150 najboljših tetovaž in modelov s polnimi rokavi

Če ste šele začeli s tetoviranjem, a tetovaža s polnimi rokavi je lahko dobra izbira za vas. Te tetovaže z rokavi odpirajo veliko možnosti – lahko jih razširite na zadnji del rok, na hrbet ali celo na prsni koš! Vendar pa boste želeli skrbno izbrati obliko tetovaže s polnimi rokavi, saj so tetovaže na tem mestu bolj vidne kot tiste na drugih področjih telesa.

Oblikovanje tetovaž s polnimi rokavi za vaše tetovažne potrebe

Če se boste tetovirali na rokah, bi si lahko tudi privoščili nekaj kul tetovaž na rokavih, kajne? Tako mislimo! Torej, če iščete nekaj čednih tetovaž s polnimi rokavi, ne iščite več. Za vas imamo na voljo veliko različic, ki vas bodo navdihnile in izbirale! Oglejmo si nekaj najboljših modelov tetovaž s polnimi rokavi spodaj, kajne?

1. Vaša tipična tetovaža s polnimi rokavi

Tetovaže z rokavi običajno vsebujejo več različnih elementov. Zdi se, da je ta kos popolna pokrajina od tal z ograjami do neba, napolnjenega z oblaki in več drugimi oblikami na nebu. Kaj menite o tem?

2. Barvna tetovaža z rokavi v japonskem slogu

Že na prvi pogled lahko ugotovite, da je ta tetovaža navdihnjena z japonskimi motivi in ​​oblikovalskimi slogi. Vaša tetovaža s polnimi rokavi lahko vsebuje samo eno temo, ki ji daje bolj harmonično vzdušje.

3. Eno z naravo

V tetovažah s polnimi rokavi sta črna in siva pomembni barvi. Vendar pa so tudi druge svetlejše barve! Ta tetovaža ne bi bila tako dramatična, če ne bi imela svetlo oranžnih plamenov.

4. Tetovaža polnobarvnih rokavov

Tetovaže s hladnimi rokavi niso nujno enobarvne in nasilne. Lahko je tako nežen in barvit kot ta cvetlična tetovaža s polnimi rokavi na temo narave!

5. Tetovaža s polnimi rokavi Samo v črni in sivi barvi

Tu je vsekakor zanimiv geometrijski vzorec. Kaj pa črno -siva barva tetovaže rokavov? Ali menite, da je to dobra barva za to geometrijsko obliko tetovaže s polnimi rokavi?

6. Kul tetovaže z rokavi so lahko pisane

Všeč nam je, kako so se izkazale živahne barve na tem delu tetovaže! Barve se dobro ujemajo z japonskim slogom tatoo in cvetnimi vzorci na sprednji strani.

7. Črno -siva tetovaža s polnimi rokavi

Želite nekaj, kar ni preveč vpadljivo? Samo odstranite barve in ste na pol poti! Ta tetovaža z rokavi pokriva celotno roko z upodobitvami bitij in nekaj skriptami. Katere besede ali besedne zveze boste izbrali za svojo tetovažo rokavov?

8. Cool Dragon Sleeve Tattoo

Vau! To je zagotovo ena izmed tetovaž s polnimi rokavi, zaradi katere se boste v trenutku zdeli toliko hladnejši. Čista zaključna točka tetovaže je tudi zelo zadovoljiva!

9. Črno -zelena tetovaža s polnimi rokavi

Kadar koli v tetovaži zmešate črno in zeleno, to umetnine le da vesolje, podobno tujcu. Za to lahko krivimo le znanstvenofantastične filme!

10. Enostavno, a kul oblikovanje tetovaže s polnimi rokavi

Ta tetovaža z rokavi prikazuje Japonca Oni ali japonsko pošast skupaj z zmajem. Kar zadeva japonske modele tetovaž, sta ta dva motiva priljubljena izbira.

11. Prsni koš & Tetovaža z rokavi

Hobotnica kot rokav - je zelo nenavadna izbira tetovaže

Tattoo z rokavi v japonskem slogu na roki moški

Da, tetovaže z rokavi se lahko razširijo tudi na prsni koš! V primeru zgornje slike noge hobotnice segajo tudi do prsnega koša in spodnjega dela roke.

