150 neverjetnih modelov in pomenov tetoviranja stegen

Tetovaže na stegnih so zelo priljubljene v ženskem svetu. Stegno je najboljše mesto za izdelavo tetovaž velikega formata in velike orientacije.

Ženske s tetoviranimi stegni se takoj zdijo veliko bolj čutne in podobne ženskam, zaradi česar so tetovaže za stegna za ženske zelo povprašene skoraj ves čas v salonih za tetoviranje. Ko gre za tetovaže na stegnih za dekleta in ženske, bo vedno na voljo veliko modelov.

Radi bi vas obvestili o običajnih tetovažah na stegnih, ki jih črnijo moški in ženske, vendar obstaja toliko različic, da je težko izbrati le nekaj, o katerih bi pisali!

Edinstvene tetovaže na stegnih, ki jih lahko narišete letos

Ženske lahko ta del telesa razkrijejo izrazito od moških in fantov. To dekletom in ženskam daje priložnost, da okrasijo tako priročna mesta s razširjenimi slikami različnih modelov.

Ženska stegna so simbol, ki je skoncentriran z milostjo. Ker stegna veljajo za nekoliko bolj intimno področje na človekovem telesu, je treba veliko razmisliti o izbiri ene oblike tetovaže za stegno, ki vam najbolj govori.

Te tetovaže lahko nanesete s črnilom na zadnji strani stegna, tetovažah na stegnih ali kjerkoli drugje. Bi radi pogledali vse ideje za tetoviranje stegen, ki smo jih pripravili za vas? Začnimo!

1. Klasična tetovaža stegen Rose

Vrtnice so običajna tetovaža za ženske vseh starosti, ne glede na to, kje so natisnjene. Za ta kos so vrtnice natisnjene okoli okrnjenega ogledala z zlatim okvirjem, diamantom in steklenico parfuma. Izgleda kot nečimrnost in ženskost, kajne?

2. Dotwork Lion & Cvetni listi v akvarelu

Ta tetovaža na stegnu ima veličastnega leva s svojo grivo, obdanega s čudovitimi cvetovi, natisnjenimi v nežnih odtenkih in tonih. Kontrast med barvami teh dveh elementov tetovaže ustvarja popolno harmonijo za ta kos tetovaže.

3. Religije & Zen

Večini od nas ni treba biti budisti, da bi vedeli, da ta tetovaža na zgornji strani stegen prikazuje Budo in rože lotosa, ki so z njim tudi dobro povezani. Vzorci mandale s pikami v ozadju dodajo občutek harmonije tudi tetovaži.

4. Mandala Style zgornji del stegna

Tetovaže na zgornjem delu stegna pri ženskah se lahko včasih razširijo na bok in bok, kot pri zgornjih ženskah. Vzorec mandale, ki se razprostira navzven s strani stegen, se lahko razširi tudi na zadnjico in na sprednji del stegen.

5. Kot slika na platnu

Nekatere tetovaže se lahko zdijo, kot da nosilec svoje telo obravnava kot umetniško platno. Ta kos je odličen primer, ki prikazuje, kako lahko rep tetovaže feniks sam po sebi postane zgornji del stegna. Za izboljšanje videza tetovaže ni potrebno črnilo!

6. Skoraj celotna pokritost telesa

Ta ženska tetovaža na celotnem telesu se ustavi le v predelu prsnega koša, desne roke in stopal. Tetovažo stegna tukaj lahko vidimo le kot še en del, ki dopolnjuje preostanek njene tetovaže. Kakšen naporni čas je morala vzeti ta neverjetna tetovaža!

7. Kot samoanska tetovaža

Tetovaža zgornjega dela stegna za to gospo sledi isti temi kot preostali del njenega telesa. Ponavljajoči se vzorci vas lahko spominjajo na polinezijske ali samoanske tetovaže, ki ste jih morda videli tudi drugje na naši spletni strani.

8. Meduza

Želite nekaj kul idej za tetoviranje stegen? Kako bi bilo, če bi se popisali z nekaterimi vašimi najljubšimi liki ali celo z Meduzo, kot je to storila ta gospa? Nihče ni rekel, da na zgornjem delu stegna tako ali tako ne moreš imeti portreta, kajne?

9. Tetovaža na celotni nogi

tetovaža stegna

Zakaj bi se odločili samo za tetovaže na stegnih, ko si lahko pobarvate celo nogo? Tukaj prikazana tetovaža stegna je le majhen del preostalega umetniškega dela po dolžini nog. To je skoraj kot tetovaža rokava, ki jo ima tudi na desni roki!

10. Tik ob zgornjem delu stegna

Če niste prepričani, kje si lahko natisnete tetovaže na stegnu, se lahko pomaknete na bok. Vaša tetovaža se lahko razteza od trebuha do zgornjega dela stegen. V notranjosti tetovaže, kot je ta kos, si boste morda lahko ustvarili čudovit stranski portret!

11. Dizajn tetovaže pava

pav tetovaža zgornjega dela stegna

Ne moremo si predstavljati, koliko časa je potrebno za ustvarjanje celotnega dela tetovaže. Rep pava se razteza tako, da je to mogoče zaznati bodisi kot tetovažo na zgornjem delu stegna ali pa tudi na zadnji strani stegna! To je lepota tetovaže na stegnu – lahko se razširi na celotno stegno.

