100 najboljših tetovaž in modelov želodca

V naši sodobni družbi tetovaže na želodcu niso redek primer. V času čaščenja telesne lepote je veliko ljudi norih, da bi ostali fit in imeli močne mišice. Torej, takšni ljudje si lahko dovolijo tetovirati želodec.

Če je imela prej vsaka tetovaža kakšen poseben zakramentalni pomen, na primer v starodavnih plemenih, jo zdaj ljudje uporabljajo za okrasitev telesa, da poudarijo svojo privlačnost in prenesejo ali preprosto ohranijo nek osebni pomen. To dejstvo neposredno zadeva želodčne tetovaže. Tu so v večji meri element videza.

1. Preproste tetovaže za trebuh za moške

Tetovaža na želodcu ni nujno zapletena. IT je lahko tako preprost kot ta – vsebuje le preproste številke ali številke. Še vedno izgleda dobro, še posebej, če imate lep nabor abs!

2. Kot razširitev

To je očitno bolj kos tetovaže na prsih kot tetovaža na želodcu, a ali je to res pomembno? Tatu se tako lepo prilega! Tako postavljena tetovaža vam ne bo zavzela veliko prostora v želodcu, če tega niste preveč navdušeni.

3. Edinstvena tetovaža stranskega želodca

Tetovaža, ki jo narišete ob trebuhu, je lahko majhna in edinstvena, tako kot ta. Ta je sicer prav poseben, preprosto zato, ker samorogi in zmaji običajno niso tetovirani skupaj v enem kosu.

4. Tetovaže celotnega trebuha za ženske

Tetovaže na želodcu za dekleta in ženske so običajno bolj zgodbaste ali celo umetniške. Lahko je videti kot umetniško delo z zgodbo za seboj. Kaj mislite, da prikazuje ta tetovaža na želodcu? Kakšna je njegova zgodba?

5. Enostavna geometrijska skrinja & Moške tetovaže na želodcu

Po pravici povedano je ta želodčna tetovaža primerna tudi za ženske. Izgleda tako lepo in elegantno, kajne? Ta posebna tetovaža na želodcu vsebuje tako gozdno kot podvodno življenje, zaradi česar je zelo naraven.

6. Ideja za tetovaže želodca za dekleta

Tako kot katera koli druga vrsta in lokacija tetovaž imajo tudi tetovaže na želodcu svoje zgodbe. Običajno bi dekle imelo takšen kos tetovaže. Tetovaže za dekleta so bolj pisane kot pri tipičnih fantih in lahko izgledajo abstraktno, tako kot ta.

7. Full On Insects Vibe

Nekateri imamo radi hrošče in rastline – in to je v redu! Ta kos tetovaže je preprost in lep sam po sebi. Temu čudovitemu tetovažu na želodcu ni treba dodati nič drugega, čeprav je ta tetovaža v celoti samo črno -bela.

8. Tetovaže spodnjega želodca z zmajevim dizajnom

želodčne tetovaže z zmajem

Dame nimajo ravno običajnega tetovaža zmaja, ampak tukaj je! Ta gospa zagotovo izkazuje svojo moč in prevlado s tako hudo tetovažo na spodnjem delu trebuha, se vam ne zdi? Majhni cvetovi okoli tetovaže dodajo ženskosti te tetovaže.

9. Ženske ženske tetovaže na želodcu

želodčne tetovaže

Kje je bolje tetovirati ženske kot predel trebuha, tik pod prsmi? Tetovaža se lahko lepo ovije okoli trupa in vse manjše okrasne tetovaže, ki visijo vmes, bodo proizvedle podoben lep učinek. Všeč nam je!

10. Naredite nekaj večjih tetovaž na stranskem želodcu

Tetovaže na stranskem želodcu ni treba sestaviti samo iz ene vizualne slike. Ta stranska tetovaža na želodcu je sestavljena iz ženskega portreta in kratke kaligrafske fraze ali besede. Tukaj so lepi stranski portreti, ko nalepite to tetovažo!