12. Subtilna nežnost

Žepna ura, lobanja, krona in narekovaji - zanimiva mešanica v tetovaži moškega rokava

Sleeve Tattoo vrtnice in žepna ura na moški roki

Zdi se, da je tema te tetovaže z rokavi slovo in kratek čas na zemlji. Tudi sijaj sončne svetlobe in oblakov se zdi skoraj sveti.

13. Vse vaše najljubše zvezdnice

Všeč nam je, kako se je ta tetovaža izkazala. Tatoo z rokavi s polno roko tukaj prikazuje več lepot v zabavi in ​​igralniškem načinu življenja. Koga bi izbrali za tetoviranje na roki?

Kako sami izbrati mesto za tetoviranje rokavov

Če se sprašujete, kateri del telesa je najprimernejši za nanašanje s črnilom, naj vam povem, da je tetovaža z rokavi najboljša izbira za tetovirane device in izkušene črnilo oboževalci enako. Ker je to dobro platno z enakomerno kožo, tetovatorji raje delajo z rokami osebe. Tudi takšno tetovažo je zelo enostavno prikriti, če slike še ne želite pokazati.

Zakaj torej menim, da je roka ena najboljših točk za tetoviranje? Premisli

  • Tako majhne kot velike slike bodo delovale na roki.

14. Odlične tetovaže s polnimi rokavi v črni in sivi barvi

Ta tetovaža s polnimi rokavi je mešanica skic in pravilnega črnila. Seveda bi lahko bil nedokončan kos, vendar nikoli ne bi vedeli. Kaj bi napisali za črno -sive tetovaže s polnimi rokavi po vaši izbiri?

15. Angeli varuhi

Kako čudovit način, da pokažete svojo novo tetovažo s polnimi rokavi! Ta slika prikazuje vse najbolj kul kote tetovaže, črnilo pa je narejeno tako lepo, da lahko vidite vse podrobnosti v črno -sivi tetovaži s polnimi rokavi.

16. Kot pokrajina

Ste kdaj pogledali kos tetovaže s polnimi rokavi in ​​ga imeli za umetniško delo? Če niste, bi to verjetno videli, ko bi videli ta poseben kos! Medtem ko je večina tetovaž črno -sivih, ima ključavnica zlati motiv, ki je edinstven in lep.

17. Tigri & Bambusove rastline

Slog tetovaže z rokavi tukaj je podoben tistemu, ki ga lahko vidite v japonski jakuzi, zlasti vzorci, ki opisujejo celotno osrednjo stran.

18. Strašen zmaj

To je kul kos tetovaže s polnimi rokavi, ki si ga zagotovo lahko ogledate! Sodeč po podrobnostih v zmaju, je ta tetovaža zagotovo potrebovala veliko časa za dokončanje. Vendar so rezultati tako vredni!

Pokrijte celoten rokav ali si naredite fino skromno tetovažo na spodnji roki. Na območje pod komolcem dajte ponudbo. Naredite kos tako osebno, kot želite. Območje je univerzalno.

  • Umetnik lahko preprosto dela s tem področjem, tako da lahko potegnete skozi velik kos roke, ne da bi se morali skrčiti.

19. Besede & Napisi

Niste prepričani, ali vam bo ta slika na tetovaži vedno všeč? Kaj pa napisati citat ali frazo, ki bo za vas vedno pomembna? To je lahko vaš najljubši bend, ime vaše ljubljene osebe ali karkoli drugega, kar ima za vas poseben pomen.

20. Dramatična tetovaža s polnimi rokavi

Če želite, da bo vaša tetovaža s polnimi rokavi videti bolj dramatična, zakaj ne bi dodali nekaj vizualnih učinkov, kot je tisto, kar bi običajno videli v stripu? Možnosti so neskončne in na vaši domišljiji je, da se odločite, kako ustvarjalne bi bile vaše tetovaže!

21. Tetovaža Hellboy Arm Sleeve

Ste gledali najnovejši film o Hellboyju? Navdušeni smo! Jasno je, da bo ta fanbok tukaj gledal nov film med premiero. Kaj pa ti?

