50 fotogeničnih odbitkov za debele lase

Večina deklet z debelimi lasmi ima eno, zelo preprosto rešitev.

Vse to razrežejo na gladke bobe ali srčkane pikse, da zmanjšajo vzdrževalna prizadevanja na minimum, čas priprave pa na čim manj.

Kaj pa, če vam povemo, da obstajajo tudi druge pričeske, ki so lahko laskave in lahkotne? Tukaj je 50 fotogeničnih odbitkov za goste lase, ki bodo navdihnili vaš naslednji izlet k stilistu.

1. Lucy Hale

odbitki lucy hale za goste laseVir

Začnimo naš seznam pričesk za debele lase z igralko Lucy Hale. Nosi teksturiran bob z neurejenim, a glamuroznim stranskim delom. Odlična stvar te frizure je, da jo lahko z minimalnim naporom potegnete doma.

2. Mila Jovovich

odbitki mila jovovich za goste laseVir

Ko že govorimo o bobih, je igralka Mila Jovovich tukaj, da bi modelirala dolžino do čeljusti z ohlapnimi starinskimi kodri. Tudi pri tem imamo radi ličila, z zlatim senčilom, ki poudari njene zelene oči in svetlo rdečo ustnico.

3. Blond slojeviti odbitki za debele lase

Blond Slojeviti Bob odbitki za goste laseVir

Ta asimetrični bob vam bo pomagal odstraniti ves odvečni volumen, ki ga imate zadaj. To je majhen trik, ki vam bo pomagal osvoboditi tilnik in vas ohladiti, še posebej poleti.

4. Odbitki z teksturiranimi plastmi

odbitki za debele lase z teksturiranimi plastmiVir

Pri srednji frizuri teksturirane plasti vedno tanjšajo goste lase do njihovih konic. Na ta način bo videti, kot da ga imate manj čez ramena, kar olajša premikanje in daje iluzijo veliko bolj tekoče pričeske.

5. Odbitki iz leta 2000 za debele lase

Odbitki iz leta 2000 za debele laseVir

Kdo se ne spomni tega malega dragulja iz leta 2000? Takrat se je zdelo, da je vsaka ženska, ki ste jo srečali, nosila to frizuro v različnih dolžinah in odtenkih blondinke. Odlična stvar je bila, da je v resnici redčila lase na sredini.

6. Elegantni odbitki za debele lase

elegantni ravni odbitki za goste laseVir

Včasih je najlažja rešitev tudi najboljša. Elegantni, ravni lasje pomagajo, da se znebite odvečne količine vaše grive veliko bolje kot pričeska s kodri. Prav tako je veliko lažje upravljati, če se odločite, da ga postavite v pecivo ali čop.

7. Dolgi Pixie odbitki za debele lase

dolgi pixie odbitki za goste laseVir

Pixie cut je klasična izbira pri spopadanju z debelo grivo. To je dolga različica tradicionalnega pixieja s stranskimi udarci in nekaj plastmi. S svojim stilistom se pogovorite o svojih možnostih nošenja pixieja.

8. Odbitki za kodraste Bob za debele lase

kodrasti bob odbitki za goste laseVir

Druga pogosta rešitev problema debelih in kodrastih las je izbira volumskega boba. Tukaj je trik. Lahko ga tudi sami obrežete doma, ko postane malo predolgo. Oglejte si nekaj vaj na YouTubu, kjer boste izvedeli, kako to storiti.

9. Asimetrični Pixie kosi za debele lase

asimetrični pixie odbitki za goste laseVir

Pomislite na to frizuro kot na piksiozno držo. Edina razlika med to različico in klasičnim, kratkim pixie krojem je v tem, da ima ta daljšo stran, ki jo lahko uporabite sebi v prid.

10. Valoviti odbitki Pixie za debele lase

valoviti pixie odbitki za goste laseVir

Če imate tudi valovite lase, ki so prav tako debeli, potem že veste, da ste po laseh morda v vroči vodi. Te kombinacije ni lahko ukrotiti. Če pa poskusite to elegantno pixie, vam ne bo žal. Oblikujte ga z nekaterimi velikimi uhani za dodatne glamurne točke.

11. Obrnjeni Bob

obrnjeni bob odbitki za goste laseVir

Vrnili smo se k bobu z najljubšo pesmijo vseh časov. Obrnjeni bob je z nami že desetletja in tu in tam dobi nadgradnjo. Seveda je v zadnjih nekaj letih morda videl različico 2.0, v bistvu pa je še vedno ista.