11. Do trebušnega gumba

Ta velikanska tetovaža obraza zavzame celotno območje prsnega koša in sega vse do popka! Ker je umetniško delo preprosto, tetovaža na trebuhu ne izgleda preveč zapletena ali neurejena na trebuhu. Včasih je najboljše preprosto!

12. Popolna čelna tetovaža

To mora biti ena najbolj kul tetovaž na želodcu doslej! V redu, to ni samo tetovaža na želodcu. To je veliko več! Ta tetovaža je bolj podobna zapleteni fotografiji ali umetnine kot en sam kos tetovaže, zato je na splošno videti tako neverjetno.

13. Prikrivanje želodčnih tetovaž za ženske

Nova tetovaža nad staro lahko izgleda tako osvežujoče, kajne? Črnilo je sveže in veliko svetlejše od tistih, ki so bile pred njim. To malo kaligrafsko delo je naredilo čudeže pri ustvarjanju čudovite nove podobe trebuha. Mogoče je čas, da razmislite o tem, da bi si naredili še kakšno tetovažo!

Prednosti in slabosti tetovaže na želodcu

Tetovaže na želodcu imajo veliko prednosti in slabosti. Morda sta v tem vprašanju ena izmed najbolj razpravljanih. Torej, analizirajmo jih.

14. Tetovaže želodca na temo narave za dekleta

Opazite dotwork za tetovažo z vzorcem mandale v srednjem delu tega dela. Vzorec mandale je obdan s cvetjem z gorskim ozadjem. Precej odlična in ženstvena izbira, se vam ne zdi?

Prednosti tetovaže na želodcu

Te tetovaže so zelo praktične. Želodec pokažete le v bazenih, savnah ali vodnih bazenih, na plažah in ste morda doma. Torej ne bo oviralo vašega dela ali odnosov s sovražniki tetovaž.

15. Animalistična predstavitev

Večina tetovaž na trebuhu za dekleta ali ženske ne pokriva popka in razumemo, zakaj. Bilo bi tako boleče in grafika na sredini bi že zadoščala, zakaj bi torej šli do konca z večjo bolečino, kajne?

16. Samo preprosto središče

Ste novi pri tetovažah? Svojo prvo tetovažo na želodcu lahko naredite s preprosto, a smiselno podobo. Ni vam treba imeti akvarelnih potez s čopičem ali veliko pikčastosti – dobra je lahko tudi čista slika s čistimi robovi!

17. Močne tetovaže želodca za moške

Ah, volkovi in ​​meči. Ali ni to pogosta tema v tetovažah za trebuh za moške? Dve vrtnici ob straneh dajeta tej tetovaži nekoliko bolj ženstven pridih, kar daje moškemu tetovažu nekaj ravnovesja.

18. Sova & Lobanja

Tako kot več drugih primerov tetovaž na tem seznamu je tudi to ena od tetovaž trebuha, ki je del v primerjavi z vsemi okoliškimi tetovažami. Sova na lobanji v tej tetovaži želodca je obdana s tetovažo na prsih in tetovažami s polnimi rokavi!

Tetovaže na želodcu lahko odpravijo nekatera problematična območja. S takšno tetovažo lahko skrijete brazgotine na slepiču ali strije. Pas lahko celo naredite vizualno vitkejši. Tetovaže na dnu trebuha podaljšajo trup, nasprotno pa ga okvirjane slike podaljšajo.

19. Tetovaže na želodcu za dekleta – bolj divje kot običajno

Tetovaže na želodcu za dekleta

Ta ženska tetovaža na trebuhu ima glavo volka, ki drži dve vrtnici. Spodnji del trebuha je okrašen z vzorci mandale, natisnjenimi v pikčastem slogu. Izgleda domišljeno in občutljivo, kajne?