22. Besede vsestransko

V tej tetovaži s polnimi rokavi je toliko besed! Pravzaprav je celotna tetovaža tukaj le besede. Vidimo kraje “Aljaska” in “Kolorado”, ki so morda tukaj priljubljeni ali bolj nepozabni kraji te osebe.

Vsi modeli bodo delovali, saj je koža na roki enakomerna in omogoča bolj izpopolnjene tetovaže, kot je fotorealizem itd.

23. Pojdi na vse, kar ti je všeč

realistična tetovaža z rokavi - Fant je 100% Anglež s portretom Njenega Veličanstva in Big Benom v njegovem

Realistična tetovaža z rokavi – fant je 100% Anglež s portretom njenega veličanstva in Big Benom v njegovem

Nekatere kul tetovaže z rokavi vsebujejo naključen izbor vsega. Nekateri imajo določeno temo, ki se je držijo, vendar se tu in tam še vedno odločajo za naključne vzorce. Ta je vsekakor bolj britansko usmerjen, a kaj mislite?

24. Barvit izbor

dramatičen femme-fatalle dizajn za tetovažo rokavov z resnično fotografijo

Dramatično žensko usodno oblikovanje tetovaže z rokavi iz prave fotografije

Dame in ženske imajo običajno raje tetovaže svetlih barv. To velja tudi za tetovaže s polnimi rokavi, obstajajo pa tudi druge različice. Navsezadnje je vsak edinstven in ima svoje preference.

25. Skoraj Neon

realistična lobanja na cianovem ozadju - zelo privlačna neusmiljena tetovaža rokava

Realistična lobanja na cianovem ozadju – zelo privlačna neusmiljena tetovaža rokavov

Barve te tetovaže z rokavi so tako svetle, da so skoraj neonske, zlasti okoli plamenskih delov pod lobanjo. Ali bi raje, da je vaša tetovaža super svetla ali super mračna?

26. Tetovaže s polnimi rokavi na obeh rokah

Phoenix kot fotorealistična tetovaža z rokavi

Phoenix kot fotorealistična tetovaža z rokavi

To je ena krasna dama s svojimi čudovitimi tetovažami. Zakaj črpati samo eno roko, če imaš dve? Ta gospa se je drznila dojemanja javnosti in je zelo drzna pri izbiri tetovaže!

27. Črno -sive tetovaže s polnimi rokavi

razkošna foto realistična tetovaža s piratskimi temami

Razkošna fotorealistična tetovaža s piratskimi temami

V tem tetovažnem delu vidimo zdravo raznolikost tem in motivov. Obstaja velika ladja, morski pes, nekaj vrtnic in celo lobanja! Zanima me, kaj celotna tetovaža pomeni za uporabnika. Kaj mislite, da ta kos tetovaže pomeni?

  • Odločili se boste lahko, kako zasebna želite biti tetovaža.

28. Več tujih tem

Zdi se, da so tujci večinoma priljubljena tema med moškimi. Ta oblika tetovaže rokavov tukaj prikazuje nekaj, kar izgleda kot vesoljec, ki drži človeško lobanjo. Radi bi vedeli zgodbo za tem!

29. Ura, ki ste jo prispeli

Mame, ki želijo v spomin na rojstvo svojega otroka, imajo lahko takšno obliko tetovaže. Ugibamo le, toda ta del tetovaže bi lahko upodobil otroka ob rojstni uri, natisnjenega tik za njihovim portretom.

30. Tetovaža s polnimi rokavi zasenčena ravno prav

V tem celotnem delu tetovaže ni očitnega kontrasta. Zdi se, da so barve tako gladko razpršene, da je bolj podoben nosljivemu rokavu kot tetovaži! Tako je treba uporabiti črno -sivo barvo tetovaž s polnimi rokavi!

Če nosite srajco z dolgimi rokavi, bo tat popolnoma prekrit, oblecite telovnik brez rokavov, da se pokaže. Lahko pa igrate peek-a-boo in pokažete le del slike.