12. Ostri odbitki za debele lase

ostri odbitki za goste laseVir

Ker smo na temo zadnjih nekaj let, se moramo pogovoriti o ostrih odbitkih. Bili so v besu, odkar jih je svet odkril, in dobra novica je, da jih lahko uporabite tudi, če imate goste lase.

13. Dolgi odbitki za debele lase

dolgi odbitki za goste laseVir

Če imate debele lase, vendar ste odločeni ohraniti njihovo celotno dolžino, boste morali v rokavu imeti nekaj trikov, da jim boste dali nekakšno obliko. Poskusite na primer dodati nekaj slojev tik na dnu, da ga nekoliko razredčite.

14. Redčeni Bob

dolgi bob redčeni odbitki za goste laseVir

Enako velja za tega boba. To je lob ali dolg bob, ki je bil razredčen z dodajanjem nekaj plasti. Začnejo se v srednjem delu in končajo z raztrganim in grobim zaključkom, zaradi česar se zdi, da so lasje tanjši in ne debeli.

15. Srednji odbitki za debele lase

srednji odbitki za goste laseVir

S srednje dolgimi lasmi se lahko celo izognete, če veste, kako jih pravilno oblikovati. Najbolje je, da se v celoti izognete kodrom, če le dodajo nepotrebno telo vaši grivi. Pojdite na sproščene valove na plaži.

16. Vintage Bob

vinage kodrasti bob odbitki za goste laseVir

Za posebne priložnosti lahko poskusite s tem starinskim bobom, ki bo v vašo vsakodnevno rutino dodal malce jazza, obenem pa ohranil lase pod kontrolo. Takrat lahko resnično delate vse te lase in iz njih ustvarite retro mojstrovino.

17. Odbitki za debele lase s šiškami

odbitki za debele laseVir

Šiška je dobra ideja, če imate goste lase, ker vam bodo odstranile nekatere sprednje pramene. Tukaj je namig. Raje pojdite na tanke šiške kot na težke. Vaš cilj je, da si lase redčite, ne da bi jim dodali več udarca.

18. Globoki stranski del

globoki odbitki na stranskih delih za goste laseVir

Če se morate udeležiti posebnega dogodka, na primer poroke ali maturantskega plesa, ali če si preprosto posnamete nekaj selfijev, je tu pričeska, ki jo lahko potegnete doma. Odstranite stari kodralnik las in ga dobro uporabite. Nato z glavnikom oblikujte globok stranski del.

19. Odcepljeni odbitki za debele lase

sekani odbitki za goste laseVir

Zaradi trkastega frizure in sladke, svetle barve bodo vedno videti, kot da so vaši lasje veliko tanjši, kot so v resničnem življenju. Da bi dosegel ta neenakomeren zaključek, bo vaš stilist uporabil britvico, nanešeno na konice vaših las.

20. Dolgo razveljavljeni Bob

nepopravljeni teksturirani dolgi bob odbitki za goste laseVir

To je teksturiran, dolg, razveljavljen bob. Lahko ga nosite naravnost, ko pridete iz prhe, ali pa uporabite kodralnik za lase, da mu dodate nekaj teksture, pa tudi nekaj valov na plaži. Za dodatno globino bi morda priporočili nekaj poudarkov.

21. Odbitki bokov za debele lase

odbitki kolkov za goste laseVir

Ta ostra in volumizirana frizura je popolna, če imate kvadratni obraz. Plasti, ki so bile razpršene s pomočjo laka za lase, bodo odstranile ostrino z kotov vašega obraza in namesto tega poudarile le vaše najboljše lastnosti.

22. Naravni odbitki za debele lase

dolgi odbitki za goste laseVir

Nekatere dame so tam, ki se ne bojijo kosilih las in jih preprosto pozdravijo v svojem življenju. Pozdravljamo in jim čestitamo za čudovito odločitev, da sprejmejo tisto, kar jim je dala narava.

23. Frizura Lob

lob odbitki za goste laseVir

Če nameravate dobiti lob in imate goste lase, morate biti pozorni na vrsto. Na več mestih ga je treba razredčiti in nekoliko teksturirati, da na koncu ne izgleda preveč grmasto.

24. Boho odbitki za debele lase

naravni odbitki za goste laseVir

Če vam je všeč ta videz, ga lahko kopirate in dosežete ta učinek z uporabo razpršila z morsko vodo. To bo vašim ključavnicam dodalo teksturo in drobljenje. Če želite zaključiti, posušite lase ali pojdite takoj ven in pustite, da se veter posuši, kot da ste na plaži.

25. Volumski odbitki za debele lase

volumski odbitki za goste laseVir

S sušilcem za lase in mehko krtačo nanesite nekaj volumna. Naravni kodri najbolje delujejo, če želite doseči ta videz. Če pa niste naravno kodrasti, lahko vedno uporabite nekaj valjev za lase in na njih spite celo noč.