20. Tetovaže stranskih želodcev, ki se medsebojno zrcalijo

Ta tetovaža se odraža na sredini želodca! Ta kul refleksna tetovaža se zdi kot prikaz teme Dobro proti zlu, le da prikazuje Ljubezen proti sovraštvu, napisano na čelu tetoviranih likov.

21. Ženske tetovaže v starinskem slogu & Moški

Ko gre za vintage sloge tetovaže, jim ne pripisujejo spola. Te tetovaže lahko nanesete na moške ali ženske in v vsakem primeru izgledajo enako dobro!

22. Geometrijski kos tetovaže na želodcu s fosilnim vzorcem

Ali menite, da je ta oseba tukaj arheolog? Mislim, mogoče je, kajne? Po drugi strani pa je to lepa in edinstvena tetovaža želodca z vzorcem, ki se manj pogosto uporablja. Osupljivo je!

Tukaj lahko ustvarite tako veliko kot majhno podobo in tukaj bo videti najbolje. Torej lahko vaša skica pooseblja vsako vašo zamisel.

23. Natpisne tetovaže na želodcu za moške

To morda ni prva tetovaža želodca na temo napisov, ki jo vidite danes, vendar tudi ne bo zadnja! Tetovaže na želodcu z napisi za moške imajo ponavadi temnejšo temo, skoraj podobno tistemu, ki bi ga lahko našli pri tetovaži s kovinskim trakom!

24. Občutljivo & Čudovite ženske tetovaže na želodcu

Občutljivo & amp; Čudovite ženske tetovaže na želodcu

Upodabljanje draguljev, metuljev ali moljev z rastlinami in cvetjem je običajno za dame. Opazili boste, da so tetovaže na spodnjem delu trebuha za takšne dame običajno obarvane z nežnimi odtenki in barvami, ne pa s svetlimi in vpadljivimi..

Slabosti so naslednje

Tetovaže na trebuhu niso lahka naloga za mojstra tetovaže. Tu je samo mehko tkivo; kosti so daleč od njih, zato to prikrajša napetost kože. Posledično bodo umetniki delali zelo počasi in občutljivo, da ne bodo izkrivili slike.

25. Tetovaža želodca na temo lobanje

Tatu na spodnjem delu trebuha za tega fanta dopolnjuje celoten kos tetovaže. Seveda lahko pustite tetovažo narediti takoj, ko je segment prsnega koša končan, vendar ni to videti še bolje?

26. Življenje na morju – edinstveni slogi tetovaže za trebuh za moške

Torej, morda je bil ta tip tukaj nekoč marinec, ali pa mu je preprosto všeč estetika oceana in skrivnostno življenje v njem. No, v vsakem primeru lahko vsi cenimo dotwork v tej tetovaži!

27. Življenje mornarja

Vau, bi si v tem delu ogledali samo tetovaže na želodcu? Nismo prepričani, ali bi radi narisali kaj takega na sebe, ampak hej, vsakemu svoje, kajne?

28. Popolno oblikovanje tetovaže na želodcu

Ta tetovaža na želodcu je edinstvena z različnimi temami. Oseba na sliki ima tudi tetovaže v bistvu povsod, kar lahko vidimo-to je nekako kul, a tudi nekoliko boleče videti!

29. Pokrivanje tetovaže na prsih in želodcu

Če že imate tetovažo na predelu prsnega koša, vendar niste prepričani, kaj lahko natisnete za tetovaže na spodnjem delu trebuha, kako bi se odločili za nekaj smiselnega v svojem življenju? To je lahko hišni pes, ki ste ga nekoč imeli, ali vsaj enega, ki ga želite imeti.

Naše telo je zasnovano tako, da so predeli bokov in želodca za intenzivno kopičenje podkožne maščobe. Zaradi te značilnosti človeške fiziologije je uporaba tetovaž na teh delih ženskega telesa nepraktična, če se občasno pita in shujša.