12. Obilje cvetnih stegenskih tetovaž

Ni presenetljivo, da rože ostajajo stalna tema v tetovažah za ženske. Tako so tudi tetovaže cvetnih stegen, kot so zgoraj prikazane, pogoste. To je še toliko bolj, če so te okrašene z vrvicami kroglic, da bo tetovaža bolj zapletena.

13. Candy Skull Tattoo

Sladkarske lobanje so priljubljene tetovaže za ženske! Svetle barve in srčkan dizajn lobanje sta preveč očarljiva, da bi se jim upreli. Te tetovaže lobanje iz lobanje niso omejene le na tetovažo zgornjega dela stegna – prav tako se lahko prilegajo med ključnico ali kjerkoli drugje.

14. Portretna tetovaža na strani stegna Medusa

Ta tetovaža Medusa ima linijsko umetnost, ki bi jo poimenovali kot popolno. Tudi risbe rastlin, ki obkrožajo Meduzo, in majhni dodatki, ki jih nosi, so brezhibni! Na tej stegenski tetovaži je le majhen namig rdeče barve, ki se odlično prilega tudi tetoviranemu delu.

15. Wolf tetovaža za stegna za dekleta

Če niste, volkovi s cvetjem so prava stvar, ko gre za tetovaže stegen za dekleta. Zakaj? Samo poglejte ta čudovit kos tetovaže! Cvetje in pikica v tetovaži volka sta videti tako občutljivo in neverjetno – ali za to res potrebujemo razlog?

16. Hudič gori

Ne moremo biti prepričani o tem, kaj ta tetovaža poskuša pokazati, vendar nas zagotovo spominja na pekoči pekel, ki nekatere ljudi čaka na koncu njihovega življenja! Tatoo, ki prikazuje zlo ali hudiča, je lahko pogosta tetovaža stegen za moške.

17. Ideje za tetoviranje celotnega stegna

Želite tetovažo, ki bo pokrila celotno stegno in nato še nekaj? Izberite temo in pojdite z njo! Ta vas bo morda spomnil na priljubljeno igro GTA, kjer gre za denar, policijo in veliko avtomobilov. Ne bomo presenečeni, če bo to tudi tetovaža, ki prikazuje Los Angeles!

18. Nežna tetovaža stegen za dekleta

Tetovaža na stegnih deklice - lilija in ptica

Tetovaža na stegnih deklice – lilija in ptica

Tetovaže na stegnih za dekleta so lahko tudi mehke in nežne, kot je ta čudovit kos tetovaže. Tetovaža stegna ima tukaj le nekaj preprostih črt in nekaj akvarelnih potez s čopičem. V njem je komaj kaj zapletenega, a preprostost je večinoma dovolj lepa.

19. Little Does

Vir

Tetovaže na stegnih s poslušnimi in nežnimi živalmi, kot so golobi in jeleni, so tudi med nekaj najboljšimi izbirami tetovaž za dekleta in ženske. Tako kot na zgornjem delu, tetovaža stegen za dekleta ni nujno zapletena. Pisani cvetovi okoli živali dajejo srnam prijetno vzdušje v črno -beli barvi.

20. Črno -bele vrtnice & Srce, ki bije

Kaj točno pravi Psalm 34:18? Karkoli že je, smo prepričani, da bi se popolnoma ujemalo s tem srcem, obdanim z vrtnicami in drugimi rožami. Čeprav je bila ta tetovaža lahko narejena samo v navadnem črno -belem umetniškem slogu, sence in senčila znotraj nje naredijo tetovažo bolj presenetljivo.

21. Mandala tetovaže zgornjega dela stegna z biseri

Najprej, ali vidite neverjetno dotwork za zgornji del tetovaže z vzorci mandale? Podrobnosti te tetovaže na stegnu so preprosto neverjetne! Ko imate takšno tetovažo, lahko skoraj izgleda, kot da nosite zelo okrašen podvez.

22. Preprost vzorec mandale na strani stegen

Ta preprosta tetovaža z vzorcem mandale je dodatno okrepljena z le malo belega črnila. Ali opazite bele pike okoli tetovaže? Ja, belo črnilo za tetovaže je prava stvar! Morda bi lahko v svojo naslednjo tetovažo dodali nekaj belega črnila.

23. Temna tetovaža na zadnji strani stegna

Tetovaže na zadnji strani stegna so lahko napolnjene z večjo podobo, ki se ovije okoli stegna ali celo do zadnjice. Na tej tetovaži je portret ženske in lobanja tik pod njo. Všeč nam je, kako se zdi, da ima tetovaža popolno osvetlitev!

24. Tetovaža Sončnična stran stegen

tetovaža sončničnega stegna

Če imate tetovaže na hrbtu, jih lahko razširite tudi na stegna in boke. Ker so spodnji deli telesa običajno večji od zgornjih polovic, so lahko tetovaže pod kolki pokrite s slikami in motivi velikih velikosti.

25. Ženske in cvetlične tetovaže stegen

Ni redkost, če imaš stranski portret ženske z nekaj rožami, tako kot ta tetovaža stegen tukaj. Običajno, kadar so ženske narisane v tetovažo, so prikazane z več vrstami čustev – bodisi pogumnimi in močnimi, bodisi žalostnimi in zapuščenimi..

