona je natisnjena zapestnica.

Tolmačenje: Ta tetovaža ima podobo tega, kar nekateri menijo, da je kladivo Thor, ki visi iz zapestnice. Če natančno pogledate, lahko vidite tudi, da sem [srce] NY vpisano.

Nekateri oboževalci pa menijo, da je to preprosto poklon velikemu jabolku.

‘SREČNO’ s tetovažo podkve

scarlett johansson vam je posrečila s tetovažo podkve

Tetovaža: Podkevo, obdano z besedami Lucky You can be saw on the igralka’s right side of her rebra.

Tolmačenje: Po vsem svetu v mnogih kulturah ljudje verjamejo, da je podkev znak sreče. Scarlett je črnilo dobila od francoskega tetovatorja in umetnika grafitov Fuzija Uvtpka.

Jagnje s tetovažo s cvetličnim dizajnom

tetovaža vrtnic in ovac scarlett johansson

Tetovaža: Ta jagnjetina in cvetlični dizajn pokriva velik del Johanssonovega hrbta.

Tolmačenje: Ta tetovaža na hrbtu Scarlett Johansson prikazuje, kako zelo igralka ljubi umetnost. Črnilo so prvič opazili leta 2018 na Met Gala.

Čeprav je Johansson verjetno želel eleganten videz, je voditeljica klepetalnice Wendy Williams razmišljala drugače. Ko je razpravljala o Johanssonovem oskarjevem videzu, je rekla: “Tetovaže pa so umazane na hrbtu”.

Za tem kosom je bil tetovator Josh Lord, ki je Johanssonu diskretno pisal že skoraj desetletje.

Tetovaža vrtnic

tetovaža vrtnic scarlett johansson

Tetovaža: Scarlett ima pod levo dojko podobo vrtnice.

Tolmačenje: Johansson si zagotovo privošči vrtnice, ki ji sledijo, ko ji čez hrbet natisne veliko vrtnico. Vrtnice na splošno predstavljajo življenje samo, z vsem dobrim in slabim. Scarlett se je odločila, da bo liste vrtnice vključila v svojo umetnost telesa.

Drugi razlog za to tetovažo bi lahko bila njena hči, ki ji je ime Rose Dorothy Dauriac, zato ji je to črnilo tako pri srcu.

Tetovaža leteče sove

scarlett johansson tetovaža leteče sove

Tetovaža: Letečo sovo lahko najdemo ob desni strani njenih reber.

Tolmačenje: Od tetovaž Scarlet Johansson je ta najbolj priljubljena pri ljubiteljih body arta.

Sova simbolizira modrost, v nekaterih kulturah pa sovo vidijo kot zaščitnico in varuha. Ptico so označile tudi številne druge znane osebnosti, med njimi Justin Bieber in Drake.

Tatoo z logotipi maščevalcev

tattoo z logotipom scarlett johansson avengers

Tetovaža: Na desni roki je logotip Avengers.

Tolmačenje: Maja 2018 je igralska zasedba Maščevalcev (razen Marka Ruffala) prešla k lastniku East Side Inka, Joshu Lordu, da bi ta logotip črnila.

Ko je Lord revija Revolver Magazine opravil intervju o črnilu, je dejal: “Tam je skrit simbol za vse v filmu … Tam so skrite tudi njihove začetnice.”

Tetovaža Scarlett Johansson Avenger ni pojasnjena, kaj je bila njena posebna personalizacija.