Tetovaža z rokavi je opazna in navdušujoča. S črno-sivo majico

Tetovaža z rokavi je opazna in navdušujoča. S črno-sivo majico

Tetovaže in bolečina v rokavih

(@uso_tatau)

dolga pot z dajanjem barve dekličinemu tetovažu z rokavi iz risank

Dolga pot do barvanja dekličine tetovaže z rokavi iz risank

Verjetno je začel z rokavi in ​​potem prišel po še več - spektakularno kombinacijo rokava in tetovaže trupa

Verjetno je začel z rokavi in ​​potem prišel po še več – spektakularno kombinacijo rokava in tetovaže trupa

Pomembno si je zapomniti tudi to, da ima koža rok manj živčnih končičev, zato postopek ne bo tako boleč. Čeprav se količina nelagodja razlikuje od osebe do osebe, je odvisna od velikosti skice in količine kože, ki jo je treba nanesti s črnilom.

tetovaža dekliškega rokava v pravljičnem slogu

Tatoo z rokavi v dečjem stilu v pravljičnem slogu

bizarna ustvarjalna tetovaža z rokavi

Bizarna ustvarjalna tetovaža z rokavi

Če se bojite bolečine, se odločite za enostavnejši in manjši dizajn. Bolj zadržana in podcenjena tetovaža je lahko videti tudi zelo kul in edinstvena. Dekleta in fantje, ki si prvič tetovirajo, bi morali svoje roke obravnavati kot popolno območje za prvo črnilo, saj je to precej varna izbira in manj boleča izkušnja.

aretiranje tetovaže z rokavi morske roke z očarljivim hrenom

Odvzem tetovaže z rokavi morske roke z očarljivim sonjem

Priljubljeni simboli in pomeni

Seveda je vedno bolje, če imate svojo idejo in skico, o kateri se lahko pogovorite z umetnikom.

Naj vam podamo nekaj osnovnih nasvetov o pomenih in priljubljenih temah, o katerih morate razmisliti.

Najbolj priljubljene tetovaže s pol rokavi so plemenske. Naj vam povem več o plemenskem črnilu in njegovi simboliki

  • Polinezijska tetovaža

Da, sodobna beseda tetovaža izhaja iz polinezijskega jezika, kjer je plemenske tate navdihnila narava. Na primer, zobje morskega psa so pomenili zaščito, školjke pa simbolizirale bogastvo itd.

izvirna plemenska tetovaža z rokavi

Originalna plemenska tetovaža z rokavi

Polinezijski okras v tetovaži moškega roka

Polinezijski okras v tetovaži moškega rokava

Polinezijsko plemensko tetovažno oblikovanje bojevnika s konicami sulic, ki predstavljajo pogum in zdravo agresijo

Polinezijsko plemensko tetovažno oblikovanje bojevnika s konicami sulic, ki predstavljajo pogum in zdravo agresijo

plemenska tetovaža rokavov lupina simbolizira bogastvo in blaginjo

Plemenska tetovaža rokavov lupina simbolizira bogastvo in blaginjo

  • Tetovaže Maori Moko naj bi pokazale vaš družbeni status. 

  • Tetovaže Haida 

Haida je indijansko pleme, ki živi v severozahodni Ameriki.

žensko domorodno ameriško oblikovanje tetovaže rokavov

žensko domorodno ameriško oblikovanje tetovaže rokavov

Tetovaže z rokavi Haida so primerljivo redke, vendar zelo pritegnejo pozornost

Tetovaže z rokavi Haida so razmeroma redke, vendar zelo pritegnejo pozornost

  • Plemenske tetovaže Borneo izvirajo iz plemen otoka Borneo.

Najljubše moške in ženske slike

Ženske ljubijo tetovaže z rokavi enako kot moški. Nekatere izmed priljubljenih tem vključujejo rože, citate, napise, pin-up, upodobitve ali fotorealistične tetovaže. Svetlejša je koža, bolj živahne bodo vaše barvne oznake. Tipični moški ročni tati vključujejo plemenske, živali, pokrajine, upodobitve, napise, polka za smeti itd..

