140 najboljših tetovaž in modelov ramen za moške

Recite, kar želite, vendar so ramenske tetovaže nekatere izmed najbolj priljubljenih tetovaž po vsem svetu. Morda je del razloga v tem, da ga je mogoče enostavno opaziti, a tudi spretno skriti v drugih scenarijih. Tetovaže na rami so danes zelo priljubljene tako pri moških kot pri ženskah!

Najboljše tetovaže na ramenih & Modeli

Morda že veste, kje boste naredili naslednjo tetovažo – na rami, vendar niste prepričani, kaj naj na tem mestu narišete. V tem primeru ne skrbite preveč – poskrbeli smo za vas. Z več kot 140 modeli tetovaž na ramenih mora biti vsaj nekaj modelov, ki vam bodo padli v oči. Oglejmo si nekaj tetovaž, ki jih imamo tukaj!

1. Kovinsko oblikovanje ramen

To je kul. Oblikovanje tetovaže izgleda, kot da so vam kovinski deli prodrli skozi kožo! Če ste gledali Full Metal Alchemist, boste morda opazili subtilno podobnost te tetovaže in glavnega junaka.

2. Naj tetovaže na rami postanejo umetnost

Podrobnosti te tetovaže so neverjetne! Senčila angela, ki nosi lok, so milo rečeno osupljive. Če želite, da je vaš kos tetovaže umetniški, se lahko odločite za to obliko.

3. 3D oblikovanje tetovaže na ramenih za moške

Moške bo zagotovo pritegnila edinstvena oblika tetovaže, kot je ta. Preprosto senčenje pod modrim dizajnom tetovaže izgleda, kot da tetovaža lebdi na moških rokah! Kul, kajne??

4. Moška tetovaža na ramenih za moške

V primeru, da se ne počutite dovolj moško, bi se lahko zaradi takšne tetovaže počutili bolj ostre in moško – upajmo. Všeč nam je, kako realno izgleda tetovaža; skoraj lahko občutimo teksturo!

5. Ženska tetovaža ramen na temo vrtnice

Ženske so kot vrt – smiselno je le, da so tudi njihove tetovaže cvetlične, kot je ta – rožnate, rožnate in popolnoma čudovite!

6. Boj proti angelskim ramenskim tetovažam

To je videti kot vrsta tetovaže ramen, ki bi jo dobili, če bi igrali malo preveč iger. To si vsekakor lahko predstavljamo kot lik v igri MMORPG!

7. Črna & Bela cvetlična vrtna tetovaža na rami

Nekateri bi lahko rekli, da tetovaže naredijo dame manj ženstvene. Strinjamo se, da se ne strinjamo s to elegantno cvetlično tetovažo ramen!

8. Cvetlična tetovaža od ramena do hrbta

Prav tako lahko zahtevate, da se tetovaže na rami razširijo na majhen del hrbta, če želite. Cvetlične tetovaže zagotovo dobro delujejo, ko se razširijo!

9. Azijske tetovaže na dotik

Ko si ogledujemo tetovaže cvetov slive, si ne moremo pomagati, če ne pomislimo na cvetove sakure in njeno azijsko dediščino. Tatoo na rami, kot je ta, je lahko zelo umetniški in eleganten, zaradi česar je ena najboljših tetovaž ramen za ženske!

10. Obstaja več kot za oči

Oglejte si cvetočo tetovažo na ramenih, ne bi vam takoj padlo na pamet, da bi jih lahko zadaj bilo več! Drugi del tetovaže je mogoče strokovno skriti – pametna poteza!

Prednosti tetovaže na ramenih

The ramena je eno najboljših krajev za tetoviranje zaradi številnih razlogov. Prvič, tetovaže na rami so na slikah videti dosežene in estetsko privlačne. Uresničite lahko katero koli idejo, ki jo želite, saj vam takšno mesto, kot je rama, daje dovolj prostora in prostora za izdelavo tetovaž različnih žanrov, velikosti in modelov. To bo realno, obsežno in kul. Tetovaže na ramenih vam omogočajo tudi, da po potrebi razvijete svojo skico.

Slike na rami bodo dolgo svetle in barvite, ker so v večini obdobij zaščitene pred sončno svetlobo in te tetovaže ne visijo na oblačilih. Koža na ramenih ni dovzetna za starostne spremembe. Je elastičen in ne obremenjuje toliko kot druga področja telesa. Vse pa je odvisno od vas, da se vzdržujete, da bo vaša tetovaža videti privlačnejša.

Tudi tetovaže na ramenih je v obdobju rehabilitacije enostavno vzdrževati brez pomoči nekoga. Svoje umetniško delo lahko tudi skrijete in pustite za splošen ogled.

11. Lepršavi metulj

Za spremembo poskusite obliko tetovaže metulja, če niste prepričani, za kaj bi se odločili. Modeli tetovaže metuljev so bili priljubljeni v zadnjih desetletjih-kdo ve, kdaj bo končno nehal biti tako povpraševan?

12. Več vrtnic & Listi

Zdi se, da so cvetlični modeli tetovaže med ženskami najbolj priljubljeni – morda zaradi tega, kako žensko in lepo se dojema. Ta tetovaža ni izjema!

13. Realistična tetovaža na ramenih živali

Za vsakogar obstajajo tetovaže! Na voljo so tudi modeli tatujev, ki prevzamejo vašo naklonjenost do živali, kot je ta tetovaža slona. S takšno tetovažo na rami se lahko zavežete osebnemu cilju!