26. Tetovaža zgornjega dela stegna s kitajsko tematiko

kitajska tetovaža zgornjega dela stegna

Izgleda, da je prišlo naravnost iz kitajske slike! V ozadju lahko vidite kitajske štorklje, obris sonca in nekaj vej. Ta vrsta tetovaže bo potrebovala tatoo umetnika, da ima nekaj spretnosti v slogu tetoviranja v akvarelu!

27. Cvetje in vrtnice stegenske tetovaže

Čeprav se ta tetovaža morda zdi zapleten kos, je v njej le nekaj osnovnih elementov. Ogledate si lahko nekaj napisov, velik vzorec mandale, nekaj vrtnic in celo malo leoparda na dnu okrog telet!

28. Čipke & Križi na tetovaži zgornjega dela stegna

Tetovaže na stegnih deklice - križi

Tetovaže na stegnih deklice – križi

Želite nekaj čudovitih idej za tetoviranje stegen zase? Kaj pa takšna križna tetovaža? Simboli križa so zelo zapleteno okrašeni, zato imajo tetovaže zelo graciozen in ženstven videz.

Prednosti tetoviranja stegen

 • Obstaja veliko prostora za razvoj domišljije vašega in vašega gospodarja ter ustvarjanje edinstvenih in nenavadnih slik elegantnih modelov ter velike moči in pomena.
 • Ta vrsta tetovaže lahko skrije nekatere pomanjkljivosti vaše figure in poudari njene močne strani.
 • Prav tako so praktični in udobni, tako da jih lahko preprosto skrijete pod vsakodnevna oblačila in pokažete le, kadar želite.
 • Tetovaže na stegnih vas silijo, da ostanete v formi in poskušate čim dlje ohraniti eleganco svojega telesa.
 • Tetovaže na stegnih vam omogočajo, da razvijete svojo skico, na primer do gležnja, trebuha ali ledja.

29. Rose tetovaže na stegnu na strani

Ker je prostor okoli stegen velik, vam ni treba dvakrat razmišljati o tem, da bi tako velike vrtnice narisali s črnilom. Samo dve ali tri vrtnice so dovolj, da pokrijejo območje in vam dajo čudovito tetovažo vrtnic!

30. Prikrij tetovaže Rose stegna

Cover Up Rose tetovaže stegen

Tetovaže vrtnice vam ni treba vedno črniti samostojno-lahko jo uporabite tudi kot prikrito tetovažo! V tej tetovaži kot primer so vrtnice narisane na vrhu nekaterih tetovaž mandale, videti je, da cvetijo iz vzorcev mandale.

31. Tetovaža stegen velike rdeče vrtnice

Tetovaža stegen velike rdeče vrtnice

Tetovaže vrtnic na stegnih so skoraj izključne za ženske. Tudi takrat lahko te ženske izbirajo med več barvami. Lahko celo rečete, da so ženske tetovaže na stegnih svoje raznolikosti zaslužile z barvami in slogi, v katere se odločijo za barvanje svojih tetovaž..

32. Zmaj na zadnji strani stegna

tetovaže zmaja na hrbtu stegna

Ko gre za zmaje, je tetovaža v japonskem ali kitajskem slogu enako priljubljena. Te tetovaže na zadnji strani stegna so lahko prikazane po celotni dolžini zmaja, zaradi česar je telo uporabnika tetovaže videti kot celotno platno.

33. Mandala za dotwork na strani stegen

Nekatere izmed najbolj priljubljenih tetovaž so tetovaže na strani stegen za dekleta. Vzorci, prikazani na teh tetovažah, so lahko vzorci mandal ali nekaj simetričnega, kot je ta, zasenčeno z zapletenimi pikami in nekaj kroglicami.

34. Tetovaža na zgornjem delu stegna z morskim psom

Čeprav so tetovaže morskih psov bolj priljubljene kot tetovaže za moške, to ne pomeni, da jih ženske morda ne bodo črnile kot tetovaže na bokih ali stegnih. Ta gospa ima hudega morskega psa z ostrimi zobmi na prostem desno čez stegna – kako hudo!

35. Plemenska tetovaža na zgornjem delu stegen

Tatoo, kot je ta, lahko natisnete bodisi kot stegno tetovažo za moške ali za ženske – za to vrsto oblikovanja ni spola. Ogledate si lahko portret dame z rdečo barvo na zgornji polovici obraza in vrsto opičje glave, ki se nosi kot trofeja na njeni glavi.

36. Tetovaže stegna lobanje s cvetjem

Morda želite tetovažo lobanje, vendar ne želite, da bi bila vaša tetovaža videti preveč morbidna. Zakaj je ne bi okrasili z rožicami okoli nje? Ta tetovaža na stegnu prikazuje roko, ki drži lobanjo na mestu – morda kot znak zmage?

37. Thigh Tattoo z Butterflyjem & luna

Metulji in metulji so običajno tetovirani skupaj z luno, ker te male žuželke pogosto privlačijo viri svetlobe z lune. Poleg tega se lahko vzorci v metulju ali molju dobro razlikujejo od svetlosti lunarnih tetovaž.

38. Barvita cvetlična tetovaža stegen

Nekatere ženske lahko raje črnijo pisane rože na zgornjem delu stegen v primerjavi s samo črno -belimi. Tu prikazane cvetlične tetovaže so svetlo obarvane, z bliskavicami svetlo modre, roza in oranžne barve.

