50 crvenosmeđih ideja za izvanredan stil!

Tražite li ideje za crvenu smeđu kosu koja će začiniti vaš stil ove godine? Jeste, zar ne? Onda ne tražite dalje jer smo prikupili najvruće crveno -smeđe boje kose koje će svima izgledati izvanredno!

Jedna od najvećih prednosti nošenja smeđe boje kose sa samo mrvicom crvene je ta što će izgledati prirodno bez obzira na duljinu ili teksturu kose.

Od svijetle smeđe smeđe do dublje zlatne i smeđe nijanse, smeđa kosa je jedinstveno prikladna za svako godišnje doba. U paleti smeđe kose ima toliko crveno smeđih nijansi da će jedini problem biti odabrati samo jednu nijansu!

Ne brinite ako se ne možete odlučiti! Imamo za vas prave ideje za crvenu smeđu kosu – one s jednostavnim mješavinama ili balayage, isticanje, ombre, & mnogo više!

1. Crveno smeđa kosa

duga valovita crvenosmeđa kosaIzvor

Ovo je izvanredna klasična crveno smeđa nijansa. Zdrava doza crvene boje probija se kroz srednje smeđu nijansu u ljupkoj mješavini.

Je li to trešnja? Je li čokolada? Sa smeđom do crvenom kosom teško ćete reći. Bitno je da sve ove nijanse sjajno sjaje i stvaraju jedinstveno elegantan izgled.

2. Bakreno smeđa kosa

bakreno smeđa pletena kosaIzvor

Zgodna stvar kod bakrenih boja kose je to što su neodlučno smeđe, crvene i plave, sve u isto vrijeme.

Bez obzira na to, bakrene smeđe boje zasjaju kao nitko drugi na ljetnom suncu. Ipak, obratite pozornost na ton vaše kože prije nego što se odlučite isprobati ovu kraljevsko smeđu crvenu boju.

3. Ashlee Simpson

Crvena smeđa kosa Ashlee SimpsonIzvor

Ako ste mislili da plavuše ne mogu izabrati ukusne čokoladne tonove, razmislite ponovo! Ashlee Simpson imala je blistavo kestenjastu boju kose sa srednjim čokoladnim podtonom. Primijetite koliko je ova nijansa laskava što se tiče boje njezinih očiju.

4. Trend Alert: Svijetlocrvena kosa

svijetlocrvena smeđa kosaIzvor

Ova svijetlocrvena smeđa boja kose penje se uz moderne ljestvice – i to s razlogom! Zlatne i bakrene nijanse ljetni su materijal, dok crvenkasti i smeđi podtoni pomažu dodati još veću dubinu.

5. Emma Stone

emma stone crvena smeđa kosaIzvor

Emma je vještica iz obitelji crvenih boja kose. Sve ih je prigrlila i potresla. Ovo je jedno od njezinih trezvenijih preuzimanja crvene boje kose. Bez obzira na to, zelenkasta viks izgleda izvanredno s tamnijim tonom kao i sa svjetlijom crvenom bojom kose.

6. Lana Del Rey

lana del rey čokoladna boja koseIzvor

Lanina ćudljiva čokoladno kestenjasta kosa snažna je izjava. Stilizirana u ovim starinskim valovima, njezina raskošna griva dokazuje da određeni stil dolazi sa stavom. Pa opet, Lana je kraljica filmskih nastupa. Od prljavih plavuša do luksuznih brineta, vidjeli smo kako nosi sve boje.

7. Tamno smeđa kosa s crvenim isticanjem

tamno smeđa kosa s crvenim odsjajimaIzvor

Ako želite olakšati svoj put u jaču crveno -smeđu boju, zašto ne biste prvo otišli na isticanje! Također, ako vam je kosa prirodno smeđa, imate sreće! Isprobajte svjetlije crvene nijanse za savjete i prizvuke, a tamnije crvenkaste nijanse rezervirajte za podtonove.