26. Elegantni odbitki za debele lase

elegantni odbitki za goste laseVir

To je čim bližje nagubanim lasem, ne da bi si lasje dejansko prirezali. To je videz, ki zelo spominja na 90. leta, a s popolnoma moderno zasnovo. Če vam je všeč, si lahko ogledate vadnice na YouTubu.

27. Moški odbitki za debele lase

suparni odbitki za goste laseVir

Ta kratki bob je zagotovo ena najbolj seksi različic te frizure, ki jo lahko poskusite. Super plasti in kodri s stranskim delom bodo vaši lepoti dodali skrivnostno in glamurozno plat, ki jo lahko združite z zadimljenim ličilom za oči.

28. Sodobna Marilyn

sodobni Marilyn odbitki za goste laseVir

Kdo ne prepozna ikonične frizure Marilyn Monroe? To je bila platinasto blond dolga pixie kroja s starinskimi kodri. Odlična novica je, da jo lahko zdaj nosite, če imate goste lase, vendar v modernejši različici, seveda.

29. Obrnjeni Bob

obrnjeni bob odbitki za goste laseVir

Tukaj je frizura, ki je bila v devetdesetih letih v besu. Zdelo se je, da je vsaka ženska, ki ste jo videli na televiziji, imela takšno frizuro, pa tudi vsi vaši učitelji in nekatere vaše najljubše igralke. Obrnjeni bob se zdaj vrača.

30. Odrasli lasje za debele lase

zreli odbitki za goste laseVir

Naj vas petdeseta ali šestdeseta leta ne ustavijo pri ravnanju z lasmi, kot da so še v dvajsetih letih. Čeprav norma pravi, da bi se morali takoj lotiti velikega sekanja, bi morali dejansko izbrati pričesko, ki vam najbolj laska.

31. Sladki odbitki za debele lase

sladki odbitki za goste laseVir

Barva, ki jo izberete pri debelih laseh, je prav tako zelo pomembna za rezultat. Nekatere barve, na primer tiste na hladnejši strani spektra, lahko ustvarijo optično iluzijo tanjših las.

32. Kul odbitki za debele lase

hladni odbitki za goste laseVir

Absolutno smo zaljubljeni v to zimsko barvno kombinacijo. To je slivovo modra mešanica, ki se spusti v gobovo rjavo proti koncem pramenov. Kombinacija je redka, vendar le še poveča njeno lepoto.

33. Odbitki za debele lase

odbitki za debele laseVir

Pozdravite zgodnja leta 2000 s tem edinstvenim volumniranim videzom. Verjemite ali ne, to velja tudi za boba s stranskimi udarci, ki imajo zelo visok hrbet. Pravzaprav, če natančno pogledate, boste opazili, da je različica veliko bolj znane “Rachel”.

34. Francoski navdihujoči odbitki

francoski navdihnjeni odbitki za goste laseVir

Če obstaja država, v kateri želimo poskusiti najti navdih v laseh, naj bo to Francija. Pariška dekleta so vedno brez napora lepa s svojimi dolgimi bobi in težkimi šiškami. To poletje preizkusite francoski videz in ne bo vam žal!

35. Zabavni odbitki

zabavni odbitki za goste laseVir

Še vedno iščete zabaven slog za Coachella? Kaj pa nekaj puhastih ušes? Seznanite jih s svojo najljubšo obleko in vaš festivalski videz je pripravljen. Dobra novica? Teh naglavnih trakov je ducat, zato boste imeli na izbiro.

36. Katie Holmes

odbitki katie holmes za goste laseVir

Tukaj je fantastično prefinjen videz igralke Katie Holmes, ki ga lahko preprosto oblečete na maturantski večer. Vse, kar potrebujete, je nekaj kakovostnih izdelkov za nego las, ki lahko navlažijo vaše lase in poskrbijo, da ostanejo na mestu celo noč.

37. Ombre sončnega zahoda

odbitki za debele lase ob sončnem zahoduVir

Ta kombinacija ombre se iz očitnih razlogov imenuje sončni zahod. To je mešanica goreče rdeče in oranžne barve, ki spominja na sončne zahode na plaži. Če želite dramatičen videz, lahko ustvarite celo ličila, ki se bodo ujemala v popolnoma enakih odtenkih.

38. Elegantni odbitki za debele lase

elegantni odbitki za goste laseVir

Če lahko potegnete ingverjeve lase in baretko, lahko v življenju potegnete karkoli. To naj bo odslej vaš moto. Samo poglejte, kako neverjetno čudovit je ta videz, da ne omenjam prefinjenega in elegantnega, kar nas spominja na Jackie Kennedy.