14. Šop orhidej

Tako kot smo ravno želeli povedati, da so tetovaže na ramenih ženskah vedno povezane z vrtnicami, tudi ta pride v obliki orhidej. Zagotovo se ne pritožujemo – izgleda lepo!

15. Kontrast med barvami

Eden od načinov, kako narediti katero koli tetovažo posebno, je osredotočanje na barve. Kontrastna barva, kot sta črna in rdeča v tej tetovaži, je odličen primer!

16. Tetovaža na rami z razgledom

Po pravici povedano, nihče ni navedel, da tetovaže ne morejo vsebovati takšne kulise. Nekako se nam zdi, da bi ta umetniška tetovaža na rami prišla na nekoga, ki ima rad gotsko kulturo.

17. Rdeči Indijanci tetovaža na rami

Tukaj je, da bo še en kos tetovaže videti kot umetnina! Če imate v mislih kakšnega posebnega, jim lahko v podobnem kosu podarite poklon tetovažo.

18. Tetovaže na rami izgledajo kot skice

Tetovaža na rami dekleta - medveda

Zasnova tetovaže na rami tega dekleta – narisan medved je bil videti edinstven, ker je videti deloma nedokončan, a v resnici je!

19. Lobanja & Rose Combo

Tetovaža na rami dekleta - rdeče vrtnice in lobanja

Ta groteskna tetovaža na rami je sestavljena iz rdečih vrtnic in lobanje. Idealno za dan mrtvih!

20. Dizajn tetovaže na ramenskem diamantu

Tetovaža na rami dekleta - rdeča vrtnica, diamant in vzorec

Še ena tetovaža ramen za ženske, ta tetovaža prikazuje rdečo vrtnico, diamant in nekaj okrasnih vzorcev. Všeč nam je, kako steblo vrtnice izgleda kot akvarelne poteze čopiča!

21. Vaš osebni angel na ramenih

Če ste kdaj izgubili nekoga, ki je za vas pomemben, bo takšna tetovaža čudovit poklon njihovemu času z vami. Lahko si jih predstavljate kot svoje angele varuhe!

22. Tattoo na rami – razširjena različica

Tetovaže na rami do vratu dekleta - mandale

Ta zapletena tetovaža za dekle na rami je sestavljena iz zapletenih vzorcev mandale. Samo v primeru, da vam prej ni prišlo na misel, lahko tetovaže nadaljujete do predela vratu!

23. Verige in vrtnice Zapleteno oblikovanje tetovaž

Tetovaža na rami do podlakti dekleta - rdeče vrtnice

Ta tetovaža na rami se razteza tudi na dekletove podlakti. Nežne rdeče vrtnice se v primerjavi s kovinskimi verigami izkažejo za dober kontrastni dizajn!

24. Plemenska tetovaža na rami za moške

Polinezijska tetovaža na rami in prsih pri moških

Če ste gledali Moano, bi se vam polinezijska tetovaža na rami in prsih tega moškega zdela znana. To je zato, ker The Rock, ki v tem filmu igra kot Maui, nosi tudi podobno tetovažo!

25. Sakura cveti na rami

Tetovaža na rami dekleta - rože

Ta cvetlični dizajn tetovaže za dekleta lahko močno izboljša estetiko deklet. Podrobnosti te tetovaže – vse do senc, so čudovite! Ta tetovaža se lahko razteza tudi po roki ali hrbtu.

26. Slika na rami

Tetovaža na rami moškega - orel in indijanec na prsih

Tetovaža na rami tega moškega prikazuje orla, medtem ko je na prsih upodobljen rdeč Indijanec. To je lepota tetovaže na rami – tako enostavno jo je mogoče podaljšati!

27. Krila angela

Tetovaža na rami do podlakti moškega - krila

Ta tetovaža razteza krila od ramen vse do podlakti. Edinstvena tetovaža ramen, ki se zdi vgrajena v moško telo!

28. Dekle in zver

Tetovaža na rami dekleta - medveda in indijskega dekleta

Pogoste so tetovaže, ki prikazujejo osebo, ki nosi na glavi živalsko kožo v znak zmage. To dejstvo velja tudi za tetovažo ramen za moške in ženske, kot je ta zgornja oblika!

29. Dizajn tetovaže Viking

Tetovaža na rami moškega - Viking

Tetovaža na rami moškega – Viking

Ste se kdaj spraševali, kako bi lahko izgledala tetovaža, ki prikazuje Vikinge? Podrobnosti o ladji in bojevniku so jasne v tem delu tetovaže!

30. Masquerade – tetovaža na rame v Benetkah

Barvna tetovaža na moškem ramenu

Barvna tetovaža na moški rami

Če ste obiskali Benetke v Italiji, boste morda vedeli za festivale maškar, ki jih prirejajo. Okrasne maske in čoln držijo resničnega življenja!

Ali so tetovaže na rame boleče?

Ugotovili boste, da tetovaže na rami niso zelo boleče v primerjavi z nekaterimi drugimi področji telesa. Postopek tetoviranja na ramenih je lažje zaradi dejstva, da imajo ramena precej debelo plast maščobe.

Ne pravimo, da bolečin sploh ne bo, je pa vsekakor veliko bolj znosna kot, recimo, tetovaža okoli zapestja ali zadnjega dela kolen. Če vas torej skrbi prag bolečine, se lahko malo sprostite, če gre le za tetoviranje ramen. Če se tetovirate, ko se počutite mirno in dobre volje, boste še dodatno zmanjšali stopnjo bolečine, ki jo čutite!