8. Smeđa do crvena kosa

uvijena smeđa kosa crveni sjajeviIzvor

Kad se ove dvije boje spoje, stvaraju punu bogatu nijansu koju nije lako nositi, ali izgleda apsolutno drsko. Ako mislite da imate sve što je potrebno, krenite u to! Tamno smeđa i crvena kosa privlače mnogo izgleda.

9. Crveno ističe na tamnosmeđoj kosi

crveno ističe smeđu kosuIzvor

Ublažena donja narančasta boja sa smeđim nijansama posvijetljena je crvenim i plavim odsjajima. Da biste postigli ovaj izgled, zamolite frizera za tanke, jedva uočljive pramenove koji se protežu duljinom kose.

10. Crveno i plavo svjetlo na smeđoj kosi

Crveno i plavo svjetlo na smeđoj kosiIzvor

Budući da je crveno smeđa kosa već sjajan spoj boja i nijansi, njezino poboljšanje mješavinom nalik na dugu ne može naštetiti. Posebno ako se boje istaknutih boja kreću od tamnocrvene crvene do ublažene kestenjaste i plave boje.

11. Pixie ošišana na tamno smeđu crvenu kosu

crvena pixie kosaIzvor

Zar niste mislili da crveno smeđe boje mogu izgledati tako dobro na kratkoj pixie kosi, zar ne? Daleko od toga da je ljepljiva nota, ova frizura je nervozna, ali elegantna i simpatična u isto vrijeme!

12. Kratka frizura na svijetlosmeđoj crvenoj kosi

glatki crveni pixie rezIzvor

Crvenkastosmeđa kosa s nijansama karamele savršeno istaknuta kratkom teksturom. Iako joj je kosa tanka, i boja kose i šišanje grade volumen i dubinu.

13. Duboka kosa od mahagonija

duga slojevita kosa od mahagonijaIzvor

Mahagonij je jedna od boja u paleti smeđih boja kose koja svakome izgleda izuzetno laskavo. Međutim, tamnocrvene nijanse bolje pristaju za posvjetljivanje i isticanje svijetlih i srednjih tonova kože.

14. kestenjasta boja kose

crvena smeđa kosa kestenjasta kosaIzvor

Dok se kestenjasta smatra dijelom obitelji crvene boje kose, vjerujemo da je kremasto smeđe note kestenjaste boje pogodan kandidat i za paletu boja smeđe kose. Ovdje vidimo kestenjastu boju obogaćenu finim plavim i bakrenim odsjajima, za svjetliju notu.

15. Smeđa kosa s crvenom bojom

valovita bob crvena smeđa kosaIzvor

Postoji mnogo načina na koje možete postići crvenu smeđu boju kose. Obožavamo ovu boju kose dobivenu miješanjem zlatnih tonova smeđe sa svjetlijim crvenim i bakrom.

16. Zlatno smeđa crvena

zlatnocrvena smeđa kosaIzvor

Primijetite zlatne nijanse debelih slatkih brava. Ova balayaža prirodnog izgleda poigrava se notama zlatne, smeđe i crvene boje.

17. Emma Stone Hair II

emma stone crvena smeđa boja kose ženske frizureIzvor

Još jedan ljupki primjer elegantne boje kose Emme Stone – one odabrane da upotpune njenu boju kože. Ako tražite inspiraciju u ženskim frizurama i bojama kose kako biste upotpunili svijetli ten, obratite posebnu pozornost na ovu holivudsku zvijezdu.

18. Kosa Julije Roberts

julia roberts crvena smeđa kosaIzvor

Vintage izgled Julije Roberts s ukusnom čokoladno smeđom bojom kose. Idol za žene diljem svijeta, i Julia je zadržala stalnu sklonost crvenoj smeđoj boji i njenim ljupkim crvenkastim nijansama.

19. Maroon Hair

kestenjasta kosa trešnja kosa crvena smeđa kosaIzvor

Boja kestenjaste boje kose vidi se negdje na raskrižju kestenjaste i tamnocrvene boje sa tek primjesom tamnosmeđe boje. Bez obzira na to, dovoljno je uzeti u obzir ovu stilsku nijansu crveno smeđu.