39. Labodje tetovaže na zgornjem delu stegna

Tetovaže s pticami, štorkljami ali celo labodi, kot je v tem kosu, lahko postavite na zgornji del stegna. Ko se telo ptic razteza na območja njihovih stopal, tetovaže segajo tudi v spodnji del stegen ali celo nižje od tega.

40. Oči v krilu metulja

Namesto da bi narisal tipično tetovažo metulja, je ta oseba tukaj na krilih tetovaže metulja natisnila tisto, kar izgleda kot sovine oči. Tako kot pri drugih tetovažah za stegna za ženske, ima tudi ta veliko okraskov!

41. Ideje za tetoviranje cvetličnih stegen

Tetovaže cvetnih stegen v tem kosu so svetlo rdeči, v nasprotju s tem, kar bi lahko bil črni gavran, kot je prikazano zgoraj. Mešanica barv ustvarja živahen videz tetovaž – odlična izbira!

42. Črno -bele cvetlične tetovaže

Tetovaža na stegnih deklice - rože

Tetovaža na stegnih deklice – rože

Več ljudi bi moralo v tem delu uporabiti ideje za tetoviranje stegen! Cvetovi so pobarvani v nežnem sivinastem tonu, tako da se barve ne razlikujejo preveč od ostale kože.

43. Half Wolf Half Rose stegno tetovaža

Tetovaža na stegnih deklice - volk in rdeče vrtnice

Tetovaža na stegnih deklice – volk in rdeče vrtnice

Takšna tetovaža na stegnih je bolj priljubljena pri ženskah, ki želijo pokazati svojo ženskost z nekaj občutka ostrine. Običajno volkovi predstavljajo bolj divjo značilnost, medtem ko vrtnice oddajajo bolj ženstveno vibracijo.

44. Oris obraza

Tetovaža na stegnih deklice - jokajoče oči

Tetovaža na stegnih deklice – jokajoče oči

Ta vrsta tetovaže za stegno izgleda kot nekaj iz retro stripa, morda zaradi svoje zasnove in izgleda umetniškega sloga. Vsekakor ne sovražimo!

45. Hip & Tetovaža stegenskega pava

Tetovaža na stegnih deklice - pav

Tetovaža na stegnih deklice – pav

Kaj je lahko bolj dekorativno za tetoviranje kot pisani pav? Te ptice so znane po živahnih barvah, zlasti v repu. Zato je področje repa dobro področje, na katerega se lahko osredotočite pri oblikovanju tetovaž na stegnih!

Kako boleče so tetovaže na stegnih?

Tetovaže na stegnih so lahko relativno neboleče, če ne celo popolnoma. To je mesnat del telesa ljudi, kjer je veliko podkožna maščoba je vsebovana. Toda glede na dejstvo, da so nosilci stegenskih tetovaž v večini primerov dekleta in ženske, je očitno, da je njihova koža tanjša in bolj dovzetna za bolečine.

Zato lahko pri tetoviranju stegna nastane nekaj krvi, pa tudi neprijetni občutki. Omeniti velja, da so tetovaže na stegnih večinoma velikih velikosti, postopek izdelave tetovaže pa trajen. To daje poudarek tudi bolečim občutkom, ki spremljajo tetovažo.

46. ​​Rdeči Indijanec

Tetovaža na stegnih deklice - indijska deklica

Tetovaža na stegnih deklice – indijska deklica

Rdeče indijske tetovaže najdemo med najboljšimi izbirami pri oblikovanju tetovaž. Takšen dizajn tetovaže lahko najdete ne samo na stegnih, ampak tudi na rokah ali kjer koli drugje.

47. Realistična tetovaža Candyskull

Tetovaža na stegnih deklice v slogu Chicana

Tetovaža na stegnih deklice v slogu Chicana

Doslej bi že opazili, da obstajata dva sloga za tetovaže lobanje iz sladkarij – svetla, barvita in vesela in nekaj podobnega – temnejša različica, ki je tudi bolj realistična.

Pomen tetovaže na stegnih

Tetovaže na stegnih so opazne v nekaterih zelo priljubljenih kul skicah.

Najpogostejša tetovaža na stegnu je pisani veličasten zmaj. Različne kulture predstavljajo veliko podob tega mističnega bitja. Bolj ali manj so primerni tako za ženske kot za moške. Ljudje, ki imajo radi vzhodno kulturo, raje uporabljajo to podobo modrosti, celotne moči in filozofskih iskanj. Obstaja veliko načinov polaganja zmajev na stegno. Lahko se nadaljujejo do trebuha ali kolena. Zmaji so bolj slikoviti, če so narejeni v barvi in ​​bistveni velikosti.

Tetovaže stegen v ženskem svetu so bogate tudi s podobami, kot so naramnice ali loki. Postavljeni so simetrično na obeh stegnih na zadnji strani. Te podobe nimajo posebnega globokega pomena. Igrajo vlogo čustvenega odtenka pretresljivosti in dokazujejo žensko milost in nežnost.

48. Ideje za kul tetovaže na stegnih

Kul skica tetovaže - lobanja

Kul skica tetovaže – lobanja

Niste prepričani o tetovažah, ki jih želite narisati na stegnih? Za začetek vedno obstajajo edinstvene ideje za tetoviranje stegen! Za kakšno obliko bi se osebno odločili?