31. Cvetoče cvetje in listi – barvna tetovaža

Tetovaža na rami dekleta - rože

Tetovaža na rami dekleta – rože

Opazite, kako je obris modre rože zbledel v primerjavi z rdečimi cvetličnimi vzorci. To je zato, ker je tetovaža rdeče rože nov dodatek!

 32. Tetovaža ramena sova za dekleta

Tetovaža na rami deklice - sova s ​​ključavnico in ključem ter vrtnicami

Tetovaža na rami deklice – sova s ​​ključavnico in ključem ter vrtnicami

Sove so med nekaj najboljših modelov tetovaž, ki so priljubljene tudi med ženskami in mladimi dekleti. Preprosto je razumeti, zakaj je sova upodobljena kot modra in žajbelju podobna ptica!

33. Oblikovanje tetovaže brez zob na rami

Tetovaža na rami dekleta - risani zmaj Brez zob

Tetovaža na rami dekleta – risani zmaj Brez zob

Ste že kdaj imeli tako rad risani film, da se odločite, da si ga boste tetovirali sami? Ne boste to storili ne prvi in ​​ne zadnji! Za primer vzemite zgornjo tetovažo ramena brez zob in videli boste, zakaj!

Pomen tetovaže na ramenih

Zanimivo dejstvo je, da imajo tetovaže na ramenih pripisane nekatere pomene. Pomembno je biti pozoren na to, da bi v svoje življenje pritegnili uspeh in bogastvo ter ne vplivali negativno na vašo vero in srečo.

Tetovaže na levi rami naj bi vam nudile zaščito, zmogljivosti in spretnosti za privabljanje lahkega denarja in nepričakovanega dobička. Desna stran je medtem povezana z željami osebe, modrostjo in družinsko blaginjo.

Tu lahko najdete prostor za ovekovečenje fotografij ljudi, ki so vam blizu, simbolov, povezanih z vašimi sorodniki, otroki ali ljubljeno osebo. Lepa ideja je, da tetovirate živali, ki poudarjajo vaše notranje lastnosti ali pa so preprosto prijetne za vas.

Pri nameščanju različnih agresivnih simbolov na ramena morate biti previdni. Na primer, tetovaže lobanj, divjih živali, orožja (pištole), smrti, slike pekla in čistilišča itd. Niso primerne za ramena. Ramena lahko obravnavate kot mesto za obrambne znake, okraske, napise in podobe.

34. Oblikovanje tetovaže japonskega bojevnika na rami za moške

Moški radi pokažejo svojo moškost tudi s tetovažami. Takšna tetovaža na rami je lahko poklon samurajem na Japonskem ali pa samo nekaj, s čimer se moški počutijo, kot da se lahko povežejo.

35. Srečna podkev in detelja

Tetovaža na rami moškega - podkev in detelja

Tetovaža na rami moškega – podkev in detelja

Če menite, da vam tetovaže lahko prinesejo srečo, potem pa za začetek?

36. Vse na srečo na tetovaži ramena

Tetovaža na rami moškega - detelja, podkev in kocke

Tetovaža na rami moškega – detelja, podkev in kocke

Tam je zlata podkovica, štiriperesna deteljica, nekaj kock in Bog ve, kaj še? V tej tetovaži je toliko videti!

37. Sova v ognju – Veličastna tetovaža na rami

Tetovaža na rami moškega - sova

Tetovaža na rami moškega – sova

Ta tetovaža izgleda kot sova, ki prihaja iz plamenov podzemlja. Izgleda popolnoma ostro in osupljivo!

38. Tetoviraj ljubljeno osebo

Tetovaža na rami moškega - dekle

Tetovaža na rami moškega – dekle

Videti je, kot da si je ta moški svojo punco tetoviral kar na ramena – vsaj ona mora biti zanj res pomembna. Kako ljubka gesta!

39. Mrestni kaktusi

Tetovaže na ramenih sester deklet - kaktusi

Tetovaže na ramenih sester deklet – kaktusi

Torej, to ni ravno tetovaža na ramenih. Kljub temu so ti kaktusi vsekakor čudovit dodatek vašim rokam ali tik na vrhu ramen!

40. Oblikovanje tetovaže slonov za moške

Tetovaža na rami človeka - slon

Tetovaža na rami človeka-slona

To je enkraten način, da pokažete svoje mišice! Tetovaža slona se razteza čez eno stran prsnega koša in čez del hrbta. Vsekakor izgleda fantastično!

41. Več živalskih tetovaž

Tetovaža na rami moškega - kuščarja

Tetovaža na rami moškega – kuščarja

Tetovaže kuščarjev ali grifonov na desni rami naj bi v vaše življenje prinesle dobro energijo in harmonijo.

42. Griffon Tattoo Design za moške

Tetovaža na rami moškega - beloglavi

Tetovaža na rami moškega – beloglavi

S tako divjo zverjo, ki vas varuje na rami, ni čudno, da vam ta tetovaža prinaša harmonijo in mir!

43. Tetovaža na temo grozljivk za fanatike grozljivk

Tetovaža na rami moškega - vampirja

Tetovaža na rami moškega – vampirja

Krvave podrobnosti te vampirske tetovaže izgledajo realistično – pravimo tako! Bi želeli, da bi bila ta groza trajno tetovirana na vas?

44. Realistična lobanja

Tetovaža na rami moškega - lobanja

Tetovaža na rami moškega – lobanja

V senci te tetovaže z lobanjskimi rameni je videti, kot da se lahko dotaknete vseh njenih podrobnosti. Predstavljajte si to kot sliko, ki jo lahko obesite v svoji sobi!