20. Smeđa kosa s crvenom ispod

ravna crvena smeđa kosaIzvor

Ovo je vješto obavljena balayaža gdje crvena boja kose nije prisutna kao blok podboja. Umjesto toga, u bogatu svijetlosmeđu grivu umetnuti su crveni odsjaji, savršeni kao ženska frizura za jesen.

21. Crveni savjeti za smeđu kosu

crveni vrhovi na smeđoj kosiIzvor

Drugi način da svojoj dugoj valovitoj smeđoj kosi dodate samo nijansu privlačne crvene boje je korištenje crvene boje na vrhovima kose. Za prirodniji izgled, obojite kosu u ovoj ljupkoj nijansi tamne trešnje i postupno posvjetljujte boju prema vrhovima.

22. Bakreno smeđa kosa

pletena bakreno smeđa kosaIzvor

Ova elegantna boja kose nikada ne izlazi iz mode. Bezvremenski trend, bakar laska svim tonovima kože i tenu. To lijepo pleteno ‘učiniti je i umrijeti za!

23. Kratki Pixie Cut: Crveni prizvuci

crveno smeđa kosa pixie cutIzvor

Teksturirani pixie rez čini čuda u isticanju crvenih nijansi čokoladno smeđe boje kose. Čini se da svaki pramen kose sjaji različitom crvenom nijansom.

24. Crvena smeđa plava kosa

smeđa plava kosaIzvor

Ovo zapravo nije naziv boje kose. Međutim, to je nagovještaj o tome kako stvoriti zadivljujući izgled pomoću ove tri boje kose. Ovo je i prekrasna frizura i prekrasna mješavina boja koja izgleda gotovo prirodno.

25. Svijetla trešnja smeđa kosa

crvena smeđa kosa trešnja smeđa kosaIzvor

Možete li prepoznati smeđe note ove smeđe crvene boje kose? To je svijetlo kestenjasta nijansa koja se temelji na tamnijoj boji poput smeđe. Ova nervozna boja kose jedan je od najhladnijih trendova boje u posljednjih nekoliko godina.

26. Tamno smeđa kosa s istaknutim tamnocrvenim bojama

duga valovita kosaIzvor

Razmetajte se svojom svilenkasto glatkom tamnosmeđom kosom poboljšanom finim bordo crvenim odsjajem. Ovaj izgled nije samo oštriji. To je također odličan način za uvlačenje u crveno smeđu kosu.

27. Tamnocrvena smeđa s prizvukom šljive

šljiva crveno smeđa kosa bobIzvor

Nosite ovu boju za dodatnu notu elegancije i stila. Nota šljive, iako hladnija, nadopunjuje sve tenove i tonove kože. Za jedinstveno profinjen izgled, pobrinite se da je crveno -smeđa baza tamnija, ali ne toliko tamna da potisne crvenkaste nijanse.

28. Čokoladna boja kose

čokoladna boja koseIzvor

Zlatna čokolada sa samo nijansom bakreno-crvene boje. Ovo je savršena ljetna boja za razmetanje u uredu ili na plaži.

29. Kovrčava smeđa crvena kosa

Kovrčava smeđa crvena kosaIzvor

Još jedna sofisticirana crveno -smeđa nijansa, ovaj put pojačana bogatstvom voluminoznih uvojki i zavojnica. Svaki okret otkriva više ukusnih crvenih tonova pomiješanih s luksuznim smeđim tonovima.

30. Crveno smeđa plava kosa

Plava smeđa kosaIzvor

Crveno smeđu mogu nositi i prirodne plavuše. Ako se ne želite odreći svoje prirodne plavuše, ali biste ipak htjeli isprobati nešto drugačije, idite na crveno smeđe boje.

Djeluju poput šarma na plavim bojama kose! Osim toga, ako ne nosite frizuru poput ove guste pletenice, svaka od boja može zasjati u svom svom sjaju.