30. Vintage Color Spodnji želodec tetovaže

Vintage je včasih res lahko dober stil, kajne? Ta slog tetovaže v zadnjem času ni več tako pogost, še posebej z vsemi novimi tehnikami in slogi črnila. To ne pomeni, da tetovaže na želodcu ne morejo biti več v tem slogu!

tetovaža-želodec

Nerojenih žensk ni priporočljivo tetovirati želodca. Po nosečnosti in porodu se na spodnjem delu trebuha ali po celem telesu pojavijo strije, ki lahko grozljivo izkrivijo podobo tetovaže. Če se to zgodi, je tetovaža zagotovo pokvarjena. V primeru carskega reza je situacija enaka.

Ko smo mladi, mislimo, da bodo naša telesa ostala privlačna in fit za vedno. Vendar ni tako. Koža bo podlegla, tudi če intenzivno skrbite za svoje telo. Vendar pa bo deformacija kože izkrivila vse tetovaže, najprej bo prizadet želodec.

Kako boleče so tetovaže na trebuhu?

Tetovaže na želodcu so dovolj boleče, saj imamo tukaj mehka tkiva. Vendar se morate spomniti praga bolečine. Če vam nekdo reče, da je bila grozna bolečina, to ne pomeni, da se boste počutili enako.

Za bolj udoben postopek tetoviranja upoštevajte nekatera splošna pravila:

  • Jejte eno uro pred sejo; 
  • Pred in med sejo pijte vodo, da se izognete dehidraciji;

Dobro premislite o oblačilih. Moral bi biti udoben; 

Lepo se naspite prejšnjo noč; 

Če bolečina postane neznosna, prekinite sejo – dokončate jo lahko kdaj drugič; 

Zaupajte svojemu mojstru tetoviranja.

Slike za tetovaže na želodcu in njihov pomen

Tradicionalno dekleta raje tetovirajo v spodnjem delu trebuha. Običajno se vzorci ne dvignejo nad popkom; to težnjo lahko vidite na številnih fotografijah. Poudarja ženskost in spolnost.

Moški pogosto dajejo poudarek močnemu trupu in sliko postavljajo na rob spodnjih reber.

To dejstvo bistveno vpliva na izbiro slike. Nemogoče je identificirati kakšno posebno podobo, ki je še posebej priljubljena. Za izbiro slik za tetovažo želodca so odločilni dejavnik osebne želje žensk in moških.

Vendar pa obstaja nekaj različic, ki so primerne za dekleta: Zapleteni prepletajoči se vzorci različnih velikosti.

Ločene črke in narekovaji so napisani v tujem jeziku (če želite v skico vnesti nekaj skritih idej).

Ptice (če želite poudariti svojo predanost družini, sorodnikom, ljubljenim ljudem; vendar poskusite narediti tetovažo edinstveno).

Cvetlične teme (zelo pogosto ženske okrasijo želodec s črno-belimi ali barvitimi podobami določenih cvetov, od katerih ima vsaka svoj pomen; najbolj priljubljene rože so vrtnice, lilije, mak, češnjev cvet).

Male živali (kuščarji, metulji, pikapolonice).

Fantastična bitja (feniks, piksi itd.).

Moški raje dajo šaljiv lik na trebuh ali upodobijo nekaj tradicionalno moških simbolov, kot so morski pes, sidro, ladja, orožje, tiger, lev, medved, morske pošasti itd. Njihove tetovaže so pogosto videti zelo kul, saj fantje izbirajo najbolj impresivne oblike.

Posebnosti po oskrbi

Za nego tetovaž je zelo pomembno. Rano je treba občasno sprati in zdraviti s priporočenim mazilom. Izogibajte se vročini in prahu, saj sta za tetovaže kritično neugodna. V prvih tednih po tetoviranju nosite naravna vlakna.

Tetovaže želodca slavnih

Ti znani ljudje imajo tetovaže na želodcu:

Keyshia Cole ima tetovažo na spodnjem delu trebuha.

Carah Faye Charnow ima pisane tetovaže piratskih mečev na obeh straneh trebuha

Debra Wilson ima spodnji del trebuha tetovažo rože lotosa.