175 najboljših oblikovanj in idej za tetovaže obraza za moške in ženske 2020

Tetovaže na obrazu so nekakšna zabava, ki ni za vsakogar. Težko si je predstavljati, da bi lahko pridobili veliko popularnost tudi v naši sodobni demokratični družbi. Tetovaže na obrazih so še vedno redke, edinstvene in nenavadne. Na internetu boste videli fotografije le majhnega števila oseb s takšnimi tetovažami.

Vir

Vir

super-tujec-ženska-obraz-tetovaža

Tetovaže na obrazu

Starodavni ljudje so na svoje obraze nanesli različne risbe, kar je njihovim plemenom pomenilo nekaj skupnega ali celo svetega. Zdaj ljudje preprosto okrasijo svoje telo in se celo soočijo z različnimi simboli, okraski in znaki.

Starodavni ljudje s tetovažami na obrazu

maori-plemenski-obraz-tetovaža-za-moške

Starodavne evropske tetovaže

starodavna maorska tetovaža

Vir

Vir

Vir

Samoanska tetovaža obraza

Maorske plemenske tetovaže

Edinstven maorski tetovažni obraz

Prednosti in slabosti tetovaže obraza

Najprej morate razumeti, da so tetovaže na obrazu zelo tvegana ideja. Obraza ne morete skriti, če je vaša tetovaža grozna ali preprosto ne ustreza vašim zahtevam. To ni kraj za prikrivanje ali odstranjevanje. Če si boste tetovirali obraz, morate biti prepričani v spretnost svojega gospodarja in lepoto skice.

Vir

Vir

slabosti tetovaže na obrazu

Vir

Poleg tega upoštevajte, da živite v družbi, in ne bodo vsi ljudje tovrstnega samoizražanja vzeli v pozitivni luči. Tetovaže na obrazu so lahko ovira pri iskanju zaposlitve ali stiku z ljudmi.

Prednosti in slabosti tetovaže na obrazu

Nenavadna tetovaža obraza

Za tetoviranje obraza lahko ustvarite le majhno sliko. Vaša skica bo komaj utelešala vaše ideje. Vendar pa obstajajo nekatere izjeme.

Vir

Tetovaže na obrazu so občutljive tudi na starostne spremembe. Vsaka guba lahko izkrivi vašo tetovažo.

tetovažni obraz mladega dekleta

osebe v starosti

tetovaža starega človeka

tetovažni obraz starega moškega

Kar zadeva prednosti tetovaž na obrazu, jih zanima tudi vidik okrasitve telesa kot vse druge tetovaže. Le pogumni in samozadostni ljudje si upajo tetovirati obraz. Vedno pritegnejo pozornost in so v središču pogleda ljudi.

Tattoo obraz lepega dekleta

Ženski tetovažni obraz

Moški obraz za tetoviranje

Vir

Tetovaža na moškem obrazu

Kako boleče so soočene tetovaže?

Postopek izdelave tetovaže na obrazu je boleč. Vendar pa obstaja več dejavnikov, ki določajo obseg bolečin. Eden od njih je psihološko razpoloženje. Dobro razpoloženje je najboljši način za rešitev situacije.

Vsak človek bolečino, ki spremlja proces tetoviranja, nosi na drugačen način. Težko je napovedati, kako boste to tetovažo prenesli prav vi.

Vir

si tetovira obraz

Risanje tetovaž deklet

Naredite si tetovažo obraza

Tetoviranje po vratu in obrazu

Pomen obraznih tetovaž

Čeprav ste presenečeni, so tetovaže na obrazu zgodovinsko zasnovan pojav. V starih kulturah so jih uporabljali ne le kot dekorativni element, ampak tudi kot znak pripadnosti določeni kasti, veri, kultu ali plemenu. V tistih časih je bila tetovaža obraza znak vojakov.

Starodavni vojaki se soočajo s tetovažo

tradicionalni maori

Obraz indijski bojevnik tetovaža

Danes živimo v razmeroma mirnem času, ko so tetovaže glavni elementi osebnega sloga. Ljudje s tetovažami na obrazu so ustvarjalni, drzni, pritegnejo pozornost in so namenski. So neodvisni in se ne bojijo kritikov.

osebna tetovaža obraza v moškem slogu

tetovaža obraza v osebnem slogu

slog tetovaže obraza

Slike tetovaže obraza

Težko je našteti priljubljene teme, prikazane na najbolj izpostavljenem delu našega telesa. Ni seznama priljubljenih tetovaž na obrazu. Vsak primer je individualen in edinstven, saj oseb z njimi ni veliko.

Vir

Obraz slaba tetovaža

Med obrazi prevladujejo tetovaže, kot so vzorci, črke, hieroglifi, citati in nekatere tematske slike.

Nekatere tetovaže obraza so:

Bodala in noži. Osnovni pomen tetovaže z bodali in noži so moč, okretnost, maščevanje, izdaja in osamljenost, simbol vpoklica, duhovitost in odločnost, brezhibna jasnost in natančnost v delovanju, svoboda, zaščita in vzdržljivost. Ta podoba je običajna za moške in ženske.

tetovaža bodala na obrazu

tetovaža noža na obrazu

Zvezde. Zvezde so univerzalni simboli; imajo različne pomene za različne ljudi. Na splošno so simbol blaginje, uspeha in nebes.

zvezdna tetovaža na obrazu

zvezdna tetovaža na obrazu deklet

Sidro. Sidrna tetovaža pomeni upanje, reševanje, varnost, moč, zvestobo in skrb. Pogosto pomenijo neskončno ljubezen do plavanja.

sidro tetovaža na obrazu

sidro tetovaža na moškem obrazu

Metulj. Metulj je simbol duše, nesmrtnosti, ponovnega rojstva in vstajenja. Pomeni sposobnost pretvorbe ali spreminjanja.

Takšne slike so univerzalne tako za dekleta kot za fante. Ni omejitev za moške ali ženske. Vse je odvisno od sloga in oblikovanja skice. Najpomembneje je, da je ta slika za vas dragocena in posebna. To bo najboljša odločitev.

Vir

Posebnosti po oskrbi

Za nego obraza je zelo pomembno, da je to najbolj odprt del telesa in viden bo vsak napačen korak po negi. Rano je treba občasno sprati in zdraviti samo s potrebno kremo. Toplota in prah sta za takšne tetovaže kritično neugodna.

Znane tetovaže obraza

Michael Tyson ima vzorec na obrazu. Po različnih tabloidih in tisku se oblikovanje tetovaže na obrazu Mikea Tysona nanaša na tradicionalno podobo plemena Maori.

tetovaža na Tysonovem obrazu

Gucci Mane. Mane tetoviran na obrazu v obliki stožca s sladoledom. Mane je izjavil, da je to tetovažo naredil, da bi pokazal, kako živi svoje življenje, “hladno kot led”.

Rick Genest. Kanadski model iz Montreala, ki je bolj znan kot Zombie Boy, zaradi svojih kul tetovaž, ki prikazujejo človeško okostje. Njegov obraz je prekrit s tetovažo lobanje.

Tetovaža obraza Rick Genest

Na internetu je veliko fotografij ženske z imenom “Ruslan”. Ta punca je dan po srečanju z njim tetovirala ime svojega ljubljenega.

15 najbolj nore tetovaže obraza!