45. Lion Tattoo Design za moške

Tetovaža na rami moškega - leva

Tetovaža na rami moškega-leva

Če vam barvna tetovaža vzame preveč časa, lahko s takšno tetovažo verjetno skrajšate čas. Lev tetovaža je pol barvna in pol enobarvna.

46. ​​Puške & Roke

Tetovaža na rami moškega - pištola, naboji in medeninasti prsti

Tetovaža na rami moškega – pištola, naboji in medeninasti prsti

Nismo prepričani, zakaj bi si kdo želel tetovirati orožje na ramena, ampak vsak po svoje!

47. Izgleda kot hudičevo čaščenje!

Tetovaža na rami moškega - pentagram in lobanje

Tetovaža na rami moškega – pentagram in lobanje

Tam je pentagram, tam je kozje bitje z rogovi in ​​v bližini plavajo lobanje. Precej temna tetovaža na ramenih!

48. Pinhead Tattoo

Tetovaža na rami moškega - Hellraiser

Tetovaža na rami moškega – Hellraiser

Očitno imajo lahko ljudje tako radi grozljivke, da imajo na rameh trajno natisnjen najbolj grozljiv lik! Bi?

49. Vzorec mandale

Tetovaža na rami dekleta - simbol Om

Tetovaža na rami dekleta – simbol Om

Menimo, da bi dekleta, ki vadijo odpiranje svojih čaker in vadijo jogo, z veseljem imela tetovažo, kot je na sliki zgoraj.

50. Ženska tetovaža na rami z žensko mandalo

Tetovaža na rami moškega - Mandala

Tetovaža na rami moškega – Mandala

Ženske in dame bodo morda bolj kot moški cenili zapletene podrobnosti. To še posebej velja, če gre za takšne vzorce tetovaže mandale!

Moške tetovaže na ramenih

Ustvarjanje tetovaž na ramenih je bilo že dolgo časa tradicionalno za moške. Indijanci so na svojih ramenih označili pripadnost določenemu plemenu. Danes so tetovaže na ramenih simbol poguma in vzdržljivosti. Priljubljene teme za fante in moške so črke, plenilske živali, kozmični motivi, biomehanika, raztrgane rane, lobanje in kosti, morski subjekti itd..

Japonski slogi so primerni tudi, če želite poudariti svoje popolne mišice. Takšne slike pritegnejo veliko pozornosti, ker so obsežne in izrazne. Zanimivo je, če imajo tetovaže privlačne črte in barve, kot v takšnih stilih, kot sta trash polka ali pikica. Tanke črte, svetle barve in sence ustvarijo edinstveno in privlačno sliko na vaših ramenih.

Ena najbolj priljubljenih in edinstvenih tetovaž na rami v zadnjem času je bogatyr. To je čisto moška tetovaža, ki je po svojem pomenu svojstvena, npr. fizična sila, pogum, moč, poštenost, prijazno srce in plemenitost.

51. Tetovaža pustolovščine

Tetovaža na rami moškega - napis v turščini, ura in lastovka

Tetovaža na rami moškega – napis v turščini, ura in lastovka

Na voljo je žepna ura z ogrlico, pismo v turškem jeziku in lastovka. Kaj bi vse to lahko pomenilo? Samo oseba s to tetovažo pozna njen pomen.

52. Tetovaža Totem Pole

Tetovaža na rami moškega - Totem

Tetovaža na rami moškega – Totem

Totemski drogovi morda niso tako pisani, toda tisti v tej tetovaži je zagotovo! Všeč nam je, kako svetla se je barva izkazala.

53. 2D Risanje tetovaže na rami

Tetovaža na rami moškega - indijsko dekle

Tetovaža na rami moškega – indijsko dekle

Ta tetovaža samo dokazuje, da ni nujno, da so tetovaže na ramah ves čas realne. Tale je videti lepa, kakršna je!

54. Popolna portretna tetovaža na rami za moške

Tetovaža na rami moškega - Indijanec

Tetovaža na rami moškega – Indijanec

Zdi se, da so najboljše izbire moških za tetovaže na rameh vedno plemenska tema ali vsaj tema Rdečih Indijancev – nekaj podobnega na tej sliki. Koliko rdečih indijskih tetovaž ste do zdaj opazili?

56. Poklon znanosti

Abstraktna tetovaža na rami moškega - Einstein in formule

Abstraktna tetovaža na rami moškega – Einstein in formule

Zavedamo se, da svet ne bo deloval brez matematike in znanosti, toda ali se moramo za praznovanje res potruditi, da naredimo tetovažo? Hm, se sprašujemo!

57. Kot ramenski oklep

Keltska tetovaža na rami moškega

Keltska tetovaža na rami moškega

Ta tetovaža s keltsko tematiko vas bo spomnila na res kul oklep, ki ga vidite v filmih s srednjeveško tematiko.

58. Polinezijsko oblikovanje tetovaž za moške

Polinezijska tetovaža na rami moškega

Polinezijska tetovaža na rami moškega

Mišična ramena lahko naslikate ne le z abstraktnimi, keltskimi ali polinezijskimi vzorci, ampak lahko ustvarite tudi cele zgodbe in celo mojstrovine uglednih umetnikov.

59. Tetovaža za mater naravo

Tetovaža na rami moškega - les

Tetovaža na rami moškega – les

Pravijo, da bodo gozdovi zaradi človeških dejavnosti v nekaj desetletjih izginili največ. Morda je ta tetovaža na rami ohranjena, da spominja na te zelene lepote, ko mati narava zbledi.