39. Platinasti odbitki za debele lase

platinasti odbitki za goste laseVir

Tukaj je popoln primer, kako se morate lotiti pričeske, če imate goste lase. Frizura je zelo tup bob s še bolj tupimi šiški, ki izbriše vse znake grmičevja, platinasta barva pa vse izravna.

40. Odbitki 90 -ih za debele lase

90 -letni odbitki za goste laseVir

Osemdeseta so bila povezana z velikimi lasmi, zato so 90. poskušali to nekoliko umiriti. To pomeni, da lahko pustite, da vas to desetletje navdihne, če imate lastne debele lase in poiščete pričesko, ki vam in vašim obrazom najbolj ustreza.

41. Odbitki soli in popra

odbitki soli in popra za goste laseVir

Ime soli in popra je dobila ta naravna barva las, ker posnema začimbe. To pomeni, da so vaši lasje v procesu sivenja in so dosegli stanje, ko so na pol temni in napol beli.

42. Peekaboo Highlights

odbitki peekaboo za kratke laseVir

Če ne želite obarvati celotnih las v določeno barvo, se lahko vedno odločite za peekaboo poudarke. Če potrebujete več informacij o tem, smo peekabooju namenili poseben del, ki ga najdete tukaj.

43. Vijolični odbitki za debele lase

vijolični odbitki za goste laseVir

Ta vijolična balayage ima vse, kar potrebuje, da postane v središču pozornosti in odvrne ljudi od debeline vaših las. Je kombinacija vijolice in marsale z naravnimi temnimi koreninami.

44. Modri ​​odbitki za debele lase

modri odbitki za goste laseVir

Tukaj je barva za resnično drzne dame. Ta odtenek je tako oster kot eleganten. Opazujte, kako se zdi, da se popolnoma prilega biserni ogrlici, vendar ne da bi pri tem izgubil svojo zvrst, ki jo imamo tako radi v netradicionalnih barvah.

45. Rdeči odbitki za debele lase

rdeči odbitki za goste laseVir

Še en velik hit pri ženskah je ta češnjeva rdeča. Glavna atrakcija tukaj je, da je tako daleč od same naravne barve, v čemer je vsa njena privlačnost. Če natančno pogledate, boste videli, da je podbarva črna.

46. ​​Zeleni odbitki za debele lase

zeleni odbitki za goste laseVir

Češnjeva rdeča je vaša poletna barva in ta fantastična umetna borova zelena je tista za zimo. Letos bo to velika uspešnica na božični zabavi. Pomislite samo na vse tiste neverjetne selfije, ki jih boste posneli okoli drevesa!

47. Pastelno roza odbitki

roza odbitki za goste laseVir

Rožnata nitka za sladkarije ni enostavna za nošenje. Zahteva predanost in vzdrževanje ter veliko poguma. Nasvet – med nošenjem naj bo ličila čim manjša, da ne boste videti preveč gledališko.

48. Sivi in ​​roza ombre

sivi in ​​roza odbitki za goste laseVir

Roza in siva nista dve barvi, ki ju običajno vidite skupaj. Če pa je barvanje opravljeno pravilno in styling pravilno izveden, se odtenki medsebojno komplimentirajo in postanejo prava predstavitev ‘Vrtnice, ki je zrasla iz betona.’

49. Afro odbitki za debele lase

afro odbitki za goste laseVir

Verjetno bi lahko rekli, da je afro neuradna definicija debelih las. obročki in kodri, ki prihajajo z afrom, so lahko zelo zastrašujoči, da ostanejo na mestu ali večino časa kraljujejo. Zato potrebujete dobro oblikovano frizuro.

50. Stranski odbitki za debele lase

stranski odbitki za goste laseVir

Zadnji vnos na našem seznamu je tako lahka izbira, da ne vidimo, kako bi mu lahko rekli ne. Vse, kar potrebujete, je ravnalo za lase in glavnik, tako da lahko ustvarite stranski del. Ne bojte se majhnega volumna za velik zavoj na vrhu glave.

Zaključek

Glavno vprašanje, ki se poraja, je to. Ali so debeli lasje prikrit blagoslov? Ne. To je blagoslov, pika na i.

Če pa želite v tem uživati, se morate naučiti nadzorovati svoje lase. Od tod prihajajo odbitki za goste lase.

Prečistite naš seznam 50 fotogeničnih pričesk in izberite tisto, ki je za vas najprimernejša. Delite z nami v razdelku za komentarje spodaj, kaj ste izbrali!