31. Blijedocrvena smeđa

Blijedocrvena smeđaIzvor

Mogli bismo danima sliniti nad besprijekornim izgledom Kat McNamare, počevši od njezine kose pa do njezinih prekrasnih crta lica. Obožavamo tamnoplavi plavi izgled jagode koji ima ovdje, zajedno s grimiznom odjećom i šminkom.

32. Crvena smeđa i šiške

Crveno smeđa kosa sa šiškamaIzvor

Razmišljate li o dodavanju šiški vašoj ideji za makeover? Vaša crveno smeđa izgledat će preslatko na svim vrstama šiški. Ova gornja slika je prekrasan primjer za početak!

33. Prirodna crvenokosa

Prirodna crvenokosaIzvor

Ništa se ne može usporediti s hipnotizirajućim šarmom koji imaju prirodne crvenokose. Ako ste rođeni s ovakvim pramenovima đumbira, preporučujemo da ih ostavite u prirodnoj boji i samo ih izrežete kako biste im dali oblik.

34. Balayage s crvenom smeđom kosom

Balayage s crvenom smeđom kosomIzvor

Jedan od aspekata koje najviše volimo kod ove elegantne balayage je odabir boja. Sve smeđe imaju dovoljno crvene boje da pojačaju ton. Povrh svega, lijepo su stopljeni jedno u drugo.

35. Nijansa tamne trešnje

Tamna nijansa trešnjeIzvor

Ono što ovu duboku nijansu trešnje čini toliko privlačnom je prskanje ljubičice. Slažemo se da je malo ljubičastiji od vaše prosječne boje kose inspirirane trešnjama, ali to je i kvaliteta koja ga čini tako privlačnim na suncu.

36. Dugi i valoviti crvenkastosmeđi pramenovi

Dugi i valoviti crvenkastosmeđi pramenoviIzvor

Nema sumnje da je Megan Fox poznata zvijezda kojoj se dive mnogi ljubitelji ljepote. Navikli smo je vidjeti s gavranim pramenovima, ali slažemo se da joj ova crvenkastosmeđa na dugoj i valovitoj kosi savršeno pristaje!

37. Crveno smeđa i plavuša Balayage

Crveno smeđa i plavuša BalayageIzvor

Ovo je divna balayage ideja za žene koje žele istražiti svjetlije opcije smeđe kose. Započinje intenzivnom nijansom bakra i na vrhovima prelazi u toplu medeno plavušu.

38. Vrlo tamna bordo crvena smeđa kosa

Vrlo tamna bordo crvena smeđa kosaIzvor

Iznenadili biste se kad biste vidjeli kako ovaj super duboki ton čudesno izgleda na ženama svijetle puti. To je originalnija i laskavija alternativa za klasičnu mlaznu crnu kosu s puno sjaja zahvaljujući tamnocrvenim nijansama.

39. Duboki bakreni reflektori

Duboki bakreni reflektoriIzvor

Ludo smo zaljubljeni u ovu živopisnu crvenu boju kose. Međutim, ono što nas još više impresionira je odabir strateški postavljenih svjetla. Bogati izbor bakra za njih rezultira nevjerojatnom i primamljivom frizurom.

40. Intenzivna nijansa od mahagonija

Intenzivna nijansa od mahagonijaIzvor

Još jedna tamna nijansa s kojom se možete igrati je ovaj ublaženi mahagonij. Za razliku od #13 na našem popisu, ova je verzija još intenzivnija, zahvaljujući dubokim tonovima. Suptilna igra boja postiže ogromne bodove.

41. Prirodne kovrče

Prirodne kovrčeIzvor

Alexis Savage jedinstven je model u kojeg ćete se zaljubiti, od njezinih pjegica do kovrča afro teksture. Što se tiče njezine ogromne, prirodno kovrčave kestenjaste kose, možemo lako priznati da je #kosa kosa svuda okolo.