60. Napisi na raztrgani koži

Tetovaža na rami moškega - napis

Tetovaža na rami moškega – napis

Če morate izbrati eno vrsto napisa za tetoviranje na ramenih, katero besedilo boste črnili in zakaj?

61. Leopardov & Rože

Tetovaža na rami moškega - leopard in cvetje

Tetovaža na rami moškega – leopard in cvetje

Ta tetovaža na rami ima tako oster element kot mehak, nežen element. Je to leopard, ki se sprehaja po vrtu v iskanju svojega plena? Kaj misliš?

62. Mindblown – Oblikovanje tetovaž s planetarnimi rameni

Tetovaža na rami moškega - prostor

Tetovaža na rami moškega – vesolje

Lahko se ne strinjate, da so druge tetovaže na tej strani v redu, vendar ta tetovaža zagotovo vzame torto! Navsezadnje v vesolju ni nič drugega kot čudež.

63. Mehanski zobniki – Steampunk ramena tetovaža

Tetovaža na rami moškega - Biomehanika

Tetovaža na rami moškega – Biomehanika

Steampunk kultura temelji na vseh teh orodjih in starodavnih žepnih urah. Zaradi tega je verjetno tudi ta tetovaža steampunk!

64. Alien vs Predator Tattoo Tribute

Tetovaža na ramenih moških - raztrgana rana

Tetovaža na ramenih moških – raztrgana rana

Ta tetovaža ni le poklon filmu. Osredotoča se tudi na raztrgane rane na ramenih te osebe. Je to velika stvar za moške s tetovažami na ramenih?

65. Lobanje & Oblikovanje tetovaže na ramenih kosteh

Tetovaža na rami moškega - lobanja in kosti

Tetovaža na rami moškega – lobanja in kosti

So vam všeč tetovaže lobanje? Zakaj ne bi naredili korak dlje, tako da si tetovirate celotno okostje, tako kot na tej sliki?

66. Neptun in ladja na morju

Tetovaža na rami moškega - Neptun in ladja na morju

Tetovaža na rami moškega – Neptun in ladja na morju

Morda vam je res všeč starodavna folklora iz različnih regij sveta. Ste že slišali pravljico o Neptunu? Če ga imate, boste morda nagnjeni k takšni tetovaži!

67. Zmajeve tetovaže na rami

Tetovaža na rami moškega v japonskem slogu - zmaj

Tetovaža na rami moškega v japonskem slogu – zmaj

Zmajeve tetovaže na rami so priljubljene tako pri moških kot pri ženskah. Kitajski in japonski zmaji poosebljajo modrost, nebesno silo, harmonijo, prijaznost in plemenitost.

68. Oblikovanje tetovaže japonskega zmaja na rami

Tetovaža na rami moškega v japonskem slogu - zmaj

Tetovaža na rami moškega v japonskem slogu – zmaj

Zmaji z rogovi prinašajo nosilcu odločnost in pogum. V zahodni kulturi zmaj simbolizira neodvisnost, moč in agresivnost.

69. Japonski bojevniki & Samuraji

Tetovaža na rami moškega - samuraj

Tetovaža na rami moškega – samuraj

Na ramenih so pogosto vidne tudi podobe bojevnikov in samurajev. Navsezadnje se zdi, da imajo moški radi skice oklepov ali vojne motive.

70. Oblikovanje tetovaže oklepnih ramen

Tetovaža na rami moškega - oklep

Tetovaža na rami moškega – oklep

To je videti kot bojni oklep po posebej napetem boju! Upoštevajte majhno razpoko na zgornji polovici oklepa, kjer je orožje uspelo prerezati.

71. Trash Polka ramenska tetovaža

Tetovaža na rami moškega v stilu trash polka

Tetovaža na rami moškega v stilu trash polka

Slogi tetovaže trash polka so bili vedno znani po svoji mešanici nadrealizma, naturalističnih in fotorealističnih stilov. Kateri del tetovaže vam je najbolj všeč?

72. Dotwork ramena tetovaža

Tetovaža na rami in podlakti moškega v slogu dotwork

Tetovaža na rami in podlakti moškega v slogu dotwork

Dotwork tetovaže so lahko še posebej drage, ker vsaka posamezna pika vpliva na to, kako se bo končna tetovaža izkazala. Rezultati so vsekakor vredni!

73. Oblikovanje geometrijske tetovaže ramen

-Tetovaža na rami moškega v slogu dotvork

-Tetovaža na rami moškega v slogu dotwork

V tem dizajnu tetovaže vidimo veliko mešanico vzorcev. Vse pa so sestavljene iz dotwork -a, zaradi česar se barve ob prehodu vzorcev lepo razširijo!

74. Tatoo morskega psa

Tetovaža na rami moškega - morskega psa

Tetovaža na rami moškega – morskega psa

To ni izročitev morskega psa! Tatoo morskega psa je videti kot huda tetovaža in sploh nam ni treba ugibati, zakaj.

75. Črno -beli tetovaža ramen morskega psa

Tetovaža na rami moškega - morskega psa

Tetovaža na rami moškega – morskega psa

Morski psi na rami so povezani z krutostjo, močjo, zvitostjo in hitrostjo. So pa tudi simbol doslednosti cilja, svobode in samozadostnosti.

76. Cartoon Shark Tattoo

Starodavna polinezijska plemena so verjela v zaščitne sile morskih psov. Indijanci so menili, da lahko ta simbol pomaga pri lovu in preživetju. Zdaj je to tudi znak prevlade v poslu ali igrah.