49. Tetovaža kitajskega zmajevega stegna

Tetovaža na stegnih in na strani dekleta - japonski zmaj

Tetovaža na stegnih in na strani dekleta – japonski zmaj

Se spomnite dekleta s tetovažo zmaja? No, če vam je ta film všeč, se zagotovo lahko odločite za takšno tetovažo! Ne pozabite, da vaše izbire tetovaže niso omejene glede na vaš spol!

50. Lobanje & Sončnice

Dizajn tetovaže, kot je ta, je presenetljivo pogost za dame, ki radi pomešajo nekaj cvetlic z morbidnim vzorcem, kot so lobanje.

51. Svetlo modra tetovaža zmaja na strani & Zgornji del stegen

tetovaže na strani stegna modrega zmaja

Ena najbolj kul vrst umestitev tetovaž za zmaje je tik ob bokih in stegnih. Ali ni taka tetovaža super, da bi se pokazala?

52. Tetovaža rdečega kitajskega zmaja

Tatoo rdečega zmaja na zgornjem delu stegen, kot je ta, lahko ženski prinese privlačen in celo privlačen videz.

53. Full Back Tatoo with Dragon Theme

Ali ta tetovaža ni videti samo grdo? Japonske teme se dobro ujemajo s temami zmajeve tetovaže, zato je ta tetovaža na zgornjem delu stegna in hrbta videti popolnoma super.

54. Zmajeva tetovaža z rdečimi cvetovi

Tetovaža na stegnih in trebuhu deklice - japonski zmaj in sakura

Tetovaža na stegnih in trebuhu dekleta – japonski zmaj in sakura

Zmajeve tetovaže so lahko črno -bele in so še vedno lepo okrašene, če imate nekaj rdečih cvetličnih vzorcev za okrasitev okolice.

55. Po zgornjem delu stegen & Območje bokov

Tehtnice na tej tetovaži kače izgledajo super, se vam ne zdi? Mešanica med tem, kar se zdi skoraj zlo v kačji tetovaži, in rdečimi cvetličnimi vzorci na zadnji strani daje celotnemu kosu tetovaže harmonično obliko.

56. Ideje za tetoviranje dvoglavega kačjega stegna

Nismo prepričani, od kod tej osebi tako zanimiva ideja o tetoviranju, vendar bomo rekli, da nam je ideja všeč! Ni vsak dan videti, da nekdo napiše tetovažo kače, še manj pa dvoglave!

57. Kompleksno oblikovanje tetoviranja stegen

Vau, pri tej tetovaži stegen se veliko dogaja, kajne? Zasnova s ​​popolno pokritostjo, kot je ta, bo zagotovo ena najbolj slabih tetovaž stegen za ženske!

58. Vsestranske barve

tetovaža stegna

Tukaj je popoln primer glavne uporabe negativnega prostora v tetovažnem kosu! Večina tetovaže je pokritih s svetlimi barvami, razen tistih delov, kjer ostane prazna. Lahko bi bil nedokončan komad, vendar nam je ta všeč!

59. Zgornji del stegna Cvetno stegno

Niste prepričani, kateri cvet pobarvati? Ni vam treba izbrati samo ene vrste rože. Namesto tega, zakaj ne bi natisnili priljubljenih treh najbolj priljubljenih, ki imajo za vas pomemben pomen?

60. Čarobna pokrajina

Tatoo za kulise je dobrodošel tudi pri tetovažah na stegnu. Ta del uporablja tudi negativni prostor za ustvarjanje orisa lune. Ima pomirjujočo vibracijo, kajne?

61. Klasične tetovaže deklet in volčjih stegen

Morda smo to že omenili, toda spet gremo. To je še ena lepa tetovaža zgornjega dela stegna, ki prikazuje dekle in volka. Opazili boste tudi, da ga navdihujejo rdeči indijski modeli tetovaž.

62. Enojna metuljček – stegenske tetovaže za dekleta

Tetovaža na stegnih deklice - lok

Tetovaža na stegnih deklice – lok

Ostanite srčkani z majhno malenkostjo kot tetovažo na zadnji strani stegna! Medtem ko lahko vzorce premca natisnete tudi na hrbet ali na sprednji del stegen, so takšni modeli pogostejši na zadnji strani stegen.

63. Dve metuljčki stegenske tetovaže za ženske

Tetovaža na stegnih deklice - loki

Tetovaža na stegnih deklice – loki

Ali niso loki le čudoviti, če so okrašeni v roza in čipkastih vzorcih? Tetovaže na hrbtu stegna so zaradi svoje lepe estetike noro priljubljene med ženskami.

64. Tetovaža celotnega hrbta

Medtem ko se osrednji del tetovaže na hrbtu ne razteza na noge, se lahko vzorci okoli glavnega dela razširijo na zadnjo stran stegen ali celo nižje!

65. Lev s cvetnimi stegenskimi tetovažami

Ta čudovita tetovaža zgornjega dela stegna ima leva na strani in nekaj cvetočih cvetov na sprednji strani. Lev in cvetje sta zasenčena in resnična.

66. Cvetlični aranžma z velikim sredinskim kosom

To ni prva niti zadnja ideja tetoviranja stegen s cvetličnim aranžmajem. Ne glede na to je ta kos tudi edinstven, saj daje močnejši poudarek roži na sredini. Manjši modeli okoli osrednjega dela dajejo tudi sliki povečanje!