42. Cherry Cola Red Brown Hair

Cherry Cola Crvena smeđa kosaIzvor

Više puta smo na ovom popisu pokazivali smeđu kosu trešnje, ali zašto ne biste odbili stvari s pramenovima trešnjeve kole? U usporedbi s ostalim našim primjerima, ovaj je življi i tamniji, s pregršt tankih odsjaja karamele.

43. Crvenkasti kesten

Crvenkasti kestenIzvor

Ponovno otkrijte ljepotu prirode s ovom kestenjastocrvenom smeđom nijansom. Prirodan je koliko god možete dobiti umjetnim bojama, a svuda se može pohvaliti nježnim sjajem. Preporučujemo ga ženama s dugom, ravnom kosom.

44. Jedinstveni ombre od platine i crvene smeđe kose

Jedinstveni ombre od platine i crvene smeđe koseIzvor

Ako ste buntovni tip, tko kaže da se morate zadovoljiti “normalnom” frizurom? Funky djevojke definitivno bi trebale uzeti u obzir ovaj out-of-box ombre s mješovitom tehnikom isticanja za prijelaz iz crveno smeđe u platinu.

45. Kestenovi podtonovi

Kestenovi podtonoviIzvor

Još jedan način za isticanje kestenovih brava je dobivanje samo podtonova u ovoj boji. Ako odaberete ovu metodu, preporučujemo vam da razmislite o tamnijoj osnovnoj boji kako bi podtonovi istodobno djelovali kao osvjetljenje.

46. ​​Tamni kakao s nijansom mahagonija

Tamni kakao s nijansom mahagonijaIzvor

Određene boje kose obično povezujemo sa slatkim referencama, poput čokolade ili trešanja. U ovom primjeru možete jasno razumjeti zašto opis tamnog kakaa savršeno pristaje uz njegovo ime! Također će iznimno dobro izgledati na ženama sa zelenim očima.

47. Isticanje bakra i karamele na crvenosmeđoj kosi

Istaknute boje bakra i karamele na crveno smeđoj kosiIzvor

Ovu kombinaciju istaknutih crvenih i plavokosih boja predstavili smo na #10, ali ovo je prirodnija alternativa za žene koje ne žele izgledati previše blistavo. Ovdje su svijetla plavuša i crvena ublažene do karamelnih i bakrenih nijansi.

48. Tamnocrvena smeđa kosa s platinskim preljevom

Tamnocrvena smeđa kosa s platinskim preljevomIzvor

Kad god ste u nedoumici, razmislite o tome da dodate plavušu kako biste začinili frizuru. Općenito, što je svjetlija plavuša, to će rezultati biti okrenutiji. Stoga će tamno kestenjasta podloga zaživjeti s ledenim, platinasto plavim vrhom poput ovog.

49. kestenjasta s blijedo tirkiznom bojom

Auburn sa blijedo tirkiznom bojom ispod bojeIzvor

Ako ste doista neustrašivi, možete preskočiti plavuše i prijeći ravno na nekonvencionalne boje. Bez obzira na to eksperimentirate li s pastelima, metalnim tonovima ili izravno s duginim bojama, sve su to dobar izbor za djevojke u odlasku. Evo nekoliko blijedih tirkiza za inspiraciju s kestenjastom kosom.

50. Mješavina plavuše, crvene i smeđe boje

Plava, crvena i smeđa mješavinaIzvor

Konačno, ostavit ćemo vas s još jednom neobičnom kombinacijom koja će vas zasigurno izdvojiti iz krune. Ova mješavina naglašava podjednako kombinira tamno smeđe i svijetloplave boje, sa samo šačicom diskretnih crvenih pruga kako bi izgled bio pop!

Spremni za promjenu izgleda?

Zaključno, kombinacije crvene smeđe kose razigrane su i elegantne, prirodne i elegantne.

Jesmo li vas uvjerili da je crveno smeđa kosa odličan izbor za svjež izgled ove godine? Javite nam što mislite!