77. Morski pes je mrtev

Tako smo videli vse ostre tetovaže ramen na temo morskega psa. Kaj naredi tega mrtvega morskega psa?

78. Tako kot gospod

Tetovaža na rami moškega - morskega psa

Tetovaža na rami moškega – morskega psa

Ta morski pes je oblečen v obleko, ima monokl in celo cilindar! To je podoba, ki je ne bomo povezovali z naravnimi lastnostmi plenilcev morskega psa.

79. Rimski bojevniki

Tetovaža na rami moškega - junaka

Tetovaža na rami moškega – junaka

Bitke, bojevniki in borci so dosledna tema tetovaže ramen za moške. Ta junaška tetovaža ni izjema.

80. Starodavni japonski samuraj

Tetovaža na rami moškega - junaka

Tetovaža na rami moškega – junaka

Že samo obleka zadostuje za povedati, da je to še ena tetovaža japonskih samurajev. Obožujemo strune svetlobe/ognja na dnu tetovaže!

81. Buddha tetovaža na rami za moške & Ženske

Tetovaža na rami moških - Buda in lotos

Tetovaža na rami moških – Buda in lotos

Podoba Bude je priljubljena tudi pri moških. Namenjen je ljudem, ki jih zanimajo budizem in vzhodna filozofija. Ljudje z Budo na ramenih so zaščiteni pred zlom in različnimi nesrečami.

82. Buda tetovaža v slogu črnila Dotwork

Tetovaža na rami moškega v dotwork slogu - Buda

Tetovaža na rami moškega v slogu dotwork – Buda

Ali ne želite biti preveč religiozni? Ta dotwork tetovaža lahko verjetno spremeni dojemanje drugih ljudi o vaši tetovaži Bude!

83. Buda in cvet lotosa

Moški tetovaže na ramenih - Buda in lotos

Moški tetovaže na ramenih – Buda in lotos

Budo vedno spremljajo lotosovi cvetovi, kadar je upodobljen Bog. Lahko je znak miru in harmonije, ki se dobro ujema z budizmom!

84. Japonski zmaj & Okrasna tetovaža

Tetovaža na rami in prsih moškega - japonskega zmaja

Tetovaža na rami in prsih moškega – japonskega zmaja

Skupaj z japonskim zmajem je na tej tetovaži ramen vidnih tudi nekaj japonskih bojevnikov. Veliko je za pogledati!

85. Enobarvna tetovaža zmaja

Tetovaža na rami dekleta - zmaj

Tetovaža na rami dekleta – zmaj

Barvni zmaj lahko opazuje gledalce na jakuzo, japonske gangsterje. Če se želite izogniti temu zaznavanju, bi lahko pomagala enobarvna tetovaža, kot je ta!

86. Enojna zmajeva glava

Tetovaža na rami moškega - kitajski zmaj

Tetovaža na rami moškega – kitajski zmaj

Ta kitajska zmajeva tetovaža na rami je upodobljena z biserom na čelu. Svetle barve so videti, kot da so kadar koli pripravljene zažareti v temi!

87. Tetovaža japonskega zmaja & Sakura cveti

Tetovaža na rami moškega - japonskega zmaja

Tetovaža na rami moškega – japonskega zmaja

Če niste bili prepričani, ali zmaj velja za japonskega ali kitajskega, bo pogled na tetovaže cvetja pod zmajem potrdil vaše domneve! Ja, to je japonska dediščina!

88. Prsni koš & Tetovaža ramenskega zmaja

Tetovaža na rami in prsih moškega - japonskega zmaja

Tetovaža na rami in prsih moškega – japonskega zmaja

Zaradi oblike zmaja je primerno, da zmaj tetovira po prsih in ramenih. Glavo, večje velikosti, je mogoče tetovirati na prsi, telo pa se lahko vrti okoli ramen in podlakti!

89. Kitajski zmaj – redko zastopan

Tetovaža na rami moškega - zmaja

Tetovaža na rami moškega – zmaja

Običajno boste videli dolgega zmaja s upodobljenima le dvema sprednjima nogama. Ta je v primerjavi edinstven – sploh ne vemo, ali je res zmaj!

90. Umetniško oblikovanje tetovaže z volčjimi rameni

Tetovaža na rami človeka - volka

Tetovaža na rami človeka – volka

Volk pomeni pamet, pogum in moč. Je tudi simbol zvestobe, svobode in vzdržljivosti. Ta tetovaža ni primerna za lahkomiselne, neodločne in šibke osebe.

91. Volk & Njegov lovilec sanj

Tetovaža na rami moškega - volka in lovilca sanj

Tetovaža na rami moškega – volka in lovilca sanj

Ko je simbol tetovaže volka jasen, je lahko njegov videz skupaj z lovilci sanj v primerjavi zmeden. Kaj po vašem mnenju pomeni ta tetovaža?

92. Volk zavija na Luni

Tetovaža na rami človeka - volk zavija na luno

Tetovaža na rami človeka – volk zavija na luno

Ni presenetljivo, da tetovaža volka ponavadi prikazuje volka, ki zavija proti luni. Navsezadnje to običajno vidimo na televiziji!

Ženske tetovaže na ramenih

Ženske in dekleta pogosto izberejo več barv pri oblikovanju tetovaže ali črno-bele slike majhnih velikosti. Nismo zelo šokirani, ko razkrijemo to ugotovitev. Navsezadnje so dekleta in ženske prikazane kot bolj umetniške v primerjavi z moškimi. Tukaj je nekaj tetovaž ramen za dekleta in ženske, ki bi bile ženskam morda všeč.