67. Steblo cvetja ob strani

Če niste veliki oboževalec cvetličnih aranžmajev, kaj pa samo en sam steblo cvetja z nekaj, ki ob strani še ne cvetijo? Majhni lističi so lahko tudi privlačna podrobnost!

68. Nevarna ženska

Tetovaža na stegnih deklice - naramnica

Tetovaža na stegnih deklice – naramnica

To je vsekakor ena bolj slabih tetovaž stegen tudi za ženske. Čipkana podvezica je videti tako lepa in graciozna, le da zablodo razbije majhen kos stroja, ki je vtaknjen v podvezico.

69. Kot steznik

Tetovaža na stegnih deklice - loki

Tetovaža na stegnih deklice – loki

Preveč utrujeni, da bi ohranili celoten steznik? Kaj pa, če na hrbtu natisnete vzorec steznika in ga povežete z vzorcem metuljčka na zadnji strani stegenskih tetovaž?

Moške tetovaže na stegnih

Kot je bilo že omenjeno, so zmaji zelo priljubljeni v tem delu telesa tako pri moških kot pri ženskah, vendar imajo glede na kulturo predstavljanja veliko razlik. Ker tetovaže na stegnih niso običajne za moški del sveta, je treba povedati nekaj besed o idejah, za katere dajejo svoje preference.

Kitajski zmaj je vodno bitje, japonski zmaj pa simbol zračnega elementa. Japonski zmaji so zanimivi s svojimi bogatimi podrobnostmi in svetlimi barvami. Nosilec japonskega zmaja mora biti pošten in strog. Zmajeve tetovaže se morajo odzvati na značaj osebe. Kitajski zmaj ščiti lastnika pred zlobnimi mislimi in pomaga najti resnico in pravičnost. Zmaji v zahodni kulturi so simbol krutosti, negativnih lastnosti, zla in zvijače. Priča so pohlepu in zlonamernosti.

Levi v tetovažah na stegnih so simbol mojstrstva in veličine. Ta divja žival je simbolizirana s kratkostjo, močjo in zvitostjo, pa tudi s hitrostjo in pametjo. Skice levov predstavljajo tudi sončno energijo, ponos, dostojanstvo, pravičnost in zaščito. Torej so takšne tetovaže lahko talismani. Dva leva v nepreučeni pozi sta znak ravnovesja in harmonije. Moški in fantje lahko izberejo tudi fotografijo leva, ki jo prikaže na svojem stegnu.

70. Moške tetovaže stegen Blue Dragon

Tetovaža na stegnih človeka - zmaj

Tetovaža na stegnih človeka – zmaj

Vam je všeč to, kar vidite v tem kitajskem tetovažnem komadu zmaja? Vemo, da imamo! Barve so svetle in vpadljive, vzorci pa so ostali blizu tradicionalnemu dizajnu kitajskega zmaja.

71. Barvita zmajeva tetovaža na strani stegen

Tetovaža na stegnih deklice - japonskega zmaja

Tetovaža na stegnih deklice – japonskega zmaja

Če niste prepričani, kje lahko nanesete svoje zmajeve tetovaže, vam lahko ta primer predstavi. Zmajeve tetovaže lahko natisnete tako, da njihova glava postane del tetovaže zgornjega dela stegna, kot je ta kos.

72. Cool Dragon Thigh Tattoo Ideje

Tetovaža na stegnih človeka - kitajski zmaj

Tetovaža na stegnih človeka – kitajski zmaj

Pričakovano je, da se zmajeve tetovaže za moške razlikujejo od tistih za ženske. Ta oblika je kot primer videti veliko hujša od tiste, ki se pojavi na stegnih ženske.

74. Črne in bele zmajeve tetovaže na stegnih

Tetovaža na stegnih pri fantu - japonskem zmaju

Tetovaža na stegnih pri fantu – japonskem zmaju

Japonske zmajeve tetovaže ne potrebujejo barv. Lahko ga narišete črno -belo ali v sivinah in še vedno bo videti popolnoma popolno.

75. Manjša Zmajeva tetovaža na stegnih

Tetovaža na stegnih človeka - japonski zmaj in cvet

Tetovaža na stegnih človeka – japonski zmaj in cvet

V primeru, da zmajeva tetovaža v vaši velikosti ni vaša stvar, imamo tudi mi nekaj takega! Zmajevo tetovažo lahko natisnete kot manjši dizajn, ki ustreza velikosti tetovaže na drugi nogi.

76. Zmaj med oblaki

Tetovaža na stegnih človeka - japonskega zmaja

Tetovaža na stegnih človeka – japonskega zmaja

Ali smo samo mi ali vas ta tetovaža nekako spominja tudi na serijo Dragon Ball? Ta zmaj se je moral držati v rokah!

77. Zmajeva tetovaža, ki se ujema z lobanjo

Tetovaža na stegnih človeka - kitajski zmaj in lobanje

Tetovaža na stegnih človeka – kitajski zmaj in lobanje

To ni zelo pogosta upodobitev, vendar je! Ta zmajeva tetovaža ima v sklopki dve lobanji, skoraj kot trofeja.

78. Kronajte za kralja džungle

Moški se lahko odločijo, da bodo kralja džungle natisnili na zgornji del stegna ali kjer koli drugje. V tem primeru se zdi, kot da kažejo, kdo je vodja.