Tatoo vojaškega krajinskega rokava

Tatoo vojaškega krajinskega rokava

Leopard - mesojede živali tetovaže moških rokavov

Leopard – tetovaže moških rokavov mesojede živali

Tigar kot tetovaža na rokavih daje moško agresiven vtis

Tigar kot tetovaža na rokavih daje moško agresiven vtis

Moška tetovaža z rokavi morskega psa

Moška tetovaža z rokavi morskega psa

ženski portreti v tetovaži moških rokavov

ženski portreti v tetovaži moških rokavov

Avangardiška tetovaža z rokavi z ekstravagantnim Salvadorjem Dalijem

Avangardiška tetovaža z rokavi z ekstravagantnim Salvadorjem Dalijem

Črno -siva zapletena moška tetovaža - rokavi in ​​hrbet

Tattoo rokavi

Realistično oblikovanje tetovaže z rokavi z večnimi simboli življenja in smrti

Realistično oblikovanje tetovaže rokavov z večnimi simboli življenja in smrti

Tetovaža s trash polka rokavi je norost dneva

Tetovaža s trash polka rokavi je norost dneva

Tetovaža s trakavim polka rokavom je lahko prava stvar za izražanje vaše osebnosti

Tetovaža s trash polka rokavi je lahko prava stvar za izražanje vaše osebnosti

Edinstvena tetovaža rokavov Cheshire catTrash polka v modri barvi

Edinstvena tetovaža rokavov Cheshire crash polka v modri barvi

Gagarin - s svojim slavnim

Gagarin – s svojim slavnim “Poehali” – bliskovito tetovažo rokavov Prvi človek v vesolju

Svetopisemska tetovaža moški rokav

Biblijska tema moški tetovaža z rokavi

Križan Odrešenik rokav tatttoo

Tetovaža z rokavi križanega Odrešenika

Citati v nezaslišanem rokopisu naredijo neverjetne tetovaže z rokavi

Citati v nezaslišanem rokopisu naredijo neverjetne tetovaže z rokavi

Menimo, da si ženske tetovaže zaslužijo več pozornosti in so enako raznolike v slogu kot moške tetovaže, zato bomo to temo obravnavali v naših poznejših člankih. Dekle tetovaže so na spletu premalo zastopane.

starostna tetovaža rokavov - Rože za dekle -

večna moda tetovaž na rokavih – Rože za dekle

Eleganten kompleksen cvetlični tetovažni dizajn za dekleta

Eleganten kompleksen cvetlični tetovažni dizajn za dekleta

Motivi plemenskih rož - netrivialna tetovaža dekleta z rokavi

Motivi plemenskih rož – netrivialna tetovaža dekleta z rokavi

Navdušujoča dekliška tetovaža s polnimi rokavi

Navdušujoča dekliška tetovaža s polnimi rokavi

Pin -up ženska tetovaža s polnimi rokavi - elegantna izbira

Pin-up ženska tetovaža s polnimi rokavi-elegantna izbira

Ladylike tetovaža s polnimi rokavi - še en primer retro stila pin up

Ladylike tetovaža s polnimi rokavi-še en primer retro pin-up stila

Dekle, ki navdihuje briljantno tetovažo rokavov

Dekle, ki navdihuje briljantno tetovažo rokavov

Ključni življenjski napis v kroni cvetja - povečava zgovorna tetovaža z rokavi

Ključni življenjski napisi v kroni cvetov – veličastna zgovorna tetovaža z rokavi

Pravilno poskrbite za tetovažo s polnimi rokavi

Zdaj, ko ste svojo idejo o tetovaži spremenili v edinstveno umetniško delo, je čas, da ustrezno skrbite za kožo. Najboljši nasvet je, da sledite smernicam svojega umetnika.

Upoštevajte, da bolj barvita in podrobna je vaša tetovaža - več nege zahteva

Upoštevajte, da bolj barvita in podrobna je vaša tetovaža – več nege zahteva

Moška tetovaža s polnimi rokavi

Moška tetovaža s polnimi rokavi

Zvezdniki, ki imajo tetovaže z rokavi

Ljudje, kot so Adam Levine, David Beckham, Lil Wayne, Ozzy Osbourne, Dave Navarro, Dwayne Johnson, Dennis Rodman in mnogi drugi, radi pokažejo tetovaže na rokavih. Preverite tudi rože Kat Von D tat oz Cher Lloyd s svojim metuljem za kul navdihujoče ideje.

Pomembne tetovaže z rokavi Bow Wowa

Pomembne tetovaže z rokavi Bow Wowa

Cher Lloyd prikazuje tetovaže na rokavih z različnih strani

Cher Lloyd prikazuje tetovaže na rokavih z različnih strani

Kat Von D

Eksotične tetovaže Kat Von D z rokavi

“>