93. Ti si moj sonček

Tetovaža na rami deklice - sončnica in napis

Tetovaža na rami deklice – sončnica in napis

Ta ljubka pesem večini žensk služi kot melanholična pesem – sliši se kot čudovita ljubezenska pesem, dokler je ne upočasnite in ne slišite žalosti za njo.

 94. Polinezijska tetovaža s cvetličnim dizajnom

Polinezijska tetovaža na rami dekleta

Polinezijska tetovaža na rami dekleta

Ne mislite, da dekleta ne marajo polinezijskih tetovaž! Te tetovaže so še vedno videti zelo ženstvene in lepe, ko so na dekletu natisnjene na ramena – še posebej, če je vključena tudi tetovaža rože.

95. 3D Buda & Tetovaža ramenskega templja

Dekleta lahko poskušajo narediti tetovaže na rami bolj edinstvene in izvirne, tako da različne tetovaže nanesejo v 3D.

96. Igralna konzola 3D

Mislim, samo poglejte, kako fotorealistična je ta tetovaža igralne palice! Všeč nam je tudi tetovaža dr. Strange v ozadju s svojim veličastnim plaščem.

97. Črkanje svetovnega zemljevida

Tudi med dekleti so lahko tetovaže na rami z zemljevidom ali kompasom še vedno pomembne – spominjajo jih na njihovo pot okoli sveta.

98. Ptičja tetovaža z geometrijskimi vzorci

Tetovaža na rami dekleta - ptice

Tetovaža na rami dekleta – ptice

Torej ima morda vaše dekle etnične podobe kot del njenih tetovaž. Tudi to je kul! Na tetovažah deklet pogosto vidimo različne etnične podobe, ki prikazujejo različne živali.

99. Volk med vrtnicami

Tetovaža na rami dekleta - volk in pasja vrtnica

Tetovaža na rami dekleta – volk in pasja vrtnica

Oblikovanje tetovaž na rami za dekleta lahko vključuje tudi mešanico cvetlic in plenilcev. Ko je volk obdan s cvetjem in čudovitim vrtom, bi morali biti še vedno prestrašeni in previdni?

100. Pisane barve v tetoviranju ramen

Tudi najstrašnejše tetovaže na svetu je mogoče uglasiti z barvitimi barvami. Barvito tetovažo volka bi lažje pričakovali pri deklici v primerjavi s hudo v običajnih scenarijih.

101. Začetnice & Napisi

Tetovaža na rami dekleta - gotski napis

Tetovaža na rami dekleta – gotski napis

Nekatere ženske tetovaže na ramenih lahko vsebujejo le preprosta imena, začetnice in napise v grafitih ali gotskih slogih. Slog pisave je pri ženskah lahko drugačen.

102. Slikana tetovaža metulja

Tetovaža na rami dekleta - metulj

Tetovaža na rami dekleta – metulj

V ženskem svetu so najbolj priljubljene žuželke tudi metulji, kar ni presenetljivo. Konec koncev so metulji pogosto prikazani kot graciozni, lepi in celo elegantni!

103. Zvezdana zvezdna noč

Tetovaža na rami dekleta - zvezde

Tetovaža na rami dekleta – zvezde

Tetovaže zvezd so pogosta izbira tudi pri ženskah. Ta zgornja tetovaža pa nas zagotovo spominja na ameriško zastavo!

104. Tigrasti tiger

Tetovaže tigrastega tigra, kot je predstavljena zgoraj, lahko sprejmejo dame, ki so utrujene od tega, da bi jih gledali s prepirom. To je opozorilo, ki pravi: “Pazi, ugriznil bom!”

105. Kobra in cvetje

Tetovaža na rami dekleta - kača in cvetje

Tetovaža na rami dekleta – kača in cvetje

Dejstvo, da je izraz “kače” pogosto povezan z negativno osebnostjo, te dame ni odvrnilo od tega, da bi si naredila to tetovažo! Predvidevam, da kačji strup mehčajo okoliško cvetje.

106. Okrasno zrcalno oblikovanje tetovaže na rami

Tetovaža na rami dekleta - Mandala

Tetovaža na rami dekleta – Mandala

Okrasne tetovaže, kot je ta, lahko postavite ne le na ramena, ampak tudi na druge dele telesa. Morda je to del razloga, zakaj so takšni vzorci tetovaže priljubljeni po vsem svetu!

107. Tatoo Pet Cat

Tetovaža na rami dekleta - mačka in rože

Tetovaža na rami dekleta – mačka in rože

Seveda moramo naše ljubljene hišne ljubljenčke vključiti med najbolj priljubljene modele tetovaž na ramenih! Tudi ko našega najdražjega kosmatega prijatelja ne bo, bo ta tetovaža še vedno ostala.

Pomen cvetličnih vzorcev tetovaže na rami

Ni treba posebej poudarjati, da bodo cvetlični vzorci tetovaž verjetno med tremi tremi seznami tatoo modelov za ženske. Vendar imajo rože različne pomene; na primer spodnje cvetlične kompozicije na vrhu ramenskih tetovaž za ženske bi lahko imele različne pomene, odvisno od vrste cvetja, ki ga imajo.

108. Rožne cvetlične tetovaže na ramenih

Tetovaža na rami deklice - vrtnice

Tetovaža na dekliški rami – vrtnice

Vrtnica na rami je simbol lepote in ljubezni. Tudi za vrtnice obstajajo različne pomene za različne barve vrtnic. Bele vrtnice so znak nedolžnosti, jasnosti in poštenosti.

