25 najboljih Marvelovih tetovaža i dizajna

Tražite li inspiraciju za najbolje Marvelove tetovaže da biste se ispisali?

Marvelovi superjunaci su najomiljeniji animirani moćnici i žene na svijetu. Imaju ogromne obožavatelje, od djece i odraslih širom svijeta. Svi vole superjunake i svi smo odrasli čitajući ih u stripovima ili gledajući ih kako se bore s lošim momcima na TV -u i u filmovima.

Marvelove tetovaže nevjerojatan su način izražavanja jedinstvenog i individualnog stila, a tetovaže se smatraju oblikom body arta.

25 najboljih Marvelovih tetovaža, dizajna & Ideje

Superjunaci su nevjerojatno popularni, a njihove zapanjujuće sposobnosti dovele su ih do te mjere da su sada uzor i simbol snage i samopouzdanja za nekoliko ljudi u društvu.

Marvelovi junaci uživaju u jednom od svojih najpopularnijih razdoblja otkad su se prvi put predstavili zahvaljujući uspjehu filmskog svemira Marvel, uključujući i industriju tetovaža.

Evo zbirke najboljih Marvelovih tetovaža:

25. Tetovaža čudesne žene         

Ovo je vrlo realistična tetovaža Wonder Woman. Gotovo izgleda potpuno stvarno i zaista je nevjerojatna tetovaža.

24. Wolverine

Ovo je zatamnjena tetovaža Wolverine iz franšize X-Men. Savršeno je napraviti ovu tetovažu ako ste ljubitelj Marvela i želite napraviti nešto u istom stilu.

23. Vizija

Ova tetovaža puna je boja poput ljubičaste, ružičaste, plave i žute. Na ovoj slici možemo vidjeti Vision kako gleda ravno naprijed.

22. Otrov

Na ovoj tetovaži možemo vidjeti Venoma s isplaženim jezikom, a neke od te tetovaže imaju neku crvenu boju, a ostatak tetovaže ima crnu i sivu boju.

21. Thor

Ovdje vidimo simbol osvetnika i Thor kako su na vrhu u plavoj neonskoj boji i imaju plave oči.

20. Thanos tetovaža

Ovdje možemo vidjeti da Thanos ima svo beskonačno kamenje i da će pucnuti prstima. Ova tetovaža se nalazi na ruci nosioca.

19. Raketni rakun

Ovdje možemo vidjeti tetovažu raketnog rakuna. To je jedna od najrealnijih tetovaža koje smo vidjeli na ovom popisu i puna je lijepih boja.

18. Nick Fury

Ovo je portret Nicka Furyja. Supersila Nicka Furyja ne stari i ova je tetovaža jako dobro napravljena.

17. Maglica

Ovdje vidimo crno -sivu tetovažu na unutarnjoj strani bedra nositelja. Portret izgleda vrlo realno poput većine čudesnih likova na ovom popisu.

16. Mistika stare škole

Ako želite napraviti nešto staro, ovo je možda za vas. Ovo je dio mistike u stilu stare škole. “Mutant i ponos”.

15. Tetovaža bogomoljke

Ovo je super tetovaža jer izgleda realno i animirano u isto vrijeme. Ova tetovaža nalazi se na pazuhu nositelja i izgleda tako super.

14. Loki

Na ovoj tetovaži vidimo Lokijevu na ruci nositelja. Ima boje poput zelene, žute, crne i bijele.

13. Iron Man

Tony Stark napravljen je od krvi i mesa poput vas i mene. Iron Man predstavlja krunsko postignuće ljudske domišljatosti, potencijal mašte i uvjerenje da se iznad svega možemo promijeniti i poboljšati kad god to odlučimo. Ovdje vidimo realan portret Iron Mana na ruci nositelja.

12. Hulk

Hulkov raskomadani stas majstorski nadopunjuje osjećaj napete mišićavosti svakog muškarca. Tinta također otkriva dvostruku prirodu, koja se sastoji od blagog vanjskog izgleda koji ispod skriva zvjerske sile.

11. Gruot

Budući da je član Čuvara galaksije, dobro je poznato da Groot ima neke pristojne vještine jer je regrutiran kako bi zaštitio galaksiju. Ovdje vidimo Groot u minijaturnoj tetovaži punoj prekrasnih boja.

10. Gamora tetovaža

Na ovoj tetovaži možemo vidjeti Gamora. Ovaj komad uglavnom izrađuje mnogo različitih nijansi i igala, a nalazi se na ruci nositelja.

9. dr. Strange

Marvelov superjunak Doktor Strange jednako je ugodno baviti se medicinom kako bi spasio život, kao što i plete magiju kako bi zaštitio svemir. Ovdje možemo vidjeti doktora Strangea koji se nalazi na ruci nositelja i izgleda realno i ima neku crvenu boju u sebi te crnu i sivu.

8. Kapetan Marvel

Ovdje možemo vidjeti portret kapetana Marvela postavljenog na leđa nositelja. Ovaj komad pun je boja i zaista je velika tetovaža.

7. Kapetan Amerika

Ovaj legendarni junak zapanjujuće miješa onostrano herojstvo s američkim domoljubljem. Ovdje vidimo animiranu verziju Kapetana Amerike i stvarno je djelo.

6. Crna udovica

Crnu udovicu poznajemo iz franšize Osvetnici. Ovdje možemo vidjeti njezinu tetovažu na ruci nositelja. Tetovaža je jedinstvena jer izgleda kao da je Crna udovica poprskana crnom i crvenom bojom.

5. Tetovaža crne pantere

Crni panter na ruci nositelja. Pun je crno -bijelih detalja, a ispod glave vidimo ogrlicu.

4. Geometrijska crna pantera

Ova nevjerojatna tetovaža napravljena je od pola lica realno od pantere, a druga kako mu Marvel pokazuje. Ovo je savršena tetovaža za napraviti ako je želite držati jednostavnom.

3. Zvijer

Svi znamo Beast iz franšize X-Men. Ovdje možemo vidjeti njegov šareni portret na ruci nositelja.

2. Čovjek-mrav

Na ovom komadu vidimo Ant-Mana. Zabavna činjenica o njemu je ta što ne gubi snagu kad se smanji. Ovdje možemo vidjeti njegov realističan portret i postavljen je na ruci korisnika.

1. Tony Stark

Ovdje možemo vidjeti Tonyja Starka/ Iron Mana kako gleda iz kacige. Ono što ga čini posebnim je za razliku od ovih superjunaka, Stark je samo normalno ljudsko biće, iako ludo bogato, ali bez ikakvih nadljudskih moći.

Sažetak

Hvala vam što ste pogledali ovu zbirku dizajna i ideja Marvelovih tetovaža. Nadamo se da ste pronašli novu inspiraciju za svoju buduću Marvelovu tetovažu. Ne zaboravite podijeliti ovaj članak sa svojim najmilijima na društvenim mrežama.

Koja vam je od ovih Marvelovih tetovaža najdraža? Ostavite komentar ispod.