79. Lev s tekočo grivo

Skica tetovaže - lev

Ta skica tetovaže, ki prikazuje leva, je odličen primer čudovitih idej za tetoviranje stegen za moške. Bi kaj takega narisali nase?

Ženske tetovaže na stegnih

Ženske in dekleta okrasijo svoja stegna z različnimi slikami. So velike velikosti, zato črke in narekovaji ter majhne tetovaže v večini primerov niso primerne. Skice tetovaž na stegnih so različne in vedno izvirne. Postala je priljubljena v zadnjih nekaj letih in je pritegnila pozornost predvsem mladih deklet. Lovilec sanj ima posebnosti čarobni simboli, ki vas ščitijo pred slabim duhom, ko um in duša počivata. Ta simbol je v našo kulturo prišel iz indijanskih plemen, ki so verjela v njegove zaščitne sposobnosti.

Pogosto se kombinira s podobami živalskih obrazov ali tac. Levi so priljubljeni tudi pri ženskah in dekletih. Vendar pa ta žival zanje pooseblja družinsko modrost, predanost družinskemu ognjišču in materinstvo. Tetovaže z vrtnicami so ene najbolj polnih čutov. Ima veliko pomenov, odvisno od kulture in starosti. Prednostni pomeni so jasna ljubezen, vrlina in romantika. V kitajski kulturi so vrtnice simbol ponosa in nežnosti. To je tudi blaginja in tvegano zadovoljstvo. V starem Egiptu je bil ta cvet povezan z ženskostjo in materinstvom.

Poleg tega imajo nekateri elementi vrtnic svoj dodaten pomen:

 • Steblo, če ravno predstavlja trdnost duše.
 • Listi so povezani s srečo in veseljem.
 • Trnje je znak melanholije in malodušja.

Različni čuti imajo tudi vrtnice različnih barv:

 • Bele vrtnice so simbol nedolžnosti.
 • Rožnate vrtnice pomenijo hvaležnost.
 • Rdeča vrtnica je povezana z ljubeznijo in strastjo.
 • Modre vrtnice so primerne za izvirne osebnosti.
 • Črna vrtnica je simbol žalosti in mistike.

80. Lovilec sanj s tetovažami stegen za perje za ženske

Tetovaža na stegnih deklice - Lovilec sanj

Tetovaža na stegnih deklice – Lovilec sanj

Lovilci sanj so pogosta tema v tetovažah stegen za dekleta. Perje se lahko lepo obesi okoli zgornjega dela stegen ali po nogah, kjer se odločijo, da ga črnijo.

81. Tetovaža Big Dream Catcher na zgornjih stegnih

Tetovaža na bokih deklice - Lovilec sanj

Tetovaža na bokih deklice – Lovilec sanj

Želite pokriti širše območje z lovilcem sanj? Kaj pa ideje za tetoviranje stegen, kot je ta kos? Lovilec sanj je natisnjen v veliki velikosti, dovolj, da pokrije široko območje.

82. Lotus in lovilec sanj

Tetovaža na stegnih deklice - Lovilec sanj in lotos

Tetovaža na stegnih deklice – Lovilec sanj in lotos

Večina deklet ima rad tetovaže cvetličnih in lovilcev sanj. Glede na to je takšno oblikovanje tetovaže za večino od vas resnično nepričakovano?

83. Kot risba

Tetovaža na stegnih deklice - Lovilec sanj z volčjim obrazom in vrtnicami

Tetovaža na stegnih deklice – Lovilec sanj z volčjim obrazom in vrtnicami

Ta tetovaža lovilca sanj ima svoje klasične vzorce, pokrite tudi s tetovažo volka – to je edinstven dizajn tetoviranja stegen, kajne?

84. Dotwork Lion Tattoo s preprostimi mandalami

Tukaj je lev tetovaža morala črpati z vsem tem zapletenim dotwork dizajnom! Cvetje in majhni vzorci mandal na zadnji strani prav tako prispevajo k splošni estetiki tega dizajna tetoviranih stegen.

85. Dobro okrašena levja griva

Morda bi radi imeli tetovažo leva kot svojo tetovažo za stegno, vendar ne želite, da bi izgledala preveč ostro ali realno. Če je temu tako, potem je ta lepo okrašena tetovaža leva kot nalašč za vas!

86. Oblikovanje zasenčenega belega leva z vrtnicami

ko gre za svet tetovaže, ni dovolj ljubezni do belih tigrov in levov! Zato smo tako navdušeni nad tem čudovitim dizajnom tetovaže zgornjega dela stegna. Lepo je!

87. Enojna vrtnica

Tetovaža na stegnih deklice - vrtnicaTetovaža na stegnih deklice – vrtnica

88. Koi ribe z lotosom

Modeli tetovaže rib Koi so priljubljeni tudi med ženskami in dekleti. Nismo presenečeni! Konec koncev je to čudovita tetovaža.

89. Lupina in rože

Nimate idej za lastno lepo tetovažo na stegnih? Kaj pa povezovanje lepe oblike školjk skupaj z nekaj rožami.

90. Krizanteme

Krizanteme z nekaj okoliškimi listi so lahko odličen dizajn, ko gre za tetovaže na zgornjem delu stegna. Morda je to posledica velikosti teh cvetov in njihovega ukrivljenosti proti sredini?