109. Črne vrtnice

Črna vrtnica je znak težkega stanja duše.

110. Črne vrtnice s pecljem & Trnje

Tetovaža na rami dekleta - črna vrtnica

Tetovaža na rami dekleta – črna vrtnica

Zdaj, ko veste, kakšen je pomen tetovaže črne vrtnice, ali še vedno želite na rami nanesti cvet s tako temnimi pomeni??

111. Tetovaža ramenih orhidej za ženske

Tetovaža na rami dekleta - napis in orhideje

Tetovaža na rami dekleta – napis in orhideje

Tetovaže orhidej lahko pomenijo veličastnost in razkošje, harmonijo in lepoto, plodnost in ženske. Morda je to zato, ker so tudi cvetni listi orhidej tako posebni!

112. Mirna tetovaža lotosa

Tetovaža na rami dekleta - lotos

Tetovaža na rami dekleta – lotos

Medtem, če imate na rami tetovažo lotosa, ste morda povezani z mirnim umom in ustvarjalnostjo.

113. Sakura cveti

Tetovaža na rami dekleta - sakura

Tetovaža na rami dekleta – Sakura

Cvetovi sakure nosijo simbole, podobne tistim iz cvetov lotosa – pretok ustvarjalnosti in tudi miren um.

114. Ramenske tetovaže lilij

Lilije simbolizirajo dostojanstvo, jasnost in superiornost, tulipani pa znaki strastne ljubezni.

115. Slikana dama

V nekaterih primerih se lahko ženske tetovaže pojavijo celo tako – ni vam treba pričakovati, da boste ves čas videli rože!

116. Tulipani

Tetovaža na rami dekleta - rumeni tulipan

Tetovaža na rami dekleta – rumeni tulipan

Rumeni tulipani pripovedujejo svoje zgodbe o ločitvi ali izdaji, grenko zgodbo, ki jo lahko pokažete vsem.

117. Tetovaža na ramenih rdečih tulipanih

Tetovaža na rami dekleta - rože

Tetovaža na rami dekleta – rože

No, ta tetovaža je vsekakor več kot le rdeči tulipani. To je cel vrt v vsem svojem sijaju! Morda obstajajo različni pomeni za vse rože, prikazane na tej tetovaži.

Kako skrbeti za novo pripravljeno tetovažo na rami

Če po tetovaži dobro skrbite za ramena, se bodo posledice pozdravile največ v dveh tednih. Najboljša možnost je, da jeseni ali spomladi naredite tetovaže na ramenih, ker vam ni treba nositi toplih oblačil, kar prinaša veliko nevšečnosti. Mesto tetoviranja je treba občasno umiti in obdelati s kremo. Poletna vročina in prah sta neugodna tudi za tetovaže.

Manj ko pustite, da se tetovaže v času celjenja dotikajo drugih materialov, bolje bi bilo!

Tetovaže na ramenih slavnih

Tudi znane osebnosti vidimo na športnih tetovažah na ramenih ali okoli njih. Koliko teh tetovaž poznate? Te znane osebnosti imajo obsežne tetovaže na ramenih. Razlikujejo se od črk in narekovajev do velikih črno -belih slik.

Lady Gaga

Tetovaža pri Lady Gagi - citat

Tetovaža na roki Lady Gaga – citat

Tu je preveden nemški pesem Rainer Maria Rilke: »V najgloblji uri noči si priznaj, da bi umrl, če ti ne bi bilo dovoljeno pisati. In poglej globoko v svoje srce, kjer širi svoje korenine, odgovor in se vprašaj, ali moram pisati? “

Tetovaža na rami Lady Gaga - črke

Tetovaža na rami Lady Gaga – črke

Ta tetovaža Tokyo Love spominja na sodelovanje Lady Gage z japonskim sodobnim umetnikom Nobuyoshijem Arakijem leta 2009. Njihovo sodelovanje je vključevalo fotografiranje na temo ropstva za japonski Vogue Hommes.

Tetovaža na rami Lady Gaga - napis

Tetovaža na rami Lady Gaga – napis “oče”

“Očetov” napis v srcu je bil poklon Lady Gage njenemu očetu Joeju Germanotti, ki kljub prošnjam ni hotel na operacijo na odprtem srcu.

Angelina jolie

Tetovaža na rami Angeline Jolie - napis

Tetovaža na rami Angeline Jolie – napis “geografske koordinate”

Večina nas ve, da je Angelina Jolie posvojila nekaj svojih otrok iz različnih krajev. Te koordinate podrobno opisujejo rojstne kraje njenih otrok!

David Beckham

Tetovaža na rami Davida Beckhama - napis

Tetovaža na rami Davida Beckhama – napis

Ko se je David Beckham v svojem življenju soočil z nekaterimi izzivi v zvezi z nekaterimi zadevami, je dal to tetovažo narisati, v njej pa je bila vključena fraza “Ob stiski”.

Adam Levine

Tetovaža na rami Adama Levina - napis

Tetovaža na rami Adama Levina – napis

Tetovaža ramena Adama Levina je preprosto rekla “Los Angeles”, ki predstavlja njegovo ljubezen do te regije.

Z več kot 100 modeli tetovaž na ramenih za ženske, moške, dekleta in fante po vsem svetu upamo, da smo vam pokazali vsaj nekaj navdihujočih idej, ki si jih lahko zapomnite za naslednjo tetovažo. Katera od teh tetovaž vam je najbolj všeč in zakaj?