Cene moške frizure – koliko stane frizura?

Ste se kdaj vprašali o povprečni ceni moške frizure? Medtem ko se cene frizure lahko gibljejo od 10 do 100 dolarjev, so povprečni stroški frizure v Združenih državah 28 dolarjev. Pomembno pa je omeniti, da se lahko stroški frizure gibljejo glede na vaše mesto, kako dober je frizer, ki vas striže, in ugled brivnice, ki jo obiskujete. Isti dejavniki bodo vplivali tudi na to, koliko boš frizerja dal pri frizu.

Spodaj raziščimo cene frizure moških, stroške striženja v brivnici v primerjavi z drugimi lokacijami in na koncu, koliko bi morali dati frizerju!

Cene moških frizura

Povprečna cena za moško frizuro

Kot smo omenili, obstaja več razlogov, zakaj so stroški frizure različni od ene brivnice do druge. Lokacija in življenjski stroški so verjetno najmočnejši dejavnik, ki vpliva na cene vašega brivca. Na primer, po podatkih Square je povprečna cena frizure v Los Angelesu 45 USD, medtem ko fantje plačajo približno 37 USD v New Yorku, 49 USD v San Franciscu, 35 USD v Seattlu, 34 USD v St. Louisu in 32 USD v Chicagu, Denver, in Dallas. Ti zneski vključujejo brivnikovo napitnino.

Povprečna cena moške frizure

Po lokaciji boste morali upoštevati brivnico in svojega frizerja. Nekatere brivnice želijo izžarevati razkošje in so namenjene le vrhunskim strankam. Zaradi tega lahko nekateri fantje na koncu plačajo 50 dolarjev za striženje, kar se nam zdi smešno, saj lahko za ta znesek kupite strižnik za lase in si strižete lase brezplačno.

Če pa je vaša najljubša pričeska zbledela ali podrezana s pompadourjem, quiffom, česanjem, umetnim jastrebom ali kakršno koli frizuro, ki zahteva spretnost, da izgleda dobro, potem je vlaganje v spretnega brivca vedno vredno denarja. Plačilo za frizuro v višini 3 USD in pričakovanje elegantnega glavnika nad zbledelim ali zarezanim podrezom se ne bo dobro končalo za vaš videz.

Koliko je frizura za moške

Ne pozabite, da bledenje in podrezovanje na straneh ter kul pričeske na vrhu zahtevajo, da ima brivec dobro koordinacijo med očmi in rokami ter izrazit občutek za simetrijo in prostorsko zavedanje. Če želite dobiti te sodobne kroje in sloge, je pametno porabiti denar za dobrega frizerja!

Koliko namigati frizerju za moško frizuro

Drugo pogosto vprašanje, ki ga imajo fantje, je, koliko bi morali dati napitnine za moško frizuro. Čeprav vsi v Ameriki ne dajejo nasvetov za rez, večina moških in žensk v povprečju da okoli 20%. Brivci običajno zaslužijo urno plačo, vendar pa lahko z namigom svojega frizerja izrazite svojo hvaležnost.

Koliko namigati frizerju

Pri izračunu brivske konice običajno upoštevam kompleksnost striženja, kako dobro se je odrezala frizura in koliko časa je bilo vloženega. Skratka, sodim na podlagi uspešnosti in storitev za stranke.

Če si vaš frizer vzame čas in preveri vaše lase na straneh, na hrbtu in na vrhu in je frizura vse, kar ste želeli, potem pomislite, da mu vržete še nekaj dolarjev. Verjemite mi, brivci opazijo razliko.

Ne pozabite, da vaš nasvet temelji tudi na ceni vaše frizure. Če se strižete za 10 USD, naj vas ne skrbi razlika med namigovanjem 2 USD ali 3 USD. Če vam je všeč vaša pričeska, mu dajte 3 USD za 30% napitnino. Po drugi strani pa, če za normalno rezanje porabite 40 USD, je 20% v redu.

Poceni frizerski salon za moške

Še enkrat, to so le smernice in koliko boste namigovali frizerja, je odvisno od primera do primera, pa tudi od tega, kaj si lahko privoščite, da udobno podarite.

Najboljše mesto za moško frizuro

Zadnji korak do dobrega striženja je najti najboljše mesto za moško frizuro v vaši bližini. Večina fantov bo poskusila iskati »brivnice v moji bližini« in obiskati najbližjo lokacijo. Ta način iskanja najbližjega brivca je na koncu zadet ali zgrešen. Namesto tega vam priporočamo, da preverite ocene trgovine na Yelpu, si ogledate slike, ki jih predložijo uporabniki, in izberete določenega frizerja, ki dobi največ pozitivnih omemb.

Najboljše mesto za moško frizuro

Če je mogoče, vam celo predlagamo, da poiščete račun za brivca ali brivca na Instagramu, da vidite, kako dosledno proizvaja čiste kose. Konec koncev ne želite nekoga, ki je objavil edino odlično frizuro, ki jo je dosegel vse leto!

Druga možnost je, da od prijateljev zahtevate napotitve. Skoraj vsi moški so izbirčni glede striženja, zato če imate prijatelja podobno pričesko in priporočate profesionalnega frizerja, je to verjetno dobra stava.

Najboljše brivnice

Najboljši moški odbitki leta 2021

Ugotavljanje, ali za frizuro plačate preveč, je odvisno od vaših osebnih izkušenj v vaši brivnici. Če se najbolje strižete za moške in vaš brivec dobro skrbi za vas, se držite svojega trenutnega mesta, namesto da bi kocke vrgli na drugega stilista.

Če vas zanima raziskovanje najbolj priljubljenih novih pričesk za moške ali potrebujete navdih, preden se postrižete, si oglejte te kul kroje in sloge za najnovejše trende!

Comb Over Fade

Comb Over Fade

Slicked Back Undercut

Slicked Back Undercut

Faux Hawk Fade

Faux Hawk Fade

Pompadour + visoka plešavost

Pompadour + visoka plešavost

Burst Fade Mohawk

Burst Fade Mohawk

Teksturiran Quiff + nizka plešavost + debela brada

Teksturiran Quiff + nizka plešavost + debela brada

Teksturiran pridelek + bleda koža + brada

Teksturiran pridelek + bleda koža + brada

Teksturirana krtača nazaj + zožene strani + polna brada

Teksturirana krtača nazaj + nizko zožene strani + polna brada

Teksturirani špičasti lasje + podrezani

Teksturirani špičasti lasje + podrezani

Trdi stranski del + visoko bleščanje kože + poravnava

Trdi stranski del + visoko bleščanje kože + poravnava

Dolgi kodrasti lasje + obrito stran

Dolgi kodrasti lasje + obrito stran

Bledenje kože + postava + debeli valoviti lasje na vrhu

Bledenje kože + postava + debeli valoviti lasje na vrhu