91. Križ in vrtnica

Križne tetovaže izgledajo čudovito kot stegenske tetovaže za ženske, še posebej, če obstaja tudi lep in realen motiv rdeče vrtnice, kot je ta!

92. Šop vrtnic za vzorce tetoviranja stegen

Tetovaža na stegnih deklice - rožnate vrtnice z listi

Tetovaža na stegnih deklice – rožnate vrtnice z listi

Ali se vam ta tetovaža z rožnatimi stegni ne zdi podobna akvarelni sliki? Ta čudovit dizajn tetovaže bi bil primeren kot tetovaža stegen za ženske!

93. Črno -bele vrtnice s trnjem

Tetovaža na stegnih deklice - vrtnice s trnjem

Tetovaža na stegnih deklice – vrtnice s trnjem

Trnje na vrtnicah običajno služi kot opozorilo drugim, naj se jim ne približajo. Kaj mislite, da ta tetovaža pomeni, ko je narisana na žensko? Morda je bila že prej poškodovana.

94. Tetovaže zgornjih bokov in stegen

Doslej bi bilo samo poudarjanje očitnega, če bi rekli, da so rože in vrtnice dobra izbira tetovaž za stegna za ženske. Preprosta oblika tetovaže, kot je ta, še vedno dobro deluje, se ne strinjate?

95. Rumeni metulji & Roza akvarelne tetovaže za stegna

Akvarelna tetovaža na stegnih deklice - roza vrtnica in metulji

Akvarelna tetovaža na stegnih deklice – roza vrtnica in metulji

Slogi tetovaže v akvarelu vedno delajo čudeže, če služijo kot tetovaže stegen za ženske. Ta zasnova ni izjema! Všeč nam je, kako se barve razprostirajo po tetovažah vrtnic.

96. Modre vrtnice & Metulji

Tetovaže na stegnih deklice - modra vrtnica in metulji

Tetovaže na stegnih deklice – modra vrtnica in metulji

Če obstaja ena barva vrtnic, ki bi bila dekletom všeč, bi bile to modre vrtnice. Mislim, poglejte to čudovito in čudovito barvo! Kaj pri tem ni všeč? To je ena izmed enostavnejših in ženstvenih tetovaž stegen za dekleta, za katero se lahko odločite.

97. Enostavna tetovaža vrtnice z obdajajočimi listi

Tetovaža na stegnih deklice - črna vrtnica

Tetovaža na stegnih deklice – črna vrtnica 

Zavedamo se, da ta tetovaža ni tako presenetljiva kot nekatere druge tetovaže vrtnic zgoraj, toda kaj ni dobrodošlo pri tej preprosti tetovaži črno -bele vrtnice? Včasih preprostost deluje najbolje!

Posebnosti po oskrbi

Če skrbite za stegno, ga zaščitite pred prahom, umazanijo, visokimi temperaturami kot v kopelih ali solariju in v tesnem stiku z volno in sintetiko, bo sanacija le -te uspešna. Jeseni ali spomladi je bolje narediti tetovaže na stegnih. Lahko si oblečete lahka oblačila iz naravnih materialov in se ne boste počutili neprijetno. Stegno je treba vedno oprati in obdelati s posebno kremo.

98. Vijolične in rdeče potonike

Tetovaža na stegnih deklice - potonike

Tetovaža na stegnih deklice – potonike

Tudi ta preprosta tetovaža je čudovita! Potonike so že same po sebi čudovite rože, zato tetovaže cvetnih stegen s temi vzorci ne potrebujejo veliko oblikovanja. Samo napišite črnilo in začnite izgledati čudovito!

99. Tetovaža jelena z zgornjim stegnom z zlatim okvirjem

Tetovaža na stegnih dekleta - jelena

Tetovaža na stegnih dekleta – jelena

Po pravici povedano, lahko to služi tudi kot zelo estetsko oblikovanje tetovaže na zadnji strani stegna! Če ste ljubitelj tetovaže jelenov, zakaj ne bi razmislili o tem kosu zase?

Tetovaže stegen slavnih

Tetovaže na stegnih krasijo tudi telesa znanih ljudi. Večinoma so priljubljeni v ženskih krogih.

Tetovaža zgornjega dela stegna Lady Gaga

Lady Gaga ima na levem stegnu samorog.

Rihannina tetovaža na zgornjem delu stegna

Tetovaža na stegnih Rihanne - elegantne črke

Tetovaža na stegnih Rihanne – elegantne črke

Rihanna je svojo desno stran okrasila z elegantnimi črkami

Roza tetovaže na hrbtni strani stegna

Roza tetovaža na stegnih - dva loka

Roza tetovaža na stegnih – dva loka

Na hrbtni strani stegen ima tudi dva majhna in občutljiva loka!

Katera od teh idej za tetoviranje stegen vam je najbolj všeč? Ne glede na to, ali gre za tetovaže rožnatega stegna, tetovaže na zadnji strani stegna ali katero koli drugo obliko, ki jo lahko nanesete na stegenska območja, upamo, da ste našli vsaj enega ali dva, ki ustrezata vašemu okusu in željam. Medtem, zakaj ne bi preverili drugih idej za tetoviranje za druge dele telesa ali z določenimi motivi, o katerih razmišljate?